aanastasopoulos Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Καλημέρα Μπορεί να μου πεί κανείς που μπορούμε να βρούμε μπαταρία της προκοπής για το BeX? Σας ευχαριστώ Παναγιώτης Εγω την πηρα απο εδω οταν την ειχε 6 $ http://www.aliexpress.com/item/High-Quality-1900mAh-Lithium-ion-Polymer-Battery-Backup-Power-Electronic-Battery-for-Ulefone-Be-X/32424607872.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak8265 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 (edited) Καλημέρα Μπορεί να μου πεί κανείς που μπορούμε να βρούμε μπαταρία της προκοπής για το BeX? Σας ευχαριστώ Παναγιώτης[/QU ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα Μπορεί να μου πεί κανείς που μπορούμε να βρούμε μπαταρία της προκοπής για το BeX? Σας ευχαριστώ Παναγιώτης mynia.gr 19.90 την στελνουν με κουριερ Γνωριζει κανεις τι SAR εχει το BE X Edited February 4, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 4, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Γνωριζει κανεις τι SAR εχει το BE X Σύμφωνα με αυτό έχει SAR 0.5 W/Kg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak8265 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Ευχαριστω φιλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 εκανα την αναβαθμιση και εβγαλε το γνωστο προβλημα μπρικαρε!τι να το κανω να επανερθει?λεει το android αναβαθμιζεται 1 απο 23 και δεν προχωραει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak8265 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Στις πιο πισω σελιδες λεει ακριβως τι να κανεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 (edited) Όλες τις είδα αλλά η λύση ποια είναι όμως;μαλλον εδω http://ulefone.com/download/bex.html δεν λειτουργει βγαζει error.βασικα δεν μου περναει τους drivers.εχω windows 10 Edited March 1, 2016 by tolisfar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak8265 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Βασικα το win10 πρεπει να φταιει το εχω ακουσει κι απο αλλον αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Κάποια λύση άλλη;έστω να βάλω miui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak8265 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Ναι μπορεις να βαλεις την 7-v5-9-17 λιγο πιο πισω ο φιλος μας ο thracian λεει ακριβως πως γινεται βημα βημα,καλη επιτυχια φιλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Ναι μπορεις να βαλεις την 7-v5-9-17 λιγο πιο πισω ο φιλος μας ο thracian λεει ακριβως πως γινεται βημα βημα,καλη επιτυχια φιλε. εκανα μια προσπαθεια αλλα δεν........θα κανω παλι.custom recovery εχει?δεν δουλευει και το volume+ αν αυτο παιζει ρολο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak8265 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Δεν ξερω τι αλλο να σου πω φιλε και μενα δεν λειτουργει το ιδιο πληκτρο αλλα δεν εκανα αναβαθμιση για αυτον το λογο επειδη διαβασα απο αλλους φιλους οτι ειχαν προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omen Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Πάντως με μαμά ρομ το βρίσκω λίγο αργό... Σκαλωνει συνέχεια... Δεν είναι ομαλό, ειδικά το scroll. Παράθεση SugarFree.gr - Ελληνικό Portal για το Σακχαρώδη Διαβήτη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak8265 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Δεν θα το λεγα εμενα με μαμα ρομ τρεχει αψογα ισως φταιει κατι αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apostolisthess Δημ. March 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2016 (edited) Γεια σας παίδες, η οθόνη του Be X μας, το 'πε το ποίημα της! ...Και πολύ άντεξε εδώ που τα λέμε. Υπάρχει μόνο αυτή απ' ότι είδα: http://www.banggood.com/Original-LCD-Display-And-Touch-Screen-Repair-Part-For-Ulefone-BE-X-p-977657.html Γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να ταιριάζει κ κάποια άλλη ή μήπως μπορούμε να βρούμε πιο φτηνή (ας είναι κ μεταχειρισμένη) ? Edited March 13, 2016 by Apostolisthess Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Γεια σας παίδες, η οθόνη του Be X μας, το 'πε το ποίημα της! ...Και πολύ άντεξε εδώ που τα λέμε. Υπάρχει μόνο αυτή απ' ότι είδα: http://www.banggood.com/Original-LCD-Display-And-Touch-Screen-Repair-Part-For-Ulefone-BE-X-p-977657.html Γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να ταιριάζει κ κάποια άλλη ή μήπως μπορούμε να βρούμε πιο φτηνή (ας είναι κ μεταχειρισμένη) ? Με λίγα λεφτά ακόμα, παίρνεις καινούργιο κινητό με σχεδόν παρόμοια specs του Be X... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apostolisthess Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Με λίγα λεφτά ακόμα, παίρνεις καινούργιο κινητό με σχεδόν παρόμοια specs του Be X... ;) Δεν θέλω καινούριο, αυτό θέλω να φτιάξω. Έχω τους λόγους μου ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaris40 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Καλημέρα, μήπως έχει κάποιος την official rom firmware 1.6 κάπου για να την κατεβάσω, γιατί μπροστά το link του thracian δεν λειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 http://ulefone.com/download/bex.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaris40 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Αυτή είναι η 1.7, θα ήθελα την 1.6. Για τα δικά μου γούστα είναι πιο smooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thracian Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Αυτή είναι η 1.7, θα ήθελα την 1.6. Για τα δικά μου γούστα είναι πιο smooth. v1.6 κατέβασε - link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaris40 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Σ' ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaris40 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Βρήκε κανείς μπαταρία (στο banggood τελείωσε) και tempered glass για το κινητό μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak8265 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Βρήκε κανείς μπαταρία (στο banggood τελείωσε) και tempered glass για το κινητό μας? Εχει στο mynia.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crisnak Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 καλησπέρα παιδιά αν έχει κάποιος δεύτερη θήκη σιλικόνης και να μην την χρειάζεται θα την ήθελα έχω κοιτάξει και δεν βρισκω πουθενά ας μου στείλει ένα μήνυμα εννοείτε θα την πληρώσω ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts