Jump to content

Mozilla Firefox - The «Ultimate» thread

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδια εγω εχω τον Internet Explorer και ειμαι μια χαρα.μηπως θα επρεπε να αλλαξω κατι?(λεω εγω τωρα:D )

browser...:shifty: :lol:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Παιδιά γειά σας! Θέλω τα φώτα σας σε ένα πρόβλημα που προέκυψε με τον Firefox... Προχθές έκανα restart τον υπολογιστή μου και όταν επανεκκίνησε, είχαν χαθεί όλοι οι σελιδοδείκτες του Firefox, η αρχική σελίδα, το ιστορικό καθώς και τα search plugins. Επίσης κάθε φορα που τον ανοίγω δεν πιάνει πλέον όλη την οθόνη.

Το πρόβλημα όμως είναι οτι ενώ μπαίνω στη σελίδα με τα search plugins και εγκαθιστώ κάποιο στη συνέχεια δεν εμφανίζεται καν... Άσε που ψάχνοντας στον φάκελο του Firefox στα Program Files είδα οτι αυτά υπήρχαν κανονικότατα!!

Ως τώρα έχω κάνει πάνω απο 3 uninstalls και έχω εγκαταστήσει 3 διαφορετικές εκδόσεις (1.5, 1.5.0.1, 1.5.0.4), αλλά τίποτα δεν γίνεται...

Καμιά ιδέα κανείς??

μπορει να μου δωσει κανεις καποιες πληροφοριες για mozilla firefox σε σχεση με τον internet explorer?παραδειγμα αν ειναι ιδια τα αγαπημενα,αν υπαρχει σε ελληνικα και τι πλεονεκτηματα εχει?

ρε παιδια εγω εχω τον Internet Explorer και ειμαι μια χαρα.μηπως θα επρεπε να αλλαξω κατι?(λεω εγω τωρα:D )

Kαι να παραβλεψεις τα θεματα ασφαλειας, οπου και οι δυο πλευρες λενε τα δικα τους, ακομα και το σερφαρισμα ειναι πολυ πιο ευκολο με ff.

Τελικά βρήκα τη λύση! Χρειαζόταν να εκκινήσει σε safe mode και να επαναφέρω κάποιες προεπιλογές.

Όσο για τον ΙΕ... Μακριά!!! Μια ζωη καθυστερημένος θα είναι σε σχέση με τον FF.

μπορει να μου δωσει κανεις καποιες πληροφοριες για mozilla firefox σε σχεση με τον internet explorer?παραδειγμα αν ειναι ιδια τα αγαπημενα,αν υπαρχει σε ελληνικα και τι πλεονεκτηματα εχει?

Μετά την εγκατάσταση του Firefox (που υπάρχει και σε πλήρη ελληνική έκδοση) και πριν το πρώτο τρέξιμο του προγράμματος, σου δίνει τη δυνατότητα να μεταφέρεις ό,τι ρυθμίσεις έχεις (περιλαμβάνομένων και των αγαπημένων που έχεις στον ΙΕ) στο Firefox. :)

Οσον αφορά το πρόγραμμα αυτό καθαυτό, ένα έχω να πω .... μεγαλύτερη ταχύτητα και ασφάλεια από τον ΙΕ !!!! Επιπλέον σου δίνει πολλές - πάρα πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης μέσω ανεξάρτητων μικρών plugins (τα λεγόμενα "extensions") ώστε να φέρεις το συγκεκριμένο browser όσο πιο κοντά στα γούστα σου .... ΑΨΟΓΟΣ !!!! :D :D :D

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

και βεβαίως όταν τον σετάρεις όπως θες του τραβάς ένα πλήρες backup (favorites, extensions, settings κτλ) με το Mozbackup και είσαι ήσυχος!

δεν ξερω τι λετε παντως εμενα το internet explorer μου φαινεται πιο γρηγορο.

Ε κάτσε στον ΙΕ.

(οι διαφορές όμως δεν έγκειται μόνο στην ταχύτητα)

ok παραδεχομαι οτι ειναι καλυτερο.μηπως μπορει καποιος να μου πει μερικα λογια για χρησιμα extensions,πως τα εγκαθιστω και αλλα updates που πρεπει να κανω?

πανε στις καρτελες πανω,εργασιες επεκτασεις..εκει κατω δεξια επελεξε ληψη περισσοτερων επεκτασεων και εκει δες τι σε ενδιαφερει..;)

εχει ειλικρινα οτι θες για οτι θες!!;)

μπορω να μικρυνω το μεγεθος της γραμμης εργαλειων πανω απο τα tags ωστε να εχω μεγαλυτερη οψη του website?αν οχι μεγαλο μειονεκτημα

to brika entaxei.

μπορω να μικρυνω το μεγεθος της γραμμης εργαλειων πανω απο τα tags ωστε να εχω μεγαλυτερη οψη του website?αν οχι μεγαλο μειονεκτημα

to brika entaxei.

Πως το εκανες τελικα;

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

• 2 weeks later...

Επειδη καθε φορα που μπαινω απο τον υπολογιστη μου στο Gmail εχει τους κωδικους ετοιμους γραμμενους στα κουτακια , γινεται καθε φορα που μπαινω τα κουτακια να ειναι αδια?Αυτο μου το κανει μονο με τον Firefox.

http://img88.imageshack.us/img88/8136/gmailacc3ij.th.jpg

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

Επειδη καθε φορα που μπαινω απο τον υπολογιστη μου στο Gmail εχει τους κωδικους ετοιμους γραμμενους στα κουτακια , γινεται καθε φορα που μπαινω τα κουτακια να ειναι αδια?Αυτο μου το κανει μονο με τον Firefox.

http://img88.imageshack.us/img88/8136/gmailacc3ij.th.jpg

Πηγαινε tools->options->privacy->passwords πατα "Show saved passwords", βρες του gmail και σβησ'τον, και οταν τον ξαναβαλεις να πατησεις να μην τον θυμαται γι'αυτο το site.

Πηγαινε tools->options->privacy->passwords πατα "Show saved passwords", βρες του gmail και σβησ'τον, και οταν τον ξαναβαλεις να πατησεις να μην τον θυμαται γι'αυτο το site.

Ευχαριστω !!!!!!

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

paidia ena extension pou ixa palia alla tora to exasa...pou oti dialego to kani aftomata copy(opos sto mirc).kserete pio ine gia na to katevaso?

Auto Copy 0.6.2 ;)

Παιδιά δεν ξέρω τί έκανα αλλά ξαφνικά ενώ σερφάρω, στην ίδια σελίδα με βγάζει σε άλλα διαφημιστικά site. Για παράδειγμα τώρα που έγραφα αυτό το μήνυμα ξαφνικά με βγάζει από το myphone και με πάει σε άλλο site....Τί να κάνω?

Παιδιά δεν ξέρω τί έκανα αλλά ξαφνικά ενώ σερφάρω, στην ίδια σελίδα με βγάζει σε άλλα διαφημιστικά site. Για παράδειγμα τώρα που έγραφα αυτό το μήνυμα ξαφνικά με βγάζει από το myphone και με πάει σε άλλο site....Τί να κάνω?

Έχεις κάποιο καλό anti spyware ώστε να κάνεις σκαν?Spyware είναι.

Eγκατέστησα ένα Antispyware μου βρήκε κάποια και τα διέγραψα αλλά συνεχίζει και πάλι