Meraklis56 Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 μόνο :D...μέχρι και unistall τον ie :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 ρε παιδια εγω εχω τον Internet Explorer και ειμαι μια χαρα.μηπως θα επρεπε να αλλαξω κατι?(λεω εγω τωρα:D ) browser...:shifty: :lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_13 Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 Παιδιά γειά σας! Θέλω τα φώτα σας σε ένα πρόβλημα που προέκυψε με τον Firefox... Προχθές έκανα restart τον υπολογιστή μου και όταν επανεκκίνησε, είχαν χαθεί όλοι οι σελιδοδείκτες του Firefox, η αρχική σελίδα, το ιστορικό καθώς και τα search plugins. Επίσης κάθε φορα που τον ανοίγω δεν πιάνει πλέον όλη την οθόνη. Το πρόβλημα όμως είναι οτι ενώ μπαίνω στη σελίδα με τα search plugins και εγκαθιστώ κάποιο στη συνέχεια δεν εμφανίζεται καν... Άσε που ψάχνοντας στον φάκελο του Firefox στα Program Files είδα οτι αυτά υπήρχαν κανονικότατα!! Ως τώρα έχω κάνει πάνω απο 3 uninstalls και έχω εγκαταστήσει 3 διαφορετικές εκδόσεις (1.5, 1.5.0.1, 1.5.0.4), αλλά τίποτα δεν γίνεται... Καμιά ιδέα κανείς?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount04092015 Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 μπορει να μου δωσει κανεις καποιες πληροφοριες για mozilla firefox σε σχεση με τον internet explorer?παραδειγμα αν ειναι ιδια τα αγαπημενα,αν υπαρχει σε ελληνικα και τι πλεονεκτηματα εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 ρε παιδια εγω εχω τον Internet Explorer και ειμαι μια χαρα.μηπως θα επρεπε να αλλαξω κατι?(λεω εγω τωρα:D ) Kαι να παραβλεψεις τα θεματα ασφαλειας, οπου και οι δυο πλευρες λενε τα δικα τους, ακομα και το σερφαρισμα ειναι πολυ πιο ευκολο με ff. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_13 Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 Τελικά βρήκα τη λύση! Χρειαζόταν να εκκινήσει σε safe mode και να επαναφέρω κάποιες προεπιλογές. Όσο για τον ΙΕ... Μακριά!!! Μια ζωη καθυστερημένος θα είναι σε σχέση με τον FF. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 μπορει να μου δωσει κανεις καποιες πληροφοριες για mozilla firefox σε σχεση με τον internet explorer?παραδειγμα αν ειναι ιδια τα αγαπημενα,αν υπαρχει σε ελληνικα και τι πλεονεκτηματα εχει? Μετά την εγκατάσταση του Firefox (που υπάρχει και σε πλήρη ελληνική έκδοση) και πριν το πρώτο τρέξιμο του προγράμματος, σου δίνει τη δυνατότητα να μεταφέρεις ό,τι ρυθμίσεις έχεις (περιλαμβάνομένων και των αγαπημένων που έχεις στον ΙΕ) στο Firefox. :) Οσον αφορά το πρόγραμμα αυτό καθαυτό, ένα έχω να πω .... μεγαλύτερη ταχύτητα και ασφάλεια από τον ΙΕ !!!! Επιπλέον σου δίνει πολλές - πάρα πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης μέσω ανεξάρτητων μικρών plugins (τα λεγόμενα "extensions") ώστε να φέρεις το συγκεκριμένο browser όσο πιο κοντά στα γούστα σου .... ΑΨΟΓΟΣ !!!! :D :D :D Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 και βεβαίως όταν τον σετάρεις όπως θες του τραβάς ένα πλήρες backup (favorites, extensions, settings κτλ) με το Mozbackup και είσαι ήσυχος! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount04092015 Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 δεν ξερω τι λετε παντως εμενα το internet explorer μου φαινεται πιο γρηγορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 με τίποτα...Εγω το έχω τεστάρει..Με το firefox οι σελίδες βγαίνουν πιο γρήγορα ενώ στον ie μέχρι να φορτώσει το background.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 δεν ξερω τι λετε παντως εμενα το internet explorer μου φαινεται πιο γρηγορο. Ε κάτσε στον ΙΕ. (οι διαφορές όμως δεν έγκειται μόνο στην ταχύτητα) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount04092015 Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 ok παραδεχομαι οτι ειναι καλυτερο.μηπως μπορει καποιος να μου πει μερικα λογια για χρησιμα extensions,πως τα εγκαθιστω και αλλα updates που πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 πανε στις καρτελες πανω,εργασιες επεκτασεις..εκει κατω δεξια επελεξε ληψη περισσοτερων επεκτασεων και εκει δες τι σε ενδιαφερει..;) εχει ειλικρινα οτι θες για οτι θες!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount04092015 Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 μπορω να μικρυνω το μεγεθος της γραμμης εργαλειων πανω απο τα tags ωστε να εχω μεγαλυτερη οψη του website?αν οχι μεγαλο μειονεκτημα to brika entaxei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 μπορω να μικρυνω το μεγεθος της γραμμης εργαλειων πανω απο τα tags ωστε να εχω μεγαλυτερη οψη του website?αν οχι μεγαλο μειονεκτημα to brika entaxei. Πως το εκανες τελικα; Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Επειδη καθε φορα που μπαινω απο τον υπολογιστη μου στο Gmail εχει τους κωδικους ετοιμους γραμμενους στα κουτακια , γινεται καθε φορα που μπαινω τα κουτακια να ειναι αδια?Αυτο μου το κανει μονο με τον Firefox. http://img88.imageshack.us/img88/8136/gmailacc3ij.th.jpg Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Επειδη καθε φορα που μπαινω απο τον υπολογιστη μου στο Gmail εχει τους κωδικους ετοιμους γραμμενους στα κουτακια , γινεται καθε φορα που μπαινω τα κουτακια να ειναι αδια?Αυτο μου το κανει μονο με τον Firefox. http://img88.imageshack.us/img88/8136/gmailacc3ij.th.jpg Πηγαινε tools->options->privacy->passwords πατα "Show saved passwords", βρες του gmail και σβησ'τον, και οταν τον ξαναβαλεις να πατησεις να μην τον θυμαται γι'αυτο το site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve62742 Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 paidia ena extension pou ixa palia alla tora to exasa...pou oti dialego to kani aftomata copy(opos sto mirc).kserete pio ine gia na to katevaso? Παράθεση http://img571.imageshack.us/img571/7271/up74.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 Πηγαινε tools->options->privacy->passwords πατα "Show saved passwords", βρες του gmail και σβησ'τον, και οταν τον ξαναβαλεις να πατησεις να μην τον θυμαται γι'αυτο το site. Ευχαριστω !!!!!! Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 paidia ena extension pou ixa palia alla tora to exasa...pou oti dialego to kani aftomata copy(opos sto mirc).kserete pio ine gia na to katevaso? Auto Copy 0.6.2 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Παιδιά δεν ξέρω τί έκανα αλλά ξαφνικά ενώ σερφάρω, στην ίδια σελίδα με βγάζει σε άλλα διαφημιστικά site. Για παράδειγμα τώρα που έγραφα αυτό το μήνυμα ξαφνικά με βγάζει από το myphone και με πάει σε άλλο site....Τί να κάνω? Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Παιδιά δεν ξέρω τί έκανα αλλά ξαφνικά ενώ σερφάρω, στην ίδια σελίδα με βγάζει σε άλλα διαφημιστικά site. Για παράδειγμα τώρα που έγραφα αυτό το μήνυμα ξαφνικά με βγάζει από το myphone και με πάει σε άλλο site....Τί να κάνω? Έχεις κάποιο καλό anti spyware ώστε να κάνεις σκαν?Spyware είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Eγκατέστησα ένα Antispyware μου βρήκε κάποια και τα διέγραψα αλλά συνεχίζει και πάλι Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Ποιο εγκατέστησες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Advanced Spyware Remover Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts