Jump to content

Mozilla Firefox - The «Ultimate» thread

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εε ναι..αν δεν κανεις copy πως θα κανεις paste?:D

τεσπα..κι εγω εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με εσενα..:what:

Ctrl+C :p

129026.png?1640591734

Δοκιμάστε και το extension autocopy 0.6.2...

Πολύ βολικό, το χρησιμοποιώ μιά χαρά σε όλες τις εκδόσεις μέχρι σήμερα :D

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

@nickvog δεν ειναι συμβατο με την .4..

Σ'εμένα τρέχει κανονικότατα με την 1.5.0.4 !!!

Αν έχεις πρόβλημα εγκατάστασης βάλε πρώτα το extension Nightly Tester Tools 0.7.9.7 και μετά εγκατάστησε ό,τι θέλεις κάνοντας κλικ (μεσ'το παράθυρο εγκατάστασης) στο εικονίδιο "Install using Nightly Tester Tools to override compatibility" ;)

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Mporei na exeis ena link px sto word kai na to kaneis copy/paste ston firefox.. Auto ginetai.. To antitheto den ginetai!

@Bill_viper Htan to prwto pou ekana otan diapistwsa to prob.. opws katalavaineis den ekane tpt

Καλημέρα...

Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια...

μπορεί κάποιος να μου πεί πως μπορώ και που να βρώ τα Favorites μου στον FireFox καθώς επίσης και τα Temporary Internet Files...

Τα αντίστοιχα του ΙΕ δηλαδή...

Δεν ξέρω αν σας μπέρδεψα...

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Χρησιμοποιείτε κανένα Download Manager με τον Firefox ή έχετε βάλει extension? Έχω το FlashGot στον desktop μου, βολεύει μόνο για σελίδες που έχουν άλλα Images ή Videos σε links, αλλιώς για κανονικά DLs δεν έχω δει κανένα πλεονέκτημα.. Γνώμες? To DownThemAll το έχει βάλει κανείς?

Έχω FlashGot με FreshDownload, και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

δηλαδη με αυτο μπορεις να κλεισει τον firefox να κανεις pause κτλ κανονικα?οπως με εναν download manager?

με λιγο ψακιματακι βρισκεις και το κλειδακι του getright και το ξεμπλοκαρεις απο την trial εκδοση..:)

πολυ καλο..

tnx elteo :)

το fresh download ??

To DownThemAll το έχει βάλει κανείς?

Το χρησιμοποιώ εδώ και ένα χρόνο περίπου.

Με καλύπτει σε όλα, γιαυτό και δεν κάθομαι να ψάχνω άλλα.

...

Auti tin selida tin exei dei kaneis?

http://mywebpages.comcast.net/SupportCD/FirefoxMyths.html

Καλα ενταξει. Το site στην ουσια θαβει τον Firefox. Δεν ξερω τι ειναι αληθεια απο ολα αυτα που αναφερει αλλα τοσοι και τοσοι χρηστες εχουν τον Firefox στο pc τους και ειναι ευχαριστημενοι. Μαλλον εχουμε τον πιο αχρηστο browser που υπαρχει...:ninja:

λέμε τώρα...viper έχεις δει τίποτα παράξενο στον firefox?αν δείτε διαφορά ταχύτητας ie6 και firefox η διαφορά είναι τεράστεια(νίκη firefox)όσο για τα requirments δεν είπαμε οτι τρώει μνήμη??και άλλωστε έχετε κανα πρόβλημα με ασφάλεια?και pop up blocker έχει καθως το download manager(είναι του ie6 μαζι με ένα "παύση")

Να προσθέσω οτι στον firefox πόσα πρόσθετα υπάρχουν αντίθετα με τον ie6

τώρα όποιος δεν θέλει να έχει και να χρησιμοποιεί firefox ας κάνει οτι θεωρεί καλύτερο ;)

Παιδια θα τρελαθω!

Ανοιγω πριν λιγο το PC και τον ffx, και εχουν χαθει τα bookmarks και η cache. Για την cache, χεσ...α. Τα bookmarks ομως; Μπορω να κανω κατι;

ΥΓ: Την προηγουμενη φορα που εκλεισα το PC, επειδη βιαζομουνα, το εκλεισα "ακαριαια". Εχει σχεση;

EDIT: Ολα οκ. Δεν ξερω γιατι κ πως, αλλα μεσα στον φακελο του profile μου, υπηρχε ενας με το ονομα bookmarksbackups και ειχε backup απο τα bookmarks σημερινο, χθεσινο κ προχθεσινο :wacko: :D

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

αααα..λεγε μας τετοια..εγω εχω πολυ πραμα στα bookmarks και αν τα χασω δεν ξερω τι θα κανω..κατσε να κανω ενα backup τωρα γιατι....

αααα..λεγε μας τετοια..εγω εχω πολυ πραμα στα bookmarks και αν τα χασω δεν ξερω τι θα κανω..κατσε να κανω ενα backup τωρα γιατι....

Κανε γιατι δεν ξερεις τι γινεται..

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Καλησπέρα

Με ποιό τρόπο μπορώ να χρησημοποιώ και πάλι το LeechGet 2006 από τον οποίο έκανε αυτόματα τα Download πρίν με τον Internet Explorer? τώρα μόνο τον Doanload του Firefox κατεβάζει.

Καλησπέρα

Με ποιό τρόπο μπορώ να χρησημοποιώ και πάλι το LeechGet 2006 από τον οποίο έκανε αυτόματα τα Download πρίν με τον Internet Explorer? τώρα μόνο τον Doanload του Firefox κατεβάζει.

Πρεπει να βαλεις το Flashgot το οποιο συνεργαζεται με το Leechget.