Speedy Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Αρκετά καλή μου φαίνεται η 1.5. Κι εγώ πιστεύω πως είναι αυξημένη η ταχύτητα browsing (ελπίζω να μην είναι θέμα αυθυποβολής επειδή το διάβασα ότι το προσφέρει η νέα έκδοση :p ), τα extensions "κάτσανε" όλα μια χαρά, αλλά έχω ένα μικρό-tiny προβληματάκι που έγραψα και στο thread του... στοιχήματος :O Είναι κανείς με Firefox 1.5 που δεν μπορεί να... ποντάρει στους Gamebookers ; Επιλέγω σημεία κλπ, κάνω place bet, αλλά στο confirm αμέσως μετά δεν κάνει τπτ. Σε δυο διαφορετικά μηχανήματα συμβαίνει. Οχι ότι είναι τπτ σημαντικό (παίζω και με IE αμα λάχει :lol: ), αλλά επειδή πρόκειται για Javascript θεματάκι, φοβάμαι μήπως παίξει τίποτα και σε πιο... σημαντικές εργασίες. :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Speedy_21/41531/500512/0/yamaha-spin-16.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Έγιναν αλλαγές στην HTML του showthread.php (postbits) για να υπάρχει συμβατότητα με την έκδοση 1.5 του Firefox. Δεν ξέρω αν αυτός ηταν ο λόγος για το οποίο δεν παρατηρείς πλέον το bug ή όχι. Αν μπορείς εσύ ή κάποιος άλλος δοκίμασε αν το πρόβλημα με τις στήλες παρουσιάζεται πλέον σε παλαιότερες εκδόσεις του Firefox από την 1.5... Στην 1.0.4 :w00t: που έχω δεν υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Στην 1.0.4 :w00t: που έχω δεν υπάρχει πρόβλημα.Απο χθες ουτε στην 1,5 υπαρχει προβλημα! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIASO Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 to noia den einai symvato me tin 1.5 :( exete na protinete symvato theme? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Nightly tester tools φίλε και θα.. γίνει συμβατό ;) Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 to noia den einai symvato me tin 1.5 :( exete na protinete symvato theme? Ειναι φιλε μου και μαλιστα πριν λιγο εκανε και update στην εκδοση 2.991!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snooper_ Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Paidia xtes piga na anoiksw ton firefox kai mou ebgale na epileksw profile,alla otan epelega to profile mou elege oti xrhsimopoieitai kai den anoige.Telika ekana neo profile gia na anoiksei alla exasa to history.Ti paizei me ayto?exei sothei to proigoumeno profile gia na brw to history? H ekdosi einai i 1.07 an ayto boithaei..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Εβαλα την 1.5 χωρίς κανένα πρόβλημα. Μέχρι στιγμής ικανοποιημένος! Τα extensions μου όλα δουλεύουν μια χαρά. http://img227.imageshack.us/img227/4111/extensions3qp.jpg Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Είδα κάτι σήμερα και ψιλο τσατίστικα. http://www.mozilla.com/firefox/all.html Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να κατεβάσει τον FF και στα μακεδονικά. Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Τώρα το είδες εσύ; Απο πάντα υπήρχε νομίζω. :mad: :angry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loydcoyl Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 exo tin ekdosi 1.07.tha prepei na tin apegkatastiso prota i na kano install tin 1.5 ekdosi apo pano? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 exo tin ekdosi 1.07.tha prepei na tin apegkatastiso prota i na kano install tin 1.5 ekdosi apo pano? απο πανω και εισαι οκ Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Twra pia otan anoigeis ena htm arxeio den vgazei pleon to gnwsto sfalma ean exeis anoikto hdh to firefox, alla to anoigei kanonika!!! :D :D PS. Htan poly ekneyristiko stis palies ekdoseis... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Επισης κατι που δεν υπηρχε απ'οτι θυμαμαι στην 1.0.7 ειναι οτι με μεσαιο κλικ στο back σου ανοιγει την προηγουμενη σελιδα σε νεο tab! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Επισης κατι που δεν υπηρχε απ'οτι θυμαμαι στην 1.0.7 ειναι οτι με μεσαιο κλικ στο back σου ανοιγει την προηγουμενη σελιδα σε νεο tab!Έχω την εντύπωση ότι υπήρχε... :worry: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Epishs h kylish megalwn menu (px. selidodeiktes) einai veltiwmenh kai den kollaei pia! :D (alla me scroll einai ola mia xara ;) ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Επισης κατι που δεν υπηρχε απ'οτι θυμαμαι στην 1.0.7 ειναι οτι με μεσαιο κλικ στο back σου ανοιγει την προηγουμενη σελιδα σε νεο tab! Νομίζω απο την 0.9.1 κιόλας υπήρχε :P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 1. Κατι σαν το Cannonical URL συμβατό με τον 1.5 ωστε όταν πατάμε shift+enter να βάζει το http://www.gr στη δισύθυνση; 2. Κάτι σαν το Cute Menus που έβαζε εικονίδια στα μενού του ff υπάρχει για την 1.5; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 2. Κάτι σαν το Cute Menus που έβαζε εικονίδια στα μενού του ff υπάρχει για την 1.5; http://www.extensionsmirror.nl/index.php?showtopic=4360&hl= :) enjoy...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snooper_ Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 Paidia xtes piga na anoiksw ton firefox kai mou ebgale na epileksw profile,alla otan epelega to profile mou elege oti xrhsimopoieitai kai den anoige.Telika ekana neo profile gia na anoiksei alla exasa to history.Ti paizei me ayto?exei sothei to proigoumeno profile gia na brw to history? H ekdosi einai i 1.07 an ayto boithaei..... kserei kaneis kati? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2005 προφανώς έγινε corrupted το προφίλ σου και θα χρειαστεί να φτιάξεις νέο από τον profile manager.. δοκίμασε στην διαδρομή "C:\Documents and Settings\user name\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles" να δεις τι μπορείς να βρεις από το πρώτο προφίλ σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Ερώτηση: Πότε θα δεήσουν όταν «χτυπάει» (crash) ο Firefox, να μη χάνεται όλη η cache; :what: Ακόμη και με την 1.5 πάλι τα ίδια... :down: Και ακόμη και στην DSL ενοχλητικό είναι... :knife: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 Ερώτηση: Πότε θα δεήσουν όταν «χτυπάει» (crash) ο Firefox, να μη χάνεται όλη η cache; :what: Ακόμη και με την 1.5 πάλι τα ίδια... :down: Και ακόμη και στην DSL ενοχλητικό είναι... :knife: SessionSaver .2 δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς θέλεις, σου κάνει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speedy Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Όχι και τόσο καλή αρχή για τον browser που διαφημίζεται από το ίδρυμα Mozilla ως ασφαλέστερος του Internet Explorer. Λιγότερο από 10 ημέρες μετά τη διάθεση της τελικής έκδοσης του Firefox 1.5, έκανε την εμφάνισή του το πρώτο bug που μπορεί να οδηγήσει σε επιθέσεις Denial of Service [DoS]. Το exploit που έγινε γνωστό στις 7 Δεκεμβρίου, δημιουργείται εξαιτίας του αρχείου history.dat, το οποίο αυξάνει υπερβολικά σε μέγεθος, με συνέπεια το σταμάτημα της λειτουργίας του browser. Μάλιστα, ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο ο χρήστης μπορεί να επαναφέρει σε λειτουργία τον Firefox 1.5, είναι να διαγράψει το history.dat καθώς σε διαφορετική περίπτωση ο browser δεν ξεκινά. Αν και το exploit, όπως έχει εμφανιστεί στο Internet αυτήν τη στιγμή, δεν είναι εξαιρετικά σημαντικό, καθώς δε δημιουργεί κάποιο άλλο πρόβλημα στον υπολογιστή του χρήστη, στην τελευταία του γραμμή, μέσα σε εισαγωγικά, ο δημιουργός του αναφέρει ότι η εκτέλεση κάποιου άλλου κώδικα στον υπολογιστή του χρήστη με τη χρήση του συγκεκριμένου bug είναι εφικτή. Πηγή : e-pcmag.gr Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/Speedy_21/41531/500512/0/yamaha-spin-16.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 ...... σε επιθέσεις Denial of Service [DoS]...[/i] Τι είναι αυτό το Denial of Service; :confused: Μου το εμφανίζει αρκετές φορές το firewall και μου κόβει τη σύνδεση χωρίς να με ειδοποιήσει, ιδίως μετά από search στο DC++... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts