fuorigioco1981 Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Ρε παιδιά πως απενεργοποιουμε σε κάποιες σελίδες που πετάει η Google εάν θέλουμε να μεταφραστεί η σελίδα στα ελληνικά; Μουρ έχει σπάσει τα νεύρα ειδικά στο κινητό που είναι μικρή η οθόνη! Αλλά και στον υπολογιστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brhcp Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Eδώ και καιρό όταν μπαίνω FB, YouTube ή Υahoo μου λέει οτι ο Firefox χρειάζεται αναβαθμιση. Γίνεται κανονικά ενημερωση αυτόματα όταν βγαίνει μια αλλά συνεχίζει να μου το βγάζει. Εχω Windows 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Eδώ και καιρό όταν μπαίνω FB, YouTube ή Υahoo μου λέει οτι ο Firefox χρειάζεται αναβαθμιση. Γίνεται κανονικά ενημερωση αυτόματα όταν βγαίνει μια αλλά συνεχίζει να μου το βγάζει. Εχω Windows 8 Κάνε επανεγκατάσταση. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas_82 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Γειά σας παιδιά, χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια μιας και είμαι ψιλοάσχετος. Δεν μπορώ να μπω στο internet. Όταν πατάω στο mozilla μου βγάζει το μήνυμα λάθους "couldn 't load xpcom.". Τι πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Γειά σας παιδιά, χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια μιας και είμαι ψιλοάσχετος. Δεν μπορώ να μπω στο internet. Όταν πατάω στο mozilla μου βγάζει το μήνυμα λάθους "couldn 't load xpcom.". Τι πρέπει να κάνω? Tι προσθετά έχεις?? Θα πρότεινα μια επανεγκατάσταση προσωπικά. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Δεν ξέρω πόσοι το χρησιμοποιούσατε, αλλά ήταν από τα αγαπημένα μου προγράμματα, και εδώ και περίπου 20 μέρες η Google το έβαλε για ύπνο :P Έχετε να προτείνετε κάποια (δοκιμασμένη) εναλλακτική; ΥΓ χρησιμοποιώ firefox, άρα η λύση της google μέσω chrome app δεν μου κάνει X-notifier, αυτό χρησιμοποιώ εγώ και είναι καλό. +1 κι από μένα. Κι όχι μόνο για gmail αλλά και για yahoo, hotmail και άλλα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Καλησπέρα. στο google+ δεν μπορώ να δω όλες μου τις αναρτήσεις...ενώ δεν συμβαίνει το ίδιο στον ΙΕ... Έχω κάποια πρόσθετα...μήπως γνωρίζουμε κάποιο γνωστό bug ? Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί κι από άλλους. Εδώ και αρκετές μέρες αντιμετωπίζω πρόβλημα με τον mozilla. Αν δεν έχω μονίμως ανοιχτή μια νέα κενή καρτέλα, δεν μου ανοίγγει καμία άλλη σελίδα ή τουλάχιστον κάνει 100 ώρες να φορτώσει εντελώς. Π.χ. τώρα που έχω ανοίξει τη σελίδα του myphone, έχω ανοιχτή και μια κενή καρτέλα στην οποία πρέπει και να κλικάρω (να αφήσω δηλαδή τη σελίδα του myphone) έστω και για ένα δευτερόλεπτο ώστε η σελίδα του myphone να φορτώσει 100%. Αν δεν το κάνω θα δείχνει ότι φορτώνει για 1 λεπτό τουλάχιστον. Σε σελίδες με βίντεο, ο χρόνος ανεβαίνει αν δεν ανοίξω νέα καρτέλα. Τι μπορεί να φταίει;; και εγω ειχα πολλα τετοια θεματα αλλα νομιζω οτι με τα τελευταια updates εστρωσε η κατασταση! δοκιμασε να περασεις την τελευταια beta update απο πανω και δες αν θα δεις διαφορα!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Ισχύει, είμαι με 28.0b9 και πάει σφαίρα με μονίμως άνω των 70 tabs ανοικτών. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Ισχύει, είμαι με 28.0b9 και πάει σφαίρα με μονίμως άνω των 70 tabs ανοικτών. Πόσα Gb ram έχεις και δεν κολλάει??:worry: Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 8 GB από τα οποία ο FF τρώει κάτι λιγότερο από 2 GB και παρολαυτά πάει σφαίρα. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 μιας και αναφερατε ραμ εγω εχω 32αρια windows 7 home με 4 γιγα ραμ αλλα 2,99 usable λεει.επεξεργαστης ι5.για να βαλω -αλλα και να τα δει- το συστημα πρεπει να βαλω 64αρια μονο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 μιας και αναφερατε ραμ εγω εχω 32αρια windows 7 home με 4 γιγα ραμ αλλα 2,99 usable λεει.επεξεργαστης ι5.για να βαλω -αλλα και να τα δει- το συστημα πρεπει να βαλω 64αρια μονο? Ναι. 10 χαρακτηρες Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Ναι. 10 χαρακτηρεςτο πισι το ειχα παρει απο πλαισιο ειναι turbox με τα μαμα windows πανω.τα 64αρια τα ξαναπληρωνω?η ρωταω στο πλαισιο και μου τα δινουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 το πισι το ειχα παρει απο πλαισιο ειναι turbox με τα μαμα windows πανω.τα 64αρια τα ξαναπληρωνω?η ρωταω στο πλαισιο και μου τα δινουν? Kατεβάζεις από τον θείο την έκδοση από τα 7άρια που έχεις (πχ home premium) σε έκδοση 64bit και βάζεις το γνήσιο κλείδί που έχεις. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Kατεβάζεις από τον θείο την έκδοση από τα 7άρια που έχεις (πχ home premium) σε έκδοση 64bit και βάζεις το γνήσιο κλείδί που έχεις.και μεταξυ των 32 και 64 θα καταλαβω διαφορα?εφαρμογες θα παιζουν ολες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 και μεταξυ των 32 και 64 θα καταλαβω διαφορα?εφαρμογες θα παιζουν ολες? το board υποστηριζει 8GB μνημη? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 το board υποστηριζει 8GB μνημη? Πώς το βλέπω αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Παιδιά εδώ μιλάμε για το FF, για τις όποιες απορίες σας σχετικά με τους υπολογιστές, μπορείτε να πάτε στο σχετικό thread. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 παιδια πως γινεται να σερφαρω privately και να μην φαινονται στο ιστορικο οι σελιδες που επισκεπτομαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Ctrl+Shipt+P :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 (edited) Παιδιά επειγόντως βοήθεια, αν δεν βρω λύση μάλλον θα πετάξω την αλεπού στο ποτάμι... όχι του Θεοδωράκη :) εδώ και ένα δυο μήνες εχω το εξής πρόβλημα, ανοίγω την αλεπού, βάζω ένα λινκ και συνήθως αν δεν επιλέξω το λινκ και πατήσω εντερ ξανά ή αν δεν κάνω reload οσο προσπαθεί να ανοίξει δεν ανοίγει η κάνει κάνα λεπτό και βάλε, μερικές φορές πάλι ανοίγει αλλά μου βγάζει την σελίδα άλλα αντί άλλων. εχω ψάξει και εφαρμόσει κάποια tweaks (που θα έπρεπε να βοηθήσουν) αλλά μάταια, καμιά λύση καμιά βελτίωση..... όποιος είχε παρόμοιο πρόβλημα ή όποιος ξέρει κάτι παρακαλώ να βοηθήσει. ΥΓ εχω κατεβάσει το Add on tweak network 1.8 το έβαλα στην ρύθμιση power και πετάει.... υπάρχει κάποιο θέμα που πρέπει να προσέξω? ... μου κάνει εντύπωση ότι πριν πατήσω το κλικ ανοίγει την σελίδα.... Edited March 17, 2014 by alfa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Κανε ενα νεο χρηστη και δοκιμασε https://support.mozilla.org/el/kb/profile%20folder Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά πήρα backup και έκανα φρέσκια εγκατάσταση και είναι όλα οκ, είχα πειράξει διάφορα strings και integer και επειδή ήταν διάφορα backup από διάφορους υπολογιστές που είχα τον φάκελο μου, έγιναν μπάχαλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Ποιο chrome πεθαίνεις, το interface στην 29.0b1. Toυλάχιστον βελτιώθηκε η διαχείριση στη μνήμη και από ταχύτητα, υπάρχει σταθερή βελτίωση. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts