Jump to content

Mozilla Firefox - The «Ultimate» thread

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μιας και αναφερατε ραμ εγω εχω 32αρια windows 7 home με 4 γιγα ραμ αλλα 2,99 usable λεει.επεξεργαστης ι5.για να βαλω -αλλα και να τα δει- το συστημα πρεπει να βαλω 64αρια μονο?

μιας και αναφερατε ραμ εγω εχω 32αρια windows 7 home με 4 γιγα ραμ αλλα 2,99 usable λεει.επεξεργαστης ι5.για να βαλω -αλλα και να τα δει- το συστημα πρεπει να βαλω 64αρια μονο?

Ναι.

10 χαρακτηρες

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Ναι.

10 χαρακτηρες

το πισι το ειχα παρει απο πλαισιο ειναι turbox με τα μαμα windows πανω.τα 64αρια τα ξαναπληρωνω?η ρωταω στο πλαισιο και μου τα δινουν?

το πισι το ειχα παρει απο πλαισιο ειναι turbox με τα μαμα windows πανω.τα 64αρια τα ξαναπληρωνω?η ρωταω στο πλαισιο και μου τα δινουν?

Kατεβάζεις από τον θείο την έκδοση από τα 7άρια που έχεις (πχ home premium) σε έκδοση 64bit και βάζεις το γνήσιο κλείδί που έχεις.

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

Kατεβάζεις από τον θείο την έκδοση από τα 7άρια που έχεις (πχ home premium) σε έκδοση 64bit και βάζεις το γνήσιο κλείδί που έχεις.
και μεταξυ των 32 και 64 θα καταλαβω διαφορα?εφαρμογες θα παιζουν ολες?

Παιδιά εδώ μιλάμε για το FF, για τις όποιες απορίες σας σχετικά με τους υπολογιστές, μπορείτε να πάτε στο σχετικό thread.
http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

Ctrl+Shipt+P :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

• 2 weeks later...

Παιδιά επειγόντως βοήθεια, αν δεν βρω λύση μάλλον θα πετάξω την αλεπού στο ποτάμι... όχι του Θεοδωράκη :)

εδώ και ένα δυο μήνες εχω το εξής πρόβλημα, ανοίγω την αλεπού, βάζω ένα λινκ και συνήθως αν δεν επιλέξω το λινκ και πατήσω εντερ ξανά ή αν δεν κάνω reload οσο προσπαθεί να ανοίξει δεν ανοίγει η κάνει κάνα λεπτό και βάλε, μερικές φορές πάλι ανοίγει αλλά μου βγάζει την σελίδα άλλα αντί άλλων.

εχω ψάξει και εφαρμόσει κάποια tweaks (που θα έπρεπε να βοηθήσουν) αλλά μάταια, καμιά λύση καμιά βελτίωση..... όποιος είχε παρόμοιο πρόβλημα ή όποιος ξέρει κάτι παρακαλώ να βοηθήσει.

ΥΓ εχω κατεβάσει το Add on tweak network 1.8 το έβαλα στην ρύθμιση power και πετάει.... υπάρχει κάποιο θέμα που πρέπει να προσέξω?

... μου κάνει εντύπωση ότι πριν πατήσω το κλικ ανοίγει την σελίδα....

Edited by alfa

ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά πήρα backup και έκανα φρέσκια εγκατάσταση και είναι όλα οκ, είχα πειράξει διάφορα strings και integer και επειδή ήταν διάφορα backup από διάφορους υπολογιστές που είχα τον φάκελο μου, έγιναν μπάχαλο.

Ποιο chrome πεθαίνεις, το interface στην 29.0b1. Toυλάχιστον βελτιώθηκε η διαχείριση στη μνήμη και από ταχύτητα, υπάρχει σταθερή βελτίωση.

Το είδα με τον Aurora... παρατήρησα αύξηση στην ΚΜΕ πάντως χωρίς λόγο (Όχι μόνιμα, που και που)

Ποιο chrome πεθαίνεις, το interface στην 29.0b1. Toυλάχιστον βελτιώθηκε η διαχείριση στη μνήμη και από ταχύτητα, υπάρχει σταθερή βελτίωση.

Όντως, πάει, χάθηκε ο firefox , καλως όρισες μεταλλαγμένε chrome...:(:(:(

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

Σιχαίνομαι Αυτό το interface, θέλω το μεγάλο πορτοκαλί μου κουμπί πίσω!

προσωπικά μου αρέσει το λιτό στυλ του chrome και πλέον με την 29.2 χρησιμοποιώ σε όλους τους υπολογιστές μου ff μιας και η βελτίωση στην ταχύτητα είναι τρομερή. ελπίζω να συνεχισουν έτσι.

προσωπικά μου αρέσει το λιτό στυλ του chrome και πλέον με την 29.2 χρησιμοποιώ σε όλους τους υπολογιστές μου ff μιας και η βελτίωση στην ταχύτητα είναι τρομερή. ελπίζω να συνεχισουν έτσι.
τωρα εχω την 28.0 πως εχετε την 29.2?μπορω πανω απο την επισημη 28 να βαλω την beta 29.2?η πρεπει να απεγκαταστησω την κανονικη και να τρεχει μονο η beta?

Tίποτα περίπλοκο, απλά κατεβάζεις την 29.0b2 στη γλώσσα που χρησιμοποιείς και την εγκαθιστάς. Τα υπόλοιπα γίνονται αυτόματα και δεν χάνεις τίποτα από ρυθμίσεις, bookmarks τκλ.

Έχεις όλα τα νέα features μήνες πριν... πχ Εγώ με Aurora η και nightly, πάνω από 6 μήνες νομίζω

Έχεις όλα τα νέα features μήνες πριν... πχ Εγώ με Aurora η και nightly, πάνω από 6 μήνες νομίζω

Ερωτηση:

Η Aurora ειναι 64 βιτ? και αν ναι απο που την κατεβασες? εγω εχω waterfox αλλα οι αναβαθμισεις αργουν πολυ....

ΑΚΥΡΟ, βρήκα αυτό που έψαχνα, τελικά μόνο με την Nightly μπορώ να έχω 64ΒΙΤ και τελευταίες εκδόσεις.

Edited by alfa

• 1 month later...
Τι ακριβώς σκεφτόντουσαν στη Mozilla όταν κατήργησαν την add on bar στο κάτω μέρος του Firefox. Ευτυχώς υπάρχει το Classic theme restorer και καναμε τη δουλειά μας. :mad:
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

χτες εβαλα 64bit για πρωτη φορα στον υπολογιστη μου και εχω την 28 εκδοση του firefox γιατι η 29 ειναι απλα τραγικη!απο οτι ειδα 64bit δεν εχει βγαλει ο firefox αλλα και να ειχε τι καλυτερο θα ειχε?γενικα δεν καταλαβαινω τι διαφορες εχουν οι εκδοσεις 64bit εκτος απο την ραμ που την χρησιμοποιει πανω απο τα 3 γιγα?