Jump to content

Mozilla Firefox - The «Ultimate» thread

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα στην αρχή έβγαλε αυτό που λες και μετά εμφάνισε τα σχόλια.Κάνε μια εκκαθάριση cookies για αρχή.

Μπα... τίποτα.:(

Για να τα δείχνει στο Opera και όχι στο Firefox και Chrome θα θέλει μάλλον κάποιο πρόσθετο να εγκαταστήσω.

Edited by siciliano

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Μπα... τίποτα.:(

Για να τα δείχνει στο Opera και όχι στο Firefox και Chrome θα θέλει μάλλον κάποιο πρόσθετο να εγκαταστήσω.

Eγώ με chrome που δοκίμασα τα εμφάνισε...:confused:

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

ισως να το γραφω σε λαθος μερος ΑΛΛΑ παρακαλω μια βοηθεια.εχω τρελαθει με το μοτζιλα.ολο διαφημισεις πεταει σε βαθμο ακομα και γιουτουμπ να παω να μπω να παιζει μπανερ με μουσικες κλπ

μια βοηθεια παρακαλω

Εγκατέστησε το extension adblockplus.

Σήμερα ο Firefox ζήλεψε το μαύρο της ΕΡΤ , αλλά σε πρασινάκι !!!

Αυτό σημαίνει ότι ξαφνικά αντί να δείχνει τα βίντεο ( YouTube κ.τ.λ. ) δείχνει πράσινο , και ακούγεται μόνο ο ήχος .

Έχει κανείς ιδέα τι στο καλο είναι αυτό και πως το λύνουμε ;

ΣΗΜ. :Σε άλλους browser τα δείχνει κανονικά .

Μετά απο φορμάτ, στον Firefox (αλλά και στον chrome) δεν εμφανίζονται τα σχόλια από το Disqus στα διάφορα blogs π.χ. εδώ

http://imageshack.com/a/img51/7304/njcm.png

Γράφει μόνο το μήνυμα "comments powered by Disqus" και τίποτα άλλο

ενώ σήμερα που κατέβασα το Opera, σε αυτό, μου τα εμφανίζει κανονικά.

Ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλεται αυτό?

Σήμερα, χωρίς να έχω εγκαταστήσει ή αναβαθμίσει τίποτα, εκτός βέβαια από το avast, εμφανίστηκαν τα σχόλια.:blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Σήμερα, χωρίς να έχω εγκαταστήσει ή αναβαθμίσει τίποτα, εκτός βέβαια από το avast, εμφανίστηκαν τα σχόλια.:blink:

Τι να πεις..

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

εγω πλεον γυρισα στην τελευταια σωστη εκδοση του firefox την 17.0.1 και ησυχασα !βαρεθηκα με τα κρασαρισματα,το lag,ελεος καθε μηνα αναβαθμιση που χειροτερευει την εφαρμογη τι να την κανω?

• 1 month later...

Για πείτε ρε παιδιά τι εχω κάνει λάθος και μου το βγάζει έτσι ,είναι μετά το τελευταίο update .

http://img819.imageshack.us/img819/8185/tik1.png

Samsung galaxy s21+

Για πείτε ρε παιδιά τι εχω κάνει λάθος και μου το βγάζει έτσι ,είναι μετά το τελευταίο update .

http://img819.imageshack.us/img819/8185/tik1.png

1)Έχει μεγαλώσει η γραμματοσειρά ή έχεις μεγεθύνει αρκετά τη σελίδα (πρέπει να είναι στο 100%)

2)(Άσχετο) Διόρθωσε την ημερομηνία του υπολογιστή σου.

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

1)Έχει μεγαλώσει η γραμματοσειρά ή έχεις μεγεθύνει αρκετά τη σελίδα (πρέπει να είναι στο 100%)

2)(Άσχετο) Διόρθωσε την ημερομηνία του υπολογιστή σου.

Δυστυχώς τίποτα απο τα δυο ,έπαιξα και με το μέγεθος γραμματοσειράς αλέα και με το zoom αλλά τα ίδια .

Samsung galaxy s21+

Δυστυχώς τίποτα απο τα δυο ,έπαιξα και με το μέγεθος γραμματοσειράς αλέα και με το zoom αλλά τα ίδια .

Σε όλα τα sites στο κάνει ή μόνο στο ebay?

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

Σε όλα τα sites στο κάνει ή μόνο στο ebay?

Σε ολα .

Μιχάλη, είσαι στο final release channel ή στο beta;

Τι εννοείς Κώστα ? είμαι λίγο άσχετος με αυτά λεει 26.0 έκδοση .

Μήπως έχει να κάνει με το character encoding ,πρώτη φορά βλέπω κάτι τετοιο .:confused::confused:

Samsung galaxy s21+

Τρέχεις λοιπόν τη final release και όχι την beta.

Έχεις βάλει κάποιο add-on ή κάποιο plugin πρόσφατα; Δεν φαίνεται να είναι θέμα με character encoding, διότι δεν επηρεάζει μόνο το πως εμφανίζονται οι χαρακτήρες αλλά και το scaling.

Έχει μια επιλογή το firefox. Πήγαινε Help->Restart with Add-ons Disabled και δοκίμασέ το.

http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

Εμένα πολλές φορές το myphone.gr και το avclub.gr μου εμφανίζονται περίεργα που με ένα refresh φτιάχνουν.δοκίμασα και χωρίς add on αλλά πάλι το έκανε.

Δείτε δεν φαίνεται καλά αλλά λείπουν πολλά πράγματα από την κλασική οθόνη του φόρουμ

Τρέχεις λοιπόν τη final release και όχι την beta.

Έχεις βάλει κάποιο add-on ή κάποιο plugin πρόσφατα; Δεν φαίνεται να είναι θέμα με character encoding, διότι δεν επηρεάζει μόνο το πως εμφανίζονται οι χαρακτήρες αλλά και το scaling.

Έχει μια επιλογή το firefox. Πήγαινε Help->Restart with Add-ons Disabled και δοκίμασέ το.

To έκανα αλλά τίποτα ,τελικά ακολούθησα την μέθοδο του reset .Τώρα βέβαια εχω άλλο πρόβλημά δεν μεγαλώνουν η γραμματοσειρές σε οποιαδήποτε ποσοστό και να το βάλω δεν αλλάζουν .

Samsung galaxy s21+

Mια λύση είναι να το ξεπατώσεις και να βάλεις την beta 27.0b2.

Αυτό θα κάνω ,ευχαριστώ .

Samsung galaxy s21+

Πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο θα σου έλεγα να πάρεις ένα backup με ότι σημαντικό έχεις αποθηκεύσει, π.χ. τα bookmarks και να δοκιμάσεις να φτιάξεις ένα νέο προφίλ. Αυτό γίνεται γράφοντας firefox.exe -P στο start. Δες αν στο νέο προφίλ κάνει τα ίδια και ανάλογα συνεχίζεις.

Ναι ,κάνει zoom + και - κανονικά .

Τέλος πάντων πέρασα μια άλλη έκδοση και όλα δείχνουν καλά ,δεν ξέρω τι έκαναν η γυναίκα με την κόρη τις μέρες που έλειπα γιατί είχε αλλάξει το μέγεθος γραμματοσειράς και στο laptop :):)

Samsung galaxy s21+

Ναι ,κάνει zoom + και - κανονικά .

Τέλος πάντων πέρασα μια άλλη έκδοση και όλα δείχνουν καλά ,δεν ξέρω τι έκαναν η γυναίκα με την κόρη τις μέρες που έλειπα γιατί είχε αλλάξει το μέγεθος γραμματοσειράς και στο laptop :):)

E πες το ντε! :lol: Eίπα και εγώ, μια από τα ίδια με την αδερφή μου και τη μάνα μου.

Νίκος

- 001 με την όπισθεν