Jump to content

Mozilla Firefox - The «Ultimate» thread

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πήγαινε στην μπάρα διευθύνσεων και γράψε about:config.

Πατάς "I will be careful"

Στο πλαίσιο που γράφει Filter γράφεις browser.search.defaultenginename

Εκεί θα πρέπει να υπάρχει ως value το Google. Αν όχι διπλό κλικ και το αλλάζεις. Κλείνεις το tab και είσαι έτοιμος. Αν όχι μου λες πάλι.

Έκανα ότι μου είπες αλλά δε βρήκα άκρη.

Στο πλαίσιο Filter έγραψα browser.search.defaultenginename αλλά δεν είχε το google. Πάτησα διπλό κλικ και το άλλαξα με το όνομα google έκανα επανεκκίνηση αλλά το πρόβλημα παρέμεινε:mad::mad:

:help::help:

Έκανα ότι μου είπες αλλά δε βρήκα άκρη.

Στο πλαίσιο Filter έγραψα browser.search.defaultenginename αλλά δεν είχε το google. Πάτησα διπλό κλικ και το άλλαξα με το όνομα google έκανα επανεκκίνηση αλλά το πρόβλημα παρέμεινε:mad::mad:

:help::help:

Κάνε μια τελευταία απόπειρα. Μην γράφεις google αλλά Google

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Κάνε μια τελευταία απόπειρα. Μην γράφεις google αλλά Google

Την έκανα, έγραψα Google έκανα επανεκκίνηση αλλά μάταιος κόπος:cry::cry::cry:

Καλησπέρα. Πως μπορώ να αλλάξω τη search engine στην αρχικη του Firefox και πως θα την έχω ως προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης?

:help::help::help:

Το έχουν ρωτήσει λίγο πιο πάνω

Σε μένα δεν σέρνεται καθόλου, τώρα με τα updates δηλαδή.. Μόνο ένα μικρό προβληματάκι έχει.. Όταν τον ανοίγω, κολλάει για 3-4 δευτερόλεπτα.. Αλλα μετά τρέχει πολύ γρήγορα :) Α και επίσης όταν ανοίγω πάνω από 5-6 tabs συνήθως καθυστερεί λίγο.. Αυτά μόνο!

*edit

8-9 tabs

εγω με netbook κολλαει οταν κανω μεγαλο scroll in..

θα βαλω την 8αρα για ταχυτητα...με 1gb μνημη;)

αλλα σχετικα ακουσα πολλα παραπονα

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Το IE Tab δεν είναι συμβατό με το Firefox 8...

εδω και καιρο εχω βαλει το IE Tab 2 (FF 3.6+) και λειτουργει με ολες τις αναβαθμισεις του ffox μια χαρα!

εδω και καιρο εχω βαλει το IE Tab 2 (FF 3.6+) και λειτουργει με ολες τις αναβαθμισεις του ffox μια χαρα!

Το βρήκα πριν από λίγο, ξέχασα να το αναφέρω. Ευχαριστώ πάντως.

εγω χτες που κοιταξα ειχε την 8αρα...καθε ποτε φτιαχνουν νεα εκδοση??ποτε προλαβαινουν?

Φιλικά Γιώργος

εγω χτες που κοιταξα ειχε την 8αρα...καθε ποτε φτιαχνουν νεα εκδοση??ποτε προλαβαινουν?

Απ' ότι φαίνεται δεν κάνουν και "τις" αλλαγές..:)

απο κει που η 3αρα ειχε μια 100αρα διαφορετικες εκδοσεις πχ 3.0.0-3.0.1 κτλ, τωρα αλλαζουν τις εκδοσεις σαν πουκαμισα :lol:

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Θελουν να ξεπερασουν τον Chrome μαλλον.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

και γω αυτο πιστευω... εξαλλου, πολλοι κοιτανε μονο το νουμερακι του browser και λενε: chrome 13.02 η firefox 8.1 ?? χμμ, αφου ειναι 13, θα ειναι και καλυτερο ;)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Σε win xp με 1gb μνήμη , τα πάει καλύτερα από τον 7.01 στη διαχείριση μνήμης. Όταν όμως κολλήσει σε κάποια σελίδα (συνήθως βίντεο-εικόνες) τότε μαζί με το Plugin container καταναλώνουν όλη τη μνήμη και το laptop σέρνεται.:X

απο κει που η 3αρα ειχε μια 100αρα διαφορετικες εκδοσεις πχ 3.0.0-3.0.1 κτλ, τωρα αλλαζουν τις εκδοσεις σαν πουκαμισα :lol:

σε εναν υπολογιστη εχω την 3.6.23...χαχαχαχα:p

ελπιζω ομως να βγει μετα απο καιρο μια εκδοση με αρκετες αλλαγες

Φιλικά Γιώργος

Βγήκε και 3.6.24.;)

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Βγήκε και 3.6.24.;)

την εβαλα..μεχρι 50 την κοβω να παει...εγω θα προτιμουσα μια νεα εκδοση να ειναι με νεα εμφανηση και λειτουργιες οχι ολο ιδιες

Φιλικά Γιώργος

Γεια σας

Επειδη δεν ξερω πως μου εχουν γινει 2-3-5 πλες εγγραφες στα bookmarks κανενα addons για duplicate για να βρουμε ακρια υπαρχει η καποιος αλλος τροπος?

Ευχαριστω

userbar.gif

Γεια σας

Επειδη δεν ξερω πως μου εχουν γινει 2-3-5 πλες εγγραφες στα bookmarks κανενα addons για duplicate για να βρουμε ακρια υπαρχει η καποιος αλλος τροπος?

Ευχαριστω

ναι και εγω θελω γιατι δεν δουλευει κανενα τωρα με την 8.....μεγαλο μειονεκτημα οι συνεχεις αναβαθμισεις...ολα τα addons μενουν πισω...

ασε που δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ειναι παντα ασυμβατα με την επομενη εκδοση....

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Παιδιά Καλημέρα από Σάμο!!

Προσπαθώ να κατεβάσω από σελίδες που επισκέπτουμε link που περιέχουν αρχεία pdf και το firefox δεν μου το επιτρέπει, απαντώντας μου με ένα μήνυμα λάθους ως εξής '' Η λειτουργία υποδοχής απέτυχε λόγω αδυναμίας Πρόσβασης. Αυτό συνηήθως οφείλεται στο ότι το λογισμικό του υπολογιστή σας αγνοεί την διαδρομή επικοινωνίας με τον καλούμενο παροχέα.. ''.

Τι μπορεί να παίζει παιδιά?

Υπόψη σας ότι δεν είχα τέτοιο πρόβλημα κατά το παρελθόν...

Θερμή παράκληση για τιν κατά το δυνατόν συντομοτέρα απάντησή σας, γιατί επείγομαι γαι κάποια αρχεία στον υπολογστή μου...

Ευχαριστώ θερμά προκαταβολικά

Μανώλης

ΣΑΜΟΣ