Jump to content

Mozilla Firefox - The «Ultimate» thread

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια χαρά μου φαίνεται το ποσό της μνήμης που καταλαμβάνει. (προσωπικά μου φτάνει και στα 180ΜΒ με 21 addons να τρέχουν)

α οκ απλα αυτο 1.200.000kb με εκανε να γραψω αυτο το ποστ....ανησυχησα :)

παιδες εχω 53 addons και κατι δεν παει καλα.

αργει να ανοιξει και φαινεται ασταθης.

κρασαρει και καμια φορα...

3.6.13 εκδοση

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

παιδες εχω 53 addons και κατι δεν παει καλα.

αργει να ανοιξει και φαινεται ασταθης.

κρασαρει και καμια φορα...

3.6.13 εκδοση

53 adds :dizzy::dizzy:

εμενα γιατι δεν πεφτει κατω απο τα 235 Mb και δεν εχω πολλα addons!

και κολαει συχνα ****το!

3,6,12

οι εκδοση 3,0,19 ηταν ποιο σταθερη

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

μια ερωτηση...

εχω το add on flashgot και το orbit download manager για να "πιανω" τα λινκ και μετα με δεξι κλικ flashot selection και μετα ανοιγει παραθυρο του orbit και κατεβαζω.δηλαδη χρησιμοποιω ΔΥΟ προγραμματα για να κατεβαζω λινκ.υπαρχει ΕΝΑ προγραμμα να κανει αυτην την δουλεια αντι για 2?και τι προγραμμα θα ειναι αυτο?add on η σκετο προγραμμα?ευχαριστω

εμενα γιατι δεν πεφτει κατω απο τα 235 Mb και δεν εχω πολλα addons!

και κολαει συχνα ****το!

3,6,12

οι εκδοση 3,0,19 ηταν ποιο σταθερη

Επειδη χρησιμοποιείται πολυ το youtube και βιντεακια να σας πω οτι υπάρχει ενα πρόβλημα εδω και καιρό με τον firefox και τοn Adobe Flash Player. Ο Flash κολλάει τον firefox.

μια ερωτηση...

εχω το add on flashgot και το orbit download manager για να "πιανω" τα λινκ και μετα με δεξι κλικ flashot selection και μετα ανοιγει παραθυρο του orbit και κατεβαζω.δηλαδη χρησιμοποιω ΔΥΟ προγραμματα για να κατεβαζω λινκ.υπαρχει ΕΝΑ προγραμμα να κανει αυτην την δουλεια αντι για 2?και τι προγραμμα θα ειναι αυτο?add on η σκετο προγραμμα?ευχαριστω

Ο DownloadHelper δεν σε βολεύει.

Επειδη χρησιμοποιείται πολυ το youtube και βιντεακια να σας πω οτι υπάρχει ενα πρόβλημα εδω και καιρό με τον firefox και τοn Adobe Flash Player. Ο Flash κολλάει τον firefox.

Ο DownloadHelper δεν σε βολεύει.

whats that?μπορεις να πιασεις πολλα λινκ μαζι?

whats that?μπορεις να πιασεις πολλα λινκ μαζι?

Απο οτι εχω δει μπορει να κατεβασει πολλα βιντεακια μαζι, δοκιμασε το

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κάτι αντί του flash;

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

μεχρι χθες σε οσες σελιδες επισκεπτομουνα και ηθελε κωδικο για να συνδεθω, πχ myphone.gr ηταν αποθηκευμενος ο κωδικος μου και η πατουσα συνδεση η ημουνα κατευθειαν σενδεδεμενος. σημερα χαθηκαν ολοι οι κωδικοι απο ολες τις σελιδες και πρεπει να τους πληκτρολογω καθε φορα που επισκεπτομαι την καθε σελιδα. τι ρυθμιση πρεπει να κανω για να αποθηκευονται ξανα οι κωδικοι?

σε καποιες σελιδες οταν εβαζα κωδικο μου εβγαζε μια ερωτηση αν θελω να αποθηκευτει ο κωδικος. τωρα πλεον ουτε αυτη την ερωτηση κανει.

οποιαδηποτε βοηθεια καλοδεχουμενη

[sIGPIC][/sIGPIC]

μεχρι χθες σε οσες σελιδες επισκεπτομουνα και ηθελε κωδικο για να συνδεθω, πχ myphone.gr ηταν αποθηκευμενος ο κωδικος μου και η πατουσα συνδεση η ημουνα κατευθειαν σενδεδεμενος. σημερα χαθηκαν ολοι οι κωδικοι απο ολες τις σελιδες και πρεπει να τους πληκτρολογω καθε φορα που επισκεπτομαι την καθε σελιδα. τι ρυθμιση πρεπει να κανω για να αποθηκευονται ξανα οι κωδικοι?

σε καποιες σελιδες οταν εβαζα κωδικο μου εβγαζε μια ερωτηση αν θελω να αποθηκευτει ο κωδικος. τωρα πλεον ουτε αυτη την ερωτηση κανει.

Εργαλεια--> Επιλογες--> Ασφαλεια και τσεκαρε την επιλογη απομνημονευση κωδικων για σελιδες.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Κανε restore απο τα backup σου το ποιο πρόσφατο σε ενα νεο προφιλ και σβήσε αυτο που εχεις τώρα.

Κανε restore απο τα backup σου το ποιο πρόσφατο σε ενα νεο προφιλ και σβήσε αυτο που εχεις τώρα.

μπορεις να μου το εξηγησεις αυτο λιγο πιο αναλυτικα? σε ευχαριστω:D

αυτο Εργαλεια--> Επιλογες--> Ασφαλεια και τσεκαρε την επιλογη απομνημονευση κωδικων για σελιδες.

το εχω τσεκαρισμενο

[sIGPIC][/sIGPIC]

μπορεις να μου το εξηγησεις αυτο λιγο πιο αναλυτικα? σε ευχαριστω:D

αυτο Εργαλεια--> Επιλογες--> Ασφαλεια και τσεκαρε την επιλογη απομνημονευση κωδικων για σελιδες.

το εχω τσεκαρισμενο

για να στο εξηγήσω ποιο αναλυτικά πρεπει να μου πεις πρωτα αν εχεις backups.

Επειδη απο την ερωτηση σου καταλαβαίνω οτι το πιθανοτερο ειναι να μην εχεις κανει ποτε backup, γι' αυτο κατέβασε το πρόγραμμα αυτο οποτε την επόμενη φορα θα εισαι προετοιμασμένος.

http://mozbackup.jasnapaka.com/download.php

To profile που τρέχεις μπορείς να το αφαιρέσεις ή να προσθέσεις νεο σε περίπτωση προβλήματος με την εντολή (firefox -ProfileManager) που θα δώσεις στο Start -> Run αφού πρώτα κλείσεις ολα τα παράθυρα του ff.

YG o ff μπορεί να υποστηρίξει ταυτόχρονα πολλά προφίλ.

53 adds :dizzy::dizzy:

πολλα ε? αυτο φταιει ? (56 τωρα!)

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

καλησπερα. ψαχνω ενα add on(?) για τον ff. αυτο που κανει ειναι να δειχνει αν ειναι εμπιστο το site που πλοηγησε ή οχι.

γνωριζει καποιος κατι τετοιο? ευχαριστω

καλησπερα. ψαχνω ενα add on(?) για τον ff. αυτο που κανει ειναι να δειχνει αν ειναι εμπιστο το site που πλοηγησε ή οχι.

γνωριζει καποιος κατι τετοιο? ευχαριστω

το wot ειναι πολυ εμπιστο...το εχω βαλει σε ολους τους browser μου...αν εχεις avg antivirus νομιζω περναει μονο του ενα plugin γιατι και γω το ειχα δει...αλλα το wot ειναι οτι καλυτερο

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Και απο εμενα +1 ψηφο στο Wot!!

Ειδικα για το ψαξιμο στο google ειναι αρκετα καλο, οταν δεν γνωριζεις τα διαφορα sites!!

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!