Jump to content

Mozilla Firefox - The «Ultimate» thread

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημέρα να ρωτήσω κάτι; γιατί μετά το τελευταίο update που έκανε μόνο του κάθε φορά που πάω να το ανοίξω ανοίγοντας τον υπολογιστή μου βγάζει ένα κουτάκι που λέει trying to upload a non-local URI και μετά πατάω το οκ από κάτω και ανοίγει; τι είναι αυτό τώρα, τι κάνουμε;
'cause somewhere in the crowd there' s you!..

Καμία λύση για τα pdf υπάρχει? 9/10 φορές που θα ανοίξει pdf κολλάει. Κάτι τέτοια με κάνουν και νοσταλγώ την έκδοση 2 :p
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

lisa το ιδιο προβλημα εχω και εγω μαζι με πολλα-πολλα αλλα...

καλα εγραψα οτι μαλλον βιαστικα-βιαστικα βγηκε η 3 που πολυ γρηγορα θα ξεχαστει.....

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

παιδια αλλαξτε pdf εκδοση adobe reader.και εμενα κολλαγε και οταν αναβαθμισα τον reader στην τελευταια εκδοση ολα τρεχουν ρολοι.και γενικα ολα ειναι μια χαρα με τον 3 σε μενα!τα βασικα μου add ons αναβαθμιστηκαν και αυτα!

Χρησιμοποιήστε το extension PDF Download για νά έχετε περισσότερες επιλογές (open, save, κλπ.).

καλημέρα να ρωτήσω κάτι; γιατί μετά το τελευταίο update που έκανε μόνο του κάθε φορά που πάω να το ανοίξω ανοίγοντας τον υπολογιστή μου βγάζει ένα κουτάκι που λέει trying to upload a non-local URI και μετά πατάω το οκ από κάτω και ανοίγει; τι είναι αυτό τώρα, τι κάνουμε;

το ειχα και εγω αυτο το προβλημα αλλα το ελυσα...

μηπως εχεις την τουλμπαρ του megaupload......ενσωματωμένη στον μοζιλα....???

αν την εχεις βγαλτην αμεσως μια και δεν ειναι συμβατή με τον καινούργιο μοζιλα και δημιουργει αυτο το προβλημα....

εγω μολις το βγαλα το προβλημα λυθηκε.....

το ειχα και εγω αυτο το προβλημα αλλα το ελυσα...

μηπως εχεις την τουλμπαρ του megaupload......ενσωματωμένη στον μοζιλα....???

αν την εχεις βγαλτην αμεσως μια και δεν ειναι συμβατή με τον καινούργιο μοζιλα και δημιουργει αυτο το προβλημα....

εγω μολις το βγαλα το προβλημα λυθηκε.....

ΝΑΙ ΦΙΛΕ ! ευχαριστουμε ειχες δικιο

και ο mcde για το pdf extension

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

καποιος μπορει να βοηθεισει?εχω το real και με την προηγουμενη εκδοση κατεβαζα βιντεο καθως τα εβλεπα ενω τωρα δεν μπορω!καμια βοηθεια?:(

Δεν ξέρω αν δουλεύει το real με την νέα έκδοση αλλά υπάρχουν πολλές λύσεις για να κατεβάσεις τα βιντεάκια που βλέπεις με τον firefox

Με την νέα έκδοση σχεδόν όλα τα extensions δεν δουλεύουν κλασσικά..Ας πρόσεχα να μην την έβαζα θα μου πείτε,καμιά λύση όμως υπάρχει για να τα κάνω να δουλέψουν;Μπορώ να εγκαταστήσω ταυτόχρονα και τον 2;Μπορούν να συνυπάρχουν δηλαδή 2 διαφορετικές εκδόσεις;

Μπορώ να εγκαταστήσω ταυτόχρονα και τον 2;Μπορούν να συνυπάρχουν δηλαδή 2 διαφορετικές εκδόσεις;
Μπα δεν νομιζω γιατι μολις θα πας να κανεις εγκατασταση θα σου πει οτι ήδη υπαρχει να αλλη εκδοση,πρεπει να κανεις επεγκατασταση αυτην την εκδοση για να βαλεις αυτη που θελεις κτλ κτλ κτλ
Υπογραφή....

Με την νέα έκδοση σχεδόν όλα τα extensions δεν δουλεύουν κλασσικά..Ας πρόσεχα να μην την έβαζα θα μου πείτε,καμιά λύση όμως υπάρχει για να τα κάνω να δουλέψουν;Μπορώ να εγκαταστήσω ταυτόχρονα και τον 2;Μπορούν να συνυπάρχουν δηλαδή 2 διαφορετικές εκδόσεις;

Mr Tech Toolkit :)

το εγκαθιστάς και από την διαδρομή addons-->tools διαλέγεις το ''make all compatible''...;)

Μπα δεν νομιζω γιατι μολις θα πας να κανεις εγκατασταση θα σου πει οτι ήδη υπαρχει να αλλη εκδοση,πρεπει να κανεις επεγκατασταση αυτην την εκδοση για να βαλεις αυτη που θελεις κτλ κτλ κτλ

Γίνεται. Αρκεί να επιλέξεις διαφορετικό φάκελο εγκατάστασης του προγράμματος από τον προεπιλεγμένο. Μπορείς να έχεις τον 2 και τον 3 στο ίδιο σύστημα.

Mr Tech Toolkit :)

το εγκαθιστάς και από την διαδρομή addons-->tools διαλέγεις το ''make all compatible''...;)

νικο σιγουρα δεν χαλαει την εγκατασταση του ffox αυτο το extension?

το συγκεκριμένο extension είναι πραγματικά εργαλείο με το οποίο μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα...αν βέβαια απλά το εγκαταστήσεις και επιλέξεις μόνο το make all compatible στα tools του Addons manager, κάνει συμβατά τα όποια ''ασύμβατα'' extensions και αυτό είναι όλο...:)

safe enough..;)

Εγώ πάντως που εγκατέστησα το Tab Mix Plus από εδώ και συγκεκριμένα από εδώ, μια χαρά μου παίζει στον 3.0.1.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

το συγκεκριμένο extension είναι πραγματικά εργαλείο με το οποίο μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα...αν βέβαια απλά το εγκαταστήσεις και επιλέξεις μόνο το make all compatible στα tools του Addons manager, κάνει συμβατά τα όποια ''ασύμβατα'' extensions και αυτό είναι όλο...:)

safe enough..;)

αν κατι δεν μου αρεσει και απεγκαταστησω αυτο το add on νικο τα αλλα extensions επιστρεφουν στις προηγουμενες εκδοσεις τους?

EDIT:οκ εκανα compatible δυο αγαπημενα μου extensions...μια χαρα!ευχαριστω!

κατι αλλο.. ...θελω να κανω φορματ στο κομπιουτερ μου αλλα να φυλαξω ολες τις ρυθμισεις,themes,extensions κλπ και οταν ξανα εγκαταστησω τον ffox να τον ξανακανω να ειναι οπως πριν.μια φορα που το εκανα φυλαξα τον φακελο με το profile ειχε ενα περιεργο ονομα hdhfslkjl.ckjh μετα στην καινουργια εγκατασταση το εκανα copy-paste στον φακελο mozilla>profiles που ειχε ηδη το default μεσα αλλα εκει τι κανω?σβηνω το default και περνα αυτο που εχω φυλαξει ?

αν κατι δεν μου αρεσει και απεγκαταστησω αυτο το add on νικο τα αλλα extensions επιστρεφουν στις προηγουμενες εκδοσεις τους?

EDIT:οκ εκανα compatible δυο αγαπημενα μου extensions...μια χαρα!ευχαριστω!

κατι αλλο.. ...θελω να κανω φορματ στο κομπιουτερ μου αλλα να φυλαξω ολες τις ρυθμισεις,themes,extensions κλπ και οταν ξανα εγκαταστησω τον ffox να τον ξανακανω να ειναι οπως πριν.μια φορα που το εκανα φυλαξα τον φακελο με το profile ειχε ενα περιεργο ονομα hdhfslkjl.ckjh μετα στην καινουργια εγκατασταση το εκανα copy-paste στον φακελο mozilla>profiles που ειχε ηδη το default μεσα αλλα εκει τι κανω?σβηνω το default και περνα αυτο που εχω φυλαξει ?

για να το κάνεις αυτό θα πρέπει αρχικά να εγκαταστήσεις την ίδια έκδοση του προγράμματος με αυτή που πήρε το backup..!

το όνομα του φακέλου του προφίλ είναι όντως ένα τέτοιο περίεργο..:O οπότε όπως είπες απλά το κάνεις paste είτε στο default που δημιουργείται είτε ακόμα καλύτερα σαν δεύτερο φάκελο δίπλα στο default....έπειτα από την διαδρομή "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -p (ή την αντίστοιχη δική σου) διαλέγεις το προφίλ που θες να εκκινήσει ο broswer and that's it..:)

σαν δεύτερη λύση θα σου πρότεινα το extension FEBE όπου με την επιλογή ''backup full profile'' είσαι καλυμένος..;)

good luck..;)

p.s: φιλική συμβουλή να πάρεις ξεχωριστό backup από τα bookmarks από την διαδρομή bookmarks-->organise bookmarks-->import and backup-->export HTML ;)

για να το κάνεις αυτό θα πρέπει αρχικά να εγκαταστήσεις την ίδια έκδοση του προγράμματος με αυτή που πήρε το backup..!

το όνομα του φακέλου του προφίλ είναι όντως ένα τέτοιο περίεργο..:O οπότε όπως είπες απλά το κάνεις paste είτε στο default που δημιουργείται είτε ακόμα καλύτερα σαν δεύτερο φάκελο δίπλα στο default....έπειτα από την διαδρομή "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -p (ή την αντίστοιχη δική σου) διαλέγεις το προφίλ που θες να εκκινήσει ο broswer and that's it..:)

σαν δεύτερη λύση θα σου πρότεινα το extension FEBE όπου με την επιλογή ''backup full profile'' είσαι καλυμένος..;)

good luck..;)

p.s: φιλική συμβουλή να πάρεις ξεχωριστό backup από τα bookmarks από την διαδρομή bookmarks-->organise bookmarks-->import and backup-->export HTML ;)

ολα τα καταλαβα μονο εκει που λες οτι μπορω να διαλεξω με ποιο προφιλ να εκκινησει ο ffox δεν καταλαβα!πως δηλωνουμε με ποιο προφιλ να ξεκινησει o ffox?:O

start-->run-->C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe -p...σου ανοίγει ο profile manager και επιλέγεις με πιο προφίλ θα ξεκινήσει (εννοείται αν έχεις από 2 προφίλ και πάνω)...

υπ'όψιν το προφίλ που θα διαλέξεις θα είναι αυτό που θα ξεκινάει ο ff από εκεί και εμπρός εκτός αν ξαναδιαλέξεις με τον ίδιο τρόπο κάποιο άλλο..;)

start-->run-->C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe -p...σου ανοίγει ο profile manager και επιλέγεις με πιο προφίλ θα ξεκινήσει (εννοείται αν έχεις από 2 προφίλ και πάνω)...

υπ'όψιν το προφίλ που θα διαλέξεις θα είναι αυτό που θα ξεκινάει ο ff από εκεί και εμπρός εκτός αν ξαναδιαλέξεις με τον ίδιο τρόπο κάποιο άλλο..;)

1---πηγα να κανω update ενα extension αλλα μου εβγαλε download error.τωρα με το προγραμμα που μου ειπες δεν θα γινονται update των εκαστοτε extensions? το εν λογω add on ΗΤΑΝ compatible με την τελευταια version του ffox αρα δεν επενεβη το toolkit

2---αν εγκαταστησω μετα απο φορματ τον ffox το default προφιλ den exei to ιδιο ονομα με το προφιλ που θα εχω φυλαξει σαν back up,η απορια μου ειναι ΠΡΩΤΑ σβηνω το default και μετα κανω copy-paste το δικο μου προφιλ η kati allo?

3---στο start>run εβαλα αυτο C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe -p αλλα μου λεει δεν υπαρχει!μεχρι το .exe ετσι το εχω sto program files το -p δεν καταλαβαινω!