pgetsopoulos Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Το είδα με τον Aurora... παρατήρησα αύξηση στην ΚΜΕ πάντως χωρίς λόγο (Όχι μόνιμα, που και που) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Ποιο chrome πεθαίνεις, το interface στην 29.0b1. Toυλάχιστον βελτιώθηκε η διαχείριση στη μνήμη και από ταχύτητα, υπάρχει σταθερή βελτίωση. Όντως, πάει, χάθηκε ο firefox , καλως όρισες μεταλλαγμένε chrome...:(:(:( Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Σιχαίνομαι Αυτό το interface, θέλω το μεγάλο πορτοκαλί μου κουμπί πίσω! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 προσωπικά μου αρέσει το λιτό στυλ του chrome και πλέον με την 29.2 χρησιμοποιώ σε όλους τους υπολογιστές μου ff μιας και η βελτίωση στην ταχύτητα είναι τρομερή. ελπίζω να συνεχισουν έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 προσωπικά μου αρέσει το λιτό στυλ του chrome και πλέον με την 29.2 χρησιμοποιώ σε όλους τους υπολογιστές μου ff μιας και η βελτίωση στην ταχύτητα είναι τρομερή. ελπίζω να συνεχισουν έτσι.τωρα εχω την 28.0 πως εχετε την 29.2?μπορω πανω απο την επισημη 28 να βαλω την beta 29.2?η πρεπει να απεγκαταστησω την κανονικη και να τρεχει μονο η beta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Tίποτα περίπλοκο, απλά κατεβάζεις την 29.0b2 στη γλώσσα που χρησιμοποιείς και την εγκαθιστάς. Τα υπόλοιπα γίνονται αυτόματα και δεν χάνεις τίποτα από ρυθμίσεις, bookmarks τκλ. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 ...και ποιος ο λογος να βιαζεσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Έχεις όλα τα νέα features μήνες πριν... πχ Εγώ με Aurora η και nightly, πάνω από 6 μήνες νομίζω Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 (edited) Έχεις όλα τα νέα features μήνες πριν... πχ Εγώ με Aurora η και nightly, πάνω από 6 μήνες νομίζω Ερωτηση: Η Aurora ειναι 64 βιτ? και αν ναι απο που την κατεβασες? εγω εχω waterfox αλλα οι αναβαθμισεις αργουν πολυ.... ΑΚΥΡΟ, βρήκα αυτό που έψαχνα, τελικά μόνο με την Nightly μπορώ να έχω 64ΒΙΤ και τελευταίες εκδόσεις. Edited March 27, 2014 by alfa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Τι ακριβώς σκεφτόντουσαν στη Mozilla όταν κατήργησαν την add on bar στο κάτω μέρος του Firefox. Ευτυχώς υπάρχει το Classic theme restorer και καναμε τη δουλειά μας. :mad: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 χτες εβαλα 64bit για πρωτη φορα στον υπολογιστη μου και εχω την 28 εκδοση του firefox γιατι η 29 ειναι απλα τραγικη!απο οτι ειδα 64bit δεν εχει βγαλει ο firefox αλλα και να ειχε τι καλυτερο θα ειχε?γενικα δεν καταλαβαινω τι διαφορες εχουν οι εκδοσεις 64bit εκτος απο την ραμ που την χρησιμοποιει πανω απο τα 3 γιγα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Στο αμιγώς θέμα browsing καμία διαφορά. Ούτε καν στη διαχείριση της μνήμης. Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Πάντως η νέα εμφάνιση έχει κάποια ωραία στοιχεία, αλλά έπρεπε να έχουν επιλογή... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Εμένα μου αρέσει πάντως η νέα εμφάνιση γιατί κερδίζεις λίγο χώρο από την πάνω μπάρα. αλλά και με ενοχλεί γιατί για επιλογές κλπ πήγαινα κατευθείαν το ποντίκι κορυφή αριστερά τώρα πρέπει να το "ψάξω" για να το πάω σωστά. Σε browsing ίδια εμπειρία μου φαίνεται προς το παρών αλλά το έχω μόλις από χθες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Έχει σίγουρα καλύτερη διαχείριση μνήμης.. Αλλά μερικές επιλογές μου λείπουν Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Για την διαχείριση μνήμης, έχω αρνητική άποψη.... Με 3 tab ανοιχτά, μνήμη στο task manager 825.000K....(???) Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Για την διαχείριση μνήμης, έχω αρνητική άποψη.... Με 3 tab ανοιχτά, μνήμη στο task manager 825.000K....(???) Όχι ρε συ τόσο πολύ , εμένα με 3 tabs πάλι (fb, alpha tv live και youtube να παίζει βίντεο με το ζόρι έτρωγε 300 mb ... Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Εμένα και σε παλαιότερα firmware Firefox ανεβαίνει με είκοσι tabs η μνήμη ακόμα και στο 1,400,000!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 (edited) Mια χαρά τα πάει. Με 5 pinned και 97 tabs ανοικτά θέλει περίπου 3 GB, με peak τα 3,4 GB στο reload all tabs. http://content.myphone.gr/photo/full/24018/ffxtab.jpg Edited May 4, 2014 by gnt Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Mια χαρά τα πάει. Με 5 pinned και 97 tabs ανοικτά θέλει περίπου 3 GB, με peak τα 3,4 GB στο reload all tabs. http://content.myphone.gr/photo/full/24018/ffxtab.jpgπως το κανεις και φαινεται ενα κομματι-αυτο που θελεις- της οθονης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 πως το κανεις και φαινεται ενα κομματι-αυτο που θελεις- της οθονης? Με το εργαλείο αποκομμάτων ή αλλιώς snipping tool. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 (edited) αντε παλι.ειχα βαλει για δοκιμη τα tabs ΠΑΝΩ απο την γραμμη διαυθυνσης και με ενα δεξι κλικ επελεγα να πανε απο κατω αν ηθελα.τωρα ξαφνικα στο δεξι κλικ εξαφανιστηκε η επιλογη να τα παω απο κατω!τι μπορω να κανω? Edited May 7, 2014 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Υπάρχει add on που να ανοίγει με το πάτημα ενός κουμπιού την σελίδα σε περιβάλλον Chrome? Κάτι σαν το ie tab που ανοίγει την σελίδα περιβάλλον Internet Explorer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Την τελευταια βδομαδα συνεχως κλεινει βγαζοντας το παραθυρο "αναφορα σφαλματος" . Παρατηρησα οτι μπορει να κλεισει και οταν δεν ανοιγω " βαριες" σελιδες . Συμφωνα με την αναφορα υγειας εχει 46 καταρρεύσεις. Οταν το εκανε παλαιοτερα και εκλεινε συνεχως με μια επανεκκινιση του υπολογιστη σταματουσε , αλλα τωρα οχι . Εχω την τελευταια εκδοση και ολα τα προσθετα ειναι ενημερωμενα (αν εχει σχεση). Τι μπορει να φταει ? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 σβύσε την cache μήπως στρώσει. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts