minovg Δημ. February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 To μόνο κακό είναι ότι μερικές σελίδες δέχονται μόνο ie. Οπότε αναγκαστικά χρησιμοποιώ και τον ie. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Και να δέχονται μόνο ie μπορείς να τις κοροιδέψεις με το UserAgentSwitcher ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Και να δέχονται μόνο ie μπορείς να τις κοροιδέψεις με το UserAgentSwitcher ;) Profanws ennoei oti merikes selides den tis emfanizei swsta o firefox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Όταν απαντάω σε κάποιο θέμα (πολύ πιθανό να συμβεί και τώρα) μου ξαναεμφανίζει το topic, αλλά μόνο στη μισή δεξιά πλευρά της οθόνης. Η άλλη μισή έχει από πάνω μέχρι κάτω το λογότυπο του myphone και εκείνες τις λεπτές άσπρες γραμμές. Αν κάνω ανανέωση εμφανίζεται κανονικά. Τι φταίει; ....αναγκάστηκα να μπω από ΙΕ :cry: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Profanws ennoei oti merikes selides den tis emfanizei swsta o firefox. Όχι απαραίτητα. Δοκίμασε να μπεις www.gamecity.gr με firefox χωρίς το extension ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Όταν απαντάω σε κάποιο θέμα (πολύ πιθανό να συμβεί και τώρα) μου ξαναεμφανίζει το topic, αλλά μόνο στη μισή δεξιά πλευρά της οθόνης. Η άλλη μισή έχει από πάνω μέχρι κάτω το λογότυπο του myphone και εκείνες τις λεπτές άσπρες γραμμές. Αν κάνω ανανέωση εμφανίζεται κανονικά. Τι φταίει; ....αναγκάστηκα να μπω από ΙΕ :cry: Ακυρο, βρέθηκε ο φταίχτης...Ζone Alarm το οποίο ρυθμίστηκε και όλα πλέον είναι ok! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Κι εγώ έχω αυτό το πρόβλημα. Πώς το έλυσες? Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Και να δέχονται μόνο ie μπορείς να τις κοροιδέψεις με το UserAgentSwitcher ;) Μπορεί να λύνει κάποια προβλήματα αυτή η μέθοδος αλλά ίσως δημιουργήσει κάποια άλλα. Υπάρχει ένας βαθμός επικινδυνότητας. Για παράδειγμα εδώ στο myphone.gr κάποιες σελίδες προσαρμόζονται αυτόματα στις «ιδιοτροπίες» του εκάστοτε browser. Υπάρχει κάπου ένα extension στο Firefox που σου επιτρέπει απλά να κάνεις «open this page in Internet Explorer» το οποίο και χρησιμοποιώ όταν πέσω σε κάποια δύστροπη σελίδα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 Μπορεί να λύνει κάποια προβλήματα αυτή η μέθοδος αλλά ίσως δημιουργήσει κάποια άλλα. Υπάρχει ένας βαθμός επικινδυνότητας. Για παράδειγμα εδώ στο myphone.gr κάποιες σελίδες προσαρμόζονται αυτόματα στις «ιδιοτροπίες» του εκάστοτε browser. Υπάρχει κάπου ένα extension στο Firefox που σου επιτρέπει απλά να κάνεις «open this page in Internet Explorer» το οποίο και χρησιμοποιώ όταν πέσω σε κάποια δύστροπη σελίδα. Αυτό είναι καλό όταν τρέχεις Windows... Εγώ που τρέχω linux δεν ασχολούμαι κάν... Αν κάτι δεν παίζει στους browsers μου τότε πιθανότατα δεν με ενδιαφέρει αρκετά και το αφήνω... Τώρα τελευταία πάντως χρησιμοποιώ πολύ τον Konqueror. Μελετάω γενικά την τελευταία έκδοση του KDE και ο Konqueror μαρέσει. Δεν έχει βέβαια την συμβατότητα του firefox αλλά το όλο intergration με το περιβάλλον είναι άψογο :) και το MyPhone παίζει τέλεια :o Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 Υπάρχει κάποιο extension που αναγκάζει να αναγκάζει τα αρχεία να κατεβαίνουν με εξωτερικό download manager, αλλά να υποστηρίζει και Download Accelator; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 Κι εγώ έχω αυτό το πρόβλημα. Πώς το έλυσες? Απλά στις ρυθμίσεις του Zone Alarm (site list) για το myphone έδωσα πρόσβαση και στο Web Bugs αλλά και στο Private Header και δούλεψε μια χαρά.:) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipparxos Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 Υπάρχει κάποιο extension που αναγκάζει να αναγκάζει τα αρχεία να κατεβαίνουν με εξωτερικό download manager, αλλά να υποστηρίζει και Download Accelator; Έχει αναφερθεί παλαιότερα νομίζω το Download with... Παράθεση Εγκαταλείψτε την ελπίδα για ένα καλύτερο παρελθόν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 Βρήκα ένα μεγάλο κακό του FFX (μπορεί να έχει αναφερθεί ξανά). Τις, λίγες ομολογουμένως, φορές που crashάρει, διαλύεται η cache. :!: Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την επόμενη φορά που ανοίγει να κατεβάζει τα πάντα από την αρχή...:eek: Δεν πιστεύω να υπάρχει καμία ρύθμιση στο about:config για αυτή την ιστορία έτσι; :confused: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seeker Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 Αιμίλιε αυτό το κατάλαβα κι εγώ χθές που ο Firefox δεν ήθελε να μείνει ανοιχτός για πάνω απο 5 λεπτά (μιλάμε για πάνω απο 4 συνεχόμενα crash)... Μετά έκανα reboot και έφτιαξε... Παράθεση Ψάχνετε πληροφορίες για το Linux? Τότε επισκεφθείτε το LinuxOS Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 Υπάρχει κάποιο extension που αναγκάζει να αναγκάζει τα αρχεία να κατεβαίνουν με εξωτερικό download manager, αλλά να υποστηρίζει και Download Accelator; http://www.extensionsmirror.nl/extfirefox/DownloadWith_0.0.7+_bump.xpi :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 εβαλα τον firefox αλλα δεν μπορω να ανοιξω τις σελιδες σε καρτελες, η επιλογη ειναι γκριζα δοκιμασα να βαλω ενα extension για καρτελες αλλα μου εβγαλε ενα error για την εκδοση του μοζιλα καμια βοηθεια guyz ? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 και εγω προσπαθω να βρω πως δουλευουν οι καρτελες.μονο που δεν εχω ιδεα πως δουλευεουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 Tα link δεν ανοίγουν με ctrl+click ή με το μεσαίο πλήκτρο του ποντικιού σε tabs; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 παιδιά έχει ακούσει κανείς τίποτα για ένα extension foxy tunes? υποτίθεται ότι βγάζει μια μπάρα με play, next track κλπ και συνεργάζεται με τους λοιπούς players... αλλά δεν το βρήκα εδώ Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 παιδιά έχει ακούσει κανείς τίποτα για ένα extension foxy tunes? υποτίθεται ότι βγάζει μια μπάρα με play, next track κλπ και συνεργάζεται με τους λοιπούς players... αλλά δεν το βρήκα εδώ FoxyTunes (πφ...10 χαρακτήρες :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 μου βγάζει ότι δεν είναι valid package και δεν το εγκαθιστά.... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 μου βγάζει ότι δεν είναι valid package και δεν το εγκαθιστά.... Για δες μήπως μπορείς να το κατεβάσεις απο εδω. http://www.extensionsmirror.nl/index.php?showtopic=797 Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Draken Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 ...λοιπον σπαω το κεφαλι μου με ενα προβλημα (οχι τοσο ενοχλητικο) που μου παρουσιαστηκε τελευταια. :mad: Οποιο αρχειο και να κατεβασω με τον default download manager του firefox σταματαει με το που εχει ολοκληρωθει το download χωρις ομως να βγαζει μηνυμα οτι ολοκληρωθηκε και το αποθηκευει με την καταληξη .part :blink: Βεβαια αν πας να το μεταονομασεις παιζει κανονικα αλλα το θεμα ειναι γιατι δεν το ολοκληρωνει πληρως. Any ideas??? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Τον σβήνεις και τον ξαναεγκαθιστάς. :p Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Για δες μήπως μπορείς να το κατεβάσεις απο εδω. http://www.extensionsmirror.nl/index.php?showtopic=797 οκ αυτό δούλεψε. ευχαριστώ. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts