nikos_kallithea Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Σε μενα δεν εχει κανενα προβλημα η νεα εμφάνιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Σε μενα δεν εχει κανενα προβλημα η νεα εμφάνιση Τι έκδοση Firefox έχεις κι αν επιτρέπεται και ποια addons; Να ξέρω μήπως κάποια απ' τα addons που έχω κάνει τη ζημιά. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 η 25 ειναι η βερσιον, προσθετά δεν εχω και πολλά γύρο στα 10 είναι ολα και ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Το έλυσα το πρόβλημα τελικά. Ήθελε απενεργοποίηση των cookies. Κάποια μάλλον χτυπούσαν με τη σελίδα της Yahoo. Σε περίπτωση που κάποιος άλλος αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα, η διαδρομή για την επίλυσή του είναι: Εργαλεία -> Επιλογές -> Απόρρητο -> "να απομακρύνετε συγκεκριμένα cookies" -> Απομάκρυνση όλων των cookies -> Κλείσιμο -> Οκ Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Το έλυσα το πρόβλημα τελικά. Ήθελε απενεργοποίηση των cookies. Κάποια μάλλον χτυπούσαν με τη σελίδα της Yahoo. Σε περίπτωση που κάποιος άλλος αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα, η διαδρομή για την επίλυσή του είναι: Εργαλεία -> Επιλογές -> Απόρρητο -> "να απομακρύνετε συγκεκριμένα cookies" -> Απομάκρυνση όλων των cookies -> Κλείσιμο -> Οκ Ωραια μπραβο, δεν εχει και κανενα Like να σου κανω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Μήπως υπάρχει κάποιο addon για την αποφυγή διαφημίσεων στην αρχή των βίντεο στο σάιτ του ant1 πχ ; Έχω το adblock plus αλλα μάλλον είναι μόνο για YouTube (?) Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Μήπως υπάρχει κάποιο addon για την αποφυγή διαφημίσεων στην αρχή των βίντεο στο σάιτ του ant1 πχ ; Έχω το adblock plus αλλα μάλλον είναι μόνο για YouTube (?) Νομίζω ότι δε γίνεται τίποτα. Το webtv του site του Ant1 όπως και πολλά άλλα sites, λειτουργούν με τον jwplayer, ο οποίος δεν υποστηρίζει πρόσθετα τύπου adblock ούτε μπορείς να κάνεις download τα βίντεό τους. Μάλλον επειδή δεν είναι καθαρό flash, αλλά περιέχει και html5 κώδικα. Προσωπικά δεν έχω βρει downloader για videos που παίζουν σε jwplayer. Ειδικά στο webtv του Ant1 είναι πολύ σπαστικό, καθώς με ενδιέφερε να κατεβάσω κάποιες παλιές σειρές (π.χ. της Ελλάδος τα παιδιά), αλλά μάλλον για λόγους μέτρησης επισκεψιμότητας του site, ίσως και για λόγους copyrights των εκπομπών που έχει ανεβασμένες, πρέπει να περιμένεις να τελειώσει η διαφήμιση και δε μπορείς να κατεβάσεις βίντεο. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 ισως να το γραφω σε λαθος μερος ΑΛΛΑ παρακαλω μια βοηθεια.εχω τρελαθει με το μοτζιλα.ολο διαφημισεις πεταει σε βαθμο ακομα και γιουτουμπ να παω να μπω να παιζει μπανερ με μουσικες κλπ μια βοηθεια παρακαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Μετά απο φορμάτ, στον Firefox (αλλά και στον chrome) δεν εμφανίζονται τα σχόλια από το Disqus στα διάφορα blogs π.χ. εδώ http://imageshack.com/a/img51/7304/njcm.png Γράφει μόνο το μήνυμα "comments powered by Disqus" και τίποτα άλλο ενώ σήμερα που κατέβασα το Opera, σε αυτό, μου τα εμφανίζει κανονικά. Ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλεται αυτό? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Μετά απο φορμάτ, στον Firefox (αλλά και στον chrome) δεν εμφανίζονται τα σχόλια από το Disqus στα διάφορα blogs π.χ. εδώ http://imageshack.com/a/img51/7304/njcm.png Γράφει μόνο το μήνυμα "comments powered by Disqus" και τίποτα άλλο ενώ σήμερα που κατέβασα το Opera, σε αυτό, μου τα εμφανίζει κανονικά. Ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλεται αυτό? Εμένα στην αρχή έβγαλε αυτό που λες και μετά εμφάνισε τα σχόλια.Κάνε μια εκκαθάριση cookies για αρχή. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 (edited) Εμένα στην αρχή έβγαλε αυτό που λες και μετά εμφάνισε τα σχόλια.Κάνε μια εκκαθάριση cookies για αρχή. Μπα... τίποτα.:( Για να τα δείχνει στο Opera και όχι στο Firefox και Chrome θα θέλει μάλλον κάποιο πρόσθετο να εγκαταστήσω. Edited November 21, 2013 by siciliano Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Μπα... τίποτα.:( Για να τα δείχνει στο Opera και όχι στο Firefox και Chrome θα θέλει μάλλον κάποιο πρόσθετο να εγκαταστήσω. Eγώ με chrome που δοκίμασα τα εμφάνισε...:confused: Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 ισως να το γραφω σε λαθος μερος ΑΛΛΑ παρακαλω μια βοηθεια.εχω τρελαθει με το μοτζιλα.ολο διαφημισεις πεταει σε βαθμο ακομα και γιουτουμπ να παω να μπω να παιζει μπανερ με μουσικες κλπ μια βοηθεια παρακαλωΕγκατέστησε το extension adblockplus. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Σήμερα ο Firefox ζήλεψε το μαύρο της ΕΡΤ , αλλά σε πρασινάκι !!! Αυτό σημαίνει ότι ξαφνικά αντί να δείχνει τα βίντεο ( YouTube κ.τ.λ. ) δείχνει πράσινο , και ακούγεται μόνο ο ήχος . Έχει κανείς ιδέα τι στο καλο είναι αυτό και πως το λύνουμε ; ΣΗΜ. :Σε άλλους browser τα δείχνει κανονικά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Μετά απο φορμάτ, στον Firefox (αλλά και στον chrome) δεν εμφανίζονται τα σχόλια από το Disqus στα διάφορα blogs π.χ. εδώ http://imageshack.com/a/img51/7304/njcm.png Γράφει μόνο το μήνυμα "comments powered by Disqus" και τίποτα άλλο ενώ σήμερα που κατέβασα το Opera, σε αυτό, μου τα εμφανίζει κανονικά. Ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλεται αυτό? Σήμερα, χωρίς να έχω εγκαταστήσει ή αναβαθμίσει τίποτα, εκτός βέβαια από το avast, εμφανίστηκαν τα σχόλια.:blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Σήμερα, χωρίς να έχω εγκαταστήσει ή αναβαθμίσει τίποτα, εκτός βέβαια από το avast, εμφανίστηκαν τα σχόλια.:blink: Τι να πεις.. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Τι να πεις.. Έλα ντε, τι να πεις. Σήμερα πάλι δεν τα εμφανίζει :X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 εγω πλεον γυρισα στην τελευταια σωστη εκδοση του firefox την 17.0.1 και ησυχασα !βαρεθηκα με τα κρασαρισματα,το lag,ελεος καθε μηνα αναβαθμιση που χειροτερευει την εφαρμογη τι να την κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 εγω παντως ειμαι με την 26.0beta και ολα βαινουν καλως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Για πείτε ρε παιδιά τι εχω κάνει λάθος και μου το βγάζει έτσι ,είναι μετά το τελευταίο update . http://img819.imageshack.us/img819/8185/tik1.png Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Για πείτε ρε παιδιά τι εχω κάνει λάθος και μου το βγάζει έτσι ,είναι μετά το τελευταίο update . http://img819.imageshack.us/img819/8185/tik1.png 1)Έχει μεγαλώσει η γραμματοσειρά ή έχεις μεγεθύνει αρκετά τη σελίδα (πρέπει να είναι στο 100%) 2)(Άσχετο) Διόρθωσε την ημερομηνία του υπολογιστή σου. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 1)Έχει μεγαλώσει η γραμματοσειρά ή έχεις μεγεθύνει αρκετά τη σελίδα (πρέπει να είναι στο 100%) 2)(Άσχετο) Διόρθωσε την ημερομηνία του υπολογιστή σου. Δυστυχώς τίποτα απο τα δυο ,έπαιξα και με το μέγεθος γραμματοσειράς αλέα και με το zoom αλλά τα ίδια . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Δυστυχώς τίποτα απο τα δυο ,έπαιξα και με το μέγεθος γραμματοσειράς αλέα και με το zoom αλλά τα ίδια . Σε όλα τα sites στο κάνει ή μόνο στο ebay? Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Μιχάλη, είσαι στο final release channel ή στο beta; Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Σε όλα τα sites στο κάνει ή μόνο στο ebay? Σε ολα . Μιχάλη, είσαι στο final release channel ή στο beta; Τι εννοείς Κώστα ? είμαι λίγο άσχετος με αυτά λεει 26.0 έκδοση . Μήπως έχει να κάνει με το character encoding ,πρώτη φορά βλέπω κάτι τετοιο .:confused::confused: Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts