Jump to content

Mozilla Firefox - The «Ultimate» thread

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε μενα δεν εχει κανενα προβλημα η νεα εμφάνιση

Τι έκδοση Firefox έχεις κι αν επιτρέπεται και ποια addons; Να ξέρω μήπως κάποια απ' τα addons που έχω κάνει τη ζημιά.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

η 25 ειναι η βερσιον, προσθετά δεν εχω και πολλά γύρο στα 10 είναι ολα και ολα

Το έλυσα το πρόβλημα τελικά. Ήθελε απενεργοποίηση των cookies. Κάποια μάλλον χτυπούσαν με τη σελίδα της Yahoo.

Σε περίπτωση που κάποιος άλλος αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα, η διαδρομή για την επίλυσή του είναι:

Εργαλεία -> Επιλογές -> Απόρρητο -> "να απομακρύνετε συγκεκριμένα cookies" -> Απομάκρυνση όλων των cookies -> Κλείσιμο -> Οκ

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Το έλυσα το πρόβλημα τελικά. Ήθελε απενεργοποίηση των cookies. Κάποια μάλλον χτυπούσαν με τη σελίδα της Yahoo.

Σε περίπτωση που κάποιος άλλος αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα, η διαδρομή για την επίλυσή του είναι:

Εργαλεία -> Επιλογές -> Απόρρητο -> "να απομακρύνετε συγκεκριμένα cookies" -> Απομάκρυνση όλων των cookies -> Κλείσιμο -> Οκ

Ωραια μπραβο, δεν εχει και κανενα Like να σου κανω :D

Μήπως υπάρχει κάποιο addon για την αποφυγή διαφημίσεων στην αρχή των βίντεο στο σάιτ του ant1 πχ ; Έχω το adblock plus αλλα μάλλον είναι μόνο για YouTube (?)
:w00t:

Μήπως υπάρχει κάποιο addon για την αποφυγή διαφημίσεων στην αρχή των βίντεο στο σάιτ του ant1 πχ ; Έχω το adblock plus αλλα μάλλον είναι μόνο για YouTube (?)

Νομίζω ότι δε γίνεται τίποτα. Το webtv του site του Ant1 όπως και πολλά άλλα sites, λειτουργούν με τον jwplayer, ο οποίος δεν υποστηρίζει πρόσθετα τύπου adblock ούτε μπορείς να κάνεις download τα βίντεό τους. Μάλλον επειδή δεν είναι καθαρό flash, αλλά περιέχει και html5 κώδικα. Προσωπικά δεν έχω βρει downloader για videos που παίζουν σε jwplayer. Ειδικά στο webtv του Ant1 είναι πολύ σπαστικό, καθώς με ενδιέφερε να κατεβάσω κάποιες παλιές σειρές (π.χ. της Ελλάδος τα παιδιά), αλλά μάλλον για λόγους μέτρησης επισκεψιμότητας του site, ίσως και για λόγους copyrights των εκπομπών που έχει ανεβασμένες, πρέπει να περιμένεις να τελειώσει η διαφήμιση και δε μπορείς να κατεβάσεις βίντεο.

ισως να το γραφω σε λαθος μερος ΑΛΛΑ παρακαλω μια βοηθεια.εχω τρελαθει με το μοτζιλα.ολο διαφημισεις πεταει σε βαθμο ακομα και γιουτουμπ να παω να μπω να παιζει μπανερ με μουσικες κλπ

μια βοηθεια παρακαλω

Μετά απο φορμάτ, στον Firefox (αλλά και στον chrome) δεν εμφανίζονται τα σχόλια από το Disqus στα διάφορα blogs π.χ. εδώ

http://imageshack.com/a/img51/7304/njcm.png

Γράφει μόνο το μήνυμα "comments powered by Disqus" και τίποτα άλλο

ενώ σήμερα που κατέβασα το Opera, σε αυτό, μου τα εμφανίζει κανονικά.

Ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλεται αυτό?

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Μετά απο φορμάτ, στον Firefox (αλλά και στον chrome) δεν εμφανίζονται τα σχόλια από το Disqus στα διάφορα blogs π.χ. εδώ

Εμένα στην αρχή έβγαλε αυτό που λες και μετά εμφάνισε τα σχόλια.Κάνε μια εκκαθάριση cookies για αρχή.

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Εμένα στην αρχή έβγαλε αυτό που λες και μετά εμφάνισε τα σχόλια.Κάνε μια εκκαθάριση cookies για αρχή.

Μπα... τίποτα.:(

Για να τα δείχνει στο Opera και όχι στο Firefox και Chrome θα θέλει μάλλον κάποιο πρόσθετο να εγκαταστήσω.

Edited by siciliano

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Μπα... τίποτα.:(

Για να τα δείχνει στο Opera και όχι στο Firefox και Chrome θα θέλει μάλλον κάποιο πρόσθετο να εγκαταστήσω.

Eγώ με chrome που δοκίμασα τα εμφάνισε...:confused:

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

ισως να το γραφω σε λαθος μερος ΑΛΛΑ παρακαλω μια βοηθεια.εχω τρελαθει με το μοτζιλα.ολο διαφημισεις πεταει σε βαθμο ακομα και γιουτουμπ να παω να μπω να παιζει μπανερ με μουσικες κλπ

μια βοηθεια παρακαλω

Εγκατέστησε το extension adblockplus.

Σήμερα ο Firefox ζήλεψε το μαύρο της ΕΡΤ , αλλά σε πρασινάκι !!!

Αυτό σημαίνει ότι ξαφνικά αντί να δείχνει τα βίντεο ( YouTube κ.τ.λ. ) δείχνει πράσινο , και ακούγεται μόνο ο ήχος .

Έχει κανείς ιδέα τι στο καλο είναι αυτό και πως το λύνουμε ;

ΣΗΜ. :Σε άλλους browser τα δείχνει κανονικά .

Σήμερα, χωρίς να έχω εγκαταστήσει ή αναβαθμίσει τίποτα, εκτός βέβαια από το avast, εμφανίστηκαν τα σχόλια.:blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Σήμερα, χωρίς να έχω εγκαταστήσει ή αναβαθμίσει τίποτα, εκτός βέβαια από το avast, εμφανίστηκαν τα σχόλια.:blink:

Τι να πεις..

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

εγω πλεον γυρισα στην τελευταια σωστη εκδοση του firefox την 17.0.1 και ησυχασα !βαρεθηκα με τα κρασαρισματα,το lag,ελεος καθε μηνα αναβαθμιση που χειροτερευει την εφαρμογη τι να την κανω?

• 1 month later...

Για πείτε ρε παιδιά τι εχω κάνει λάθος και μου το βγάζει έτσι ,είναι μετά το τελευταίο update .

http://img819.imageshack.us/img819/8185/tik1.png

Samsung galaxy s21+

Για πείτε ρε παιδιά τι εχω κάνει λάθος και μου το βγάζει έτσι ,είναι μετά το τελευταίο update .

http://img819.imageshack.us/img819/8185/tik1.png

1)Έχει μεγαλώσει η γραμματοσειρά ή έχεις μεγεθύνει αρκετά τη σελίδα (πρέπει να είναι στο 100%)

2)(Άσχετο) Διόρθωσε την ημερομηνία του υπολογιστή σου.

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

1)Έχει μεγαλώσει η γραμματοσειρά ή έχεις μεγεθύνει αρκετά τη σελίδα (πρέπει να είναι στο 100%)

2)(Άσχετο) Διόρθωσε την ημερομηνία του υπολογιστή σου.

Δυστυχώς τίποτα απο τα δυο ,έπαιξα και με το μέγεθος γραμματοσειράς αλέα και με το zoom αλλά τα ίδια .

Samsung galaxy s21+

Δυστυχώς τίποτα απο τα δυο ,έπαιξα και με το μέγεθος γραμματοσειράς αλέα και με το zoom αλλά τα ίδια .

Σε όλα τα sites στο κάνει ή μόνο στο ebay?

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

Σε όλα τα sites στο κάνει ή μόνο στο ebay?

Σε ολα .

Μιχάλη, είσαι στο final release channel ή στο beta;

Τι εννοείς Κώστα ? είμαι λίγο άσχετος με αυτά λεει 26.0 έκδοση .

Μήπως έχει να κάνει με το character encoding ,πρώτη φορά βλέπω κάτι τετοιο .:confused::confused:

Samsung galaxy s21+