Selespeed Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 ... Αυτό που κάνω εγώ είναι να χρησιμοποιώ ΙΕ μόνο σε όσες σελίδες δεν δείχνει σωστά ο Firefox και δεν είναι πολλές ευτυχώς... Είπαμε να τον παρατήσουμε εντελώς (στο μηχάνημα που χρειάζεται να ανοίξω τη σελίδα που αναφέρω, τον έχω απεγκαταστήσει) και τώρα λέμε να τον έχουμε για περίπτωση ανάγκης. Μέχρι και στο e-Banking της Alpha δε με δέχτηκε :mad: :down: με τον Firefox. Ήθελε, λέει, IE ή Netscape μέχρι έκδοση 4.7 νομίζω... Και μετά ζητάμε να μη συμπεριλαμβάνει η Microsoft κάποια προγράμματα μαζί με τα windows (π.χ. IE, media player κτλ.). Και τι θα κερδίσουμε? Θα τρέχουμε να τα κατεβάζουμε (αρκετά ΜΒ νομίζω) για να τα έχουμε "δια παν ενδεχόμενον"... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 To γράφω και στο προηγούμενο post, οι περισσότερες σελίδες που έχουν πρόβλημα με τον Firefox, δεν ακολουθούν standards και είναι γραμμένες για ΙΕ. Δεν φταίει σε κάτι ο Firefox γι'αυτό. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 Έχει απόλυτο δίκιο ο mcde. Αν θέλετε να γκρινιάξετε κάπου, γκρινιάξτε στους developers των site που επισκέπτεστε. Αυτοί είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για την έλλειψη συμβατότητας. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 To γράφω και στο προηγούμενο post, οι περισσότερες σελίδες που έχουν πρόβλημα με τον Firefox, δεν ακολουθούν standards και είναι γραμμένες για ΙΕ. Δεν φταίει σε κάτι ο Firefox γι'αυτό. Και πως τυχαινει,οι περισσοτερες εξ'αυτων να ειναι ελληνικες :whistle: :mad: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 Και πως τυχαινει,οι περισσοτερες εξ'αυτων να ειναι ελληνικες :whistle: :mad: Οι έλληνες developers δεν ξέρουν να φτιάχνουν σελίδες συμβατές με όλους τους browsers ή/και δεν πληρώνονται αρκετά για κάτι τέτοιο. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 Ψάχνω ένα extension που να φιλτράρει συγκεκριμένες λέξεις από ιστοσελίδες και να τις αντικαθιστά με άλλες. Έχετε τίποτα υπ'όψιν σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 paidia se arketes selides poy exoyn fwtografies den fainontai katholoy! ena paromoio fainomeno symvainei to idio kai edv sto gallery toy myphone![...] Tools | Options | Web-features | Load images <επίλεξέ το| for the originating web-site only <σβήσ'το Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkorigin Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 profil mporoume na alaksoume??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackTiger1629397863 Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 Έχω ένα προβληματάκι.... Όταν συνδέω τον υπολογιστή μου σε ένα lan μου βγάζει συνέχεια το παράθυρο για να κάνει κλήση μέσω modem. Στον IE δεν είχα τέτοιο πρόβλημα μιας και απενεργοποιούσα την λειτουργία της κλήσης στις επιλογές Internet.Πώς μπορώ να κάνω να καταλαβαίνει ο firefox οτι είμαι σε lan και οτι δεν χρειάζεται να κάνει κλήση μεσω του modem? Ευχαριστώ... Παράθεση Information is the most dangerous weapon of all . . . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 Έχω την εντύπωση (διορθώστε με αν κάνω λάθος) ότι ο Firefox χρησιμοποιεί τα settings του Internet Explorer. :wacko::blink: Το λέω γιατί είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα με spyware που μου άνοιγε σύνδεση στην εκκίνηση του υπολογιστή και μόλις είπα στον IE να μην κάνει σύνδεση, όταν άνοιγα τον FFX ούτε αυτός έκανε σύνδεση. :!: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexadros Δημ. January 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2005 to thema einai pws etsi akrivws tis exw tis epiloges kai den tis emfanizei! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Χμμμμ... θυμάστε εκείνο το πρόβλημα που δεν γινόταν refresh ο τιτλος του tab στο οποιο βρίσκεσαι στο πανω πανω μέρος του παραθύρου (αριστερα απο το Χ); Εκείνο το σπαστικό που οταν ανοιγες πολλά tabs δεν ήξερες σε ποιο θεμα ήσουν (βλεπε πλοήγηση σε forum) Δεν ξέρω τι έγινε αλλα απο ότι παρατηρώ το δικό μου σταμάτησε να το κάνει πια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Χμμμμ... θυμάστε εκείνο το πρόβλημα που δεν γινόταν refresh ο τιτλος του tab στο οποιο βρίσκεσαι στο πανω πανω μέρος του παραθύρου (αριστερα απο το Χ); Εκείνο το σπαστικό που οταν ανοιγες πολλά tabs δεν ήξερες σε ποιο θεμα ήσουν (βλεπε πλοήγηση σε forum) Δεν ξέρω τι έγινε αλλα απο ότι παρατηρώ το δικό μου σταμάτησε να το κάνει πια... To TabExtensions πρέπει να έφταιγε για αυτό. Ο τύπος το κάνει update 1-2 φορές την εβδομάδα διορθώνοντας bugs :P Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 To TabExtensions πρέπει να έφταιγε για αυτό. Ο τύπος το κάνει update 1-2 φορές την εβδομάδα διορθώνοντας bugs :P Ναι μα το περιέργο είναι πως δεν έκανα update τo tabbrowser extension... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Μήπως ήταν bug του myphone και με το πέρασμα σε vb3 ξεπεράστηκε; Και σε μένα σταμάτησε το πρόβλημα αυτό χωρις update... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 μολις εγκατεστησα το TabExtensions και παρατηρισα οτι οταν παταω quick replay με οδηγει στο ιδιο λινκ που οδηγει και η παραθεση ..... τι φταιει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Αν λέγοντας TabExtensions εννοείτε Tabbrowser Extensions, είναι γνωστό ότι έχει πάρα πολλά bugs και δεν συνίσταται. Εδώ μια λίστα με παρεμφερείς επεκτάσεις. ... δεν έκανα update τo tabbrowser extension... Tools | Options | Advanced | Software update <-Αν το έχετε επιλέξει, οι επεκτάσεις αναβαθμίζονται μόνες τους (νομίζω) :) Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Αυτό το extension δεν δουλεύει σωστά με το forum και είναι γνωστό από την αρχή, έχει γραφτεί και στο σχετικό topic στον Σχολιασμό. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Αυτό το extension δεν δουλεύει σωστά με το forum και είναι γνωστό από την αρχή, έχει γραφτεί και στο σχετικό topic στον Σχολιασμό. Μια χαρά δουλεύει, αρκεί να προσέξεις λίγο με τις ρυθμίσεις :) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 μπορειτε να μου πειτε γιατι με πεταει πολλες φορες εξω (μου κλεινει ολα τα ανοιχτα παραθυρα) και μενουν μονο του IE... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jzand Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 μπορειτε να μου πειτε γιατι οταν χρησιμοποιω παραλληλα download manager ο firefox σερνεται η δεν ανοιγει καθολου τις σελιδες ??? Παράθεση jzand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Ως νεος χρηστης του Μοζιλα, εχω να δηλωσω τα εξης... Φοβερα themes αλλα το μονο που με απογοητευσε ειναι καποιες δυσλειτουργιες με το portal του πανεπιστημιου μου, ενω ο ΙΕ δουλευει αψογα. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapcom01 Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 μπορειτε να μου πειτε γιατι οταν χρησιμοποιω παραλληλα download manager ο firefox σερνεται η δεν ανοιγει καθολου τις σελιδες ??? Γιατί το download σου ρουφάει όλο το bandwidth :!: Ανάλογα με το download manager σου μπορείς να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις για να μπορείς να βλέπεις και σελίδες ταυτόχρονα. Εμένα ο flashget έχει χειροκίνητη ρύθμιση μέγιστης ταχύτητας και έτσι την ρίχνω λίγο αμα κατεβάζω έτσι ώστε να έχω και μία αξιόλογη ταχύτητα στο firefox. Βέβαια υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να λύσεις το πρόβλημά σου ανάλογα την περίπτωση. Τί σύνδεση έχεις PSTN ISDN ADSL? Αν έχεις ADSL τι modem έχεις? Και πάνω απ'όλα τι download manager χρησιμοποιείς? Α! Και μην νομίζεις οτι αν μου τα πεις όλα αυτά θα μπορέσω να σε βοηθήσω :D :D Δεν ξέρω και πολλά, αλλά για συγκεκριμένες περιπτώσεις κάτι ξέρω και εγω :cool: Παράθεση My Blog | My Facebook | My Jamendo | My Last.fm | My MySpace | My Youtube Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 επειδή παίζει να κάνω format σύντομα μπορεί κανείς να μου πει που αποθηκεύονται τα extensions/themes/favourites ώστε να τα κρατήσω και να τα επαναφέρω μετά? Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 επειδή παίζει να κάνω format σύντομα μπορεί κανείς να μου πει που αποθηκεύονται τα extensions/themes/favourites ώστε να τα κρατήσω και να τα επαναφέρω μετά? Documents and Settings\[Your Profile]\Application Data\Mozilla\Firefox :) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts