ilka71 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας.τελικα ο 4 δεν ειναι ακομα ετοιμος.επεστρεψα στον 3.16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας.τελικα ο 4 δεν ειναι ακομα ετοιμος.επεστρεψα στον 3.16 εγω ειμαι ακομα σε 3.16 δεν αισθανομαι ετοιμος και σιγουρος να βαλω την 4αρα σε αυτον τον υπολογιστη στον αλλον που εβαλα ειναι ωραιος αλλα εχει μικροπροβληματα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 εγω με beta που ειχα ημουν πολυ εχυαριστημενος απο τον 3. τωρα στην τελικη του μορφη ειναι ακομη πιο καλος! οσο ηταν beta ειχε ψιλοπροβληματα. τωρα δε παρατηρω κατι σημαντικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Αυτό που έχω παρατηρήσει εγώ είναι ότι έχει αρχίσει και βαραίνει το μηχανάκι μου από τότε που πέρασα τον 4. Η δεσμευμένη μνήμη φτάνει τα 500ΜΒ, παγώνει, ο επεξεργαστής δουλεύει σε άσχετες χρονικές στιγμές και χωρίς λόγο κτλ. Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Αυτό που έχω παρατηρήσει εγώ είναι ότι έχει αρχίσει και βαραίνει το μηχανάκι μου από τότε που πέρασα τον 4. Η δεσμευμένη μνήμη φτάνει τα 500ΜΒ, παγώνει, ο επεξεργαστής δουλεύει σε άσχετες χρονικές στιγμές και χωρίς λόγο κτλ. Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; ισως να ειναι βαρια για τον υπολογιστη σου η νεα εκδοση Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Αυτό που έχω παρατηρήσει εγώ είναι ότι έχει αρχίσει και βαραίνει το μηχανάκι μου από τότε που πέρασα τον 4. Η δεσμευμένη μνήμη φτάνει τα 500ΜΒ, παγώνει, ο επεξεργαστής δουλεύει σε άσχετες χρονικές στιγμές και χωρίς λόγο κτλ. Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; Να σου πω την αληθεια, zxr ειχα το ιδιο προβλημα με τις εκδοσεις 3.6.x . Μου το εσερνε το μηχανημα και ο φοβος μου για τον FF 4 ηταν μηπως χειροτερεψει η κατασταση. Τελικα ομως δεν επιβεβαιωθηκα, ισα ισα μπορω να πω οτι με τον 4 πλεον η δεσμευμενη μνημη ειναι πολυ πιο μικρη. Απο add-ons πως πας? Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis36th Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Αυτό που έχω παρατηρήσει εγώ είναι ότι έχει αρχίσει και βαραίνει το μηχανάκι μου από τότε που πέρασα τον 4. Η δεσμευμένη μνήμη φτάνει τα 500ΜΒ, παγώνει, ο επεξεργαστής δουλεύει σε άσχετες χρονικές στιγμές και χωρίς λόγο κτλ. Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; ναι ειναι λιγο βαρυς.μονο το οργανο του σατανα(internet explorer)ειναι λιγο πιο ηπιο.οι υπολοιποι βαραινουν οσο προστιθενται νεες λειτουργιες. Παράθεση Anyone who has never made a mistake has never tried anything new nokia 6610,motorola c261,motorola razr v3i,nokia 5320 xpressmusic,sony ericsson w995,nokia c6-01,sony xperia u,nokia lumia 630 dual Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Απο add-ons πως πας? Θα με βρίσεις τώρα!!! :p Ενεργά είναι 20 και μη ενεργά άλλα τόσα. Το θέμα όμως είναι ότι και με την 3.6 τα είχα και δεν παρουσίαζε τέτοια προβλήματα. :confused::worry: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasL Δημ. April 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2011 Με το νέο firefox ο υπολογιστής μου είναι 5 βαθμούς πιο κρύος όταν φορτώνεται. Τεράστια διαφορά στην απόδοση. Άσε που δεν κολλάει τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Slow performing add-ons Μια λίστα με τα add-ons που καθυστερούν πολύ το start-up του Firefox. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Θα με βρίσεις τώρα!!! :p Ενεργά είναι 20 και μη ενεργά άλλα τόσα. Το θέμα όμως είναι ότι και με την 3.6 τα είχα και δεν παρουσίαζε τέτοια προβλήματα. :confused::worry: ισως αυτα δεν κανουν για την 4αρα και μπορει να την βαραινουν Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Δεν μπορώ να ακούσω eradio με Windows 7. Με Opera εγκαθιστώ το plugin και όλα ΟΚ. Τι συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 ρε παιδια εκανα καθαρη εγκατασταση του ffox 4 ,εκανα reset τις ρυθμισεις του ποντικιου και παλι μολις πατησω την ροδελα (που την εχω ρυθμισει να κανει close) κλειει ΟΛΟΝ τον ffox και οχι μονο την καρτελα οπως εκανε στον ffox 3!τι διατανο να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 πως εκανες αυτη τη ρυθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 πως εκανες αυτη τη ρυθμιση? r u talking to me? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 ναι. πως ρυθμισες να κλεινει το tab με τη ροδελα? απο τις ρυθμισεις του ff? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 ναι. πως ρυθμισες να κλεινει το tab με τη ροδελα? απο τις ρυθμισεις του ff? οχι απλα στις ρυθμισεις του ποντικιου στην ροδελα εβαλα να κανει γενικα close.....οτιδηποτε! στον ffox 3 εαν την παταγα και ειχα ημουν πχ σε μια απο τις καρτελες εκλεινε εκεινη την καρτελα μονο!στον 4 κλεινει ολο τον ffox!επεισης απο τις ρυθμισεις του tab mix plus ειχα βαλει να ΜΗΝ κλεινει το ffox εαν κλεισω την τελευταια καρτελα αλλα στον 4 το παραβλεπει αυτο και κλεινει παλι ολο τον ffox γμτ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 α, οκ. υπεθεσα οτι ολο αυτο το εκανες μεσω ff :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 ναι. πως ρυθμισες να κλεινει το tab με τη ροδελα? απο τις ρυθμισεις του ff? εμενα κλεινουν ετσι κι αλλιως οταν πατησω την ροδελα πανω απο το tab Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 ποιο ποντικι εχετε?εγω εχω ενα σετ με πληκτρολογιο της microsoft. το ποντικι ειναι το wireless mouse 5000 και το πληκτρολογιο wireless comfort keyboard 5000 και τα δυο συνδεονται με ενα ασυρματο usb stick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 ενα genius navigator p300. και σε μενα κλεινει τα tabs με τη ροδελα, οπως αναφερει ο pgetsopoulos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 (edited) δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει σε μενα! EDITτελικα δεν ειμαι μονο εγω! http://support.mozilla.com/en-US/questions/795456#answer-156995 και για οποιον ενδιαφερεται βγηκε beta εκδοση του add on multirow bookmarks toolbar εδω http://multirowbookmarkstoolbar.com/ Edited April 7, 2011 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 ενα genius navigator p300. και σε μενα κλεινει τα tabs με τη ροδελα, οπως αναφερει ο pgetsopoulos εγω εχω ενα saitek μοντελο δεν ξερω:lol::lol: κλεινω καρτελες και ανοιγω καρτελες μεσα απο συνδεσμους με ροδελα και δεν αντιμετωπιζω προβλημα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 1--τελικα βρηκα μια αλλη λυση στο κλεισιμο μιας ενεργης tab με το add on https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/double-click-closes-tab/ τριπλο click και κλεινει η tab!(εχει και αλλες επιλογες) 2--επισης βγηκε μια beta μορφη του multirow bookmarks toolbar 3--οντως ειναι πολυ πιο γρηγορος και γενικα δεν "βαραινει" το συστημα οπως ο 3! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 1--τελικα βρηκα μια αλλη λυση στο κλεισιμο μιας ενεργης tab με το add on https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/double-click-closes-tab/ τριπλο click και κλεινει η tab!(εχει και αλλες επιλογες) 2--επισης βγηκε μια beta μορφη του multirow bookmarks toolbar 3--οντως ειναι πολυ πιο γρηγορος και γενικα δεν "βαραινει" το συστημα οπως ο 3! υπαρχει τροπος να γραψω εναν αγωνα ΝΒΑ που θα παιξει ονλαιν τα ξημερωματα σε μια ιστοσελιδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts