zxr Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 στο default theme δεν υπάρχει τέτοιο ''τετραγωνάκι''....παίζει να είναι bugάκι του theme..;) και γω χωρις θεματα, κλπ δε βλεπω κατι. Ευχαριστώ! με τον 4 τα add ons flashgot,tab mix plus adblock plus ειναι συμβατα η να περιμενω? adblock είναι οκ. Για τα άλλα δεν ξέρω οπότε ας το επιβεβαιώσει κάποιος άλλος. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 adblock plus adblock (σκετο, χωρις Plus) λειτουργει απροβληματιστα και σε μενα:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 multirowbookmarkstoolbar? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Εξαιρετικός ο FF4. Έχει καλύψει σχεδόν όλες τις ελλείψεις του σε σχέση με τον Chrome ενώ έχει και 2-3 πραγματάκια επιπλέον (app tabs, panorama) που δεν είναι τρομερά αλλά βολεύουν αρκετά. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 Εξαιρετικός ο FF4. Έχει καλύψει σχεδόν όλες τις ελλείψεις του σε σχέση με τον Chrome ενώ έχει και 2-3 πραγματάκια επιπλέον (app tabs, panorama) που δεν είναι τρομερά αλλά βολεύουν αρκετά. Don't you mean Chromezilla 4?? :rolleyes: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeone Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 η αλεπού είναι μακράν ο αγαπημένος μου browser εδώ και πολλά χρόνια. Αλλά τον τελευταίο καιρό με είχαν κερδίσει ο opera και ο chrome κυρίως λόγω της πιο γρήγορης ανταπόκρισής τους και της μεγαλύτερης ελεύθερης επιφάνειάς τους σε σχέση με παλιότερες εκδόσεις της αλεπούς. Σήμερα κατέβασα το 4, το χρησιμοποιώ απροβλημάτιστα εδώ και 3 ωρίτσες περίπου, το ζόρισα επίτηδες με flash και κάμποσα tabs ανοιχτά αλλά πάει καλά. φτου φτου. έγινε default και ελπίζω να μη με απογοητεύσει :/ Παράθεση www.flier.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 (edited) To εικονίδιο του New Tab που το βρίσκει κανείς με δεξί κλικ δίπλα στο μενού και κατόπιν επιλέγοντας customize δεν υπάρχει πλέον; Βρίσκω το New Window αλλά όχι το tab. χμμ...περίεργο..το ίδιο μου συμβαίνει στο σπίτι, αλλά όχι στο γραφείο, όπου το new tab φαίνεται κανονικά...:confused: πολλοί επίσης έχουν θέμα με το κουμπάκι των bookmarks...δοκιμάζω ένα restore defaults στο παράθυρο του customize και επανέρχομαι... edit:μπααα...τζίφος...new tab button is nowhere...:worry: Edited March 23, 2011 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 To βρήκα Νίκο. Όταν πατήσεις στο customize τότε θα δεις την μπάρα του firefox να αλλάζει. Αν μετακινήσεις το παράθυρο του customize πιο κάτω τότε στο κάτω δεξί μέρος της μπάρας θα δεις το κουμπάκι του new tab. Σύρε εκεί που θες και είσαι οκ. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/ff2.jpg Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 To βρήκα Νίκο. Όταν πατήσεις στο customize τότε θα δεις την μπάρα του firefox να αλλάζει. Αν μετακινήσεις το παράθυρο του customize πιο κάτω τότε στο κάτω δεξί μέρος της μπάρας θα δεις το κουμπάκι του new tab. Σύρε εκεί που θες και είσαι οκ. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/ff2.jpg καλα... δεν παιζεσαι!!! ωραιος! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 looool...thaaaanks mate...:up: γιατί όμως εμένα κάτι μου λέει ότι στην 3.6.* είχα και το κουμπάκι ''new tab'' και το ''+'' στο τέλος του tab bar? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2011 παιδια, αντιμετωπιζω ενα προβλημα. σε ασχετες στιγμες και οταν κανω διπλο κλικ ή παταω τη ροδελα του ποντικιου, μου ανοιγει σε νεο tab μια ιστοσελιδα για φθηνες πτησεις, ξενοδοχεια, κλπ. εχω σκαναρει με τα παντα και δε βρεθηκε προβλημα. λετε να ναι καμια ρυθμιση στον forefox? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Στον 4.0 εβγαλαν την επιλογη να κανεις μονος σου ελεγχο για update? Στην "Βοηθεια" το ειχαν οι παλαιοτερες εκδοσεις, τωρα δεν το βρισκω. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Στον 4.0 εβγαλαν την επιλογη να κανεις μονος σου ελεγχο για update? Στην "Βοηθεια" το ειχαν οι παλαιοτερες εκδοσεις, τωρα δεν το βρισκω. Κάθε φορά που ανοίγεις τη Βοήθεια, ο Mozilla κάνει από μόνος του έλεγχο για ενημερώσεις. Αυτό τουλάχιστον έχω καταλάβει. Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 παιδια, αντιμετωπιζω ενα προβλημα. σε ασχετες στιγμες και οταν κανω διπλο κλικ ή παταω τη ροδελα του ποντικιου, μου ανοιγει σε νεο tab μια ιστοσελιδα για φθηνες πτησεις, ξενοδοχεια, κλπ. εχω σκαναρει με τα παντα και δε βρεθηκε προβλημα. λετε να ναι καμια ρυθμιση στον forefox? νομιζω ειναι καποιο malware :worry: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 @manolog3 πας help-->about και εκει νομιζω εχει επιλογη για updates. @pgetsopoulos εχω σκαναρει και δε βρηκε τιποτα. (η ιστοσελιδα που ανοιγει ειναι η voyagestories.com) googlαρα να δω τι παιζει με τη σελιδα και δε βρηκα κατι υποπτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vega2003 Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Σε σύστημα με win xp και 1 GB μνήμη αν ανοίξω 2-3 παράθυρα μένει ελεύθερη μνήμη μόνο γύρω στα 130ΜΒ. Ο ίδιος ο Firefox όταν κλείνω ένα παράθυρο δεν ελευθερώνει μνήμη , οπότε πρέπει να τον κλείσω και να τον ξανανοίξω για να μην σέρνεται το σύστημα. Υπάρχει λύση σε αυτό ή ο μόνος δρόμος είναι η αναβάθμιση σε μνήμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 εβαλα και εγω την 4αρα γρηγορη και ωραια μπραβο στην mozilla:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Καλησπερα σας Μολις εβαλα την τελικη εκδοση του Firefox 4 απο την αναβαθμηση που εκανε ,χαλασαν τα παντα δεν λειτουργει τιποτα δεν ανοιγει κανενα παραθυρο χαθηκε και το + νεο παραθυρο δεν υπαρχει πουθενα προσθετα δεν ανοιγουν με τιποτα χαθηκαν οι σελιδοδεικτες τελειως ουτε κανουν συνχρονισμο με το xmarks tipota ......σαν να ειναι παγωμενο ???καμια ιδεα κανεις ???? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 απεγκατασταση και εκ νεου εγκατασταση. για δοκιμασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Mολις εγκατέστησα τον 4, προγραμματικά ειναι απίστευτος, ίσως πλέον και ο ταχύτερος όλων. Ενα πρόβλημα που εντόπισα ετσι στα γρήγορα ειναι η προεπισκοπηση των διαφορων κουμπιών υποδείξεων δεν μου εμφανίζονται, δηλαδη αν οπως γραφω τωρα παω το ποντίκι επάνω πχ στο μπολτ ή στα πλάγια γράμματα ή στην στοίχιση δεν εμφανίζει το πλαισιάκι με το τι ειναι αυτο παρα μόνο ενα μικρο κενο τετράγωνο, το εχει κάνεις άλλος? http://img97.imageshack.us/img97/8117/47663904.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 σε μενα ειναι μια χαρα. τα εμφανιζει ολα χωρις προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Aυτο εννοω http://img842.imageshack.us/img842/4992/fferror.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 Aυτο εννοω εμενα δειχνει κανονικα... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2011 καταλαβα τι εννοεις. τσεκαρε τα σκρινσοτς που μολις τραβηξα;) http://img814.imageshack.us/img814/3166/50162095.png http://img847.imageshack.us/i/53787141.png/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Όταν έχω παραπάνω από μία καρτέλες ανοικτές και πάω να κλείσω το firefox, δε μου εμφανίζει πλέον επιλογή να τις αποθηκεύσει και να τις εμφανίσει όταν τον ανοίξω ξανά. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts