konv Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 προσωπικα εμενα δουλευει μια χαρα με ολες,δες μηπως ειναι τιποτα απο το firewall... Δεν είναι...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis1980 Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Προς τους 2 Νίκους: Καλά πηγαίνουμε. Ξέθαψα ένα backup και βρήκα το directory \AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Prof iles\ Εκεί μέσα (έχω ρυθμίσει να φαίνονται τα hidden files) υπάρχει μόνο ένα directory με όνομα 1feat8uo.default το οποίο έχει αρκετά αρχεία τα οποία δεν μου κάνουν κάτι που έχει σχέση με τα αγαπημένα. Αυτά φαίνονται στη συνημέννη εικόνα. Any ideas??? Και δυστυχώς είχα Vista και έβαλα πάλι Vista .... :( Σβήστα!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. August 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2010 Προς τους 2 Νίκους: Καλά πηγαίνουμε. Ξέθαψα ένα backup και βρήκα το directory \AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Prof iles\ Εκεί μέσα (έχω ρυθμίσει να φαίνονται τα hidden files) υπάρχει μόνο ένα directory με όνομα 1feat8uo.default το οποίο έχει αρκετά αρχεία τα οποία δεν μου κάνουν κάτι που έχει σχέση με τα αγαπημένα. Αυτά φαίνονται στη συνημέννη εικόνα. Any ideas??? Και δυστυχώς είχα Vista και έβαλα πάλι Vista .... :( Σβήστα!!!!!! Δυστυχώς ατυχήσαμε αν δεν υπαρχει εκει μεσα δύσκολο. Αλλη φορα και κατά τακτά χρονικα διαστήματα να κανεις backup στον Firefox και Thunderbird με το δικο τους πρόγραμμα και δεν θα εχεις ποτε πρόβλημα. http://mozbackup.jasnapaka.com/download.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 συμφωνώ...δυστυχώς γκαντεμιά..:O απέλπιδα προσπάθεια δοκίμασε το αρχείο places.sqlite, αν με κάποιο τρόπο σε αφήνει να το κάνεις import...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis1980 Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Βαγγέλης καλεί Νίκους! Ευχαριστώ παιδιά για όλη τη προσπάθεια. Τελικά το κατάφερα με ένα αρχείο *.json, ψάχνοντας σε πολλά forums για το τι αρχεία μπορούσα να χρησιμοποιήσω. Ευχαριστώ και πάλι για την προσπάθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 good for you mate..:up: δοκίμασε και το xmarks για να μη τα ψάχνεις πάλι σε καμιά στραβή..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Στα Windows 7 με Mozilla Firefox δεν μπορώ να ακούσω e-radio. Γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Aπό την 3.6.6. όποια αναβάθμιση κάνω, μετά δεν μ'αφήνει να συνδεθώ στο ιντερνετ. Ετσι αναγκάζομαι και κάνω επαναφορά του υπολογιστή προγενεστερα και σε παλαιότερη εκδοση του firefox που λειτουργεί μια χαρά. Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε σας; Παιδιά επανέρχομαι στα παραπάνω, δυστυχώς τα ίδια κάνει και σε νεότερες εκδόσεις, 3.6.8. Μπορεί κανείς να βοηθήσει και να μου πει από που προέρχεται το πρόβλημα γιατί κοντεύω να τρελλαθω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 Παιδιά επανέρχομαι στα παραπάνω, δυστυχώς τα ίδια κάνει και σε νεότερες εκδόσεις, 3.6.8. Μπορεί κανείς να βοηθήσει και να μου πει από που προέρχεται το πρόβλημα γιατί κοντεύω να τρελλαθω; Μην ψαχνεις στον ff το προβλημα ειναι αλλου, δεν φταινε οι εκδοσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 παιδια καλησπερα εβαλα στο firefox την μπαρα του CHIP magazine (ως ADDON) πολυ καλη εχει online radio αλλα για να προσθεσω σταθμους -και Ελληνικους που θελω- πρεπει να τους εισαγω με μορφη .asx τι ειναι αυτη η καταληξη? streaming? και που βρισκω ειδικα για τους Ελληνικους σταθμους? thanks Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 ποια η γνωμη σας για την εκδοση 4 beta 3? νομιζω οτι η beta 1 και 2 ηταν κατα πολυ καλυτερες! η beta 3 ωρες ωρες μου βγαζει σφαλμα σε plug in της adobe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 (edited) Καλησπέρα! Υπάρχει κάποιο addon με τη βοήθεια του οποίου να μπορώ να κατεβάζω όλες τις σελίδες ενός topic σε κάποιο forum ώστε να μπορώ να τις διαβάζω ενόσω είμαι offline; Για παράδειγμα το topic του "Mozilla Firefox - The «Ultimate» thread " έχει 99 σελίδες. Ψάχνω ένα addon το οποίο να κατεβάζει και τις 99 σελίδες στον υπολογιστή μου μονομιάς. Βρήκα ένα δυστυχώς αποθηκεύει μόνο μια σελίδα σαν να κάνεις δηλαδή Save As... Ευχαριστώ! :) EDIT: OK, το βρήκα. Χρησιμοποίησα το iMacros όπου έγραψα ένα script το οποίο κάνει τη δουλειά που ήθελα. Αν ποτέ το χρειαστεί κανείς μπορεί να μου ζητήσει να του στείλω τον κώδικα. :) Edited August 31, 2010 by zxr Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PA82 Δημ. August 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2010 Θα ηθελα νας ρωτησω για ενα προβλημα που εχω με το firefox 3.68. Δεν κραταει ολο το ιστορικο αλλα λιγο γιατι συμβαινει αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Πως μπορω να κανω μια σελιδα του firefox, που εχω απορρίψει την δυνατότητα αποθηκευσης κωδικών, να εμφανίσει και πάλι την επιλογή αποθήκευσης? Για να αποθηκεύσω τον κωδικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 αυτο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι να κανεις clear τα cookies κλπ κλπ αλλα θα πρεπει να τα ξαναπερνας μετα για ολες τις σελιδες.. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 παιδια οταν "περνουσα" το ποντικι απο πανω απο ενα δειγμα persona το εδειχνε για λιγο πανω στον firefox μου και μετα εαν ηθελα το "φοραγα".τωρα οταν περναω το ποντικι απο πανω δεν το δοκιμαζει.πρεπει να το κατεβασω.τι εγινε ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 παιδια οταν "περνουσα" το ποντικι απο πανω απο ενα δειγμα persona το εδειχνε για λιγο πανω στον firefox μου και μετα εαν ηθελα το "φοραγα".τωρα οταν περναω το ποντικι απο πανω δεν το δοκιμαζει.πρεπει να το κατεβασω.τι εγινε ξερει κανεις? Μηπως εχεις το autopager? Εμενα μου το κανει αυτο οταν αλλαζω σελιδα στην διαρκεια του scroling... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Εγω εχω το εξης προβλημα. Ειμαι χρηστης της εκδοσης 3.6.10 σαν βασικη εφαρμογη περιηγησης στο ιντερνετ. Περασα και την 4 beta 6 και προφανως μπλεχτηκε στο profile της 3.6.10 με αποτελεσμα να περαστουν στην beta και ολα τα addons, themes, extensions κλπ της βασικης εκδοσης και να γινει ο κακος χαμος λογω ασυμβατοτητων. Πηγα να το συμμαζεψω αλλα ο,τι καταργουσα, εφευγε και απο τη 3.6.10 που εκει τα χρειαζομουν!! Πως κανω τις δυο εκδοσεις της αλεπους ανεξαρτητες μεταξυ τους? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Εγω εχω το εξης προβλημα. Ειμαι χρηστης της εκδοσης 3.6.10 σαν βασικη εφαρμογη περιηγησης στο ιντερνετ. Περασα και την 4 beta 6 και προφανως μπλεχτηκε στο profile της 3.6.10 με αποτελεσμα να περαστουν στην beta και ολα τα addons, themes, extensions κλπ της βασικης εκδοσης και να γινει ο κακος χαμος λογω ασυμβατοτητων. Πηγα να το συμμαζεψω αλλα ο,τι καταργουσα, εφευγε και απο τη 3.6.10 που εκει τα χρειαζομουν!! Πως κανω τις δυο εκδοσεις της αλεπους ανεξαρτητες μεταξυ τους? δεν τις κανεις.... απλα ασε τα addons και οταν θα υπαρχει συμβατη εκδοση θα σου τα αναβαθμισει, μεχρι να βγει συμβατη εκδοση για τον 4 θα τα εχει κλειστα , οποτε δεν σε πειραζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Κατέβασε την 4 ως portable app π.χ. http://portableapps.com/apps/internet/firefox_portable/test Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Καταλαβα.. Σας ευχαριστω και τους δυο :D Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 Μηπως εχεις το autopager? Εμενα μου το κανει αυτο οταν αλλαζω σελιδα στην διαρκεια του scroling... τελικα εφταιγε οτι στην καρτελα security ειχα κλικαρισμενο το να ελεγχει να μην εγκατασταθει κανενα add on χωρις ελεγχο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. October 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2010 Πολλες φορες οταν βαζω ενα λινκ (σωστα) και μου βγαινει το ask.com ....γιατι γινεται αυτο ? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Μήπως έχει μπει κάποιο add-on όπως η toolbar της Ask.com; Πολλά προγράμματα (ειδικά freeware) τη βάζουν όταν τα εγκαθιστάς. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Μήπως έχει μπει κάποιο add-on όπως η toolbar της Ask.com; Πολλά προγράμματα (ειδικά freeware) τη βάζουν όταν τα εγκαθιστάς. Koιταξα αλλα δεν υπαρχει..αλλα καλου κακου δεν μου λες που να ψαξω? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts