nikos_kallithea Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Έβαλα το TabMixPlus και μου βγάζει επάνω στα εικονίδια των σελίδων ενα μικρο σηματάκι, γίνετε να φυγη αυτό απο εκεί. http://img198.imageshack.us/img198/6893/mixtab.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Έχεις ενεργοποιημένο το Lock Tab. Κάνε δεξί κλικ πάνω στο tab και απενεργοποίησέ το. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Έχεις ενεργοποιημένο το Lock Tab. Κάνε δεξί κλικ πάνω στο tab και απενεργοποίησέ το. OK ευχαριστίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 ..Βγήκε ο Firefox 3.5.1...εδω. Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 ..Βγήκε ο Firefox 3.5.1...εδω. απο τα add ons που εχω το πιο βασικο για μενα ειναι το tabmixplus.ειναι συμβατο μετον 3.5?ξερεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 απο τα add ons που εχω το πιο βασικο για μενα ειναι το tabmixplus.ειναι συμβατο μετον 3.5?ξερεις? Οχι δεν είναι για αυτό και εγω γύρισα πίσω στον (3.0.11) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Οχι δεν είναι για αυτό και εγω γύρισα πίσω στον (3.0.11) Θα μπορούσες όμως να εγκαταστήσεις το MR Tech's Toolkit και να το κάνεις συμβατό...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. July 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2009 Θα μπορούσες όμως να εγκαταστήσεις το MR Tech's Toolkit και να το κάνεις συμβατό...;) Ελα δεν το ήξερα .....ρε τι μαθαίνεις :p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 Τί ήθελα κι έκανα το update στην έκδοση 3.5.1!!! Μου'χει σπάσει τα νεύρα γιατί όταν έχω ένα μόνο tab ανοιχτό δεν μπορεί να το κλείσει! Πρέπει ν'ανοίξω ένα καινούριο δεύτερο tab και μετά να κλείσω το προηγούμενο! Υπάρχει κάποια άλλη λύση εκτός του να (ξανα)βάλω την έκδοση 3.0.12; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 ψαράααα..!!!! option-->tabs-->always show the tab bar (uncheck)!!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 Δεν το εξέφρασα σωστά ψαρά! :Ρ Το tab θέλω να φαίνεται πάντα, αλλά να μην δείχνει καμία σελίδα! Αυτό γινόταν με την προηγούμενη έκδοση όταν έκανες μεσαίο κλικ πάνω στο τελευταίο tab που είχες ανοιχτό. Πλέον, για να το κάνεις, πρέπει να ανοίξεις ένα καινούριο κενό tab και να κλείσεις το προηγούμενο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 Δεν το εξέφρασα σωστά ψαρά! :Ρ Το tab θέλω να φαίνεται πάντα, αλλά να μην δείχνει καμία σελίδα! Αυτό γινόταν με την προηγούμενη έκδοση όταν έκανες μεσαίο κλικ πάνω στο τελευταίο tab που είχες ανοιχτό. Πλέον, για να το κάνεις, πρέπει να ανοίξεις ένα καινούριο κενό tab και να κλείσεις το προηγούμενο! Με το Tab Mix Plus γινοταν αυτο εχω την εντυπωση... Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 Με το Tab Mix Plus γινοταν αυτο εχω την εντυπωση... Μπάμπη στην 3.0.x δεν είχα το Tab Mix Plus, γινόταν αυτό by default. Στην τωρινή 3.5.1 υπάρχει περίπτωση να γίνεται με το Tab Mix Plus; Το έχει δοκιμάσει κανένας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 εεεε...κάνε και συ 2 κλικ παραπάνω...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 Μπάμπη στην 3.0.x δεν είχα το Tab Mix Plus, γινόταν αυτό by default. Στην τωρινή 3.5.1 υπάρχει περίπτωση να γίνεται με το Tab Mix Plus; Το έχει δοκιμάσει κανένας; Αυτό που λες το κάνει το Tab Mix Plus αλλά με τον 3.5 δεν παίζει, διάβασε 3-4 ποστ ποιο πάνω να δεις πως λύνεται το πρόβλημα Εγώ γύρισα στην 3.0 και είμαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. September 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2009 καλησπέρα φίλοι μου, μήπως υπάρχει κάποιο addon για τον firefox που να εμφανίζει πχ 16 σελίδες και εσύ να επιλέγεις σε ποιά απο αυτές θέλεις να πας. Αυτό που περιγράφω υπάρχει ως δυνατότητα για τον Opera καθώς και στον Safari Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Με την εκδοση 3.5.3 τα αποτελεσματα του Google εμφανιζονται με ενα πρασσινο "τικ" διπλα τους σαν τον Explorer.. Δεν ισχυε ποιο παλια αυτο ετσι? Του mozilla ειναι η αλλαξε κ τιποτα αλλο στο pc και δν το πηρα χαμπαρι??:blink::ninja: Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_name_is_george Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Eμενα φιλε δεν μου το κανει αυτο.Το κανει αν εχεις antivirus AVG!! Παράθεση If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Υπηρχε καποτε, τωρα υπαρχει Norton!! Αλλα αν θυμαμαι καλα και επι AVG εβγαζε "τικ" μονο στον explorer.. Βασικα ειναι το λαπτοπ της κοπελας μου αλλα το δουλευω καιρο κ δεν θυμαμαι κατι αντιστοιχο πιο παλια.. Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_name_is_george Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Εγω χρησιμοποιω την εκδοση αυτη της firefox αλλα μου το βγαζει επειδη εχω το AVG!Εδω και πολυ καιρο το κανει αυτο και με πολυ πιο παλιες εκδοσεις Παράθεση If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Ποιος ξερει, μπορει κατι να εχει ξεμεινει απο το AVG και να ξυπνησε τωρα με την 3.5.3! Γιατι ειμαι σχεδον σιγουρος οτι πιο πριν δεν το εκανε! τι να πω! edit: τελικα ηταν καποιο update που εκανε το Norton και συμπεριφερεται πλεον σαν το AVG στα αποτελεσματα του Google με το Mozilla! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Θα ήθελα μια βοήθεια! Ως γνωστόν, αριστερά στην οθόνη του Firefox υπάρχει η επιλογή "Συχνά αναγνωσμένα" ή κάπως έτσι, πολύ χρήσιμη κατ' εμέ, μια και σου δίνει τη δυνατότητα με ένα κλικ να έχεις άμεση πρόσβαση στις περισσότερο επισκεφθείσες σελίδες. Κατά λάθος όμως προχθές, κάνοντας δεξί κλικ επάνω της πάτησα τη διαγραφή και η πολύ χρήσιμη αυτή λειτουργία δεν είναι πλέον διαθέσιμη... Έψαξα παντού, κυρίως στα "εργαλεία" αλλα δεν μπόρεσα να βρω τρόπο για επαναφορά της. Απεγκατέστησα τον Firefox, τον ξαναεγκατέστησα και πάλι τίποτε... Έχει κανείς καμιά ιδέα για το πώς μπορούμε να την επαναφέρουμε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Εννοείς το ιστορικό; CTRL+H Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Εννοείς το ιστορικό; CTRL+H Όχι φίλε μου, αυτό το ξέρω. "Συχνά αναγνωσμένα" ή κάπως έτσι ονομαζόταν. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Πας "Σελιδοδείκτες" -> "Εργαλειοθήκη Σελιδοδεικτών" -> "Πιο συχνά αναγνωσμένοι" και το μεταφέρεις στην κύρια toolbar του Firefox.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts