Jump to content

Mozilla Firefox - The «Ultimate» thread

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά το πρόβλημα μου λύθηκε με το που πέρασα την νέα έκδοση του msn.
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

mozbackup ειναι ελαφρυ και ειναι δωρεαν και τα σωζει ολα οπως τα αφησες την τελευταια στιγμη. Δημιουργει ενα αρχειο το οποιο πρεπει να το αποθηκευσεις καπου προσωρινα και το κανεις restore ξανα μετα το φορματ αφου εχεις εγκαταστησει το προγραμμα ;)

ή το mozbackup ή το FEBE 6.0.4...:)

Σας ευχαριστω παρα πολυ :)

Επειδη θελω κρατησω backup τα δεδομενα μου σε αλλο λειτουργικο (ubuntu) εαν γνωριζει καποιος τα αρχεια που πρεπει να κρατησω θα με βολευε ακομη περισσοτερο.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

είναι λίγο απίθανο να περάσεις το όλο το προφίλ σε άλλο λειτουργικό, οπότε θα πρέπει να πάρεις backup τα bookmarks ξεχωριστά...για τα άλλα χλωμό το βλέπω..

Δεν θελω να τα περασω σε αλλο λειτουργικο θελω να τα προσθεσω ξανα τα ιδια και μετα το format. Απο οτι ειδα στο φακελο του mozilla υπαρχει ενας φακελος με το ονομα bookmarkbackups πιστευεις πως εαν τον παρω κανω format και τον βαλω ξανα στην θεση του δεν θα χαθει τιποτα?

http://img120.imageshack.us/img120/6528/screenshotcc9.th.png

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Παιδια εχω προβλημα ο firefox κανει μεγαλη χρηση της cpu σχεδον 90% με 100% σε πολλα site!!!

τωρα που γραφω στο myphone κανει μονο 10% αλλα σε πολλες αλλες χτυπαει κοκκινο και σερνεται το pc..

εν οιδα οτι ουδεν οιδα

Παιδιά καλησπέρα!!

Χρησιμοποιώ τον Mozilla εδώ και και αρκετούς μήνες. Ολα καλά. Εδώ όμως και μία εβδομάδα χωρίς αν θυμάμαι να αλλάξω κάτι μου ζητάει καθημερινά και όχι μόν ξανά login σε όποιο site είμαι γραμένος και πάω να μπώ. Ενοείται ότι όταν μου ζητάει του πατάω απομνημόνευση κωδικών!!

Ξέρετε κάτι??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Aν εχεις πολλα add-on λογικο ειναι.Κλειστα και ασε μονο τα απαραιτητα.

τι ειναι τα add-on;απο που τα κλεινω;τι δουλεια κανουν;

fanish1 μηπως εκανες εκκαθαριση προσωπικων δεδομενων;(εκει που λεει εργαλεια)

ή μηπως εχεις κανα προγραματακι (οπως το ccleaner) που κανει καθαρισμο;

εν οιδα οτι ουδεν οιδα

τι ειναι τα add-on;απο που τα κλεινω;τι δουλεια κανουν;

τα κανεις Unistall βασικα (οποια δεν χρειαζεσαι)

tools-->add-ons

και επιλεγεις ενα-ενα και το κανεις unistall

:wacko: πω πωωωω τωρα τα ειδα ενα σωρο ειναι ποια να σβησω ομως δεν ξερω!!!

εκει που λεει επεκτασεις εχει αυτα

java Quick starter

all in one sidebar

Adblock plus

εκει που λεει θεματα αυτο

και εκει που λεει προσθετες λειτουργιες αυτα

Adobe Acrobat

DNA plug in

Google updater

Java platform SE 6 U10 (αυτο το εχει 2 φορες)

Microsoft DRM (και αυτο 2 φορες)

Mozilla Default plug in

Shockware flash

Shockware for Director

Windows Geunine Advantage

Windows Media player plug in

Dynamic Link Library

Yahoo activeX plug in Bridge

:wacko::wacko::wacko: τωρα αν τα σβησω ολα αυτα μηπως δεν θα δουλευει ο firefox;

εν οιδα οτι ουδεν οιδα

Μόνο από τα extensions (επεκτάσεις) αν θέλεις βγάλε κάτι αν και δεν είναι πολλά. Αν βγάλεις τα υπόλοιπα θα έχεις προβλήματα.

Υπαρχει ρε παιδια καμια ρυθμησει...που να ανοιγει την νεα καρτελα..διλπα στην προηγουμενη και οχι τερμα δεξια...?!

καταλαβατε τι εννοω ..?!

δλδ...ειμαι μεσα σε μια σελιδα π.χ Myphone.gr και θελω να ανοιξω το Forum σε μια νεα καρτελα,πατωντας δεξι κλικ και ανοιγμα δεσμου σε νεα καρτελα....αλλα να την ανοιγει διπλα στην αλλη....και οχι στην αλλη ακρη..(δλδ τερμα δεξια..)!

Υπαρχει καμια ρυθμισει..?! γιατι δεν εχω βρει τιποτα,ειμαι και νεος στο Firefox...καμια δεκαρια μερες να το εχω..! δουλευα InternetExplorer..τοσο καιρο...αλλα πλεον βρηκα την υγεια μου με αυτον τον Explorer..!!!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Υπαρχει ρε παιδια καμια ρυθμησει...που να ανοιγει την νεα καρτελα..διλπα στην προηγουμενη και οχι τερμα δεξια...?!

καταλαβατε τι εννοω ..?!

δλδ...ειμαι μεσα σε μια σελιδα π.χ Myphone.gr και θελω να ανοιξω το Forum σε μια νεα καρτελα,πατωντας δεξι κλικ και ανοιγμα δεσμου σε νεα καρτελα....αλλα να την ανοιγει διπλα στην αλλη....και οχι στην αλλη ακρη..(δλδ τερμα δεξια..)!

Υπαρχει καμια ρυθμισει..?! γιατι δεν εχω βρει τιποτα,ειμαι και νεος στο Firefox...καμια δεκαρια μερες να το εχω..! δουλευα InternetExplorer..τοσο καιρο...αλλα πλεον βρηκα την υγεια μου με αυτον τον Explorer..!!!

Υπάρχει το extension "Tab mix plus" που έχει αυτή την ρύθμιση, καθώς και πολλές άλλες, χρήσιμες επίσης :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχει το extension "Tab mix plus" που έχει αυτή την ρύθμιση, καθώς και πολλές άλλες, χρήσιμες επίσης :)

"Tab mix plus" Έχει επισυναφθεί σαν "Επιβλαβές λογισμικό"

.

τι εννοεις?

Αυτό σημαίνει οτι δεν είναι ελεγμένο απο την "Mozilla", είναι άγνωστου κατασκευαστή και μπορεί εγκαθιστώντας το να εχεις προβλήματα με προσωπικά δεδομένα κλπ

Απο εκει και πέρα ειναι επιλογη σου αν θα το εγκαταστήσεις ή οχι

http://www.imageshack.gr/view.php?file=yfi2nee5r9vdfcp2cbbj.jpg

Εγώ όταν το έβαλα μου άρεσε είχε πολλές επιλογές αλλά σαν να βαραίνει τον firefox και να τον κάνει πιο αργό.
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Αυτό σημαίνει οτι δεν είναι ελεγμένο απο την "Mozilla", είναι άγνωστου κατασκευαστή και μπορεί εγκαθιστώντας το να εχεις προβλήματα με προσωπικά δεδομένα κλπ

Απο εκει και πέρα ειναι επιλογη σου αν θα το εγκαταστήσεις ή οχι

http://www.imageshack.gr/view.php?file=yfi2nee5r9vdfcp2cbbj.jpg

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, σχεδόν σε όλες τις επεκτάσεις το ίδιο λέει.

مفاجأة

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, σχεδόν σε όλες τις επεκτάσεις το ίδιο λέει.

Αυτο ειναι αποψη σου, η οδηγια λεει οχι και εχει τον λογο της, μην παρασυρεις και τους υπολοίπους

Γιατί τότε να το έχει στην ιστοσελίδα της?? Δεν νομίζω να έχει κάποιο πρόβλημα παιδιά

Thx Φιλος..!!!!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Αυτο ειναι αποψη σου, η οδηγια λεει οχι και εχει τον λογο της, μην παρασυρεις και τους υπολοίπους

Αυτήν την «οδηγία» την βγάζει ΠΑΝΤΑ για οποιοδήποτε extension.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μην λες ότι θέλεις αν δεν ξέρεις. Δες πόσα downloads έχει το extension αυτό. Αν δεν ξέρουμε είναι καλύτερα να μην γράφουμε παρά να παραπληροφορούμε.

مفاجأة

Μια χαρα extension ειναι το tab mix plus αρκετα βολικο και ευκολο στο να το ρυθμισει κανεις, τοσο η παλαιότερη εκδοση του οσο και η latest.