Nikos_s3 Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 ή το mozbackup ή το FEBE 6.0.4...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Τελικά το πρόβλημα μου λύθηκε με το που πέρασα την νέα έκδοση του msn. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 mozbackup ειναι ελαφρυ και ειναι δωρεαν και τα σωζει ολα οπως τα αφησες την τελευταια στιγμη. Δημιουργει ενα αρχειο το οποιο πρεπει να το αποθηκευσεις καπου προσωρινα και το κανεις restore ξανα μετα το φορματ αφου εχεις εγκαταστησει το προγραμμα ;) ή το mozbackup ή το FEBE 6.0.4...:) Σας ευχαριστω παρα πολυ :) Επειδη θελω κρατησω backup τα δεδομενα μου σε αλλο λειτουργικο (ubuntu) εαν γνωριζει καποιος τα αρχεια που πρεπει να κρατησω θα με βολευε ακομη περισσοτερο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 είναι λίγο απίθανο να περάσεις το όλο το προφίλ σε άλλο λειτουργικό, οπότε θα πρέπει να πάρεις backup τα bookmarks ξεχωριστά...για τα άλλα χλωμό το βλέπω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Δεν θελω να τα περασω σε αλλο λειτουργικο θελω να τα προσθεσω ξανα τα ιδια και μετα το format. Απο οτι ειδα στο φακελο του mozilla υπαρχει ενας φακελος με το ονομα bookmarkbackups πιστευεις πως εαν τον παρω κανω format και τον βαλω ξανα στην θεση του δεν θα χαθει τιποτα? http://img120.imageshack.us/img120/6528/screenshotcc9.th.png Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris1 Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Παιδια εχω προβλημα ο firefox κανει μεγαλη χρηση της cpu σχεδον 90% με 100% σε πολλα site!!! τωρα που γραφω στο myphone κανει μονο 10% αλλα σε πολλες αλλες χτυπαει κοκκινο και σερνεται το pc.. Παράθεση εν οιδα οτι ουδεν οιδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Aν εχεις πολλα add-on λογικο ειναι.Κλειστα και ασε μονο τα απαραιτητα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Παιδιά καλησπέρα!! Χρησιμοποιώ τον Mozilla εδώ και και αρκετούς μήνες. Ολα καλά. Εδώ όμως και μία εβδομάδα χωρίς αν θυμάμαι να αλλάξω κάτι μου ζητάει καθημερινά και όχι μόν ξανά login σε όποιο site είμαι γραμένος και πάω να μπώ. Ενοείται ότι όταν μου ζητάει του πατάω απομνημόνευση κωδικών!! Ξέρετε κάτι?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris1 Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Aν εχεις πολλα add-on λογικο ειναι.Κλειστα και ασε μονο τα απαραιτητα. τι ειναι τα add-on;απο που τα κλεινω;τι δουλεια κανουν; fanish1 μηπως εκανες εκκαθαριση προσωπικων δεδομενων;(εκει που λεει εργαλεια) ή μηπως εχεις κανα προγραματακι (οπως το ccleaner) που κανει καθαρισμο; Παράθεση εν οιδα οτι ουδεν οιδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 τι ειναι τα add-on;απο που τα κλεινω;τι δουλεια κανουν; τα κανεις Unistall βασικα (οποια δεν χρειαζεσαι) tools-->add-ons και επιλεγεις ενα-ενα και το κανεις unistall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris1 Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 :wacko: πω πωωωω τωρα τα ειδα ενα σωρο ειναι ποια να σβησω ομως δεν ξερω!!! εκει που λεει επεκτασεις εχει αυτα java Quick starter all in one sidebar Adblock plus εκει που λεει θεματα αυτο Default και εκει που λεει προσθετες λειτουργιες αυτα Adobe Acrobat DNA plug in Google updater Java platform SE 6 U10 (αυτο το εχει 2 φορες) Microsoft DRM (και αυτο 2 φορες) Mozilla Default plug in Shockware flash Shockware for Director Windows Geunine Advantage Windows Media player plug in Dynamic Link Library Yahoo activeX plug in Bridge :wacko::wacko::wacko: τωρα αν τα σβησω ολα αυτα μηπως δεν θα δουλευει ο firefox; Παράθεση εν οιδα οτι ουδεν οιδα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. March 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2009 Μόνο από τα extensions (επεκτάσεις) αν θέλεις βγάλε κάτι αν και δεν είναι πολλά. Αν βγάλεις τα υπόλοιπα θα έχεις προβλήματα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Υπαρχει ρε παιδια καμια ρυθμησει...που να ανοιγει την νεα καρτελα..διλπα στην προηγουμενη και οχι τερμα δεξια...?! καταλαβατε τι εννοω ..?! δλδ...ειμαι μεσα σε μια σελιδα π.χ Myphone.gr και θελω να ανοιξω το Forum σε μια νεα καρτελα,πατωντας δεξι κλικ και ανοιγμα δεσμου σε νεα καρτελα....αλλα να την ανοιγει διπλα στην αλλη....και οχι στην αλλη ακρη..(δλδ τερμα δεξια..)! Υπαρχει καμια ρυθμισει..?! γιατι δεν εχω βρει τιποτα,ειμαι και νεος στο Firefox...καμια δεκαρια μερες να το εχω..! δουλευα InternetExplorer..τοσο καιρο...αλλα πλεον βρηκα την υγεια μου με αυτον τον Explorer..!!! Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Υπαρχει ρε παιδια καμια ρυθμησει...που να ανοιγει την νεα καρτελα..διλπα στην προηγουμενη και οχι τερμα δεξια...?! καταλαβατε τι εννοω ..?! δλδ...ειμαι μεσα σε μια σελιδα π.χ Myphone.gr και θελω να ανοιξω το Forum σε μια νεα καρτελα,πατωντας δεξι κλικ και ανοιγμα δεσμου σε νεα καρτελα....αλλα να την ανοιγει διπλα στην αλλη....και οχι στην αλλη ακρη..(δλδ τερμα δεξια..)! Υπαρχει καμια ρυθμισει..?! γιατι δεν εχω βρει τιποτα,ειμαι και νεος στο Firefox...καμια δεκαρια μερες να το εχω..! δουλευα InternetExplorer..τοσο καιρο...αλλα πλεον βρηκα την υγεια μου με αυτον τον Explorer..!!! Υπάρχει το extension "Tab mix plus" που έχει αυτή την ρύθμιση, καθώς και πολλές άλλες, χρήσιμες επίσης :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Υπάρχει το extension "Tab mix plus" που έχει αυτή την ρύθμιση, καθώς και πολλές άλλες, χρήσιμες επίσης :) "Tab mix plus" Έχει επισυναφθεί σαν "Επιβλαβές λογισμικό" . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 "Tab mix plus" Έχει επισυναφθεί σαν "Επιβλαβές λογισμικό" . τι εννοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 τι εννοεις? Αυτό σημαίνει οτι δεν είναι ελεγμένο απο την "Mozilla", είναι άγνωστου κατασκευαστή και μπορεί εγκαθιστώντας το να εχεις προβλήματα με προσωπικά δεδομένα κλπ Απο εκει και πέρα ειναι επιλογη σου αν θα το εγκαταστήσεις ή οχι http://www.imageshack.gr/view.php?file=yfi2nee5r9vdfcp2cbbj.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Εγώ όταν το έβαλα μου άρεσε είχε πολλές επιλογές αλλά σαν να βαραίνει τον firefox και να τον κάνει πιο αργό. Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Αυτό σημαίνει οτι δεν είναι ελεγμένο απο την "Mozilla", είναι άγνωστου κατασκευαστή και μπορεί εγκαθιστώντας το να εχεις προβλήματα με προσωπικά δεδομένα κλπ Απο εκει και πέρα ειναι επιλογη σου αν θα το εγκαταστήσεις ή οχι http://www.imageshack.gr/view.php?file=yfi2nee5r9vdfcp2cbbj.jpg Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, σχεδόν σε όλες τις επεκτάσεις το ίδιο λέει. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, σχεδόν σε όλες τις επεκτάσεις το ίδιο λέει. Αυτο ειναι αποψη σου, η οδηγια λεει οχι και εχει τον λογο της, μην παρασυρεις και τους υπολοίπους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Γιατί τότε να το έχει στην ιστοσελίδα της?? Δεν νομίζω να έχει κάποιο πρόβλημα παιδιά Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. March 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2009 Υπάρχει το extension "Tab mix plus" που έχει αυτή την ρύθμιση, καθώς και πολλές άλλες, χρήσιμες επίσης :) Thx Φιλος..!!!! Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Αυτο ειναι αποψη σου, η οδηγια λεει οχι και εχει τον λογο της, μην παρασυρεις και τους υπολοίπους Αυτήν την «οδηγία» την βγάζει ΠΑΝΤΑ για οποιοδήποτε extension. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Αυτο ειναι αποψη σου, η οδηγια λεει οχι και εχει τον λογο της, μην παρασυρεις και τους υπολοίπους Μην λες ότι θέλεις αν δεν ξέρεις. Δες πόσα downloads έχει το extension αυτό. Αν δεν ξέρουμε είναι καλύτερα να μην γράφουμε παρά να παραπληροφορούμε. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. March 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2009 Μια χαρα extension ειναι το tab mix plus αρκετα βολικο και ευκολο στο να το ρυθμισει κανεις, τοσο η παλαιότερη εκδοση του οσο και η latest. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts