geofil Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Αυτό είναι τελείως διαφοτετικό από αυτό που έλεγες πριν. Είναι κάπως περίεργο αλλά μπορείς πάντα να χρησιμοποιήσεις κάποιον download manager.. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas260 Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 βγήκε ο mozilla 2.0.0.7 ο οποίος έχει κάποια πρόσθετα για την ασφάλεια και ένα ορθογραφικό λεξικό το οποίο υπάρχει και στα ελληνικά. Κατα τ άλλα τα υπόλοιπα είναι τα ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 βγήκε ο mozilla 2.0.0.7 ο οποίος έχει κάποια πρόσθετα για την ασφάλεια και ένα ορθογραφικό λεξικό το οποίο υπάρχει και στα ελληνικά. Κατα τ άλλα τα υπόλοιπα είναι τα ίδια Έλεγχος της ορθογραφίας και ελληνικό λεξικό υπήρχε στον ff εδώ και πολύ καιρό σαν πρόσθετο. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas260 Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Άρα μια απ τα ίδια. Πάντως ίσως το μόνο που προσθέσανε ήτανε διάφορα πράγματα για την ασφάλεια, γιατί στην πραγματικότητα κανείς δεν καταλαβαίνει ότι είναι καινούργιος.:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Ναι. Θέμα ασφαλείας ήταν η κυκλοφορία της έκδοσης 2.0.0.7. Όχι ότι υπήρχε πιθανότητα να δεις διαφορές από 0.0.κάτι σε 0.0.κάτι+1 :p Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Παιδιά σχετικά με το πρόβλημα του installation themes δεν μπορώ να κάνω τίποτα.Ούτε με κάποιον download manager πορώ να κατεβάσω κάποιο theme. Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει καλώς.Αλλιώς δεν βαριέσαι, θα έχω το default theme. Πάντος ευχαριστώ για την προσπάθεια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 παιδια,εγω απο χθες ανοιγω τον firefox,παω να μπω στο myphone και δεν προλαβαινω να κανω πλοηγηση κλεινει απο μονο του. :( τι συμβαινει? η εκδοση ειναι 2.0.0.7 Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverakis Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 παιδια,εγω απο χθες ανοιγω τον firefox,παω να μπω στο myphone και δεν προλαβαινω να κανω πλοηγηση κλεινει απο μονο του. :( τι συμβαινει? η εκδοση ειναι 2.0.0.7 Tha sou proteinw thn klassikh lysh.....kane back up, vgalton k valton pali...... ama arxise k to mozillaki tetoia mas vlepw gia opera :( Παράθεση IBIS 5 "IBIS: just keep walking" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Tha sou proteinw thn klassikh lysh.....kane back up, vgalton k valton pali...... ama arxise k to mozillaki tetoia mas vlepw gia opera :( το ειχα κανει κι αυτο...και αναβαθμιση τον εκανα...αλλα τιποτα. τελικα οπως ειπες...εβαλα τον οπερα..και βλεπω καλουλης ειναι :) Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Έπεσε το ρεύμα και χάθηκαν όλοι οι σελιδοδείκτες. Γιατί; Πάει; Χάθηκαν; Εντελώς; To ιστορικό δεν χάθηκε. Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 C:\Documents and Settings\USER\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\XXXXX.default\bookmarks.bak μετονόμασέ το σε .html και είσαι οκ. Μπορεί να έχεις και φάκελο \bookmarksbackup, θα βρεις και εκεί διάφορα backups. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 C:\Documents and Settings\USER\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\XXXXX.default\bookmarks.bak μετονόμασέ το σε .html και είσαι οκ. Μπορεί να έχεις και φάκελο \bookmarksbackup, θα βρεις και εκεί διάφορα backups. 1ο είναι ήδη .html και στο 2ο έχει πολλά αλλά μέχρι χθες. Σήμερα που τα τακτοποίησα σε σειρά χάθηκαν! Άντε ένα ένα πάλι... Ευχαριστώ πάντως. Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Μπορώ να κάνω την πρόσβαση στις σελίδες, ενός μόνο φακέλου, απο τους σελιδοδείκτες, εφικτή μόνο, με κωδικό; Για να βάλω όλα τα "πονηρά" εκεί... να μην φαίνονται όταν πάει κάποιος άλλος να σερφάρει στον υπολογιστή μου. Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas260 Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 καινούργια έκδοση του mozilla (τι πρωτότυπο), ο 2.0.0.8. Διαφορές πάντως να μην περιμένετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 καινούργια έκδοση του mozilla (τι πρωτότυπο), ο 2.0.0.8. Διαφορές πάντως να μην περιμένετε Security Update. Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverakis Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 re paidia pws vazoume koumpaki gia neo tab:wacko:??? to psaxnw alla den.... thanks Παράθεση IBIS 5 "IBIS: just keep walking" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Δεξί κλικ στο μενού/Προσαρμογή/Προσαρμογή Εργαλειοθήκης/Νέα καρτέλα. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverakis Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 σε ευχαριστω πολυ geofil Παράθεση IBIS 5 "IBIS: just keep walking" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Παρακαλώ φίλε μου. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2007 xerw oti einai off topic alla den mporw na brw to antistoixw thread gia ton IE!yparxei add-on gia ton IE7 na pigainei ta tabs katw sthn othonh anti gia panw pou ta exei san default?sto ff pou exw yparxei ayth h dynatothta,ston IE7? eyxaristw! ps:sorry gia ta greeklish alla grafw mesw wap apo kinito Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο addon που να μπορει να κανει refresh μια σελιδα καθε πχ 5 δευτερολεπτα ??? Εχω το Tab Mix Plus αλλα δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα οσο και αν εψαξα... Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο addon που να μπορει να κανει refresh μια σελιδα καθε πχ 5 δευτερολεπτα ??? Εχω το Tab Mix Plus αλλα δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα οσο και αν εψαξα... Google is your friend. Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Google is your friend. Κατεβασα το ReloadEvery 2.0 αλλα μου λεει οτι δεν ειναι συμβατο με το Tab Mix Plus και οταν το δοκιμασα δεν δουλευε ενω οταν απενεργοποιω το Tab Mix Plus δουλευει:wacko: Γιατι το κανει αυτο ??? Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Αφού στο λέει. Γιατί δεν είναι συμβατά. Και εγώ το reloadevery έχω και δουλεύει μια χαρά. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Αφού στο λέει. Γιατί δεν είναι συμβατά. Και εγώ το reloadevery έχω και δουλεύει μια χαρά. :D Ναι ρε παιδι μου το ξερω οτι δεν ειναι συμβατα,αλλα γιατι να μην ειναι ? Μαζι με το Tab Mix Plus το εχεις? Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts