Jump to content

Mozilla Firefox - The «Ultimate» thread

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα πρέπει να πας στις ρυθμίσεις του download manager που εγκατέστησες και να ορίσεις ότι θα πρέπει να πιάνει τα κλικ στον firefox. Ποιόν manager έχεις;

Θα πρέπει να πας στις ρυθμίσεις του download manager που εγκατέστησες και να ορίσεις ότι θα πρέπει να πιάνει τα κλικ στον firefox. Ποιόν manager έχεις;
netpumper και dap. Αν έχεις να μου προτείνεις κάποιον άλλο που συνεργάζεται σωστά με τον mozilla, πες μου :)

Μετά την version 2 του firefox, έχω το εξής πρόβλημα:στην μπάρα που γράφουμε τις διευθύνσεις ξεκινάω με ένα,δύο γράμματα και ανοίγει απο κάτω μια λίστα, επιλέγω μια διεύθυνση και ΔΕΝ την ανοίγει αυτόματα όπως πριν τη 2, τώρα πρέπει να πατήσω enter, τι ρύθμιση πρέπει να κάνω για να ανοίγει αυτόματα;

http://img223.imageshack.us/img223/9000/screenhunter005ti8.jpg

Μετά την version 2 του firefox, έχω το εξής πρόβλημα:στην μπάρα που γράφουμε τις διευθύνσεις ξεκινάω με ένα,δύο γράμματα και ανοίγει απο κάτω μια λίστα, επιλέγω μια διεύθυνση και ΔΕΝ την ανοίγει αυτόματα όπως πριν τη 2, τώρα πρέπει να πατήσω enter, τι ρύθμιση πρέπει να κάνω για να ανοίγει αυτόματα;

εμενα γιατι μου φαινεται νορμαλ αυτο; :confused:

δηλαδη μεχρι να επιλεξεις κατι απο τη λιστα και αν ειχες προσπερασει 20 λινκς, θα ανοιγε 20 διαφορετικες σελιδες;

Εννοώ μόλις επιλέγω με το ποντίκι απο την αναδιπλούμενη λίστα ανοίγει η συγκεκριμένη σελίδα, αυτό θέλω, όπως γίνεται και με τον IE...

Εννοώ μόλις επιλέγω με το ποντίκι απο την αναδιπλούμενη λίστα ανοίγει η συγκεκριμένη σελίδα, αυτό θέλω, όπως γίνεται και με τον IE...

εμενα γινεται κανονικα :O

τη 2.0.0.2 εχω.

Δεν είναι θέμα ρυθμίσεων. Σε όλες τις εκδόσεις του firefox, αν επιλέξεις κάτι από αυτόν τον κατάλογο με τα βελάκια, χρειάζεται enter, ενώ με το ποντίκι δεν χρειάζεται. Δες μήπως κάποιο extension δημιουργεί το πρόβλημα.

Δεν είναι θέμα ρυθμίσεων. Σε όλες τις εκδόσεις του firefox, αν επιλέξεις κάτι από αυτόν τον κατάλογο με τα βελάκια, χρειάζεται enter, ενώ με το ποντίκι δεν χρειάζεται. Δες μήπως κάποιο extension δημιουργεί το πρόβλημα.

Thanks, τελικά ήταν κάποιο exte σχετικά με tab(δε θυμάμαι ποιο) το οποίο αφαίρεσα και όλα ok :)

Γεια σας. Εχω τον firefox 2.0.0.2 και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Ενω βαζω καποιο θεμα, αυτο δεν μου αλλαζει την πανω σειρα, αυτη που ελαχιστοποιει-μεγιστοποιει-κλεινει τον mozilla. παραμενει στο χρωμα των windows και γραφει παντα μετα απο την σελιδα που βρισκεται : -mozilla firefox (build 2007021917) .Eψαξα και βρηκα ενα extension ( αν ειναι αυτο που χρειαζομαι) to nightly tester tools, και ενω ειναι εγκατεστημενο, δεν με αφηνει να μπω στισ ρυθμισεις του.

Υπαρχει καποιο αλλο να μπορεσω αφενος να αλλαξω το χρωμα (να γινει δηλ. ενα με το theme) της παραπανω μπαρας τιτλου, και να μην βγαζει αυτην την εκνευριστικη λεπτομερεια?

Ευχαριστω προκαταβολικα

το χρώμα της πάνω μπάρας είναι θέμα theme του pc..και όχι theme του firefox..

για τις λεπτομέρειες που αναφέρει η κάθε σελίδα δοκίμασε το must have MrTech Local Install...;)

Firefox 2 Tweak Guide :)

πολύ καλός οδηγός, ακόμα και για αρχάριους με το ''άθλημα''..;)

ontos poli kalo voithima

καλημερα ξερει κανεις πως αλαζουμε στο forecast του firefox να δειχνει τη θερμοκρασια σε κελσιου απο φαρεναιτ που τη δειχνει τωρα?

πας στο options του forecastfox-->general-->unit of measure-->metric..;)

thnks,τα γηρατεια βλεπεις φερνουν και τυφλωση:lol:

Όταν επιλέγω ένα κομμάτι κειμένου, οποιουδήποτε site, μέσα από τον Firefox και θέλω να το εκτυπώσω, στη σελίδα Α4 καταλαμβάνει ένα μικρό μέρος της και με πολύ μικρή γραμματοσειρά που δύσκολα διαβάζεται. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Internet Explorer 7. Με τον IE6 τυπώνω κανονικά σε ολόκληρη την σελίδα. Τι πρέπει να ρυθμίσω στον Firefox για να γεμίζει όλη την σελίδα;

Παιδιά τα αγαπημένα που τα αποθηκεύει ο firefox; Θέλω να τα κρατήσω για να τα επαναφέρω μετά απο φορματ...

Παιδιά τα αγαπημένα που τα αποθηκεύει ο firefox; Θέλω να τα κρατήσω για να τα επαναφέρω μετά απο φορματ...

Μπορείς να τα κάνεις export και μετά import στη καινούρια εγκατάσταση...

Βοοkmarks > organize bookmarks. File > export

2.0.0.3 is out..;)

nice....:D

Δεν το εχουν ακομα ανακοινωσει. Δεν ειναι πουθενα στη σελιδα τους.

Εγω το κατεβασα ομως :D

nice....:D

Δεν το εχουν ακομα ανακοινωσει. Δεν ειναι πουθενα στη σελιδα τους.

Εγω το κατεβασα ομως :D

Απο εδω ?:D

http://releases.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/2.0.0.3/win32/

Ξερουμε τα + ,διορθωσεις της εκδοσης ?

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish