Jump to content

Περίεργες συνήθειες και προκαταλήψεις

lek88
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιες είναι οι ποιο περίεργες και... ασυνήθιστες συνήθειες σας? Ας πούμε, εγώ Από συνήθεια πάντα κάθομαι μόνο σε συγκεκριμένο καναπέ στο σαλόνι μου κ δεν αλλάζω ποτέ! Κ άλλη μια συνήθεια (το λες και προκαταληψη? Μπορει) που έχω είναι να πίνω κάθε πρωί Πριν πάω για δουλειά, τον καφέ μου με κόκκινο καλαμάκι πιστεύοντας ότι αν διαλέξω άλλο χρώμα δεν θα μου πάει καλά η μερα (κάτι που φυσικά και δεν στέκει εννοείτε) !!! Έχω ακούσει ότι είναι άνθρωποι που δεν κοιτάζοντε στον καθρέφτη Μετά τις 12 την νύχτα γιατί το θεωρούν γρουσουζιά. Εσείς τι? Edited by lek88

• Απαντήσεις 69
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω ακούσει ότι δεν πρέπει να αγοράζεις αυγά μετά την δύση του ήλιου! !Όταν είμαι επαρχία κ θέλω να αγοράσω αυγά από μια γνωστή δεν μου τα δίνει εάν έχει "πέσει" o ήλιος:blink:
IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Εγώ έχω ένα θέμα με το κλείδωμα του αυτοκινητου, δε μου φτάνει να ακούσω το κλικ και να δω την ασφάλεια αν πέφτει πρέπει να προσπαθήσω να το ανοίξω για να σιγουρευτω...
haters still hate...

Αυτό με το κλείδωμα του αυτοκινήτου το έχω κι εγώ. Πάντα φεύγοντας από το αυτοκίνητο, τραβάω μία πόρτα για να σιγουρευτώ ότι κλείδωσε. Νομίζω ψυχαναγκασμός λέγεται. :O Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Εγώ το βράδυ αν δεν κλείσω την μια πόρτα που συνδέει το κυρίως σπίτι με το διάδρομο που είναι το δωμάτιο, και την πόρτα του δωματίου δεν μπορώ. Φουλ κλειστές και οι 2.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Εγώ θα πάω σε κάτι πιο τεχνολογικό!

Όταν ακούω μουσική, η ένταση του ήχου στο PC θα είναι πάντα σε ζυγό ή σε στρογγυλό αριθμό. Πχ, δε θα βάλω ποτέ ένταση στο 31, 33, 37. Θα είναι ή στο 32, 34, 36 ή 30, 35, 40. Δε ξέρω αν το πιάνετε :p

Εγώ θα πάω σε κάτι πιο τεχνολογικό!

Όταν ακούω μουσική, η ένταση του ήχου στο PC θα είναι πάντα σε ζυγό ή σε στρογγυλό αριθμό. Πχ, δε θα βάλω ποτέ ένταση στο 31, 33, 37. Θα είναι ή στο 32, 34, 36 ή 30, 35, 40. Δε ξέρω αν το πιάνετε :p

Αχαχαχα, σωστός. Τα ίδια κι εγώ. :p

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

εγώ εκτός από την πόρτα του αυτοκινητου ακουμπαω και τα 4 παράθυρα στο πάνω μέρος για να σιγουρευτώ ότι ειναι κλειστα

Αχαχαχα, σωστός. Τα ίδια κι εγώ. :p

Χαίρομαι που δεν είμαι ο μοναδικός που το κάνει αυτό :p

Δεν ξυριζομαι την Μεγάλη Εβδομάδα, δεν ξέρω πως μου βγήκε αλλά είναι κάτι που τηρω εδώ και χρόνια :)

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Όταν κλείνω θερμοσίφωνα, μάτι της κουζίνας ή οτιδήποτε άλλο, θα το ξανακοιτάξω και πολλές φορές θα το ξανανοίξω και θα το ξανακλείσω μόνο και μόνο για να σιγουρευτώ. Όταν ακούω μουσική ή παρακολουθώ κάποιο βίντεο θέλω και εγώ η ένταση να βρίσκεται σε ζυγό αριθμό. Επίσης, όταν πίνω γάλα, χυμό, σοκολάτα ή οποιοδήποτε άλλο ρόφημα θα το πιω σε μια συγκεκριμένη κούπα (βασικά είναι δύο ίδιες) χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Όταν κοιμάμαι, θα είναι πάντα μπρούμητα και θα είμαι κουκουλωμένος χωρίς να είναι ανοιχτή η κουβέρτα κάπου. Τέλος, όταν τοποθετήσω ένα αντικείμενο κάπου, θα φροντίσω να βρίσκεται εντελώς παράλληλα στα διπλανά του αντικείμενα. Ας μου πει κάποιος πως δεν είμαι ο μόνος :p Edited by Alex_tz

εγώ εκτός από την πόρτα του αυτοκινητου ακουμπαω και τα 4 παράθυρα στο πάνω μέρος για να σιγουρευτώ ότι ειναι κλειστα

Και εγώ ακριβώς το ίδιο !!! :lol::lol::lol:

Ωραίο θεματάκι.

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Όταν κλείνω θερμοσίφωνα, μάτι της κουζίνας ή οτιδήποτε άλλο, θα το ξανακοιτάξω και πολλές φορές θα το ξανανοίξω και θα το ξανακλείσω μόνο και μόνο για να σιγουρευτώ. Όταν ακούω μουσική ή παρακολουθώ κάποιο βίντεο θέλω και εγώ η ένταση να βρίσκεται σε ζυγό αριθμό. Επίσης, όταν πίνω γάλα, χυμό, σοκολάτα ή οποιοδήποτε άλλο ρόφημα θα το πιω σε μια συγκεκριμένη κούπα (βασικά είναι δύο ίδιες) χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Όταν κοιμάμαι, θα είναι πάντα μπρούμητα και θα είμαι κουκουλωμένος χωρίς να είναι ανοιχτή η κουβέρτα κάπου. Τέλος, όταν τοποθετήσω ένα αντικείμενο κάπου, θα φροντίσω να βρίσκεται εντελώς παράλληλα στα διπλανά του αντικείμενα. Ας μου πει κάποιος πως δεν είμαι ο μόνος :p

Εάν εξαιρέσεις την κούπα :rolleyes: σε όλα τα άλλα ακριβώς τα ίδια :ninja::ninja: τελικά δεν είσαι μόνος :)

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Όταν κλείνω θερμοσίφωνα, μάτι της κουζίνας ή οτιδήποτε άλλο, θα το ξανακοιτάξω και πολλές φορές θα το ξανανοίξω και θα το ξανακλείσω μόνο και μόνο για να σιγουρευτώ. Όταν ακούω μουσική ή παρακολουθώ κάποιο βίντεο θέλω και εγώ η ένταση να βρίσκεται σε ζυγό αριθμό. Επίσης, όταν πίνω γάλα, χυμό, σοκολάτα ή οποιοδήποτε άλλο ρόφημα θα το πιω σε μια συγκεκριμένη κούπα (βασικά είναι δύο ίδιες) χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Όταν κοιμάμαι, θα είναι πάντα μπρούμητα και θα είμαι κουκουλωμένος χωρίς να είναι ανοιχτή η κουβέρτα κάπου. Τέλος, όταν τοποθετήσω ένα αντικείμενο κάπου, θα φροντίσω να βρίσκεται εντελώς παράλληλα στα διπλανά του αντικείμενα. Ας μου πει κάποιος πως δεν είμαι ο μόνος :p

Αυτό με την κούπα το έχω κ εγώ! Αλλά μόνο όταν πίνω καφέ! Με τα άλλα Ροφήματα παίρνω ότι νανε.

Edited by lek88

Αυτό με την παραλληλια το έχω και γω... Εντελώς όμως. Ακόμα και το κινητό στο φορτιστή είναι παράλληλο με την άκρη του γραφείου.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

πολύ ωραίο το θέμα. επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι κοιτάω το λαμπάκι του συναγερμού του αυτοκινήτου να αναβοσβήσει 3 φορές

1. Τσεκάρω όλες τις κλειδαριές από παντού (αυτοκίνητο, σπίτι) τουλάχιστον 3 φορές για να σιγουρευτώ ότι έχω κλειδώσει. Επίσης μερικές φορές γυρνάω πίσω στο αυτοκίνητο για να βεβαιωθώ ότι έχω τραβήξει χειρόφρενο.

2. Όπως και ένας φίλος λίγο παραπάνω, φοράω πάντα το δεξί παπούτσι πρώτα αλλά δεν ξέρω για ποιό λόγο. Αν κατα λάθος βάλω το αριστερό πρώτα, το βγάζω, φοράω το δεξί, και μετά ξαναβάζω το αριστερό.

3. Δεν είμαι αλλεργικός στις ντομάτες αλλά δεν μπορώ να τις φάω, και μόνο που τις βλέπω μου έρχεται εμετός.

4. Όταν κλείνω τον υπολογιστή, πρώτα κάνω αποσύνδεση και μετά τερματισμό.

5. Αυτό δεν είναι δικό μου, αλλά έχω ακούσει από άλλον ότι αν φας ψάρι μετά δεν κάνει να πιεις γάλα. Δεν ξέρω αν ισχύει όντως (αν έχει επιστημονική εξήγηση) και ίσως έχει περάσει σαν προκατάληψη, πάντως μου φαίνεται πολύ κουλό. Εγώ πάντως όταν είναι μπροστά μου αυτός που μου το είπε και έχει τύχει να φάω ψάρι, μετά πίνω γάλα επίτηδες για να του την σπάσω.

6. Τα σκουπίδια μου τα πετάω στον κάδο του δρόμου μετά τις 12 την νύχτα.

7. Από το 2004 δεν έχω καν τηλεόραση στο σπίτι μου.

8. Το @ (παπάκι) το λέω at που είναι η επίσημη ονομασία του. Πχ το email μου είναι gokuthelegend(at)hotmail.com

Edited by gokuthelegend
i8vv46-6.png

Το άλλο κουλό που κάνω είναι πως καμιά φορά όταν λέω κάτι, στο μυαλό μου θα το μεταφράσω σε όσες γλώσσες μπορώ :p και το βράδυ αποφεύγω να κοιτάξω καθρέπτες, πόρτες και μπαλκονόπορτες, χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

6. Τα σκουπίδια μου τα πετάω στον κάδο του δρόμου μετά τις 12 την νύχτα.

Σηκώνεσαι δηλαδή στις 2 το πρωί να πετάξεις τα σκουπίδια; Πώς αντέχεις να το κάνεις αυτό; :p

Edited by Alex_tz

Το άλλο κουλό που κάνω είναι πως καμιά φορά όταν λέω κάτι, στο μυαλό μου θα το μεταφράσω σε όσες γλώσσες μπορώ :p

Σηκώνεσαι δηλαδή στις 2 το πρωί να πετάξεις τα σκουπίδια; Πώς αντέχεις να το κάνεις αυτό; :p

Καταρχήν δεν το κάνω κάθε μέρα, αλλά κάθε όταν γεμίσει η σακούλα σκουπιδιών. Συνήθως κοιμάμαι αργά. Σίγουρα δεν μένω ξύπνιος μέχρι τις 2 την νύχτα, αλλά πάντα πηγαίνω μετά τις 12 για ύπνο, μπορεί να πάω στις 12.30 για παράδειγμα. 5 λεπτά πριν πέσω στο κρεβάτι πάω και πετάω τα σκουπίδια, μετά πάω τουαλέτα για την ανάγκη μου και για το πλύσιμο των δοντιών, και μετά για ύπνο.

i8vv46-6.png

1. παντα τσεκαρω τις πορτες στο αυτοκινητο (εστω μια) οταν το εχω κλειδωσει. επισης μπορει να γυρισω πισω αν με μπει ιδεα οτι εχω αφησει παραθυρο ανοιχτο ή δεν κλειδωσα

2. δε τρωω μελιτζανες ουτε τα σπορια απ τις ντοματες

3. οταν φευγω ταξιδι παντα εχω την υπονοια οτι ξεχασα κατι σημαντικο

4. καθε φορα που φευγω απ το σπιτι προσπαθω να θυμηθω αν εχω κλεισει τα ματια της κουζινας, τον θερμοσιφωνα, το αεροθερμο

5. οταν βγαινω εξωτερικο παντα εχω την υπονοια οτι κατι θα γινει και θα μπλεξω με την αστυνομια, χωρις να βγαλω ακρη και θα μεινω στη χωρα που βρισκομαι (οκ, δεν ειμαι και πολυ καλα, το παραδεχομαι)

1. παντα τσεκαρω τις πορτες στο αυτοκινητο (εστω μια) οταν το εχω κλειδωσει. επισης μπορει να γυρισω πισω αν με μπει ιδεα οτι εχω αφησει παραθυρο ανοιχτο ή δεν κλειδωσα

2. δε τρωω μελιτζανες ουτε τα σπορια απ τις ντοματες

3. οταν φευγω ταξιδι παντα εχω την υπονοια οτι ξεχασα κατι σημαντικο

4. καθε φορα που φευγω απ το σπιτι προσπαθω να θυμηθω αν εχω κλεισει τα ματια της κουζινας, τον θερμοσιφωνα, το αεροθερμο

5. οταν βγαινω εξωτερικο παντα εχω την υπονοια οτι κατι θα γινει και θα μπλεξω με την αστυνομια, χωρις να βγαλω ακρη και θα μεινω στη χωρα που βρισκομαι (οκ, δεν ειμαι και πολυ καλα, το παραδεχομαι)

Το 3 και το 4 συμβαίνει στους περισσότερους, αν όχι σε όλους.

i8vv46-6.png