evris2013 Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 εχουμε ηδη απντειτ ε. δευτερη τριτη καθε μηνα στις 8 το βραδυ σκαει. λιγο που το ειδα παει σφαιρα. για τα υπολοιπα, θελει λιγο χρονο. σημαντικη διαφορα ακομα δεν ειδα Χάχα με πρόλαβες. Θα τη περάσω το πρωί μάλλον! Πες μας αν έχει κάποιο πρόβλημα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 μεχρι στιγμης φιλε τιποτα, αλλα αν δεν περασει μια 2 μερες δε μπορουμε να ειμαστε και σιγουροι. αν δω κανα περιεργο θα ενημερωσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 μεχρι στιγμης φιλε τιποτα, αλλα αν δεν περασει μια 2 μερες δε μπορουμε να ειμαστε και σιγουροι. αν δω κανα περιεργο θα ενημερωσω Ναι. Σωστό κι αυτό! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Βγήκε η 15063.483... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Βγήκε η 15063.483... Γι αυτό μιλάμε κι εμείς πιο πάνω! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Και η 14393.1480 αντίστοιχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Προς το παρόν δεν έχει κάποιο bug η .483 και νομίζω ότι όλα ανοίγουν και πιο γρήγορα! Η συνέχεια θα δείξει.... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Μετά την τελευταία αναβάθμιση λογισμικού, παρατηρώ το εξής, η οθόνη ανάβει στα καλά καθούμενα στην κύρια οθόνη (!), κάποιες φορές. Δεν υπάρχει ένδειξη για κάτι καινούργιο, μήνυμα κτλ. Μπορεί να είναι bug; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Μετά την τελευταία αναβάθμιση λογισμικού, παρατηρώ το εξής, η οθόνη ανάβει στα καλά καθούμενα στην κύρια οθόνη (!), κάποιες φορές. Δεν υπάρχει ένδειξη για κάτι καινούργιο, μήνυμα κτλ. Μπορεί να είναι bug; Εμένα αυτό το κάνει όταν αλλάξει η εικόνα Bing που έβαλα για την οθόνη κλειδώματος! ;) Πρώτη φορά μου το έκανε βέβαια, αλλά παρατήρησα ότι άλλαξε η εικόνα. Μετά έμεινε κλειστό κανονικά. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 10.0.15063.483 σημερα κατεβασα την ενημερωση,πριν λιγη ωρα,το μονο που βλεπω ειναι ξαναβρηκε το 640 lte μου την ταχυτητα και αποκριση στο ανοιγμα-κλεισιμο εφαρμογων,οχι οτι ειχα ιδιαιτερο θεμα,ομως βλεπω ταχυτερη ανταποκριση.Απο οσα διαβασα εδω στο θεμα και σε διαφορα σαιτ ειναι οτι η ms δεν μας λεει τι θ κανει ακριβως με το μελλον των wp ? μια εκδοχη ειναι το c-shell ομως δεν νομιζω να το τρεξει το 640 lte που εχω,και η αλλη εκδοχη ποια ειναι? Η πραγματικοτητα ειναι οτι δεν υπαρχουν συσκευες με 2gram και παμε στις εντελως ακριβες εκδοχες hp-elite ετσι πολλες εφαρμογες δεν δουλευουν σωστα,facebok,messenger κτλ κτλ Ειμαι σε σκεψη τον τελευταιο μηνα να αλλαξω πλατφορμα για αυτον τον λογο συν το γεγονος οτι ακουγεται εντονα οτι θα γινουμε ορφανα και δεν θα εχομε υποστηριξη κτλ Σημερα ομως ηρθε η ενημερωση και θυμηθηκα κατι,θημηθηκα οτι εχω μια συσκευη με 8g rom -1g ram και εχω εγκατεστημενα 45 games,αναμεσα τους modern combat,asphalt 8 ,15g photo-video-music και αλλες 45-50 εφαρογες σε μια 64αρα sd ενω ακομα νομιζω το android να δωσει αδεια εγκαταστασης εφ. στην καρτα μνημης. Το ui για μενα ειναι οτι καλυτερο και δυσκολευομαι πολυ να ξαναγυρισω στα στατικα εικονιδια και στα ατελειωτα κολληματα..που θα αντιμετωπιζε τουλαχιστον ενα τηλεφωνο των ιδιων χαρακτηριστικων με τετοιο φορτωμα,δινω μια παραταση ακομα αφου το τηλεφωνο δεν εχει παραδοσει τα οπλα και δουλευει αψογα,αψογα ομως μην παρατατε τα wp ειναι οτι καλυτερο και σταθερο μετα απο ios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 10.0.15063.483 σημερα κατεβασα την ενημερωση,πριν λιγη ωρα,το μονο που βλεπω ειναι ξαναβρηκε το 640 lte μου την ταχυτητα και αποκριση στο ανοιγμα-κλεισιμο εφαρμογων,οχι οτι ειχα ιδιαιτερο θεμα,ομως βλεπω ταχυτερη ανταποκριση.Απο οσα διαβασα εδω στο θεμα και σε διαφορα σαιτ ειναι οτι η ms δεν μας λεει τι θ κανει ακριβως με το μελλον των wp ? μια εκδοχη ειναι το c-shell ομως δεν νομιζω να το τρεξει το 640 lte που εχω,και η αλλη εκδοχη ποια ειναι? Η πραγματικοτητα ειναι οτι δεν υπαρχουν συσκευες με 2gram και παμε στις εντελως ακριβες εκδοχες hp-elite ετσι πολλες εφαρμογες δεν δουλευουν σωστα,facebok,messenger κτλ κτλ Ειμαι σε σκεψη τον τελευταιο μηνα να αλλαξω πλατφορμα για αυτον τον λογο συν το γεγονος οτι ακουγεται εντονα οτι θα γινουμε ορφανα και δεν θα εχομε υποστηριξη κτλ Σημερα ομως ηρθε η ενημερωση και θυμηθηκα κατι,θημηθηκα οτι εχω μια συσκευη με 8g rom -1g ram και εχω εγκατεστημενα 45 games,αναμεσα τους modern combat,asphalt 8 ,15g photo-video-music και αλλες 45-50 εφαρογες σε μια 64αρα sd ενω ακομα νομιζω το android να δωσει αδεια εγκαταστασης εφ. στην καρτα μνημης. Το ui για μενα ειναι οτι καλυτερο και δυσκολευομαι πολυ να ξαναγυρισω στα στατικα εικονιδια και στα ατελειωτα κολληματα..που θα αντιμετωπιζε τουλαχιστον ενα τηλεφωνο των ιδιων χαρακτηριστικων με τετοιο φορτωμα,δινω μια παραταση ακομα αφου το τηλεφωνο δεν εχει παραδοσει τα οπλα και δουλευει αψογα,αψογα ομως μην παρατατε τα wp ειναι οτι καλυτερο και σταθερο μετα απο ios +10000 συμφωνώ απολύτως Υ.Γ. Μπορείτε να μου πείτε ποσο γρήγορο έγινε το κινητο σας με την καινούργια ενημέρωση,γιατι όλο ακούω οτι το κανει τοσο γρήγορο κι εγω ειμαι στο εξοχικό και δεν εχω wi-fi Εχω Lumia 550 Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 +10000 συμφωνώ απολύτως Υ.Γ. Μπορείτε να μου πείτε ποσο γρήγορο έγινε το κινητο σας με την καινούργια ενημέρωση,γιατι όλο ακούω οτι το κανει τοσο γρήγορο κι εγω ειμαι στο εξοχικό και δεν εχω wi-fi Εχω Lumia 550 Χάχα ούτε δεδομένα έχεις να το δοκιμάσεις; :) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Χάχα ούτε δεδομένα έχεις να το δοκιμάσεις; :) Εχω 3GB αλλα εδώ στην Σαλαμυκονο που σήμα?Στο my phone όλο timeout κανει,με EDGE την παλεύω.και φαντάσου εχω 4G συσκευή Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 10.0.15063.483 σημερα κατεβασα την ενημερωση,πριν λιγη ωρα,το μονο που βλεπω ειναι ξαναβρηκε το 640 lte μου την ταχυτητα και αποκριση στο ανοιγμα-κλεισιμο εφαρμογων,οχι οτι ειχα ιδιαιτερο θεμα,ομως βλεπω ταχυτερη ανταποκριση.Απο οσα διαβασα εδω στο θεμα και σε διαφορα σαιτ ειναι οτι η ms δεν μας λεει τι θ κανει ακριβως με το μελλον των wp ? μια εκδοχη ειναι το c-shell ομως δεν νομιζω να το τρεξει το 640 lte που εχω,και η αλλη εκδοχη ποια ειναι? Η πραγματικοτητα ειναι οτι δεν υπαρχουν συσκευες με 2gram και παμε στις εντελως ακριβες εκδοχες hp-elite ετσι πολλες εφαρμογες δεν δουλευουν σωστα,facebok,messenger κτλ κτλ Ειμαι σε σκεψη τον τελευταιο μηνα να αλλαξω πλατφορμα για αυτον τον λογο συν το γεγονος οτι ακουγεται εντονα οτι θα γινουμε ορφανα και δεν θα εχομε υποστηριξη κτλ Σημερα ομως ηρθε η ενημερωση και θυμηθηκα κατι,θημηθηκα οτι εχω μια συσκευη με 8g rom -1g ram και εχω εγκατεστημενα 45 games,αναμεσα τους modern combat,asphalt 8 ,15g photo-video-music και αλλες 45-50 εφαρογες σε μια 64αρα sd ενω ακομα νομιζω το android να δωσει αδεια εγκαταστασης εφ. στην καρτα μνημης. Το ui για μενα ειναι οτι καλυτερο και δυσκολευομαι πολυ να ξαναγυρισω στα στατικα εικονιδια και στα ατελειωτα κολληματα..που θα αντιμετωπιζε τουλαχιστον ενα τηλεφωνο των ιδιων χαρακτηριστικων με τετοιο φορτωμα,δινω μια παραταση ακομα αφου το τηλεφωνο δεν εχει παραδοσει τα οπλα και δουλευει αψογα,αψογα ομως μην παρατατε τα wp ειναι οτι καλυτερο και σταθερο μετα απο ios Πέραν το τι μας αρέσει (που μας αρέσει πολύ βέβαια) είναι η λογική των εταιρειών. Λοιπόν, το ποσοστό εδώ και καιρό είναι μηδαμινό άρα ακόμη και το μπακάλικο της γειτονιάς (πόσο μάλλον ένας κολοσσός) υποχρεούται σε ένα (ακόμη) restart. Πόσο λογικό θεωρείς να κάθεται πάνω από το 0,1% και να το κλαίει? Μπορεί να μη μας αρέσει αλλά αυτό υποχρεούται να κάνει και αυτό θα κάνει. Αυτό θα έκανα κι εγώ αν στο μαγαζί μου δεν έμπαινε πελάτης. Άρα λοιπόν η πλατφόρμα κάποια στιγμή (και μάλλον σχετικά σύντομα) θα αλλάξει. Τι θα γίνει με τις υπάρχουσες συσκευές και την υποστήριξή τους δεν το γνωρίζω (και μάλλον κανείς με βεβαιότητα). Όμως σίγουρα θα έχουμε ριζικές αλλαγές. Κάποιοι μπορεί να πουν πως έτσι δεν γίνεται δουλειά κλπ. Συμφωνώ αλλά είναι μονόδρομος. Το επιβάλουν τα ποσοστά. Και σίγουρα ούτε η ms θέλει αυτή την κατάσταση αλλά υποχρεούται να το παλέψει έτσι μιας και ορθώς δεν θέλει να βάλει ένα οριστικό τέλος στο mobile κομμάτι. Υ. Γ. Απολαύστε τα tiles γιατί σαν αυτά δεν έχει......;) ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- +10000 συμφωνώ απολύτως Υ.Γ. Μπορείτε να μου πείτε ποσο γρήγορο έγινε το κινητο σας με την καινούργια ενημέρωση,γιατι όλο ακούω οτι το κανει τοσο γρήγορο κι εγω ειμαι στο εξοχικό και δεν εχω wi-fi Εχω Lumia 550 Βέβαια αυτή την υποστήριξη που παρέχει στο 0,1% (έστω με τα όποια προβλήματα) δεν την συναντάς πουθενά. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danaos2000 Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 Σαν να πηγαίνει καλύτερα με τo update, γιατί το προηγούμενο update ήταν Τ-Ρ-Α-Γ-Ι-Κ-Ο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2017 (edited) Σαν να πηγαίνει καλύτερα με τo update, γιατί το προηγούμενο update ήταν Τ-Ρ-Α-Γ-Ι-Κ-Ο Σ' αυτό θα συμφωνήσω. Αρκεί να μη το ξαναχαλάσει στο επόμενο. Γιατί μία και μία το πάει τώρα τελευταία! ;) Πέραν το τι μας αρέσει (που μας αρέσει πολύ βέβαια) είναι η λογική των εταιρειών. Λοιπόν, το ποσοστό εδώ και καιρό είναι μηδαμινό άρα ακόμη και το μπακάλικο της γειτονιάς (πόσο μάλλον ένας κολοσσός) υποχρεούται σε ένα (ακόμη) restart. Πόσο λογικό θεωρείς να κάθεται πάνω από το 0,1% και να το κλαίει? Μπορεί να μη μας αρέσει αλλά αυτό υποχρεούται να κάνει και αυτό θα κάνει. Αυτό θα έκανα κι εγώ αν στο μαγαζί μου δεν έμπαινε πελάτης. Άρα λοιπόν η πλατφόρμα κάποια στιγμή (και μάλλον σχετικά σύντομα) θα αλλάξει. Τι θα γίνει με τις υπάρχουσες συσκευές και την υποστήριξή τους δεν το γνωρίζω (και μάλλον κανείς με βεβαιότητα). Όμως σίγουρα θα έχουμε ριζικές αλλαγές. Κάποιοι μπορεί να πουν πως έτσι δεν γίνεται δουλειά κλπ. Συμφωνώ αλλά είναι μονόδρομος. Το επιβάλουν τα ποσοστά. Και σίγουρα ούτε η ms θέλει αυτή την κατάσταση αλλά υποχρεούται να το παλέψει έτσι μιας και ορθώς δεν θέλει να βάλει ένα οριστικό τέλος στο mobile κομμάτι. Υ. Γ. Απολαύστε τα tiles γιατί σαν αυτά δεν έχει......;) ----- προσθήκη μηνύματος 98 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βέβαια αυτή την υποστήριξη που παρέχει στο 0,1% (έστω με τα όποια προβλήματα) δεν την συναντάς πουθενά. Σωστά. Δε θα κάτσει να κλαίγετε επειδή εχει 0,1%. Θα πρέπει να κάνει πλήρης ανακαίνιση το μαγαζί! Πέρα απ' αυτό όμως πρέπει να βρει και προσωπικό σωστό αλλά και πελάτες! ;) Ναι η υποστήριξη του 0,1% όντως δεν υπάρχει πουθενά. Αλλά μας το χρωστάει κατα κάποιο τρόπο, για κάποιες υποσχέσεις που δεν κρατήθηκαν, τις οποίες όμως δεν έπρεπε να τις κάνει, εφόσον θα είχαν προβλήματα ορισμένες συσκευές! Αυτό ήταν και το μεγαλύτερο λάθος της. Υ.Γ. Βέβαια για να φέρνουν τη συσκευή αυτή τώρα στην Ευρώπη, πάει να πει ότι τα σημερινά 10άρια έχουν ακόμα μέλλον! https://www.phonearena.com/news/Alcatel-Idol-4-Pro-with-Windows-10-goes-on-pre-order-in-Europe-via-Microsoft_id96015 Αυτό δείχνει αυτή η κίνηση της Microsoft κατ' εμέ! ;) Edited July 13, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Σαν τα live tiles και την υποστήριξη των WM10 δεν εχει.Μονο στο ios κάτι γίνετε αλλα οι συσκευές θέλουν νεφρά για να τα πάρεις Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 η τιμη του ελλαδα οταν και εαν ερθει θα τσουζει...παντως φαινεται ομορφο και το hardware ειναι οτι πρεπει..(για το αλκατελ μιλαω που ειναι στο λινκ ιο πανω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 η τιμη του ελλαδα οταν και εαν ερθει θα τσουζει...παντως φαινεται ομορφο και το hardware ειναι οτι πρεπει..(για το αλκατελ μιλαω που ειναι στο λινκ ιο πανω) Ολα τα Microsoft-Nokia κινητά στην Ελλάδα πάντα ετσουζαν.Π.χ. Το 640 θυμάμαι έκανε 60€ εκει και εδώ 150+€ Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lzrs21lz Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 10.0.15063.483 σημερα κατεβασα την ενημερωση,πριν λιγη ωρα,το μονο που βλεπω ειναι ξαναβρηκε το 640 lte μου την ταχυτητα και αποκριση στο ανοιγμα-κλεισιμο εφαρμογων,οχι οτι ειχα ιδιαιτερο θεμα,ομως βλεπω ταχυτερη ανταποκριση. Σα να συμφωνώ κι εγώ, μου φαίνεται. Συνεχίζουν, όμως, δυο προβλήματά μου στο 640 lte dual (παρά το hard reset που έκανα, πριν από κάνα μήνα) : 1 Ο Edge αρκετά συχνά κολλάει ( παγώνουν/ δεν κλείνουν τα tabs / καρτέλες από το Χ ) και , όταν πάω να κλείσω όλη την εφαρμογή, επίσης αργεί να ανταποκριθεί - με τις αιωνίως κινούμενες μισητές τελείες να κλείνουν το μάτι σαρκαστικά. 2. Το πληκτρολόγιο, επίσης, συχνά μου κάνει το εξής: "πατιέται" το ίδιο γράμμα 2-3 φορές Πιστεύεις/ -ετε πως αυτα είναι θέμα : 1. Windows 10 2. 640 γενικά 3. ή δικής μου αποκλειστικά συσκευής ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Σα να συμφωνώ κι εγώ, μου φαίνεται. Συνεχίζουν, όμως, δυο προβλήματά μου στο 640 lte dual (παρά το hard reset που έκανα, πριν από κάνα μήνα) : 1 Ο Edge αρκετά συχνά κολλάει ( παγώνουν/ δεν κλείνουν τα tabs / καρτέλες από το Χ ) και , όταν πάω να κλείσω όλη την εφαρμογή, επίσης αργεί να ανταποκριθεί - με τις αιωνίως κινούμενες μισητές τελείες να κλείνουν το μάτι σαρκαστικά. 2. Το πληκτρολόγιο, επίσης, συχνά μου κάνει το εξής: "πατιέται" το ίδιο γράμμα 2-3 φορές Πιστεύεις/ -ετε πως αυτα είναι θέμα : 1. Windows 10 2. 640 γενικά 3. ή δικής μου αποκλειστικά συσκευής ? Το κόλλημα στον edge όταν κλείνει το κανει και εμένα στο 550 τα αλλα που λες δεν μου γίνονται Υ.Γ. Ακόμα δεν εχω περάσει το νέο update Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Ο Edge αρκετά συχνά κολλάει ( παγώνουν/ δεν κλείνουν τα tabs / καρτέλες από το Χ ) και , όταν πάω να κλείσω όλη την εφαρμογή, επίσης αργεί να ανταποκριθεί - με τις αιωνίως κινούμενες μισητές τελείες να κλείνουν το μάτι σαρκαστικά. Αυτό το κάνει και σε υπολογιστή με w10, άρα είναι feature... :lol: :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Με το νέο update δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα από το store και να αποθηκευτεί στην sd card. Από ότι διαβάζω, αναφέρεται ως πρόβλημα και από άλλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. July 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2017 Αυτό το κάνει και σε υπολογιστή με w10, άρα είναι feature... :lol: :lol: Το καλυτερο feature στα Windows 10 ως χρηστής του edge στο PC :lol: :lol: Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Το καλυτερο feature στα Windows 10 ως χρηστής του edge στο PC :lol: :lol: Πραγματικά, είναι να απορείς... Και το κάνει και στον εταιρικό υπολογιστή μου.... :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts