Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ δεν έχω θέματα μαυρης οθόνης στο 950 XL μου μέχρι στιγμής! Βέβαια την ίριδα δεν την έχω χρησιμοποιήσει ακόμη...

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εμένα μαυρίζει με το που πατάω κλήση μια επαφής,σαν να το εχω βάλει στο αυτί.

Μετα τη τελευταία ενημέρωση προέκυψε.

Μετα απο κάποια δευτερόλεπτα ξυπνάει

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Όσοι έχετε αυτό το πρόβλημα, έχετε όλοι tempered glass;

Γενικότερα πάντως προκαλούν προβλήματα. Στο iPhone της συζύγου (αλλά και σχεδόν σε όλα) εάν θες να κρατήσεις πατημένο κάτι για πάνω από δέκα δευτερόλεπτα δεν μπορείς. Είναι γνωστό πρόβλημα όταν θες να ηχογραφήσεις κάτι στο WhatsApp ή σε παρόμοιο app. Πρέπει με απαλές κινήσεις να μετακινείς λίγο το δάχτυλο για να μην μένει στάσιμο.

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Όσοι έχετε αυτό το πρόβλημα, έχετε όλοι tempered glass;

Γενικότερα πάντως προκαλούν προβλήματα. Στο iPhone της συζύγου (αλλά και σχεδόν σε όλα) εάν θες να κρατήσεις πατημένο κάτι για πάνω από δέκα δευτερόλεπτα δεν μπορείς. Είναι γνωστό πρόβλημα όταν θες να ηχογραφήσεις κάτι στο WhatsApp ή σε παρόμοιο app. Πρέπει με απαλές κινήσεις να μετακινείς λίγο το δάχτυλο για να μην μένει στάσιμο.

Εχω αλλα το έχω ένα χρόνο

Τωρα θυμήθηκε να δημιουργήσει πρόβλημα;

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Ούτε το κινητό έχω, ούτε έχω δει κάτι παρόμοιο στο δικό μου. Απλά πέταξα μία ιδέα μπας και... μπορεί δηλαδή να λέω και βλακείες...

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Ούτε το κινητό έχω, ούτε έχω δει κάτι παρόμοιο στο δικό μου. Απλά πέταξα μία ιδέα μπας και... μπορεί δηλαδή να λέω και βλακείες...

Βρε εσύ καλα έκανες.

Αλλα αυτη η Microsoft θέλει να μας τρελάνει.

Ελπίζω να μην με παρεξήγησες.

Συνήθως το πρόβλημα δεν βγαίνει αμέσως αλλά με την πάροδο του χρόνου. Όχι πως απαραίτητα σου κάνει αυτό την ζημιά αλλά για τσέκαρε.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

To χειρότερο είναι ότι το κάνει και εν ώρα κλήσης.

Ακόμα και με την ανοιχτή ακρόαση με το τηλέφωνο εκτός αυτιού.

Κλειδώνει, πατάς να ανοίξει και μπορεί να προσπαθείς για 10-15 δεύτερα μέχρι να ξεκολλήσει η οθόνη και να μπορέσεις να τερματίσεις την κλήση. Ή και να πατήσεις ένα εσωτερικό νούμερο ή να πατήσεις για ηχογράφηση ή αν ο άλλος δεν απαντήσει τρως μια ωραία προώθηση...

Και εκεί πραγματικά μου έρχεται να το προσγειώσω σε κάνα τοίχο :mad:

Τώρα τελευταία όταν μου το κάνει (προσοχή όταν, όχι αν :p ) πατάω το power button για επανεκκίνηση

Edited by natna
Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

Κλειδώνει, πατάς να ανοίξει και μπορεί να προσπαθείς για 10-15 δεύτερα μέχρι να ξεκολλήσει η οθόνη και να μπορέσεις να τερματίσεις την κλήση. Ή και να πατήσεις ένα εσωτερικό νούμερο ή να πατήσεις για ηχογράφηση ή αν ο άλλος δεν απαντήσει τρως μια ωραία προώθηση...

Τώρα τελευταία όταν μου το κάνει (προσοχή όταν, όχι αν :p ) πατάω το power button για επανεκκίνηση

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι tempered glass. Βγαλ το κι αν δεν είναι αυτό, χρέωσέ το σε μένα....... :)

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι tempered glass. Βγαλ το κι αν δεν είναι αυτό, χρέωσέ το σε μένα....... :)

όλοι οι αισθητήρες είναι εκτός γυαλιού είπαμε.

Οι περισσότεροι λεν ότι είναι θέμα software και του αισθητήρα φωτεινότητας (και proximity sensor).

Άλλο θέμα που δεν λύθηκε. 3 ή 4 ήταν οι "αναβαθμίσεις" μετά την επετειακή?

Η καραέξυπνη αυτόματη φωτεινότητα που και όταν την απενεργοποιείς πάλι κάνει τα δικά της. Ακόμα και όταν τραβάς φωτό έξω, αυτή έτσι γουστάρει και χαμηλώνει την οθόνη στο σημείο που είναι μαύρη και χρειάζεται να πατάς ξανά και ξανά το power button για να ξαναθυμάται που το έχεις ρυθμίσει :p

Επίσης χωρίς τζάμι και σοβαρή στιβαρή θήκη, κινητό δικό μου δεν παίζει να επιζήσει.-

Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

Αν δεν το έχεις ήδη προσπαθήσει: δοκίμασε να κάνεις τερματισμό, βγάλε την μπαταρία και περίμενε λίγο. Τοποθέτησέ τη ξανά και άνοιξέ το.

Οι περισσότεροι λεν ότι είναι θέμα software και του αισθητήρα φωτεινότητας (και proximity sensor).

.........

Εμένα τουλάχιστον και προς το παρόν δεν το κάνει πλέον με μια αλλαγή του tempered.

Εκεί που ψάχνεις και λένε ότι φταίει το software και ο αισθητήρας φωτεινότητας, έχουν βρει κάποια λύση;

Αυτό ακριβώς μου έκανε και εμένα, το ενοχλητικό δεν ήταν που δεν ξεκλείδωνε γιατί μαύριζε την οθόνη αλλά που το έκανε και την ώρα της κλήσεως, και φυσικά δεν μπορούσες να τερματίσεις μια κλήση γιατί δεν έβλεπες τίποτα.

Αυτό φυσικά το λύνεις κάνοντας επανεκκίνηση το κινητό κάθε μέρα, ελεγμένο αυτό που σου λέω. Δεν πρόκειται να σου το κάνει ξανά, για δοκίμασε το μερικές ημέρες και πες μας. Και φυσικά να μην ξεχνάμε πως όλες οι εταιρείες συνιστούν επανεκκίνηση την συσκευών καθημερινά για να δουλεύουν άψογα.

Να πω και τη δική μου άποψη για το θέμα... Εγώ πιστεύω πως είναι όντως θέμα software διότι δεν γίνεται με μια επανεκκίνηση να δουλεύει σωστά και μετά μερικές ημέρες χωρίς Επανεκκίνηση να το κάνει

Edited by duc

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Άλλο θέμα που δεν λύθηκε. 3 ή 4 ήταν οι "αναβαθμίσεις" μετά την επετειακή?

Η καραέξυπνη αυτόματη φωτεινότητα που και όταν την απενεργοποιείς πάλι κάνει τα δικά της. Ακόμα και όταν τραβάς φωτό έξω, αυτή έτσι γουστάρει και χαμηλώνει την οθόνη στο σημείο που είναι μαύρη και χρειάζεται να πατάς ξανά και ξανά το power button για να ξαναθυμάται που το έχεις ρυθμίσει :p

Επίσης χωρίς τζάμι και σοβαρή στιβαρή θήκη, κινητό δικό μου δεν παίζει να επιζήσει.-

Καλησπερα Natna, απλα να πω πως μετα την επετειακη εχουν δωθει 5 Επισημα Updates και αλλα 6 preview εκδοσεων, και καθομαι και σκεφτομαι τωρα, μετα απο τοσα πολλα updates μετα την επετειακη ΑΦΟΥ δεν εχει προστεθει κανενα νεο χαρακτηριστικο, τι διορθωνουν τοτε? Μπορει να που πει καποιος?

Επισης το οτι διαβαζω σε πολλα forums του εξωτερικου καθως και εδω για αυτα τα αστεια θεματα σε ναυρχιδες τυπου 950-950 xl με λυπεί ιδιαιτερα.

Εμένα τουλάχιστον και προς το παρόν δεν το κάνει πλέον με μια αλλαγή του tempered.

Εκεί που ψάχνεις και λένε ότι φταίει το software και ο αισθητήρας φωτεινότητας, έχουν βρει κάποια λύση;

Αυτό ακριβώς μου έκανε και εμένα, το ενοχλητικό δεν ήταν που δεν ξεκλείδωνε γιατί μαύριζε την οθόνη αλλά που το έκανε και την ώρα της κλήσεως, και φυσικά δεν μπορούσες να τερματίσεις μια κλήση γιατί δεν έβλεπες τίποτα.

Αυτό φυσικά το λύνεις κάνοντας επανεκκίνηση το κινητό κάθε μέρα, ελεγμένο αυτό που σου λέω. Δεν πρόκειται να σου το κάνει ξανά, για δοκίμασε το μερικές ημέρες και πες μας. Και φυσικά να μην ξεχνάμε πως όλες οι εταιρείες συνιστούν επανεκκίνηση την συσκευών καθημερινά για να δουλεύουν άψογα.

Να πω και τη δική μου άποψη για το θέμα... Εγώ πιστεύω πως είναι όντως θέμα software διότι δεν γίνεται με μια επανεκκίνηση να δουλεύει σωστά και μετά μερικές ημέρες χωρίς Επανεκκίνηση να το κάνει

Καλησπερα duc, χρησιμοτατες οι συμβουλες σου φυσικα, απλα να πω την γνωμη μου σε κατι. Δεν νοείτε για μια ναυρχιδα η οποια ειναι πρωτίστως εργαλειο δουλειας να χρειαζεται επανεκκίνηση καθημερινα για να λειτουργει σωστα, το θεωρώ αδιαπραγματευτο. Ασχετα απο εφαρμογες store κλπ... ουτε οθονες πρεπει να μαυριζουν στις κλησεις και στις φωτογραφιες και στο ξεκλειδωμα (οπως διαβαζω).

Οταν με τα 8.1 ειχα να κανω reset- soft reset κατι μηνες δεν μπορω να αποδεχθω κατι τετοιο..ή προχωραει και εξελισσεται η τεχνολογια και η αξιοπιστια ή κατι δεν παει καλα εδω περα..απλα τις σκεψεις μου ήθελα να μοιραστώ,ευχαριστω.

Παιδιά όπως το ακούω κι εγώ μου φαίνεται σα να έχει να κάνει με το tempered. Μπορεί κάτι να παίζει με την οθόνη που ακουμπάει επάνω και ένα μεγάλο αποτύπωμα να δημιούργει θέμα στην αφή (είπα κάτι τρελό τώρα, αλλά ίσως).

Νομίζω ότι κάποιος από όλους πρέπει να δοκιμάσει παιδιά. Κι επίσης καλό πέρα από τα forum, να αναφερθεί στο Κέντρο Σχολιων, να μπούμε όλοι απο εδώ να "επιδοκιμάσουμε" τι σχόλιο για να ασχοληθούν (εφόσον ειναι τελικά θέμα software). Θυμηθείτε ότι στο σχόλιο που είχα κάνει για το OneNote είχαν δει το πρόβλημα και σε δυο μέρες το ελυσαν!!

Sent from mTalk

Πάντως το 830 δεν είχε ποτέ τέτοιο θέμα με τις κλήσεις! Που δεν είναι και ναυαρχίδα.... Μήπως δεν είναι θέμα Software;

Α έχει και tempered glass που δεν στρώνει καλά λόγο ανάγλυφης οθόνης! ;)

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Παιδιά όπως το ακούω κι εγώ μου φαίνεται σα να έχει να κάνει με το tempered. Μπορεί κάτι να παίζει με την οθόνη που ακουμπάει επάνω και ένα μεγάλο αποτύπωμα να δημιούργει θέμα στην αφή (είπα κάτι τρελό τώρα, αλλά ίσως).

Νομίζω ότι κάποιος από όλους πρέπει να δοκιμάσει παιδιά. Κι επίσης καλό πέρα από τα forum, να αναφερθεί στο Κέντρο Σχολιων, να μπούμε όλοι απο εδώ να "επιδοκιμάσουμε" τι σχόλιο για να ασχοληθούν (εφόσον ειναι τελικά θέμα software). Θυμηθείτε ότι στο σχόλιο που είχα κάνει για το OneNote είχαν δει το πρόβλημα και σε δυο μέρες το ελυσαν!!

Sent from mTalk

Το έκανε ο duc. Άλλαξε tempered και τώρα δεν το κάνει......

Πάντως το 830 δεν είχε ποτέ τέτοιο θέμα με τις κλήσεις! Που δεν είναι και ναυαρχίδα.... Μήπως δεν είναι θέμα Software;

Συγκρινεις διαφορετικές συσκευές.

Xiaomi 12 Pro

Άλλαξε τίποτα με το καινούριο update;

Μπαααααααα

Εγώ το πρόβλημα που αναφέρεται πιο πάνω δεν το είχα ποτέ. Φοράω την κλασική μεμβράνη εδώ και 19μηνες. Όλοι όσοι έχετε το πρόβλημα φορατε tempered;

TCL 40 NXTPAPER

Γυαλί φοράω. Μου το έκανε και πιο παλιά αυτό με την μαύρη οθόνη. Όπως ξαφνικά εμφανίστηκε έτσι και διορθώθηκε χωρίς να κάνω κάτι. Είναι ενοχλητικό αλλά δεν νομίζω να πιάνουν τα γιατροσόφια γιατί καθημερινά γίνεται επανεκκίνηση μιας και το βράδυ την κλείνω την συσκευή.

Γυαλί φοράω. Μου το έκανε και πιο παλιά αυτό με την μαύρη οθόνη. Όπως ξαφνικά εμφανίστηκε έτσι και διορθώθηκε χωρίς να κάνω κάτι. Είναι ενοχλητικό αλλά δεν νομίζω να πιάνουν τα γιατροσόφια γιατί καθημερινά γίνεται επανεκκίνηση μιας και το βράδυ την κλείνω την συσκευή.

Για αυτό και δεν σου το κάνει πια, το έχω γράψει πως αν γίνεται επανεκκίνηση σε καθημερινή βάση δεν θα καταλάβει κάνεις πως υπάρχει σαν πρόβλημα. Αρχίζω να πιστεύω πως είναι bag του λειτουργικού, σαν να φορτώνει τόσο πολύ η μνήμη μετά από μέρες που ``ξεσπάει`` στο μαύρισμα λόγω μη επαρκούς μνήμης.

Συγγνώμη που δεν έγινα κατανοητός αλλά μου το κάνει αρκετές μέρες τώρα πάλι. Γιαυτό είπα πώς πιθανόν δεν είναι λύση το restart.

εμένα μου το κάνει εδώ και μήνες. lumia 730
Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

Συγγνώμη που δεν έγινα κατανοητός αλλά μου το κάνει αρκετές μέρες τώρα πάλι. Γιαυτό είπα πώς πιθανόν δεν είναι λύση το restart.

Ναι όντως δεν κατάλαβα καλά το έγραψες, δλδ το κάνεις επανεκκίνηση και κατά την διάρκεια της ημέρας σου το κάνει ξανά, οπότε το κάνεις επανεκκίνηση ξανά; Σου το κάνει δλδ και δύο φορές την ημέρα;

Εσύ είσαι σε πολύ χειρότερη κατάσταση δλδ, εγώ θα σου πρότεινα ένα Hard Reset να δεις μήπως στρώσει.

εμένα μου το κάνει εδώ και μήνες. lumia 730

Σου μαυρίζει κι εσένα την οθόνη; Στο ξεκλείδωμα και όταν κάνεις κλήσεις, ακόμα και στην ανοιχτή ακρόαση η οθόνη παραμένει μαύρη;

Edited by duc