kostasw Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Και σε εμένα ήρθε. Σε ένα εικοσάλεπτο ήμουν έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Και σε εμένα ήρθε. Σε ένα εικοσάλεπτο ήμουν έτοιμος. και σε εμενα,αλλα τι αλλαξε...???:worry: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boston34 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Παιδιά ΒΟΗΘΕΙΑ!!! Μόλις κατέβασα κι εγώ αυτή την ενημέρωση ,έκανα επανεκκίνηση και αμέσως έχασα όλες τις εφαρμογές! Κάνοντας δεξιά στην επιφάνεια εργασίας αναφέρεται σε όλες αυτές τις εφαρμογές ότι είναι σε εκκρεμότητα! Τι πρέπει να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Τίποτα. Περιμένεις γίνονται από μόνες τους εγκατάσταση. Επανεκκίνηση δεν χρειαζόταν να πατήσεις να γίνει, παρά μόνο αν σου το ζήτησε η συσκευή. Αν δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία καλό είναι να μην το διακόπτεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 πριν μια ωρα! εσένα οχι; Δεν κοίταξα ακόμη. Θα το κάνω όταν συνδεθώ με Wi-Fi. Τώρα είμαι με τα δεδομένα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boston34 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Δηλαδή τι πρέπει να κάνω; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχω αγχωθεί γιατί δεν βλέπω να επιστρέφουν οι εφαρμογές,εξακολουθώ φυσικά να είμαι συνδεμένος σε wi-fi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 +1000 για το web os. Κράτησα 2 χρόνια το hp touchpad με WebOS. Εκπληκτικό μηχάνημα, αλλά κρίμα, το λειτουργικό το παράτησαν. Ωστοσο, μια από τους καλύτερες συσκευές που έπεσαν στα χέρια μου. Βέβαια, δε μιλάμε για τη Microsoft, αλλά για μια πολύ μικρότερη εταιρεία. Αντίστοιχα όμως, τα w10m δεν είναι τόσο παρατημένα. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Μόλις πριν λίγο άκουσα ότι η συγκεκριμένη έκδοση σε pc κολλάει! Έχει κανείς πρόβλημα με κινητό; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Μόλις πριν λίγο άκουσα ότι η συγκεκριμένη έκδοση σε pc κολλάει! Έχει κανείς πρόβλημα με κινητό; Εγώ πάντως μια χαρά το βλέπω, και μια χαρά δουλεύει.... Τώρα τι έφτιαξαν ή αντίστοιχα τι χάλασαν θα το δω τις επόμενες ημέρες. Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως δουλεύει ξανά το Fitbit, μιλάω για το live tiles. Αύριο θα κάνω και το τάμπλετ, Αν και εκείνο είναι θηρίο και δεν καταλαβαίνει τίποτα από αναβαθμίσεις. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boston34 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Βέβαια δεν είπα πάνω στο άγχος μου το πιο βασικό! Οταν είδα ότι οι εφαρμογές είναι σε εκκρεμότητα, μπήκα στην κάρτα sd που έχω στο τηλέφωνο -640XL- και πάτησα καταλάθος διαμόρφωση,οπότε διαγράφηκαν όλα τα αποθηκευμένα εκεί αρχεία συν τις εφαρμογές που είχα επιλέξει να αποθηκευόνται εκεί.Καμιά ιδέα για να επαναφέρω τις εφαρμογές ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Βέβαια δεν είπα πάνω στο άγχος μου το πιο βασικό! Οταν είδα ότι οι εφαρμογές είναι σε εκκρεμότητα, μπήκα στην κάρτα sd που έχω στο τηλέφωνο -640XL- και πάτησα καταλάθος διαμόρφωση,οπότε διαγράφηκαν όλα τα αποθηκευμένα εκεί αρχεία συν τις εφαρμογές που είχα επιλέξει να αποθηκευόνται εκεί.Καμιά ιδέα για να επαναφέρω τις εφαρμογές ; Δυστυχώς θα πρέπει να τις κάνεις εγκατάσταση ξανά από την βιβλιοθήκη σου...... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Μόλις πριν λίγο άκουσα ότι η συγκεκριμένη έκδοση σε pc κολλάει! Έχει κανείς πρόβλημα με κινητό; το κινητό σφαίρα πάει! laptop όντως έχει θέμα ιδικά στα βίντεο από youtube 480p και άνω κολλάει πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boston34 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Από τη βιβλιοθήκη μου ;Δηλαδή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Από τη βιβλιοθήκη μου ;Δηλαδή; Store/αρχική/η βιβλιοθήκη μου.... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boston34 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Store/αρχική/η βιβλιοθήκη μου.... Μα η εφαρμογή store δεν ανοίγει στο τηλέφωνο.Πως αλλιώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Μα η εφαρμογή store δεν ανοίγει στο τηλέφωνο.Πως αλλιώς; Δεν ανοίγει η εφαρμογή του store; Πως το κατάφερες αυτό; Κάνε ένα soft reset μήπως και στρώσει.... Κράτα συνεχόμενα το volume down και το power of μέχρι να νιώσεις την δόνηση. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boston34 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Δεν ανοίγει η εφαρμογή του store; Πως το κατάφερες αυτό; Κάνε ένα soft reset μήπως και στρώσει.... Κράτα συνεχόμενα το volume down και το power of μέχρι να νιώσεις την δόνηση. Το έχω κάνει ήδη , αλλά τίποτα,δεν ανοίγει η εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Το έχω κάνει ήδη , αλλά τίποτα,δεν ανοίγει η εφαρμογή. Ειλικρινά δεν ξέρω να σου απαντήσω φίλε μου, πρώτη φορά ακούω να μην ανταποκρίνεται το store. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boston34 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Το έχω κάνει ήδη , αλλά τίποτα,δεν ανοίγει η εφαρμογή. Υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσω το store στο τηλέφωνο συνδέοντας το με το laptop; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσω το store στο τηλέφωνο συνδέοντας το με το laptop; Όχι, μόνο με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από το μενου του τηλεφώνου αλλά θα σου σβήσει όλες τις εφαρμογές. Το μόνο άλλο που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να απεγκαταστήσεις όλες τις εφαρμογές που φαίνονται σε εκκρεμότητα μήπως λειτουργήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boston34 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Όχι, μόνο με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από το μενου του τηλεφώνου αλλά θα σου σβήσει όλες τις εφαρμογές. Εδώ που έφτασα δεν έχω τίποτα να χάσω,μήπως όμως χάσω τις επαφές;Είναι το μόνο που με νοιάζει στην παρούσα φάση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Εδώ που έφτασα δεν έχω τίποτα να χάσω,μήπως όμως χάσω τις επαφές;Είναι το μόνο που με νοιάζει στην παρούσα φάση. Πάτησε το παρακάτω link. Λογικά θα σε πάει στο store. Από περιέργεια. https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh43l7n Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 (edited) Οι επαφές είναι συγχρονισμένες στον outlook λογαριασμό σου, δεν χανονται. Για επιβεβαιωση μπες στο people.live.com με το λογαριασμό outlook που εχεις για το τηλέφωνο και θα φαίνονται και εκεί. Πάντως δεν χάνεις τίποτε να απεγκαταστησεις στα γρήγορα ολες τις σε εκκρεμότητα εφαρμογές από το settings - storage. Μπορεί ότι έκανε corrupted την εγκατάσταση από την διαμόρφωση της κάρτας να διορθωθεί. Edited November 9, 2016 by georgb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boston34 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Πάτησε το παρακάτω link. Λογικά θα σε πάει στο store. Από περιέργεια. https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh43l7n Ναι,με πάει στο store,αλλά τώρα σου μιλάω από το laptop, o edge δεν ανοίγει στο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Πάτησε το παρακάτω link. Λογικά θα σε πάει στο store. Από περιέργεια. https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh43l7n Εμένα με πήγε κατευθείαν στο... Client for YouTube το λινκ! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts