Chryssostomos Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Λεφτά για πέταμα, εγώ δεν πειραματίζομαι άλλο αρκετά το έκανα. δεν είναι απαραίτητα για πέταμα. Απλά δεν είμαι διατεθειμένος να ξανά ρισκάρω φέτος. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Αν είναι να δώσω 3 κατοστάρικα,να το ευχαριστηθώ ρε φίλε και ας μην μου αρέσει στο μάτι. Να πάρω 950 αλλά το xl,κανένα πρόβλημα.Και αν δεν πιάσει το κόλπο; 300 το 950xl και 150 που πήρα το 640xl 450 ευρώ και αν έχουν παίξει τα νεύρα μου δεν λέει. Στον montoya πιάνει μέχρι στιγμής! ;) Θα κάτσω στο λειτουργικό μέχρι εσχάτης στιγμής! Αλλιώς αναγκαστικά Android! :( Από Nokia πάλι... ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Θα κάτσω στο λειτουργικό μέχρι εσχάτης στιγμής! Αλλιώς αναγκαστικά Android! :( Από Nokia πάλι... ;) Πολύ καλά κάνεις και σέβομαι απεριόριστα στην επιλογή σου. Δεν θα πω σε κανέναν να αλλάξει με το ζόρι,όπως λέτε πολλοί εδώ,ούτε να μείνει φυσικά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 δεν είναι απαραίτητα για πέταμα. Απλά δεν είμαι διατεθειμένος να ξανά ρισκάρω φέτος. Όπως το δει κανείς, εγώ θεωρώ τον εαυτό μου καμένο έως τώρα. Μόνο Αν ήμουν 100% σίγουρος πως δεν θα έχω προβλήματα και ελπίδες για κάτι καλύτερο θα διέθετα Τα χρήματα για Αγορά άλλου WP. Ρίσκαρα με τον κινέζο και έως τώρα με έβγαλε ασπροπρόσωπο..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Όπως το δει κανείς, εγώ θεωρώ τον εαυτό μου καμένο έως τώρα. Μόνο Αν ήμουν 100% σίγουρος πως δεν θα έχω προβλήματα και ελπίδες για κάτι καλύτερο θα διέθετα Τα χρήματα για Αγορά άλλου WP. Ρίσκαρα με τον κινέζο και έως τώρα με έβγαλε ασπροπρόσωπο..... Ακόμα και με το tablet έχεις προβλήματα με τα 10; Το είδα στην υπογραφή σου... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 Ακόμα και με το tablet έχεις προβλήματα με τα 10; Το είδα στην υπογραφή σου... Όχι βέβαια, το τάμπλετ το λάτρεψα... Ότι καλύτερο έχω αγοράσει (τάμπλετ) έως τώρα. Μακράν το πιο πρακτικό, κάνει Τα πάντα σαν υπολογιστής, δεν υστερεί σε τίποτα και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα αντίστοιχα android. Λίγο με την αυτονομία της μπαταρίας έχω θέμα, αλλά οκ μικρό το κακό. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Differ Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 δεν είναι μόδα να φύγεις από τα wp. Για πολλούς είναι κοινή λογική και μέχρι ένα μεγάλο σημείο συμφωνώ μαζί τους. Αν είναι να κουβαλάς όλα αυτά μαζί ,που είπες,απλά επειδή ένα Lumia δεν τα καταφέρνει,ας αλλάξεις συσκευή καλύτερα. άσε που τα bug δεν τα ψάχνουμε,αλλά σκάνε κατά ριπάς καθημερινά. Και εδώ ερχόμαστε πάλι στο πόσο χρήση κάνει κανείς στην συσκευή του. όσο για την συμφωνία που αναφέρεις,τουλάχιστον αστείο. Δηλαδή εγώ που δεν χρησιμοποιώ το Facebook και για τα περισσότερα πράγματα που θέλω τα κάνω στον υπολογιστή γιατί να το αλλάξω; επειδή κάποια στιγμή σβήστηκαν οι φωτογραφίες από τις επαφές μου; Αν είχα κινητό android με τα ίδια χαρακτηριστικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα; Το αστείο με την συμφωνία που το βρίσκεις; Εσύ πιστεύεις ότι υπάρχει μόνο υγιής ανταγωνισμός και κερδισμένος είναι πάντα ο καλύτερος; Παράθεση Σκέφτομαι. Άραγε υπάρχω; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brousko Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 (edited) Δεν εχεις αδικο αν ολα αυτα που λες συμβαινουν στην συσκευη σου. Θα σου προτεινα να κανεις ενα hardreset ... και στησιμο της συσκευης απο την αρχη χωρις επαναφορα backup γιατι σιγουρα κατι δεν παει καλα με την συσκευη σου. Αν το εχεις κανει ηδη τοτε μαλλον ειναι θεμα hardware και πηγαινε το στο σερβις. Εχμμ όχι. Δεν συμβαίνουν μόνο στη συσκευή του. Έχω το 640XL 3g dual και έχω στήσει ακόμα 2 640LTE και 1 535. Όλα έχουν διαφορετικά, "περίεργα" θέματα. Και με κάθε αναβάθμιση φτιάχνει κάτι και χαλάει κάτι άλλο. Προσωπικά με κούρασε αρκετά το λειτουργικό. Δεν με πείραζε η έλλειψη εφαρμογών, τη γνώριζα. Πριν κανα μήνα που έκανε αναβάθμιση αυτόματα το βράδυ μπρίκαρε μόνο του και αναγκάστηκα να περάσω ξανα windows 8.1 και μετά έπρεπε να βάλω δεκάρια + ότι είχα. Μία μέρα έφαγα. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν είναι απαραίτητα για πέταμα. Απλά δεν είμαι διατεθειμένος να ξανά ρισκάρω φέτος. Μα έτσι κι αλλιώς γιατί να αγοράσεις συσκευή με 3gb RAM όταν δεν υπάρχουν εφαρμογές να την εκμεταλλευτούν...Ας βελτιωθεί το κομμάτι αυτό και μετά μάλιστα. (Εννοώ για multitasking) Edited October 18, 2016 by Brousko Παράθεση Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Δηλαδή εγώ που δεν χρησιμοποιώ το Facebook και για τα περισσότερα πράγματα που θέλω τα κάνω στον υπολογιστή γιατί να το αλλάξω; επειδή κάποια στιγμή σβήστηκαν οι φωτογραφίες από τις επαφές μου; Αν είχα κινητό android με τα ίδια χαρακτηριστικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα; Το αστείο με την συμφωνία που το βρίσκεις; Εσύ πιστεύεις ότι υπάρχει μόνο υγιής ανταγωνισμός και κερδισμένος είναι πάντα ο καλύτερος; Μα αν σε καλύπτει,δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις και δεν θέλω να σε πείσω για αυτό. Όσο για "συμφωνίες"μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις εσύ. Sent from mTalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 (edited) Αν είναι να δώσω 3 κατοστάρικα,να το ευχαριστηθώ ρε φίλε και ας μην μου αρέσει στο μάτι. Να πάρω 950 αλλά το xl,κανένα πρόβλημα.Και αν δεν πιάσει το κόλπο; 300 το 950xl και 150 που πήρα το 640xl 450 ευρώ και αν έχουν παίξει τα νεύρα μου δεν λέει. Στον montoya πιάνει μέχρι στιγμής! ;) Θα κάτσω στο λειτουργικό μέχρι εσχάτης στιγμής! Αλλιώς αναγκαστικά Android! :( Από Nokia πάλι... ;) Ακριβώς έτσι σκέφτομαι και εγώ. Παρακολουθώ στο skroutz την τιμή του Lumia 950XL, που ομολογουμένως έχει πέσει πολύ και είμαι με το χέρι ένα στάδιο πριν το κλικ για να το πάρω, αλλά προβληματίζομαι και εγώ με όλα αυτά και θα περιμένω λίγο τις εξελίξεις, αλλιώς σε έσχατη περίπτωση επιστροφή στο android. Edited October 19, 2016 by niotheros Αφαίρεση off topic Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Εχμμ όχι. Δεν συμβαίνουν μόνο στη συσκευή του. Έχω το 640XL 3g dual και έχω στήσει ακόμα 2 640LTE και 1 535. Όλα έχουν διαφορετικά, "περίεργα" θέματα. Και με κάθε αναβάθμιση φτιάχνει κάτι και χαλάει κάτι άλλο. Προσωπικά με κούρασε αρκετά το λειτουργικό. Δεν με πείραζε η έλλειψη εφαρμογών, τη γνώριζα. Πριν κανα μήνα που έκανε αναβάθμιση αυτόματα το βράδυ μπρίκαρε μόνο του και αναγκάστηκα να περάσω ξανα windows 8.1 και μετά έπρεπε να βάλω δεκάρια + ότι είχα. Μία μέρα έφαγα. Εγω παλι σαν πιο παλιος εχω στησει πολλες συσκευες απο 535 και 640 μεχρι 950, και ολες τις ενδιαμεσες. Και οταν λεω πολλες εννοω πολλες ... Εχουμε στην οικογενεια 5 wp (920, 640, 830, 930, 950) και ολα δουλευουν χωρις κανενα σοβαρο προβλημα. Θεματακια παντα υπαρχουν αλλα λυνονται ευκολα. Απο ολα αυτα μεχρι τωρα 2 συσκευες ειχαν θεματα που δεν φτιαχτηκαν με το reset και ξανα στησιμο απο την αρχη χωρις backup. Και οι δυο αλλαχτηκαν με καινουργιες απο το σερβις. Αυτο δεν λεει βεβαια τιποτα αλλα απλα το αναφερω σαν την αλλη οψη των οσων αναφερεις. Για το μπρικαρισμα που λες, δεν ειναι καθολου καλη πρακτικη να αφηνεις το κινητο στο αυτοματο ειδικα για αλλαγη εκδοσης λειτουργικου. Αυτο ισχυει για ολα τα λειτουργικα. Μα έτσι κι αλλιώς γιατί να αγοράσεις συσκευή με 3gb RAM όταν δεν υπάρχουν εφαρμογές να την εκμεταλλευτούν...Ας βελτιωθεί το κομμάτι αυτό και μετά μάλιστα. (Εννοώ για multitasking) Σε αυτο που λες εχω τελειως διαφορετικη αποψη. Η διαφορα στην χρηση του 950 με ολες τις αλλες συσκευες που ειχα (ακομη και με το 930) ειναι τεραστια και αυτο οφειλεται κατα κυριο λογο στην μνημη. Και με την τιμη του 950 στα μεταχειρισμενα 2-3 μηνων να ειναι γυρω στα 200 για οποιον εχει την δυνατοτητα και θελει ειναι οτι πρεπει. Νομιζω οτι δεν υπαρχει αντιστοιχων χαρακτηριστικων επωνυμο android που να ειναι εκει κοντα (εκτος απο κινεζικα) ... Παντως και στο android (5.x) που εχω σε ενα ASUS και ενα LG tablet δεν ειναι ολα ροδινα. Πολλα θεματα και εκει αλλα αυτο ειναι μια αλλη κουβεντα. Να ξαναπω και παλι οτι δεν προσπαθω να δικαιολογησω τιποτα απο τα στραβα. Υπαρχουν πολλα θεματα με το λειτουργικο και την ιδια την MS ειδικα τον τελευταιο χρονο. Καποιοι απο εμας την παλευουν και συνεχιζουν, καποιο αλλοι οχι. Αυτο δεν σημαινει οτι εμεις ειμαστε οι σωστοι και οι αλλοι λαθος. Ουτε και προτρέπουμε κανενα να μεινει η να αλλαξει λειτουργικο. Οτι μας αρεσει και συνεχιζουμε δεν σημαινει οτι δεν βλεπουμε και τις ******** που υπαρχουν. Με αυτην την λογικη πρεπει να ειμαστε ολοι μας στο θεμα smartphone. Ουτως η αλλως τα ωραια μας τα λεφτα τους δινουμε. Ας το ευχαριστιομαστε τουλαχιστον. Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Eγω παντως παιδια που πηγα σε Android μετα απο 4 χρονια σε WP μπορω να πω οτι δεν το μετανοιωσα. Στην αρχη ηταν πολυ δυσκολο να συνηθισω αλλα μετα ολα κυλησαν φυσιολογικα. Στα συν του αντροιντ ειναι οτι εχω καποιες επαγγελματικες εφαμρογες που στα wp ειτε δεν υπηρχαν (Jabber) ειτε δεν ειχαν πληρες δυνατοτητες (WebEx meetings). Επισης εχω otetv-go που χρησιμοποιω καποιες φορες. Απο την αλλη εχω ολες της εφαρμογες της MSFT που ειχα συνηθισει οπως το Note, MSN Weather, Ειδησεις, Αθλητικα και Outlook Mail (με ελλειψεις σε σχεση με την W10M εκδοση του) καθως και το Office. Επισης χρησιμοποιω lock screen και launcher της MSFT και παιζουν πολυ καλα και με πολλες ευκολιες που πολυ θα ηθελα να ειχα και στα WP (ειδικα για την οθονη κλειδωματος.....) Παροτι και εγω ειμαι τυπος που χρησιμοποιω ελαχιστες εφαρμογες δεν μπορω να μην αναγνωρισω οτι το Android εχει τα παντα απο εφαρμογες/παιχνιδια (π.χ. εχω βαλει εφαρμογη που με ειδοποιει αν γινει σεισμος στην Ελλαδα κατι που στα WP δεν ειχα βρει οσο ειχα το 950). Νομιζω οτι τολαχιστον στο consumer κομματι η MSFT εχει ριξει λευκη πετσετα. Και φαινεται οτι μαλλον αυτο της αποφερει περισσοτερα κερδη καθως αυτο που την ενδιαφερει ειναι να πουλαει υπηρεσιες/εφαρμογες και δεν καιγεται για HW ειδικα στον τομεα της τηλεφωνιας. Και οσο καθε εβδομαδα διαβαζουμε για εφαμρογες που αποσυρονται απο το καταστημα των W10M τοσο πιο πολυς κοσμος θα αλλαζει λειτουργικο και θα αφηνει τα WP. Σαφως και το Android εχει τα θεματα του αλλα με το χερι στην φωτια δεν εχει τοσα οσο τα W10M μεχρι το καλοκαιρι που τα δουλευα με της preview της Redstone.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brousko Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 (edited) Εγω παλι σαν πιο παλιος εχω στησει πολλες συσκευες απο 535 και 640 μεχρι 950, και ολες τις ενδιαμεσες. Και οταν λεω πολλες εννοω πολλες ... Εχουμε στην οικογενεια 5 wp (920, 640, 830, 930, 950) και ολα δουλευουν χωρις κανενα σοβαρο προβλημα. Θεματακια παντα υπαρχουν αλλα λυνονται ευκολα. Απο ολα αυτα μεχρι τωρα 2 συσκευες ειχαν θεματα που δεν φτιαχτηκαν με το reset και ξανα στησιμο απο την αρχη χωρις backup. Και οι δυο αλλαχτηκαν με καινουργιες απο το σερβις. Αυτο δεν λεει βεβαια τιποτα αλλα απλα το αναφερω σαν την αλλη οψη των οσων αναφερεις. Για το μπρικαρισμα που λες, δεν ειναι καθολου καλη πρακτικη να αφηνεις το κινητο στο αυτοματο ειδικα για αλλαγη εκδοσης λειτουργικου. Αυτο ισχυει για ολα τα λειτουργικα. Σε αυτο που λες εχω τελειως διαφορετικη αποψη. Η διαφορα στην χρηση του 950 με ολες τις αλλες συσκευες που ειχα (ακομη και με το 930) ειναι τεραστια και αυτο οφειλεται κατα κυριο λογο στην μνημη. Και με την τιμη του 950 στα μεταχειρισμενα 2-3 μηνων να ειναι γυρω στα 200 για οποιον εχει την δυνατοτητα και θελει ειναι οτι πρεπει. Νομιζω οτι δεν υπαρχει αντιστοιχων χαρακτηριστικων επωνυμο android που να ειναι εκει κοντα (εκτος απο κινεζικα) ... Παντως και στο android (5.x) που εχω σε ενα ASUS και ενα LG tablet δεν ειναι ολα ροδινα. Πολλα θεματα και εκει αλλα αυτο ειναι μια αλλη κουβεντα. Να ξαναπω και παλι οτι δεν προσπαθω να δικαιολογησω τιποτα απο τα στραβα. Υπαρχουν πολλα θεματα με το λειτουργικο και την ιδια την MS ειδικα τον τελευταιο χρονο. Καποιοι απο εμας την παλευουν και συνεχιζουν, καποιο αλλοι οχι. Αυτο δεν σημαινει οτι εμεις ειμαστε οι σωστοι και οι αλλοι λαθος. Ουτε και προτρέπουμε κανενα να μεινει η να αλλαξει λειτουργικο. Οτι μας αρεσει και συνεχιζουμε δεν σημαινει οτι δεν βλεπουμε και τις ******** που υπαρχουν. Με αυτην την λογικη πρεπει να ειμαστε ολοι μας στο θεμα smartphone. Ουτως η αλλως τα ωραια μας τα λεφτα τους δινουμε. Ας το ευχαριστιομαστε τουλαχιστον. Αυτό που δεν υπάρχει είναι στην τιμή των 100 ευρώ (πλέον) η κάμερα του 640XL (τουλάχιστον για νόμιμη αγορά από Ελλάδα, με 24% ΦΠΑ κτλ). Να σημειώσω μόνο ότι το android έχει βελτιωθεί, δεν είναι αυτή η παλιά ρουφήχτρα μπαταρίας και μνήμης που ήταν, απ' την έκδοση 5 και μετά. Δεν θεωρώ δίκαιο να εξαιρέσω τα κινέζικα, όταν μάλιστα υπάρχουν εταιρείες όπως η huawei και η xiaomi που δεν θυμίζουν σε τίποτα τα παλιά κινέζικα. Επίσης, μη συγκρίνεις tablet. Για tablet με αξιόλογα χαρακτηριστικά θές ΧΡΗΜΑ (για κάποιο λόγο είναι ακριβά ακόμα) :p... Για τις κάμερες, λοιπόν, προτίμησα για μένα και πρότεινα τις συσκευές windows (δεν χρειαζόμουν το τέλειο hardware). Ίσα ίσα που αν θες οικονομική συσκευή για πολύ απλή χρήση, ίσως ακόμα τα προτείνω διότι δεν θα καταλάβεις ως απλός χρήστης διαφορά σε ανώτερο hardware, αλλά στις κάμερες θα καταλάβεις. Έχει και κάποια ακόμα + φυσικά, αναλόγως το χρήστη. Είμαι στα windows phone 1 έτος + 1 μήνα, έχω περάσει όοολη την ιστορία με τα windows 10 που όταν βγήκαν καθυστερημένα μόνο έτοιμα δεν ήταν, διορθώθηκαν απ΄τότε πολλά, βγήκαν ποικίλα άλλα προβλήματα και εδώ είμαστε τόσους μήνες μετά τα official windows 10 μετά να παλεύουμε αρκετοί με προβλήματα. Έχω σκοπό να κάνω υπομονή κανα 6μηνο ακόμα, αλλά αν δεν βελτιωθεί τίποτα θα την κάνω και εγώ :cry:. ΥΓ. Θα έλεγα να μη συγκρίνεις NOKIA με MICROSOFT. Η NOKIA είχε σιγουρα ανώτερες συσκευές, τουλάχιστον κατασκευαστικά. Edited October 19, 2016 by Brousko Παράθεση Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Με 100€ που έχει τώρα το 640χλ, υπάρχει κινητό με αυτά τα χαρακτηριστικά στο lagdroid; Αν ξέρει κάποιος ας μου πει. Εγώ πάντως έχω το 640 από πέρυσι και είμαι ευχαριστημένος . Προβληματάκια όλα τα κινητά έχουν. Φυσικά ο καθένας παίρνει αυτό που τον βολεύει καλύτερα, αναλόγως τα οικονομικά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Με 100€ που έχει τώρα το 640χλ, υπάρχει κινητό με αυτά τα χαρακτηριστικά στο lagdroid; Αν ξέρει κάποιος ας μου πει. Εγώ πάντως έχω το 640 από πέρυσι και είμαι ευχαριστημένος . Προβληματάκια όλα τα κινητά έχουν. Φυσικά ο καθένας παίρνει αυτό που τον βολεύει καλύτερα, αναλόγως τα οικονομικά του. Γιατί στην τιμή που κοστίζει τώρα και όχι στα 200+ που έκανε;επειδή βολεύει; Sent from mTalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Με 100€ που έχει τώρα το 640χλ, υπάρχει κινητό με αυτά τα χαρακτηριστικά στο lagdroid; Αν ξέρει κάποιος ας μου πει. Εγώ πάντως έχω το 640 από πέρυσι και είμαι ευχαριστημένος . Προβληματάκια όλα τα κινητά έχουν. Φυσικά ο καθένας παίρνει αυτό που τον βολεύει καλύτερα, αναλόγως τα οικονομικά του. Να τονισω κατι..περα απο εφαρμογες μιλαω καθαρα για τα 10 mobile ετσι? Η 321 ειναι πλεον μια αξιοπρεπης εκδοση..Η μπαταρια εχει φτιαξει ηδη εδω και καποιες εκδοσεις..οντως εχει μια smooth λειτουργια γενικοτερα και μια εμπιστοσυνη παραπανω κατα την λειτουργια της. Επρεπε να wm 10 απο περσι τον ΔΕΚΕΜΒΡΗ εστω αρχες Γεναρη να εχουν βγει με αυτη την εκδοση, δεν δεχομαι κατι λιγοτερο..ειναι δυνατον να βγαλουν κατι αξιοπρεπες μετα απο 1 χρονο απο την επισημη κυκλοφορια των 10 ων? Επισης φυσικα και υπαρχει εντονο Lag ακομα σε αρκετα μερη του λειτουργικου αρα μην ξαναπει κανεις για lagdroid χωρις ομως να δεχτει και οτι τα wm 10 πλεον δεν ειναι lagfree ουτε για αστειο και μιλαω για τα 640-830-730-550-650 κλπ ετσι? Δυστυχως καπου ακομα αργουν οι φωτογραφιες δεν κανουν ζουμ της προκοπης, θεματα με καμερα ακομα, μην τα ξαναπω ολα γιατι ξερετε τον λογο.. Απο την αλλη καλα σου λεει ο chryss cameranek οταν πριν λιγο καιρο ειχε μια 200 το 640 xl δεν αξιζε? Τεσπα ακομα και τωρα το εν λογω κινητο περα απο την πολυ καμερα του για αυτα τα λεφτα και την αξιοπρεπη οθονη του δεν ειναι λογος αγορας για εμενα παντα ετσι? Ξαναλεω για να το διαβασουν οσοι προτινουν συνεχως hard reset και service λες και ειναι πανακια..εχω μπροστα μου συνεχως 3 διαφορετικα 640 και ενα 820 ..τα 640 εχουν ακριβως και τα 3 τα ΙΔΙΑ θεματα..το λειτουργικο θελει βαρβατες βελτιστοποιησεις και γιατι το λεω? Εδω καθε νεα εκδοση εχει ελαχιστες βελτιωσεις (ασχετα που χαλανε διαφορα κιολας) και οι περισσοτεροι λετε α ειναι ποιο smooth κραταει περισσοτερο η μπαταρια ειναι ποιο σταθερη..και κατι τετοια..μαλιστα λοιπον..ειδατε τοτε ποσο βελτιωση επιδεχεται ακομα? Αν και γενικοτερα για εμενα θεωρω πως τα περισσοτερα προβληματα σχεδον ολοι με αυτες τις συσκευες τα εχουν απλα καποιοι δεν τους ενοχλουν και καποιοι αλλοι απλως δεν τα παρατηρουν..σιγουρα ειναι και θεμα της random λειτουργιας του λειτουργικου κιολας που σε αλλους αλλα βγαζει και σε αλλους παλι αλλα.. Τελος απορω συνεχως με τα updates ημερολογιου store καιρου κιαι πολλων αλλων που δεν βελτιωνονται στο ελαχιστο ποτε.. ΑΠΟΡΩ τι στο καλο αναβαθμιζουν καθε φορα αφου διαφορα δεν υπαρχει.. ενα γραμμα στον κωσικα αλλαζουν και βγαζουν updates ετσι για να φαινεται οτι υπαρχει ενδιαφερον???Καταντησε αστειο ρε παιδια ολο αυτο πλεον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Γιατί στην τιμή που κοστίζει τώρα και όχι στα 200+ που έκανε;επειδή βολεύει; Sent from mTalk Μιλάει ως σημερινή επιλογή. Δηλαδή θέλω ΣΗΜΕΡΑ να πάρω συσκευή. Κάτι ανάλογο με το 950 που ξεκίνησε 600-700 και σήμερα είναι 280. ΣΗΜΕΡΑ είναι ευκαιρία, χθες δεν ήταν. Έτσι και το G4 είναι ευκαιρία στα 260 (όσο έχει τελος πάντων) σήμερα. Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Επανέρχομαι για να περιγράψω για μία ακόμα φορά την εμπειρία μου με το πιο προχωρημένο και πιο αγαπητό σε μένα λειτουργικό. Είχα το 950xl και το κινητό πέταγε σε όλα, άψογη λειτουργία και γενικά ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Έμαθα ότι από τη δουλειά μου θα μου δώσουν το 640 xl για εταιρική χρήση και αποφάσισα να πουλήσω το 950 και να πάρω ένα iphone. Ζυγίζοντας τα οικονομικά μου πήγα στο iphone se 64gb που έχει το εσωτερικό, επεξεργαστή και specs, του iphone 6s. Επειδή εδώ δεν είναι χώρος για συγκρίσεις, απλώς να πω ότι ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημένος από το iphone και τις εφαρμογές για τις οποίες γίνεται τόσος λόγος. Πριν από λίγες ημέρες πήρα από τη δουλειά το 640 xl, το έστησα και χάζεψα..... Το κινητό είναι απίστευτο για τα χρήματα που κοστίζει. Επαναλαμβάνω ότι δεν θα κάνω συγκρίσεις, απλώς να αναφέρω ότι σήμερα το πρωί πρωί πούλησα το iphone και αγόρασα ξανά το 950xl. Είμαι λοιπόν τώρα με 2 συσκευές που έχουν το "πεθαμένο" λειτουργικό της Microsoft! :lol::lol::lol::lol: Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Μιλάει ως σημερινή επιλογή. Δηλαδή θέλω ΣΗΜΕΡΑ να πάρω συσκευή. Κάτι ανάλογο με το 950 που ξεκίνησε 600-700 και σήμερα είναι 280. ΣΗΜΕΡΑ είναι ευκαιρία, χθες δεν ήταν. Έτσι και το G4 είναι ευκαιρία στα 260 (όσο έχει τελος πάντων) σήμερα. Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον Πες τα φίλε μου... Εγώ ξεκίνησα πέρσι με το 640 και το είχα πάρει 160€ τότε. Και πήρα άλλο ένα για να δοκιμάζω τις δοκιμαστικές εκδόσεις. Και αφού είδα ότι ΤΩΡΑ έχει το 640χλ μόνο 104€ φυσικά και το πήρα. Ευχαριστημένος είμαι, και κάνω την δουλειά μου μια χαρά. Όπως βολεύεται ο καθένας. Η τελευταία έκδοση .321 είναι πολύ καλή. Αυτά και ειρήνη. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Μιλάει ως σημερινή επιλογή. Δηλαδή θέλω ΣΗΜΕΡΑ να πάρω συσκευή. Κάτι ανάλογο με το 950 που ξεκίνησε 600-700 και σήμερα είναι 280. ΣΗΜΕΡΑ είναι ευκαιρία, χθες δεν ήταν. Έτσι και το G4 είναι ευκαιρία στα 260 (όσο έχει τελος πάντων) σήμερα. Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον Εισαι πολυ σωστος σε αυτα που λες εδω και ειναι πολυ σωστα και τα παραδειγματα σου. Να συμπληρώσω κατι μονο...τα μονα κινητα που εχουν ξεφτιλιστει οι τιμες τους ειναι τα εξης..τα lumia 640 xl-950-950 xl.. εξαιτιας της εγκαταλειψης των lumia γενικοτερα και την παυση παραγωγης τους σε συνδυασμό με την αβεβαιότητα που επικρατει και τα μειονεκτηματα της πλατφορμας φυσικα.. καθως και τα lg g4 κλπ..λογω του φιασκου με τα bootloop..φαντασου οτι εχει πεσει στα ταρταρα και η τιμη του g5 λογω της αβεβαιότητας που εμπνεει και η Lg αυτο το διαστημα..τo περσινο s6 ειναι ποιο ακριβο απο το φετινο g5..τα λογια ειναι περιττα νομιζω.. Και ολα αυτα εξαιτιας των αδυναμιων του λειτουργικου και απο τις δυο εταιρειες..διοτι smatphone χωρις σωστη υποστηριξη-σταθερο λειτουργικο-ανταγωνιστικο store δεν πας πουθενα εν ετη 2016-2017.. Αλλα το τι ειναι ευκαιρια και τι δεν ειναι κρινεται απο το συνολο..και οταν καποιοι πουλανε τα κινητα τους στα πανερια της λαικης οσο οσο ΜΑΛΛΟΝ φανερωνει οτι κατι δεν παει καλα φιλοι μου..απο εκει και περα ο καθε ενας κρινει τι υπαρχει εκει εξω απλα να κινειται εξυπνα πριν αγορασει κατι... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επανέρχομαι για να περιγράψω για μία ακόμα φορά την εμπειρία μου με το πιο προχωρημένο και πιο αγαπητό σε μένα λειτουργικό. Είχα το 950xl και το κινητό πέταγε σε όλα, άψογη λειτουργία και γενικά ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Έμαθα ότι από τη δουλειά μου θα μου δώσουν το 640 xl για εταιρική χρήση και αποφάσισα να πουλήσω το 950 και να πάρω ένα iphone. Ζυγίζοντας τα οικονομικά μου πήγα στο iphone se 64gb που έχει το εσωτερικό, επεξεργαστή και specs, του iphone 6s. Επειδή εδώ δεν είναι χώρος για συγκρίσεις, απλώς να πω ότι ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημένος από το iphone και τις εφαρμογές για τις οποίες γίνεται τόσος λόγος. Πριν από λίγες ημέρες πήρα από τη δουλειά το 640 xl, το έστησα και χάζεψα..... Το κινητό είναι απίστευτο για τα χρήματα που κοστίζει. Επαναλαμβάνω ότι δεν θα κάνω συγκρίσεις, απλώς να αναφέρω ότι σήμερα το πρωί πρωί πούλησα το iphone και αγόρασα ξανά το 950xl. Είμαι λοιπόν τώρα με 2 συσκευές που έχουν το "πεθαμένο" λειτουργικό της Microsoft! :lol::lol::lol::lol: Μιας και ειμαι και ψαλτης..(ασχετο βεβαια αλλα κολλαει λιγακι εδω..) θα σας ψαλλω εγω μνημοσυνη δεηση στο πεθαμενο λειτουργικο..6 μερες μεινανε για τις ανακοινωσεις ...χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Εισαι πολυ σωστος σε αυτα που λες εδω και ειναι πολυ σωστα και τα παραδειγματα σου. Να συμπληρώσω κατι μονο...τα μονα κινητα που εχουν ξεφτιλιστει οι τιμες τους ειναι τα εξης..τα lumia 640 xl-950-950 xl.. εξαιτιας της εγκαταλειψης των lumia γενικοτερα και την παυση παραγωγης τους σε συνδυασμό με την αβεβαιότητα που επικρατει και τα μειονεκτηματα της πλατφορμας φυσικα.. καθως και τα lg g4 κλπ..λογω του φιασκου με τα bootloop..φαντασου οτι εχει πεσει στα ταρταρα και η τιμη του g5 λογω της αβεβαιότητας που εμπνεει και η Lg αυτο το διαστημα..τo περσινο s6 ειναι ποιο ακριβο απο το φετινο g5..τα λογια ειναι περιττα νομιζω.. Και ολα αυτα εξαιτιας των αδυναμιων του λειτουργικου και απο τις δυο εταιρειες..διοτι smatphone χωρις σωστη υποστηριξη-σταθερο λειτουργικο-ανταγωνιστικο store δεν πας πουθενα εν ετη 2016-2017.. Αλλα το τι ειναι ευκαιρια και τι δεν ειναι κρινεται απο το συνολο..και οταν καποιοι πουλανε τα κινητα τους στα πανερια της λαικης οσο οσο ΜΑΛΛΟΝ φανερωνει οτι κατι δεν παει καλα φιλοι μου..απο εκει και περα ο καθε ενας κρινει τι υπαρχει εκει εξω απλα να κινειται εξυπνα πριν αγορασει κατι... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μιας και ειμαι και ψαλτης..(ασχετο βεβαια αλλα κολλαει λιγακι εδω..) θα σας ψαλλω εγω μνημοσυνη δεηση στο πεθαμενο λειτουργικο..6 μερες μεινανε για τις ανακοινωσεις ...χαχαχα Στο πρώτο κομμάτι, έχεις 1000% δίκιο. Εννοείται πως η κατρακύλα της τιμής είναι αποτέλεσμα του 0,7%. Αυτό που λέω είναι ότι ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ WINDOWS MOBILE είναι πραγματική ευκαιρία. Για όποιον δεν βολεύεται και 1€ να πάει δεν θα το πάρει. ΣΣτο δεύτερο κομμάτι πήρα όλες τις απαντήσεις. Τώρα ξέρω γιατί μας τα "ψέλνεις" κάθε μέρα.....:lol::D:rotfl: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Πάρτε τώρα που γυρίζει... Μετά δεν θα βρίσκουμε ούτε ανταλλακτικά ☺ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Μιλάει ως σημερινή επιλογή. Δηλαδή θέλω ΣΗΜΕΡΑ να πάρω συσκευή. Κάτι ανάλογο με το 950 που ξεκίνησε 600-700 και σήμερα είναι 280. ΣΗΜΕΡΑ είναι ευκαιρία, χθες δεν ήταν. Έτσι και το G4 είναι ευκαιρία στα 260 (όσο έχει τελος πάντων) σήμερα. Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον΄ Δεν λέω ότι έχεις άδικο,αλλά καλό είναι να ξέρουμε από που ξεκίνησε και γιατί έφτασε τόσο γρήγορα να κάνει τόσο. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 ΄ Δεν λέω ότι έχεις άδικο,αλλά καλό είναι να ξέρουμε από που ξεκίνησε και γιατί έφτασε τόσο γρήγορα να κάνει τόσο. Μα ναι, συμφωνώ. Όμως το αποτέλεσμα μετράει. Κι αυτό είναι συγκεκριμένο για κάποιον που θέλει να αγοράσει σήμερα συσκευή. Όπως πχ με το fb. Ξέρουμε ποιος φταίει άλλα το αποτέλεσμα για τον χρήστη είναι το ίδιο οπότε πάει άλλου....;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Καλησπέρα, Δοκίμασα την εφαρμογή χάρτες, αλλα νομίζω ότι είναι χειρότερη από την here.. Δεν πιάνει δορυφόρο χωρίς δίκτυο ίντερνετ. Απαράδεκτο, εκτος αν κάνω κάτι λάθος.... Τι να πω, έχω απογοητευτεί !!!!! Κατά την πλοηγηση κολλάει, χάνει την σύνδεση με δορυφόρο. Sent from mTalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts