Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και ποιος φταίει?

Εγώ που μπαίνω στο κόπο να απαντήσω.

;)

Xiaomi 12 Pro

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

;)

Όχι. Σ' αυτο καλά κανεις... :)

Πέρασαν 12 μέρες από τότε που οι φωτογραφίες από τις επαφές εξαφανίστηκαν! Σε μένα δεν επανήλθαν ακόμα! :(

Από μόνες τους....

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Μη παρασύρεσαι. Κάτι παζει μεταξύ ms και fb. Αν θυμάμαι η δεύτερη υποχρέωσε την πρώτη να βγάλει το fb από το λειτουργικό γιατί νομίζω πως αντλούσε πληροφορίες (θυμάσαι πως ήταν στα 8ρια φαντάζομαι).

Τώρα βλέπεις ότι το fb στο pc μου (8gb ram, i3) είναι πιο αργό από το 640 σου, το δε messenger πρέπει να το ανοίξεις μια μέρα νωρίτερα. Αστεία εφαρμογή. Μήπως εκεί θα βάλουν όριο 16gb ram? Ή μήπως φταίει κι εκεί η ms? Το θέμα είναι απλά στα χέρια του fb και αυτό φαίνεται δια γυμνου οφθαλμού. Απορώ και μόνο που το συζητάμε.

Από την άλλη κάποιος έχει κοκκινη γραμμή την άψογη λειτουργία του fb οποτε σαφώς και πρέπει να κοιτάξει αλλού.

----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και ποιος φταίει?

Και σε όλα αυτά η Google με Facebook βάζουν μαζί καλώδιο στον ειρηνικό.

Το έχω γράψει ξανά πολιτική εταιριών,το λάθος είναι ότι η Microsoft δεν αντιδρά.

Και σε όλα αυτά η Google με Facebook βάζουν μαζί καλώδιο στον ειρηνικό.

Το έχω γράψει ξανά πολιτική εταιριών,το λάθος είναι ότι η Microsoft δεν αντιδρά.

Δεν μπορεί. Αν κόψει κι αυτή υπηρεσίες απλα θα αποξενωθεί. Θα χάσει και το desktop. Καλά άρχισε να φτιάχνει στα tablet. Να τα σκορπίσει;

----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

;)

Κι όμως. Πάντα εκπλήσσεσαι.......:lol: :lol: :lol:

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Περιμένω κάπου να σταματήσει αλλά δεν.

Τέλος πάντων.

Εγώ ψάχνω για αντικαταστάτη.

Το 640xl θα πάει για δεύτερο.Δεν με καλύπτει πλέον σαν πρώτο.

Xiaomi 12 Pro

Τέλος πάντων.

Μια από τα ίδια. Τα Χριστούγεννα θα πάω σε Android. Βαρέθηκα να περιμένω κάτι που όλο έρχεται και ακόμα τίποτα. Και δυστυχώς η πλειοψηφία έχει απογοητευτεί πλήρως.

TCL 40 NXTPAPER

Δεν μπορεί. Αν κόψει κι αυτή υπηρεσίες απλα θα αποξενωθεί. Θα χάσει και το desktop. Καλά άρχισε να φτιάχνει στα tablet. Να τα σκορπίσει;

Όχι,έχει όμως την δυνατότητα να κάνει γρήγορα κάτι πιο σταθερό αλλά δεν το κάνει,ελπίζω να κάνει κάτι πάντως γιατί θα είναι κακό το μονοπώλιο αφού το μήλο δεν είναι για όλους λόγο τιμής.

Τέλος πάντων.

Το είπα εδώ και μέρες πως πλέον το χρησιμοποιώ μόνο ως τηλέφωνο (640 XL) και όχι σαν smartphone, όλα τα κάνω με τον κινέζο......

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

θα το κάνω με μεγάλη σταναχώρια πάντως.

Δεν στεναχωριέμαι για τα λιγοστά χρήματα που έδωσα για να πάρω το xl,αλλά γιατί μου αρέσουν τα wp και περίμενα πολλά από αυτά.

Xiaomi 12 Pro

Πίστεψε με νιώθω το ίδιο, κι εγώ θέλω την ευκολία των tiles... Και ακόμη και τώρα που τίποτα δεν δουλεύει σωστά πάλι μου αρέσουν.

Πίστεψε με νιώθω το ίδιο, κι εγώ θέλω την ευκολία των tiles... Και ακόμη και τώρα που τίποτα δεν δουλεύει σωστά πάλι μου αρέσουν.

Ώπα λίγο ρε παιδιά.

Πώς "τίποτα δεν δουλεύει σωστά"?

Μην τρελαθούμε και τελείως.

Στην επίσημη και στην Release, τουλάχιστον, τα προβλήματα περιορίζονται στο #@$@#! FB (δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε να αναλύουμε πως και γιατί πλέον), το οποίο δεν έχω/χρησιμοποιώ οπότε δεν εκφέρω άποψη, και σε χαζομάρες με το tile του ημερολογίου (δεν έχω τέτοιο θέμα), με το μετρητή δεδομένων (καραγκιόζηδες) και???

Θέματα με ΒΤ ακουστικά? Το δέχομαι, προφανώς.

Τί άλλο? Φωνητική πλοήγηση? Ποτέ δεν είχα θέμα, και γίνεται όλο και πληρέστερη.

Συγχρονισμός με email? Sorry, αλλά τις μπινιές της Google, της Yahoo κλπ, δεν μπορεί να τις χρεωθεί η όποια MS.

Youtube? Ακριβώς το ίδιο.

Τί δεν λειτουργεί και φταίει η MS?

Τί διάολο? Γιατί εγώ δεν έχω τέτοια θέματα? Μη μου πείτε ότι "φταίει" το 950 που είναι πανίσχυρο...δεν λέτε ότι σέρνονται οι εφαρμογές, αλλά ότι δεν λειτουργεί τίποτα.

Εγώ θέλω ένα τηλέφωνο που να μην το κάνω δυο επανεκκινήσεις την μέρα για να δουλεύουν, ναι φίλε μου τα tiles. Για αυτό το αγόρασα και όχι γιατί είναι φθηνό, για την ευκολία του την αυτονομία του (που τώρα δεν έχει) και γιατί θέλω τα Windows. Τώρα αρκούμαι στα winget του android που δουλεύουν μια χαρά, όταν θα πάψουν κι αυτά να δουλεύουν τότε θα κράξω κι αυτούς.

Δεν με νοιάζει,Εμένα,ποιος φταίει .

Ας φταίει όποιος θέλει.

Καλο κινητό,χωρίς εφαρμογές,δεν έχει μέλλον.απλα πράγματα.

Sent from mTalk

Xiaomi 12 Pro

Ώπα λίγο ρε παιδιά.

Πώς "τίποτα δεν δουλεύει σωστά"?

Μην τρελαθούμε και τελείως.

Στην επίσημη και στην Release, τουλάχιστον, τα προβλήματα περιορίζονται στο #@$@#! FB (δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε να αναλύουμε πως και γιατί πλέον), το οποίο δεν έχω/χρησιμοποιώ οπότε δεν εκφέρω άποψη, και σε χαζομάρες με το tile του ημερολογίου (δεν έχω τέτοιο θέμα), με το μετρητή δεδομένων (καραγκιόζηδες) και???

Θέματα με ΒΤ ακουστικά? Το δέχομαι, προφανώς.

Τί άλλο? Φωνητική πλοήγηση? Ποτέ δεν είχα θέμα, και γίνεται όλο και πληρέστερη.

Συγχρονισμός με email? Sorry, αλλά τις μπινιές της Google, της Yahoo κλπ, δεν μπορεί να τις χρεωθεί η όποια MS.

Youtube? Ακριβώς το ίδιο.

Τί δεν λειτουργεί και φταίει η MS?

Τί διάολο? Γιατί εγώ δεν έχω τέτοια θέματα? Μη μου πείτε ότι "φταίει" το 950 που είναι πανίσχυρο...δεν λέτε ότι σέρνονται οι εφαρμογές, αλλά ότι δεν λειτουργεί τίποτα.

Συμφωνώ απολύτως. Έχουμε πιαστεί από ένα fb κι ένα messenger κι έχουμε βγάλει όλο το λειτουργικό άχρηστο. Και δεν έχει σημασία τι λέμε εδώ, κάποιοι συγκεκριμένοι αναμασάνε τα ίδια και τα ίδια κάθε μέρα.

..........Και δεν έχει σημασία τι λέμε εδώ, κάποιοι συγκεκριμένοι αναμασάνε τα ίδια και τα ίδια κάθε μέρα.

Έτσι ακριβώς, κάποιοι αναμασάνε Τα ίδια και τα ίδια....εκατέρωθεν ισχύει αυτό.... Δημοκρατία το λένε, εσείς που δεν έχετε προβλήματα και εμείς που έχουμε, αλλά έχουμε και απαιτήσεις που μάλλον εσείς δεν έχετε. Και όπως είπε και ο Χρυσόστομος πολύ σωστά για ακόμη μια φορά... Λειτουργικό καλό χωρίς εφαρμογές πάει άπατο.

Η απλα μερικοί είμαστε αντικειμενικοί.

Η ακόμη κάποιοι δεν έχουν καταλάβει πως η τεχνολογία τρέχει με γρήγορα βήματα, ενώ εμείς (WP) κάνουμε βήματα προς τα πίσω.

Edited by duc

Έτσι ακριβώς, κάποιοι αναμασάνε Τα ίδια και τα ίδια....εκατέρωθεν ισχύει αυτό.... Δημοκρατία το λένε, εσείς που δεν έχετε προβλήματα και εμείς που έχουμε, αλλά έχουμε και απαιτήσεις που μάλλον εσείς δεν έχετε. Και όπως είπε και ο Χρυσόστομος πολύ σωστά για ακόμη μια φορά... Λειτουργικό καλό χωρίς εφαρμογές πάει άπατο.

Ρε φίλε το να λέμε το ίδιο πρόβλημα κάθε μέρα βοηθάει κάπου;; Το είπαμε. Συμφωνούμε και το καταλάβαμε. Θα το συζητάμε για χρόνια; Λύνεις κάτι έτσι ή γεμίζεις το forum σκουπίδια;

Ρε φίλε το να λέμε το ίδιο πρόβλημα κάθε μέρα βοηθάει κάπου;; Το είπαμε. Συμφωνούμε και το καταλάβαμε. Θα το συζητάμε για χρόνια; Λύνεις κάτι έτσι ή γεμίζεις το forum σκουπίδια;

Φυσικά και δεν είμαι εγώ αυτός που θα βρει λύση για τις χαζομάρες της Microsoft, όμως δεν θα φιμώσω το στόμα μου σταματώντας να παραπονιέμαι. Και δεν γεμίζω κανένα νήμα με σκουπίδια, για αυτό υπάρχει για να τα λέμε όλα, Αν δεν σου αρέσω μη με διαβάζεις.......

Εγώ θέλω ένα τηλέφωνο που να μην το κάνω δυο επανεκκινήσεις την μέρα για να δουλεύουν, ναι φίλε μου τα tiles. Για αυτό το αγόρασα και όχι γιατί είναι φθηνό, για την ευκολία του την αυτονομία του (που τώρα δεν έχει) και γιατί θέλω τα Windows. Τώρα αρκούμαι στα winget του android που δουλεύουν μια χαρά, όταν θα πάψουν κι αυτά να δουλεύουν τότε θα κράξω κι αυτούς.

Μάλιστα...εμένα μου δουλεύουν τα tiles, μου δουλεύουν τα πάντα. Μια φορά την εβδομάδα ή και πιο σπάνια, τραβάω ένα soft reset και διορθώνονται και τα όποια μικροθέματα από τις απανωτές αναβαθμίσεις εφαρμογών (μόνο το WhatsApp b, παίρνει κάθε μέρα και μία).

Από αυτονομία, βαριά χρήση τη μέρα τη βγάζω (πάντα location ανοικτό, 4G, κοντά 2ώρες screen time, μουσική μια ώρα τουλάχιστον, κανένα παιχνιδάκι για 10-15' κλπ).

Αν κάτι δεν σου δουλεύει, πραγματικά είναι θέμα, αλλά είναι θέμα σου. Αντίστοιχα, δεν είναι θέμα μου.

Δεν είναι προσωπικό, προφανώς. Είναι καθαρά τύχη? Σύμπτωση? Κακή χρήση? Τί να σου πω?

Δεν με νοιάζει,Εμένα,ποιος φταίει .

Ας φταίει όποιος θέλει.

Καλο κινητό,χωρίς εφαρμογές,δεν έχει μέλλον.απλα πράγματα.

Sent from mTalk

Μάλιστα...δίκιο έχεις γενικά (Στο θέμα των εφαρμογών. Εγώ καλύπτομαι στο 95%. Στα 8/8.1 ήμουν στο 90%). Οι δικές σου ανάγκες και προτεραιότητες άλλες, προφανώς σεβαστές.

Αλλά το ποιός φταίει δεν με νοιάζει, δεν είναι αντιμετώπιση.

Οk, να κάτσουμε να μας απαυτώσει γενικά η "Do no Harm" εταιρεία τότε, όπως κάνει όλο και πιο συχνά τον τελευταίο καιρό. Μαζί και το άλλο mega-παράσιτο, το ΦΒ, τώρα που έχουμε μπει για τα καλά στο μαγαζί τους, όλοι (κι ας μην το έχω το σίχαμα, έχουν αρχίσει και παρεμβαίνουν όλο και περισσότερο στο λατρευτό WhatsApp, όλο και το μαγαρίζουν, όλο και το χαλάνε).

Φυσικά και δεν είμαι εγώ αυτός που θα βρει λύση για τις χαζομάρες της Microsoft, όμως δεν θα φιμώσω το στόμα μου σταματώντας να παραπονιέμαι. Και δεν γεμίζω κανένα νήμα με σκουπίδια, για αυτό υπάρχει για να τα λέμε όλα, Αν δεν σου αρέσω μη με διαβάζεις.......

Να παραπονιέσαι εκεί που πρέπει κι έχει νόημα, να παραπονιέσαι σε μένα και στους υπόλοιπους εδώ μέσα δεν έχει καμία ουσία και μάλιστα από τη στιγμή που τα έχουμε πει χίλιες φορές.

Θα υποστηρίξω και εγώ στο τίποτα δεν δουλεύει σωστά. Όχι σε όλους αλλά σε αρκετούς.

Tiles ημερολογίου

Tiles δεδομένων

Πρόβλημα με τους συγχρονισμούς των mail

Κλείδωμα GPS

Φωνητική καθοδήγηση

Μειωμένη αυτονομία σε σχέση με τα 8.1

Αφαίρεση από τις επαφές των εικόνων και των ήχων κλήσεων που είχα σε κάθε επαφή (και στα 8.1 που ειμαι πλέον)

Μη δυνατότητα αλλαγής ήχου SMS ανά επαφή

Εφαρμογές που υπολειτουργούν

Πάγωμα της οθόνης όταν ήμουν σε μια εφαρμογή μέσα

Ζωντανές εικόνες που δεν λειτουργούν.(το είχα ξεχάσει αυτό)

Αυτά σκέφτηκα στα γρήγορα που είχα σε 2 κινητά και δεν λύθηκαν όσα soft και hard reset και αν έκανα. Δεν με ενδιαφέρει ποιος φταίει για το τελικό αποτέλεσμα με τα 10 στο κινητό. Το αποτέλεσμα μετράει ότι εχω στα χέρια μου μια συσκευή που υπολειτουργεί και δεν φταίει το μόνο σίγουρο η συσκευή μου.Ακομα και να ήταν όλα άψογα στα 10 το χάσμα πλέον των εφαρμογών με τα άλλα 2 store είναι χαώδες. Για απλές κλήσεις και SMS άντε και λίγο browser είναι καλό. Αλλά μέχρι εκεί. Όσο και αν μου αρέσουν τα windows δυστυχώς ποτέ ξανά με τα σημερινά δεδομένα.

Edited by snapp

TCL 40 NXTPAPER

Πάμε πάλι:

Θα υποστηρίξω και εγώ στο τίποτα δεν δουλεύει σωστά. Όχι σε όλους αλλά σε αρκετούς.

Tiles ημερολογίου, μια χαρά σε εμένα

Tiles δεδομένων, να καεί, να καεί...

Πρόβλημα με τους συγχρονισμούς των mail, κανένα...η μλκία της Yahoo είναι έτσι κι αλλιώς

Κλείδωμα GPS, κανένα θέμα

Φωνητική καθοδήγηση, κανένα θέμα

Μειωμένη αυτονομία σε σχέση με τα 8.1, δεν μπορώ να συγκρίνω -άλλη συσκευή

Αφαίρεση από τις επαφές των εικόνων και των ήχων κλήσεων που είχα σε κάθε επαφή (και στα 8.1 που ειμαι πλέον), θέμα της MS και του Outlook, όχι των 10

Μη δυνατότητα αλλαγής ήχου SMS ανά επαφή, δεν ξέρω/δεν απαντώ

Εφαρμογές που υπολειτουργούν

Πάγωμα της οθόνης όταν ήμουν σε μια εφαρμογή μέσα, σπάνια έως ποτέ

Αυτά σκέφτηκα στα γρήγορα που είχα σε 2 κινητά και δεν λύθηκαν όσα soft και hard reset και αν έκανα. Δεν με ενδιαφέρει ποιος φταίει για το τελικό αποτέλεσμα με τα 10 στο κινητό. Το αποτέλεσμα μετράει ότι εχω στα χέρια μου μια συσκευή που υπολειτουργεί και δεν φταίει το μόνο σίγουρο η συσκευή μου.Ακομα και να ήταν όλα άψογα στα 10 το χάσμα πλέον των εφαρμογών με τα άλλα 2 store είναι χαώδες. Για απλές κλήσεις και SMS άντε και λίγο browser είναι καλό. Αλλά μέχρι εκεί. Όσο και αν μου αρέσουν τα windows δυστυχώς ποτέ ξανά με τα σημερινά δεδομένα.

Σεβαστά όλα αυτά, αλλά...δες παραπάνω

Τα ίδια έχω κι εγώ, δυο hard reset και παραμένουν Τα ίδια ακριβώς..... Τρίτο δεν κάνω γιατί δεν υπάρχει λόγος. Επαναπαύθηκα με τηλέφωνα μηνύματα και λίγο σερφάρισμα, σε αυτό είναι πολύ καλό άριστο θα έλεγα, ευτυχώς ακόμη βγάζει καλές φωτογραφίες, βέβαια κινούμενες όποτε θυμηθεί αλλά οκ το καταπίνω κι αυτό. Βίντεο σπάνια τραβάω, αλλά κι αυτό κατάφεραν και το χάλασαν.

Πάμε πάλι:

Σεβαστά όλα αυτά, αλλά...δες παραπάνω

Όπως έγραψα πιο πάνω φίλε μου δεν αντιμετωπίζουν όλοι αυτά τα θέματα αλλά αρκετοί. Δεν με νοιάζει ειλικρινά ποιος φταίει όπως έγραψες. Εγώ έχω στα χέρια μου μια συσκευή που δεν λειτουργεί σωστά. Γιατί στα 8.1 δεν έχω τα παραπάνω προβλήματα πέρα από τις επαφές; Γιατί κάποιος να μην μπορεί να γράψει εδώ μέσα αυτά που αντιμετωπίζει και κάποιοι εδώ μέσα ενοχλούνται; Αυτή είναι η πραγματικότητα για μερικούς από εμάς και θα την γράφουμε.

TCL 40 NXTPAPER

Όπως έγραψα πιο πάνω φίλε μου δεν αντιμετωπίζουν όλοι αυτά τα θέματα αλλά αρκετοί. Δεν με νοιάζει ειλικρινά ποιος φταίει όπως έγραψες. Εγώ έχω στα χέρια μου μια συσκευή που δεν λειτουργεί σωστά. Γιατί στα 8.1 δεν έχω τα παραπάνω προβλήματα πέρα από τις επαφές; Γιατί κάποιος να μην μπορεί να γράψει εδώ μέσα αυτά που αντιμετωπίζει και κάποιοι εδώ μέσα ενοχλούνται; Αυτή είναι η πραγματικότητα για μερικούς από εμάς και θα την γράφουμε.

Δεν ενοχλούμαστε που τα γράφετε. Ενοχλούμαστε που τα γράφετε εκατό φορές τη μέρα κάθε μέρα, τα ίδια πράγματα.