Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδιά για πείτε μου τώρα με την Anniversary τι να κάνω να ενεργοποιήσω την Cortana; αλλάζω μόνο γλώσσα η και περιοχή;

Με region ελλαδα αλλα γλωσσα τηλεφωνου αγγλικα μπορειΣ να το ενεργοποιησεις

Πατα το κουμπι της αναζήτησης

μετά πάνε από εκεί στις ρυθμίσεις και βαλε γλωσσα αγγλικά ηπα για παραδειγμα

Sent from mTalk

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ρε παιδιά για πείτε μου τώρα με την Anniversary τι να κάνω να ενεργοποιήσω την Cortana; αλλάζω μόνο γλώσσα η και περιοχή;

, πατα το κουμπι search μετα το hamburger button πανω αριστερα να σου ανοιξει τις επιλογες και θα βρεις στα settings ενεργοποιηση cortana με τις γλωσσες που υποστηριζει.

Edit Με προλαβαν :-)

, πατα το κουμπι search μετα το hamburger button πανω αριστερα να σου ανοιξει τις επιλογες και θα βρεις στα settings ενεργοποιηση cortana με τις γλωσσες που υποστηριζει.

Edit Με προλαβαν :-)

Έχεις το τηλέφωνο στα ελληνικά και σου βγάζει αυτη την επιλογή; Χλωμό......

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Έχεις το τηλέφωνο στα ελληνικά και σου βγάζει αυτη την επιλογή; Χλωμό......

Μόνο με γλώσσα αγγλικά και περιοχή όποια θέλεις ενεργοποιείται. Βλακεία, το καλό θα ήταν να ενεργοποιείται με οποιοδήποτε συνδυασμό. Εγώ το κινητό το θέλω στα ελληνικά.

Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro

παιδιά καταρχήν ευχαριστώ,αλλά κάτι δεν κολλάει επειδή με περιοχή Ελλάδα και γλώσσα αγγλικά δεν παίζει! μόνο με περιοχή ΗΠΑ και γλώσσα αγγλικά!

όταν έβαλα Ελλάδα/αγγλικά μου έβγαλε το μήνυμα που βλέπετε στην φωτογραφία με παραδείγματα δίπλα με περιοχή και γλώσσα.

[url=https://flic.kr/p/LrHcgu][img=https://c7.staticflickr.com/9/8075/29170647686_211f0fa10f_n.jpg][/url][url=https://flic.kr/p/LrHcgu]wp_ss_20160824_0003-tile[/url] by [url=https://www.flickr.com/photos/118667152@N02/]M.g gab[/url], on Flickr

Μια χαρά παίζει με γλώσσα Αγγλικά και περιοχή Ελλάδα απλά πρέπει να πας μέσα στις ρυθμίσεις τις cortana και αν αλλάξεις εκεί την γλώσσα σε Αγγλικά.

Μια χαρά παίζει με γλώσσα Αγγλικά και περιοχή Ελλάδα απλά πρέπει να πας μέσα στις ρυθμίσεις τις cortana και αν αλλάξεις εκεί την γλώσσα σε Αγγλικά.

το εκανα αλλα δεν.

Δεν είχαν πει ότι θα υπάρχει Cortana ανεξαρτήτως γλώσσας και region???

Περίεργο ρε παιδιά εγώ έχω γλώσσα αγγλικά και region Ελλάδα και παίζει κανονικά.. Κάτι χάνουμε..
- There is no place like 127.0.0.1 -

Περίεργο ρε παιδιά εγώ έχω γλώσσα αγγλικά και region Ελλάδα και παίζει κανονικά.. Κάτι χάνουμε..

Υποτίθεται ότι θα έπαιζε και με γλώσσα ελληνικά (όχι να μιλάει ελληνικά).

Υποτίθεται ότι θα έπαιζε και με γλώσσα ελληνικά (όχι να μιλάει ελληνικά).

Κοίτα κι εγώ είχα ένα ενδοιασμό στην αρχή αλλά από τη στιγμή που δε πειράζεις το region και μένειθ Ελλάδα δε με ενοχλούν τα αγγλικά σα γλώσσα. Δε σου αλλάζει και τη σειρα των ρυθμίσεων οπότε οκ το συνήθισα. Βέβαια το κακό είναι οτι η Cortana από Ελλάδα δε καταλαβαίνει και πολλά.. Θα την αφήσω λίγο καιρό και μετά μπορεί να τη στείλω στη μάνα της..

Για την αναγνώριση ίριδας μπορούμε να προσθέσουμε κι άλλες (πχ της συζύγου)? Edited by montoya_42

Χρησιμη ειναι η cortana. Μπορεις να καταχωρησεις ευκολα καποιο reminder, να την ρωτησεις για το κοντινοτερο βενζιναδικο, να αναγνωρισει καποιο τραγουδι και γενικα σου δινει καποιες σχετικες πληροφοριες για πραγματα που παρακολουθεις. Εχουν διορθωσει και τα θεματα αποδοσης της εφαρμογης σε σχεση με την threshold.

Καλησπέρα σε όλους, έκανα μόλις την μετάβαση σε ένα lumia 650, όλα καλά όλα σουπερ, γενικά έχω πάθει πλάκα με το κινητό (ήρθα από ένα LG L90) αλλά παρατήρησα το εξής κουλό.

Όταν με καλεί κάποιος δεν εμφανίζει το όνομά του. Παρατήρησα ότι όταν συμβαίνει αυτό ο αριθμός κλήσης εμφανίζεται ως +30 697 00 00 000 ενώ εγώ έχω αποθηκευμένο τον αριθμό (επαφές gmail, αν και δεν ξέρω αν φταίει που έκανα μεταφορά με blutooth) χωρίς το +30.

Στην λίστα κλήσεων στην αρχή το εμφανίζει ως άγνωστο αριθμό, αλλά αργότερα αν ξαναπάω το έχει αντιστοιχίσει με την επαφή που πρέπει.

Καμιά ιδέα πως μπορώ να το διορθώσω πριν πάω να πιάσω όλες τις επαφές μια μια να βάλω το +30 μπροστά;

Ευχαριστώ!

MS βγάλε νέο lumia!

Για την αναγνώριση ίριδας μπορούμε να προσθέσουμε κι άλλες (πχ της συζύγου)?

Δε ξέρω και δε με ενδιαφέρει να ξέρω δε ξέρω αν με καταλαβαίνεις..... :X

----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Χρησιμη ειναι η cortana. Μπορεις να καταχωρησεις ευκολα καποιο reminder, να την ρωτησεις για το κοντινοτερο βενζιναδικο, να αναγνωρισει καποιο τραγουδι και γενικα σου δινει καποιες σχετικες πληροφοριες για πραγματα που παρακολουθεις. Εχουν διορθωσει και τα θεματα αποδοσης της εφαρμογης σε σχεση με την threshold.

Nα πω την αλήθεια αυτή τουλάχιστον ακούει τα τραγούδια όχι σα το γελοίο το shazam...

Δε ξέρω και δε με ενδιαφέρει να ξέρω δε ξέρω αν με καταλαβαίνεις......

Προφανώς μιλάς εκ του ασφαλούς.......:)

Αυτη πάντως με άφησε να προσθέσω το δακτυλικό μου αποτύπωμα στο μήλο της.....

Και μου την λέει από πάνω......:lol: :lol:

Προφανώς μιλάς εκ του ασφαλούς.......:)

Αυτη πάντως με άφησε να προσθέσω το δακτυλικό μου αποτύπωμα στο μήλο της.....

Και μου την λέει από πάνω......:lol: :lol:

Κάποια πράγματα είναι ιερά... Όπως το κινητό μου._ :rolleyes:

Τελικά δεν έβγαλα άκρη με την Cortana…μου δούλευε μόνο με ΗΠΑ/αγγλικά. Τέλος πάντων δεν ασχολούμαι άλλο άπλα ήθελα να το δοκιμάσω αλλά να πω την αλήθεια δεν είχα και πολύ όρεξη να αλλάξω περιοχή και γλώσσα.

παιδια στο background apps εχουν βγει καποιες νεες εφαρμογες με την redstone που δεν ξερω αν πρεπει να τρεχουν στο background. οπως πχ το content delivery manager. ολα αυτα τα νεα απς ξερουμε τι κανουν? γκουγκλαρα αλλα τζιφος...

Μόλις μου ήρθε η. 67 στο 635 και την περνάω τώρα. Έχω βγει από insider.

Επιτέλους δεν θα έχω ραδιόφωνο! Άρχισα να αισθάνομαι μειονεκτικά που είχα ακόμη την επίσημη εφαρμογή.

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by cb600f

Καλημέρα, καμιά ιδέα για αυτό το πρόβλημα;

Καλησπέρα σε όλους, έκανα μόλις την μετάβαση σε ένα lumia 650, όλα καλά όλα σουπερ, γενικά έχω πάθει πλάκα με το κινητό (ήρθα από ένα LG L90) αλλά παρατήρησα το εξής κουλό.

Όταν με καλεί κάποιος δεν εμφανίζει το όνομά του. Παρατήρησα ότι όταν συμβαίνει αυτό ο αριθμός κλήσης εμφανίζεται ως +30 697 00 00 000 ενώ εγώ έχω αποθηκευμένο τον αριθμό (επαφές gmail, αν και δεν ξέρω αν φταίει που έκανα μεταφορά με blutooth) χωρίς το +30.

Στην λίστα κλήσεων στην αρχή το εμφανίζει ως άγνωστο αριθμό, αλλά αργότερα αν ξαναπάω το έχει αντιστοιχίσει με την επαφή που πρέπει.

Καμιά ιδέα πως μπορώ να το διορθώσω πριν πάω να πιάσω όλες τις επαφές μια μια να βάλω το +30 μπροστά;

Ευχαριστώ!

MS βγάλε νέο lumia!

Καλημέρα, καμιά ιδέα για αυτό το πρόβλημα;

Αν αφήσεις να συγχρονίσει η εφαρμογή People τις επαφές προσθέτοντας το gmail account σου αντί να τις στέλνεις με Bluetooth σου κάνει το ίδιο πρόβλημα?

Αν αφήσεις να συγχρονίσει η εφαρμογή People τις επαφές προσθέτοντας το gmail account σου αντί να τις στέλνεις με Bluetooth σου κάνει το ίδιο πρόβλημα?

χμ για κάτσε να δω πως το κάνουν αυτό τώρα :P

MS βγάλε νέο lumia!

χμ για κάτσε να δω πως το κάνουν αυτό τώρα :P

Πας στα settings της εφαρμογής και επιλέγεις add an account και βάζεις τον gmail λογαριασμό.

το είχα βάλει από πριν, έκανα βλακεία που τα έβαλα και έτσι και μεταφορά blutooth? Να τα σβήσω όλα καλύτερα και να τα περάσω από gmail μόνο;
MS βγάλε νέο lumia!