Katsaras_John Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Appscope: Ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα αφιερωμένο στα PWA. Η Microsoft επικεντρώνεται πολύ στην εφαρμογή Progressive Web App και έχει δώσει το πράσινο φως στη δημοσίευσή τους στο κατάστημα των Windows 10 και των Windows 10 Mobile, αλλά είναι σαφές ότι χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα για να δείτε τα πρώτα αποτελέσματα, ενώ στο μεταξύ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία τρίτου μέρους. Μιλάμε για το ηλεκτρονικό κατάστημα Appscope, το οποίο μέσω της ομάδας του αναζητά καθημερινά την εφαρμογή Progressive Web App στον ιστό και στη συνέχεια εισάγει διάφορους συνδέσμους στην ιστοσελίδα του. Τα PWA είναι όλα επαληθεύσιμα και ταξινομημένα σύμφωνα με την κατηγορία τους, έτσι βρίσκουμε αυτά που είναι αφιερωμένα στην παραγωγικότητα, αυτά που αφορούν τα κοινωνικά μέσα όπως το Instagram και μερικά παιχνίδια που σίγουρα δεν πρέπει να χάσετε. Στην περίπτωση των Windows 10 και των Windows 10 Mobile, για να τα χρησιμοποιήσετε, απλά ανοίξτε τους συνδέσμους στο Appscope και, αν είναι απαραίτητο, συνδέστε τα στο μενού έναρξης για μεγαλύτερη ταχύτητα και ευκολία πρόσβασης. Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι οι ειδοποιήσεις μπορούν να ενεργοποιηθούν αλλά λειτουργούν μόνο και αποκλειστικά στα Windows 10. https://appsco.pe/ Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Update τα πάντα-όλα (σχεδόν), MS και αρκετά τρίτων. Νέα ερχόμενη μηνιαία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Update τα πάντα-όλα (σχεδόν), MS και αρκετά τρίτων. Νέα ερχόμενη μηνιαία? Update έγινε, αλλά καμιά διαφορά δεν είδα! Ή έστω να διορθώνεται κάτι. Από βδομάδα η μηνιαία! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Update τα πάντα-όλα (σχεδόν), MS και αρκετά τρίτων. Νέα ερχόμενη μηνιαία? Όχι. Προσπάθεια διόρθωσης του προβλήματος που δεν κατέβαιναν κάποιες εφαρμογές (εξαρτάται από το τι version λάμβαναν αυτόματα) από το store με κωδικό λάθους 0x800B0100 https://www.windowslatest.com/2018/09/10/microsoft-is-deploying-a-fix-to-address-windows-10-app-store-download-issues/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2018 Ήρθε και η ενημέρωση του μήνα: 10.0.15254.530. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Μετά από αυτό: Λοιπόοοον... Μπαίνω σπίτι, πέφτει πάτωμα, με τα μούτρα...παφ! Τί τζάμι, τί θήκη...έσκασε ακριβώς με την πρόσοψη, full contact! Κι αν έχει πέσει 2 1/2 χρόνια τώρα...ήταν το τυχερό μου. Σπάσιμο οθόνης, φαίνεται καθαρά. Σε ψυχολογική κατάσταση για Droid, δεν είμαι ακόμα (για IOS δεν συζητάω καν). Στις αγγελίες λίγο που κοίταξα γύρω-τριγύρω, οι λογικές τιμές σπανίζουν. Ελλάδα ανταλλακτικό, από 80€ (άγνωστη ποιότητα-προέλευση). Τις προτάσεις σας, παρακαλώ! edit: https://www.ebay.com/itm/F...EAAOSwQ61bWtKQ https://www.ebay.com/itm/F....c100005.m1851 https://www.ebay.com/itm/F....c100005.m1851 Από όσο καταλαβαίνω, όλες αυτές είναι συμβατές, κατώτερης ποιότητας... Original? https://www.ebay.com/itm/O...6Nd53KYQi9YxgQ η ερώτηση κλειδί... Η συσκευή λειτουργεί, αλλά τυφλό σύστημα. Υπάρχει τρόπος να πάρω backup δεδομένα κλπ, από υπολογιστή ή να του δώσω εντολή να τραβήξει αντίγραφο ασφαλείας και να το σηκώσει στο Onedrive? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 (edited) Μετά από αυτό: η ερώτηση κλειδί... Η συσκευή λειτουργεί, αλλά τυφλό σύστημα. Υπάρχει τρόπος να πάρω backup δεδομένα κλπ, από υπολογιστή ή να του δώσω εντολή να τραβήξει αντίγραφο ασφαλείας και να το σηκώσει στο Onedrive? Πιστεύω πως αν συνδέσεις απλά με καλώδιο το τηλέφωνο στον υπολογιστή και ανοίξεις την εξερεύνηση αρχείων θα μπορείς να δεις τους φακέλους και να πάρεις τα αρχεία σου. Εκτός των όποιων άλλων λύσεων δες μήπως σε βολέψουν και αυτά: Εφαρμογή Προβολής της οθόνης μου για το Windows Phone. Συγχρονισμός του τηλεφώνου σας. Βοηθός της Microsoft για τηλέφωνα Windows Phone App for Desktop. Edited September 20, 2018 by Katsaras_John Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Αν συνδέσεις το τηλέφωνο στον υπολογιστή πιστεύω θα μπορείς να δεις τους φακέλους και να πάρεις τα αρχεία σου. Εκτός των όποιων άλλων λύσεων δες μήπως σε βολέψουν και αυτά: Εφαρμογή Προβολής της οθόνης μου για το Windows Phone. https://www.microsoft.com/el-gr/download/details.aspx?id=42648 Συγχρονισμός του τηλεφώνου σας. https://support.microsoft.com/el-gr/help/17274/windows-10-mobile-sync-phone Τα αρχεία, είναι το εύκολο...όλα είναι στην κάρτα μνήμης. Το θέμα είναι πως έσπασε στο σημείο που είναι τα "κουμπιά", οπότε δεν έχω πρόσβαση στο πίσω κλπ, το ελέγχω με αλχημείες (ποντίκι ασύρματο με προσαρμογέα, σε λίγο που θα φορτίσει). Το app, δυστυχώς, δεν λειτουργεί, ενώ του δίνω πρόσβαση μέσα από το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. September 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2018 Τα αρχεία, είναι το εύκολο...όλα είναι στην κάρτα μνήμης. Το θέμα είναι πως έσπασε στο σημείο που είναι τα "κουμπιά", οπότε δεν έχω πρόσβαση στο πίσω κλπ, το ελέγχω με αλχημείες (ποντίκι ασύρματο με προσαρμογέα, σε λίγο που θα φορτίσει). Το app, δυστυχώς, δεν λειτουργεί, ενώ του δίνω πρόσβαση μέσα από το κινητό. Το είχα αντιμετωπίσει κι εγώ με το app και για να δουλέψει ακολούθησα τα βήματα με την απεγκατάσταση/επανεγκατάσταση των drivers ακολουθώντας τα βήματα όπως στο παρακάτω βίντεο. Δες κι εδώ γενικότερα: https://www.google.gr/search?newwindow=1&ei=URGkW4vTIKqVmgW8kJb4Aw&q=project+my+screen+app+not+working&oq=Project+My+Screen+App+&gs_l=psy-ab.1.9.0l3j0i22i30k1l7.118740.118740.0.125350.1.1.0.0.0.0.402.402.4-1.1.0....0...1c.1.64.psy-ab..0.1.402....0.KvaQlxA0iqo Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Το app, δυστυχώς, δεν λειτουργεί, ενώ του δίνω πρόσβαση μέσα από το κινητό. Κάνε αυτά που σου γράφει ο @Katsaras για την "project my screen". Ούτε εμένα λειτουργεί η προβολή (δεν έχει εικόνα) αλλά...., λειτουργεί ο χειρισμός της συσκευής. Πάλι τυφλό σύστημα θα είναι, αλλά από ό,τι καταλαβαίνω θα έχεις πρόσβαση σε περισσότερες λειτουργίες (π.χ. πίσω κουμπί). Οπότε με λίγες προσπάθειες θα φτάσεις στις ρυθμίσεις και θα κάνεις τη δουλειά σου. Κατά τα άλλα σε καταλαβαίνω. Ούτε εγώ νιώθω ψυχολογικά έτοιμος για android. Οπότε..., μετά το περιστατικό (που σου έτυχε): επαναφορά θήκης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 επαναφορά θήκης. Θήκη armor και tempered glass θα πρόσθετα... Με έχουν σώσει αρκετές φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2018 Εγώ τα έχω όλα. Και θήκη σιλικόνης, θήκη βιβλίο και tempered glass! Μάρκες δεν ξέρω, αλλά κάνουν τη δουλειά τους! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Μέσα στη σιλικόνη το είχα, με tempered εννοείται. Δυστυχώς, ήταν ο τρόπος που έπεσε τέτοιος ,που μόνο Book ή κάτι θεριά με λάστιχο 3mm γύρω-γύρω θα το έσωζαν. Ευχαριστώ για τις προτάσεις, σήμερα-αύριο θα δω τι θα καταφέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Εν τω μεταξύ, ξαναέστησα το 8Χ μου, μέχρι να δω τι θα κάνω. Αρνείται όμως να πάρει την 8.1.χ...έχει μείνει στην 8.1 και έχω θέμα, αφού δεν μπορώ να βάλω τα "data" στη μπάρα ειδοποιήσεων :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. September 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2018 Το είχα αντιμετωπίσει κι εγώ με το app και για να δουλέψει ακολούθησα τα βήματα με την απεγκατάσταση/επανεγκατάσταση των drivers ακολουθώντας τα βήματα όπως στο παρακάτω βίντεο. Δες κι εδώ γενικότερα: https://www.google.gr/search?newwindow=1&ei=URGkW4vTIKqVmgW8kJb4Aw&q=project+my+screen+app+not+working&oq=Project+My+Screen+App+&gs_l=psy-ab.1.9.0l3j0i22i30k1l7.118740.118740.0.125350.1.1.0.0.0.0.402.402.4-1.1.0....0...1c.1.64.psy-ab..0.1.402....0.KvaQlxA0iqo Κάνε αυτά που σου γράφει ο @Katsaras για την "project my screen". Ούτε εμένα λειτουργεί η προβολή (δεν έχει εικόνα) αλλά...., λειτουργεί ο χειρισμός της συσκευής. Πάλι τυφλό σύστημα θα είναι, αλλά από ό,τι καταλαβαίνω θα έχεις πρόσβαση σε περισσότερες λειτουργίες (π.χ. πίσω κουμπί). Οπότε με λίγες προσπάθειες θα φτάσεις στις ρυθμίσεις και θα κάνεις τη δουλειά σου. Κατά τα άλλα σε καταλαβαίνω. Ούτε εγώ νιώθω ψυχολογικά έτοιμος για android. Οπότε..., μετά το περιστατικό (που σου έτυχε): επαναφορά θήκης. Δυστυχώς, πλέον ανάβει μόνο η πάνω δεξιά γωνία της οθόνης και μόνο εκεί υπάρχει κάποια απόκριση σε επαφή. Ως εκ τούτου, δεν μπορώ να δώσω άδεια για να έχει πρόσβαση η εφαρμογή, οπότε τζίφος. Το καλό είναι πως κατάφερα προχτές και τράβηξα backup της συσκευής, και το ακόμα καλύτερο πως μάλλον Δευτέρα θα έχω στα χέρια μου μια μτχ σε σχεδόν άριστη κατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Ήρθε στα χέρια μου το μτχ, δίκαρτο, σε λίγο χειρότερη κατάσταση από το δικό μου προ πτώσης, αλλά στα βασικά του άριστο. Φορτίζει τώρα...λέω να του κάνω επαναφορά από καλώδιο και να το πάω αναβάθμιση-αναβάθμιση (είναι 3-4 εκδόσεις πίσω), πριν του περάσω το backup. Να το κάνω ή προτείνετε απλά αναβάθμιση στην τελευταία, hard εκεί (μέσα από το τηλέφωνο) και επαναφορά αντιγράφου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Ήρθε στα χέρια μου το μτχ, δίκαρτο, σε λίγο χειρότερη κατάσταση από το δικό μου προ πτώσης, αλλά στα βασικά του άριστο. Φορτίζει τώρα...λέω να του κάνω επαναφορά από καλώδιο και να το πάω αναβάθμιση-αναβάθμιση (είναι 3-4 εκδόσεις πίσω), πριν του περάσω το backup. Να το κάνω ή προτείνετε απλά αναβάθμιση στην τελευταία, hard εκεί (μέσα από το τηλέφωνο) και επαναφορά αντιγράφου? Το μόνο που προτείνω είναι καθαρή εγκατάσταση και όχι επαναφορά back up Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. September 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2018 Το μόνο που προτείνω είναι καθαρή εγκατάσταση και όχι επαναφορά back up Εννοείται πως θα ήταν η καλύτερη λύση, αλλά χρειάζομαι 2+ μέρες στο νερό για να το φέρω στο ίδιο σημείο, και δεν τις έχω αυτή την περίοδο. Μάλλον θα πάω σε WDRT+full update path, μήπως και καλιμπράρει σωστά τη μπαταρία (λέω τώρα...ιδέα δεν έχω αν έχει κάποια σχέση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Ήρθε στα χέρια μου το μτχ, δίκαρτο, σε λίγο χειρότερη κατάσταση από το δικό μου προ πτώσης, αλλά στα βασικά του άριστο. Ωραία. Σχετικά με τη νέα έκδοση του λειτουργικού και τα Windows Core OS (εκτός από την Andromeda), υπάρχει γενικότερη καθυστέρηση στο software (δεν είναι έτοιμο). Απ' ό,τι φαίνεται πάει για το '20 (Microsoft Ignite). Και το Surface Hub 2 θα κυκλοφορήσει με την τωρινή έκδοση και θα αναβαθμιστεί το '20. https://www.theverge.com/2018/9/24/17896860/microsoft-surface-hub-2-demo-rotating-display https://mspoweruser.com/microsofts-slick-surface-hub-2-demo-can-not-hide-further-cshell-delays/ Οπότε και να ήθελαν κάποιοι να αναβαθμιστούν δεν προβλέπεται πριν το '20. Μέχρι τότε... Θήκη armor και tempered glass θα πρόσθετα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Πέρα από το γνωστό πρόβλημα με τις εφαρμογές του store, μια χαρά στέκονται τα κινητά ακόμα και σήμερα. Για αναβάθμιση παίζουμε με το android:lol: Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(U ULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950,LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,Note 10+,S22 Ultra)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Poco F4 GT,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,Mi 11 Ultra,14 Ultra) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Για θυμίστε μου...ποιά είναι η τελευταία τρέχουσα έκδοση λειτουργικού, insider ή κανονική ή οτιδήποτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Για θυμίστε μου...ποιά είναι η τελευταία τρέχουσα έκδοση λειτουργικού, insider ή κανονική ή οτιδήποτε? 10.0.15254530 Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(U ULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950,LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,Note 10+,S22 Ultra)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Poco F4 GT,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,Mi 11 Ultra,14 Ultra) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 10.0.15254530 Οκ, οπότε καλά είμαι. Σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabioso Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Παιδια καλημερα! Το παραθετω γιατι μου εκανε εντυπωση και ισως καποιος ενδιαφερεται...https://www.e-shop.gr/kinito-nokia-lumia-930-white-gold-gr-p-TEL.009065 εκτος τοπικ εννοειται.. Παράθεση Lumia640 DS..WM10:D FLICKR GuruShots:https://gurushots.com/jonjon347657/photos εχει την πλακα του... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. September 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2018 Πολλά τα €129. Για κανένα €50 το συζηταγαμε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts