Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά οι τελευταίες συσκευές της Microsoft θα έπρεπε να είχαν όλες 2GB ram το λιγότερο και αποθηκευτικό χώρο το λιγότερο 16GB, απ' ότι κατάλαβα!!! Δεν θα υπήρχαν τόσα πολλα προβλήματα ακόμα και με τον S400.

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μόλις μου ήρθε η 15063.540!!!!

Νωρίς ήρθε αυτόν το μήνα. Δείχνει αρκετά γρήγορη σε μένα τουλάχιστον...

Μόλις μου ήρθε η 15063.540!!!!

Νωρίς ήρθε αυτόν το μήνα. Δείχνει αρκετά γρήγορη σε μένα τουλάχιστον...

Είδες για να ξεκινάει ο μήνας Τρίτη;

Η δεύτερη Τρίτη έρχεται γρήγορα ;)

Είδες για να ξεκινάει ο μήνας Τρίτη;

Η δεύτερη Τρίτη έρχεται γρήγορα ;)

Γιατί κάθε δεύτερη Τρίτη του μήνα έρχεται η αναβάθμιση;

Γιατί κάθε δεύτερη Τρίτη του μήνα έρχεται η αναβάθμιση;

Ναι βρε! Patch Tuesday τις λένε στο Αμέρικα :) :) :)

Η επιλογή περιορισμού δεδομένων στο παρασκήνιο δεν θα επηρεάσει την ομαλή καθημερινή λειτουργία?

Εγω παντα την εχω ενεργοποιημενη ασχετα που εχω 5+GB,ερχονται όλες οι ειδοποιήσεις και εκει που εχω παρατηρησει ερχονται και αυτές του messenger.Αυτό που εχω παρατηρησει, είναι ότι μολις φτασει στο οριο σταματάει τελείος την ενημερωση στο παρασκηνιο

----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για πείτε με την νεα ενημερωση φτιαχτηκε το πρόβλημα με την SD,γιατι μολις τωρα την βαζω

Windows 10 Mobile 4 Life

Αν και δεν υπάρχουν Apps

Για πείτε με την νεα ενημερωση φτιαχτηκε το πρόβλημα με την SD,γιατι μολις τωρα την βαζω

Ποιό πρόβλημα;...

Για την αδυναμία εγκατάστασης (και ανανέωσης) των εφαρμογών αν αυτές δεν είναι στην εσωτερική μονάδα αποθήκευσης της συσκευής λέει.

Ναι, δεν αντιμετώπισα πρόβλημα σε αναβάθμιση εφαρμογής κ εγκατάσταση.

Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα.

Το συρτάρι είναι ένας τρόπος να αποφεύγεις τα forced updates.

Όντως είναι..

....και τα Windows 10m!!!! ;)

:lol: χαχαχαχ Να 'σαι καλά, ρε evris!

Μη παρασύρεσαι......:cool:

Δε μπορώ.. Παρασύρομαι εύκολα.. :lol:

Καλό θα είναι να βάζεις στο συρτάρι και τις όποιες αρνητικές σκέψεις σου.... Δεν ωφελεί σε κάτι...

Δεν τις προκαλώ εγώ (δεν πάει σε 'σένα)...

Huawei Nova 5T

και εκει που καθομουν αμεριμνος στο ταμπλετακι μου windows 10 λεω να ριξω μια ματια στο τηλεφωνο,windows 10 ..και τι βλεπω? ηρθε και σε μενα η ενημερωση !!! 2 απο 7 75% ..

παντως το γεγονος οτι σε αυτην τη φαση που το λειτουργικο θεωρειται τερματισμενο και γενικα εχουν ειπωθει ολα αυτα που ξερουμε αυτοι που ασχολουμαστε,ηρθε ενημερωση ..απλα με συγκινει...

παντως και λειτουργικο να αλλαξω το windows mobile θα το κρατησω για συναισθηματικους λογους,χθες μετρησα 99 εγκατεστειμενες εφαρμογες εκτος των μαμα και λειτουργει με σχετικη αξιοπρεπεια

ενημερωση# το προβλημα των ενημερωσεων λυθηκε!!! επιτελους...

δεν βλεπω καποια αλλη διαφορα μετα απο 30-40' δοκιμης. το μεσετζερ του φβ κλεινει με το βελακι πισω αντι να παει στο παρασκηνιο

Edited by teokarpouzis

το μεσετζερ του φβ κλεινει με το βελακι πισω αντι να παει στο παρασκηνιο

Το ίδιο γίνετε και με το Facebook και το Instagram! ;)

Προσωπικά με βολεύει για να μη ξεχνώ ανοιχτές τις εφαρμογές!

Όλα καλά με το νέο update. Βέβαια αυτό το καταλάβαμε αφού χάθηκε κάποιοι έχουν καταπιεί την γλώσσα τους όπως σε κάθε τι θετικο. Σε διαφορετική περίπτωση τώρα θα είχαμε σεντόνια για την κακία ms.......

Πάντως πραγματικα μπράβο για την υποστήριξη σε αυτό το 0,1%. Δεν γίνονται από κανέναν άλλον αυτά.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Παντως χαιρομαι που καποιοι ξημεροβραδιαζονται για το ποτε θα γραψω κατι και το τι θα γραψω..

Αυτοι δηλ..που ενω τους εσπασε το 950 παρατησαν την πλατφορμα (με βαριά καρδιά) Και καλα τωρα πηραν ενα galaxy s7 και ειπαν να μην πάρουν wm μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο...ενω οταν ελεγα εγω Τοτε πως το τοπιο ειναι πολυ θολο με ειρωνευονταν..Τι πιο υποκριτικο σε ενα forum?? Τουλαχιστον το παραδεχτηκε μετα απο κανα 8 μηνο..αχ βρε ζωη..

Ενω σε οτι ειπαν επεσαν εξω και δεν βγηκαν ουτε μια φορα να μαζεψουν τα αστοχοτατα σχολια τους..Αλλα γαργαρα με θαλασσινο νερακι..Μιας και ειναι καλοκαιρι..

Που ειναι η ενιαια πλατφορμα που θα εσωζε τα wm10 κυριε με το s7?? Που ειναι οι τριτες εταιριες που θα εβγαζαν με το τσουβαλι wm συσκευες γιατι τους εκανε χωρο η MS ?? Που ειναι η σοβαρη υποστηριξη λοιπον? Που ειναι οι εφαρμογες που θα βγαινανε εξαιτιας των uwm εφαρμογων?Ειναι επισημως παρατημενα δυστυχως τα ομορφα wm10 και οταν τα λεγαμε αυτα περσι τετοια εποχη με χαρακτηριζες τρολλ..

Οταν ελεγα απο αρχες του 2016 πως εδω κατι δεν παει καλα ρε παιδια..πως η MS κωλυσιεργεί απιστευτα και δεν εχε βγαλει σωστη σειρα νεων συσκευων (Που ηταν οι συσκευες με 2gb Ram και cpu της προκοπης?..Φαγαμε snap 200-400 με το τσουβαλι) και μου λεγε χαρακτηριστικα ο κυριος με το s7, μα δεν τα χρειαζονται τα παραπανω χαρακτηριστικα...Αλλα γραφει ο evris πιο πανω Σωστότατα..Μαλλον επρεπε η MS να εβγαζε συσκευες με 2gb ram...τωρα ειναι αργα ομως..

Και επειδη ο κυριος με το s7 δεν φτανει που αφηνει υπονοουμενα για κακιες κλπ. δεν μπαινει και στην διαδικασια να ριξει μια λεπτομερη ματια πριν σχολιασει..

τι εγραφα πριν λιγες μερες για την ενδιαμεση 502 εκδοση..

Η 502..διορθωσε το θεμα με την εγκατασταση εφαρμογων στην sd...Καλα ως εδω..Για τα υπολοιπα θα τα δουμε με την χρηση..καλα ή ασχημα..

Επισηςσχολιο μου σε διπλανο forum πριν μια βδομαδα..

Εχω καλα νεα ομως..η 502 παιδια θυμιζει την αξιοπρεπεστατη 1066..Τα Updates στην sd μια χαρα..δεν αναβοσβηνει το Βιντεο ...κομπλε γενικα ..μενει μοναχα να τσεκαρω τον edge..Α ρε MS τι μας κανεις

Οπου βεβαια ο edge ακομα χαλια ειναι απο την cu Και μετα..κολλαει στο ασχετο σε καποιες σελιδες και εχει θεματα γενικα ακομα..αλλα που να τα ξερεις κυριε με το s7 αυτα? Απο το samsung?? Μαλλον οχι. Τουλαχιστον μετα απο τοσα λανθασμενα σχολια βγες και παραδεξου οτι εκανες λαθος..δεν ειναι κακο..

Edited by panos9553

επισης διορθωσανε καιτο θεμα των εφαρμογων-παρασκηνιο,πριν την ενημερωση και σε αρκετες εκδοσειςοταν εμπαινες σε μια εφαρμογη,μετα home button εμπαινες σε καποια αλλη,home button σε καποια αλλα,ανοιγες την καμερα,εκανες καποιες ρυθμισεις οταν εκλεινες τις εφαρμογες εμεναν στην μνημη με αποτελεσμα οταν παταγες το back <- απο την home button σε ξανανοιγε η οποια εφαρμογη και γενικα ειχε στην μνημη την ολη διαδικασια

τωρα οταν κλεισεις την εφαρμογη απο τις προσφατες εφαρμογες long press <- κλεινουν κανονικα δεν μενει τιποτα στην μνημη και ετσι κατα την γνωμη μου λειτουργει καλυτερα το τηλεφωνο

επισης ο edge φορτωνει παλι σελιδες οπως myf2go που μεχρι τωρα εμπαινα αναγκαστικα απο τον υπολογιστη

γενικα ειναι πολυ καλη η ενημερωση και αυτο πουσκεφτονται ολοι το ειπα και γω πριν,μπορει να ειμαστε 0,1 αλλα ενημερωση πηραμε!!!

το κακο ειναι οτι μαλλον το καλο δεν θα κρατησει και καποια στιγμη απλα θα μας ανακοινωσουν τον τερματισμο τους..

ελπιζω βεβαια να μην επαναληφθει το κακο σε επομενη ενημερωση και τα ξαναχαλασουν

επισης διορθωσανε καιτο θεμα των εφαρμογων-παρασκηνιο,πριν την ενημερωση και σε αρκετες εκδοσειςοταν εμπαινες σε μια εφαρμογη,μετα home button εμπαινες σε καποια αλλη,home button σε καποια αλλα,ανοιγες την καμερα,εκανες καποιες ρυθμισεις οταν εκλεινες τις εφαρμογες εμεναν στην μνημη με αποτελεσμα οταν παταγες το back <- απο την home button σε ξανανοιγε η οποια εφαρμογη και γενικα ειχε στην μνημη την ολη διαδικασια

τωρα οταν κλεισεις την εφαρμογη απο τις προσφατες εφαρμογες long press <- κλεινουν κανονικα δεν μενει τιποτα στην μνημη και ετσι κατα την γνωμη μου λειτουργει καλυτερα το τηλεφωνο

επισης ο edge φορτωνει παλι σελιδες οπως myf2go που μεχρι τωρα εμπαινα αναγκαστικα απο τον υπολογιστη

γενικα ειναι πολυ καλη η ενημερωση και αυτο πουσκεφτονται ολοι το ειπα και γω πριν,μπορει να ειμαστε 0,1 αλλα ενημερωση πηραμε!!!

το κακο ειναι οτι μαλλον το καλο δεν θα κρατησει και καποια στιγμη απλα θα μας ανακοινωσουν τον τερματισμο τους..

ελπιζω βεβαια να μην επαναληφθει το κακο σε επομενη ενημερωση και τα ξαναχαλασουν

Τωρα που παρατηρω αυτο που λες για τις εφαρμογες και το παρασκηνιο..δεν εχει αλλαξει τιποτα απολυτως..με τον ιδιο τροπο κρατα εφαρμογες στο παρασκηνιο οπως πριν..ριξε μια ματια παλι να δεις..Επισης ο edge εχει ακομα σοβαρα θεματα και η ενημερωση φυσικα ειναι σεβαστη αλλα απλα διορθωσε καποια προβληματα των προηγουμενων εκδοσεων..τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο..Η 1066 αν θυμασαι ηταν ακομα καλυτερη απο αυτη την τελευταια..μεχρι να την ξαναχαλασουν και αυτη...το απευχομαι βεβαια..

Επισης τα wm 10 ειναι τελειωμενα, εχει σταματησει η αναπτυξη τους εδω και καιρο και τα επομενα χρονια παει για reboot η κατασταση για πολλοστη φορα..Τοσο απλα..μην περιμενεις να βγει κανεις να το βροντοφωναξει..μεσα στις ακρες εχουν δωσει το μηνυμα απο την MS..

https://www.windowscentral.com/windows-10-mobile-build-15240-now-rolling-out-insiders-new-emoji

Nεα features-emojis στην νεα εκδοση 15240 της Insider

Windows 10 Mobile 4 Life

Αν και δεν υπάρχουν Apps

Με κάθε επιφύλαξη (προφανώς), τελευταία αχνό-φαίνεται ότι σχετικά θα αργήσει ο επίσημος τερματισμός. Για το τέλος του 18 μάλλον θα πάει, ενώ αν ισχύει (τελευταίες φήμες) ότι θα γίνει προσπάθεια να υποστηριχθεί (ενσωματωθεί) το μεγαλύτερο μέρος των api των μελλοντικών RS3 και RS4 θα είναι πολύ θετικό, διότι τα προβλήματα (λόγω μη υποστήριξης των νέων api από το φθινόπωρο και μετά) με τις UWP εφαρμογές δε θα εμφανιστούν τον επόμενο χρόνο, αλλά τον μεθεπόμενο, δηλαδή το 19. Να πω την αλήθεια δύσκολο το βλέπω το παραπάνω, αλλά έτσι όπως είναι η κατάσταση οτιδήποτε μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια ζωής των συσκευών είναι θετικό, ιδιαίτερα αν συνυπολογιστεί το μηδενικό ποσοστό.

Αυτό φυσικά και μπορεί να γίνει. Παντού γίνεται. Εφόσον κάποιες λειτουργίες είναι «αλληλοσυνδεμένες», είναι σύνηθες κατά την ανάπτυξη/διόρθωση να φτιάχνει η μία και να χαλάει η άλλη. Εγώ το βρίσκω φυσιολογικό, αλλά εννοείται οι αντιδράσεις είναι κατανοητές.

Τα πράγματα στη fast φαίνεται να πηγαίνουν καλά. Χθες δόθηκε η 15240 με 2 νέα χαρακτηριστικά. Υπάρχουν αρκετές θετικές αναφορές.

Faasf να σε ρωτησω κατι...να τα συνοψίσουμε λιγακι...μιας και τα wm10 μπηκαν στο ψυγειο πλεον..μιας και δεν ακολουθουν πλεον σε red 3- 4 κλπ..

Τι πιστευεις εσυ πως θα πρεπει να κανει η MS Για να αποκτησει καποοια στιγμη ανταγωνιστικο store και την καθολικη υποστηριξη των devs?

Επισης την μελλοντικη της κινηση τα επομενα χρονια πιστευεις πως θα την κανει με συσκευη τυπου smartphone ή με νεου ειδους συσκευων?

Τι πιστευεις εσυ πως θα πρεπει να κανει η MS Για να αποκτησει καποοια στιγμη ανταγωνιστικο store και την καθολικη υποστηριξη των devs?

Να μείνει στο πλάνο της. Θεωρώ ότι θα πάρει χρόνο (αρκετό) αλλά σταδιακά η κατάσταση θα αλλάζει.

Επισης την μελλοντικη της κινηση τα επομενα χρονια πιστευεις πως θα την κανει με συσκευη τυπου smartphone ή με νεου ειδους συσκευων?

Αν και θα ήθελα να την κάνει με συσκευή τύπου smartphone (τουλάχιστον για άλλα 3-4 χρόνια), όλα τα δεδομένα δείχνουν ότι θα είναι κάτι διαφορετικό. Τη μάχη στα τηλέφωνα την έχει χάσει προ πολλού και δεν το έχει κρύψει. Όλες(σχεδόν) οι αναφορές (και κινήσεις) προς αυτήν την παραδοχή έχουν να κάνουν. Οπότε οι οποιεσδήποτε τωρινές κινήσεις γίνονται για μελλοντικές "μάχες". Μπορεί να μη φαίνονται στους χρήστες, αλλά έχει τακτοποιήσει αρκετά πράγματα που μερικά χρόνια πριν φάνταζαν χαώδη.

Τωρα που παρατηρω αυτο που λες για τις εφαρμογες και το παρασκηνιο..δεν εχει αλλαξει τιποτα απολυτως..με τον ιδιο τροπο κρατα εφαρμογες στο παρασκηνιο οπως πριν..ριξε μια ματια παλι να δεις..Επισης ο edge εχει ακομα σοβαρα θεματα και η ενημερωση φυσικα ειναι σεβαστη αλλα απλα διορθωσε καποια προβληματα των προηγουμενων εκδοσεων..τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο..Η 1066 αν θυμασαι ηταν ακομα καλυτερη απο αυτη την τελευταια..μεχρι να την ξαναχαλασουν και αυτη...το απευχομαι βεβαια..

Επισης τα wm 10 ειναι τελειωμενα, εχει σταματησει η αναπτυξη τους εδω και καιρο και τα επομενα χρονια παει για reboot η κατασταση για πολλοστη φορα..Τοσο απλα..μην περιμενεις να βγει κανεις να το βροντοφωναξει..μεσα στις ακρες εχουν δωσει το μηνυμα απο την MS..

το κοιταξα και το ξανακοιταξα,οταν κλεισεις την εφαρμογη απο το long press-προσφατες εφαρμογες σβηνει απο την μνημη οποιαδηποτε αλλη δραστηριοτητα της εφαρμογης,μεχρι και την προηγουμενη εκδοση αν πχ εμπαινα στις ρυθμισεις->συσκευες->ποντικι και εκλεινα την εφαρμογη με long press βελακι,-ή να πηγαινα στην home screen απευθειας-μετα απο την home screen αν παταγες πισω, στο ποντικι σε πηγαινε φιλε μου,και αυτο γινοταν με ολες τις εφαρμογες με αποτελεσμα τις εκλεινες ολες απο το long press βελακι,ομως οταν παταγες πισω ειχε στην μνημη ολες τις δραστηριοτητες απο ολες τις εφρμογες και ηταν σαν απο 7 εφαρμογες που επιτρεπεουν τα wp να εχεις 14,τωρα ομως οταν την κλεινεις, κλεινει και ολο το ιστορικο της δραστηριοτητας,το τσεκαρα σε παρα πολλες εφαρμογες

επισης καποιες συνηθως 3ες fb messenger κλεινουν με το βελακι πισω ενω πολλες απο τις μαμα οχι και μενουν στο παρασκηνιο

δεν με ενοχλει ιδιαιτερα αφου η παραπανω βελτιωση που ανεφερα βλεπω οτι πρακτικα κανει την συσκευη πιο γρηγορη αφου κανει καλτερη διαχειριση στην μνημη

Edited by teokarpouzis

επισης καποιες συνηθως 3ες fb messenger κλεινουν με το βελακι πισω ενω πολλες απο τις μαμα οχι και μενουν στο παρασκηνιο

δεν με ενοχλει ιδιαιτερα αφου η παραπανω βελτιωση που ανεφερα βλεπω οτι πρακτικα κανει την συσκευη πιο γρηγορη αφου κανει καλτερη διαχειριση στην μνημη

Τελικά μπήκες στη fast(15240) ή είσαι στην 15063.550;

Όσον αφορά το πίσω βελάκι η προεπιλεγμένη λειτουργία είναι να μπαίνουν οι εφαρμογές στο παρασκήνιο και να μην τερματίζουν. Είναι θέμα προγραμματιστή αν θα επιλέξει να αλλάξει τη συμπεριφορά του back button.

Ναι ο Edge κολλάει πάλι ορισμένες φορές, αλλά λιγότερο από πριν. Τουλάχιστον στη δικιά μου συσκευή. Όσο για μερικές εφαρμογές που δεν μένουν στο παρασκήνιο, όντως κάνει τη συσκευή πιο γρήγορη.

Επίσης κι εγώ θέλω να πιστεύω ότι θα αργήσουν να κάνουν την αλλαγή ή η αλλαγή να ειναι κάπως πιο συμβατή με τα δικά μας τηλέφωνα, για να χαρώ τη συσκευή μου λίγο παραπάνω! Την πήρα γύρω τα Χριστούγεννα του '16 αλλά άρχισα να τη λειτουργώ κανονικά απο τα μέσα Ιανουαρίου του '17, μέχρι να πουλήσω το 830 που είχα σε λειτουργία ακόμη.

Κι εγώ θα ήθελα μια επανεκκίνηση της MS με δικό της smartphone (Surface Phone;;;), αλλά δεν το βλέπω ούτε κι εγώ, με τα σημερινά δεδομένα, όπως λέει και ο faasf! :(

Edited by evris2013

Τελικά μπήκες στη fast(15240) ή είσαι στην 15063.550;

Όσον αφορά το πίσω βελάκι η προεπιλεγμένη λειτουργία είναι να μπαίνουν οι εφαρμογές στο παρασκήνιο και να μην τερματίζουν. Είναι θέμα προγραμματιστή αν θα επιλέξει να αλλάξει τη συμπεριφορά του back button.

15063.540 ειμαι ,οχι δεν ειμαι στην fast,αυτο που λες να μπαινουν οι εφαρμογες στο παρασκηνιο και στα 8,1 ηταν ετσι απο οσο θυμαμαι, οι περισσοτερες εκλειναν,περιπου οπως αυτη εδω, καποιες κλεινουν καποιες μπαινουν στο παρασκηνιο,ομως αυτο που λεω ειναι βελτιωση και γεγονος ,ασχετα αν εκλειναν ή οχι οταν τις εκλεινα μονος μου απο τις εφ.παρασκηνιου κραταγε στην μνημη ολη την δραστηριοτητα ενω τωρα οχι