Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@panos9553 γιατί στην rs2 ιδιους κωδικούς έχουν;

Στην RS2 πηγαιναν μαζι οι κωδικοι γιατι πηγαινε μαζι και η εξελιξη τους...απλα με μικρες διαφορες στα τελικα νουμερα καμια φορα μεχρι που ξαναταιριαζαν..

Στο Mobile δεν ειναι RS3 αυτη που εχει δωθει..αλλα ονομαζεται 15207.0 (feature 2) και ειναι σαν μια ενδιαμεση πλεον δηλ. RS2+.

Με πιο απλα λογια η εξελιξη του Mobile εχει μπει στο <<ψυγειο>> ..καταλαβαινεις τι σημαινει αυτο ετσι?

Θα φανει στο μακρινο μελλον τι θα κανουν παλι και αν θα ξαναφερουν στα ισια το developing pc-mobile...

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σε όλους.Η 10586 107 θεωρείται σταθερή ή όχι;

Έφερα σε αυτήν το 1020 μου,καμουφλαρισμενο ως 1520.

Λειτουργεί και η οθόνη γρήγορης ματιάς ακόμα στην έκδοση αυτή,που το θεωρώ απαραίτητο για καθημερινή χρήση.

Να ψάξω και για επομενη fast release ή να κάνω reset αμέσως; ώστε να μείνω οριστικά σε αυτήν κι απλα να ενημερώνω εφαρμογές μελλοντικά.

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Στην RS2 πηγαιναν μαζι οι κωδικοι γιατι πηγαινε μαζι και η εξελιξη τους...απλα με μικρες διαφορες στα τελικα νουμερα καμια φορα μεχρι που ξαναταιριαζαν..

Στο Mobile δεν ειναι RS3 αυτη που εχει δωθει..αλλα ονομαζεται 15207.0 (feature 2) και ειναι σαν μια ενδιαμεση πλεον δηλ. RS2+.

Με πιο απλα λογια η εξελιξη του Mobile εχει μπει στο <<ψυγειο>> ..καταλαβαινεις τι σημαινει αυτο ετσι?

Θα φανει στο μακρινο μελλον τι θα κανουν παλι και αν θα ξαναφερουν στα ισια το developing pc-mobile...

Πάντως το mobile θα μείνει. Με όποιον τρόπο κι αν γίνει.

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Αν δεν αλλάξει κάτι ριζικά, το βλέπω δύσκολο: Έχουν μείνει ελάχιστες mobile συσκευές στο οικοσύστημα, τρίτοι κατασκευαστές δεν φαίνονται πρόθυμοι να επενδύσουν χρόνο και πόρους για συσκευές με ένα λειτουργικό που δεν έχει σαφή κατεύθυνση (βλέπε συνεχείς αλλαγές και ασυμβατότητα εφαρμογών με προηγούμενες εκδόσεις λειτουργικού) και η ίδια η MS φαίνεται ότι κρατάει σε backup ένα πιθανό Surface Phone που θα μπορούσε να αναστήσει το λειτουργικό. Μεμονωμένες αξιόλογες προσπάθειες hardware (βλ. HP x3) έχουν περιορίσμενη απήχηση (βλ. επαγγελματίες) και λειτουργιών (βλέπε Continuum) δεν προχώρησαν παραπάνω από ένα ενδιαφέρον πρωτότυπο - ακόμη και η αντιγραφή του Continuum από τη Samsung είχε μεγαλύτερη απήχηση...

Πραγματικά ελπίζω να βγω λάθος, αλλά αν συνεχίσει αυτή η κατάσταση με μισοτελειωμένο λειτουργικό και ελάχιστες πλεον επιλογές σε συσκευές, δεν υπάρχει μέλλον για τα Windows Mobile/Phone.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Πιθανότατα θα μείνει μέχρι να κάνει άλλο ένα restart η ms μήπως και καταφέρει κάτι στη mobile αγορά. Πάντως ένα καλό νέο για τους κατόχους του εξαιρετικού 930 είναι ότι έστω και μέσω insider-release preview παίρνει την CU.Μέχρι να πεθάνουν -αν πεθάνουν- τα παραθύρια στα κινητά ευχαριστήσου τη συσκευή σου που πάει αέρας και το λειτουργικό που σε καλύπτει και αν βγει κάτι καλύτερο έχει καλώς.

νokia lumia 1020, με 14393.67, έχοντας και το scale οθόνης του lumia 1520.

επανηλθε εν λειτουργια η glance screen , μεσω interop tools.

ερώτηση:

του κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων ωστε να μην χαθει η glance screen μελλοντικα, καθως επισης να επανελθει στο "φυσιολογικο" scale οθονης ?

ή το αφήνω έτσι και ελπιζω να συνεχιζει να λειτουργει η οθόνη γρήγορης ματιάς μεχρι το τελευταιο update που θα παρει ως 1520 (15063.2 αν θυμαμαι καλα).

με ελεγχο αναβαθμισεων, βρηκε την 15063.2 η οποια ειναι νομιζω η πιο προσφατη για το 1520. ευτυχως ειμαι με δεδομενα και δεν κατεβαινει. οταν συνδεθω σε wifi, να την κατεβασω και να την εγκαταστησω? ή ρισκαρω να χαθει η οθονη γρηγορης ματιας και παλι.

Edited by Thou_Bou

Πιθανότατα θα μείνει μέχρι να κάνει άλλο ένα restart η ms μήπως και καταφέρει κάτι στη mobile αγορά. Πάντως ένα καλό νέο για τους κατόχους του εξαιρετικού 930 είναι ότι έστω και μέσω insider-release preview παίρνει την CU.Μέχρι να πεθάνουν -αν πεθάνουν- τα παραθύρια στα κινητά ευχαριστήσου τη συσκευή σου που πάει αέρας και το λειτουργικό που σε καλύπτει και αν βγει κάτι καλύτερο έχει καλώς.

Εμ κι εγώ γι αυτό λέω ότι το mobile θα το κρατήσει. Αλλιώς πως θα βγάλει το Surface Phone!

Τη συσκευή μου θα τη κρατήσω φυσικά όσο πάει!

Edit: http://m.gsmarena.com/windows_10_mobile_creators_update_launched-news-24740.php

Edited by evris2013

Εμείς που δεν είμαστε στην λίστα (L930) για το CU τι προτείνετε σαν καλύτερη λύση, insider η αλλαγές στη registry? Σημασία έχει να μην παρουσιασει τίποτα προβλήματα τώρα ή με μελλοντικά updates.

Καλημερα

Να ρωτησω με την Redstone2 το continumm στα lumia 950 & 950xl θα εχουν multitask?

γνωρίζει κανείς?

Νομίζω δεν δίνεται. Εκτός από αυτό που αναμενόταν, πολλά ακόμη χαρακτηριστικά της έκδοσης για desktop δεν έχουν ενσωματωθεί στα mobiles.

Αν δεν αλλάξει κάτι ριζικά, το βλέπω δύσκολο: Έχουν μείνει ελάχιστες mobile συσκευές στο οικοσύστημα, τρίτοι κατασκευαστές δεν φαίνονται πρόθυμοι να επενδύσουν χρόνο και πόρους για συσκευές με ένα λειτουργικό που δεν έχει σαφή κατεύθυνση (βλέπε συνεχείς αλλαγές και ασυμβατότητα εφαρμογών με προηγούμενες εκδόσεις λειτουργικού) και η ίδια η MS φαίνεται ότι κρατάει σε backup ένα πιθανό Surface Phone που θα μπορούσε να αναστήσει το λειτουργικό. Μεμονωμένες αξιόλογες προσπάθειες hardware (βλ. HP x3) έχουν περιορίσμενη απήχηση (βλ. επαγγελματίες) και λειτουργιών (βλέπε Continuum) δεν προχώρησαν παραπάνω από ένα ενδιαφέρον πρωτότυπο - ακόμη και η αντιγραφή του Continuum από τη Samsung είχε μεγαλύτερη απήχηση...

Πραγματικά ελπίζω να βγω λάθος, αλλά αν συνεχίσει αυτή η κατάσταση με μισοτελειωμένο λειτουργικό και ελάχιστες πλεον επιλογές σε συσκευές, δεν υπάρχει μέλλον για τα Windows Mobile/Phone.

Είναι έτσι. Διαφωνώ μόνο με το χαρακτηρισμό "μισοτελειωμένο λειτουργικό". Το λειτουργικό εδώ και καιρό είναι σε πολύ καλό επίπεδο, τουλάχιστον όπως τρέχει στις συσκευές x50, και αρκούσε να προστίθενται καινούρια χαρακτηριστικά με σταθερό ρυθμό ή να διορθώνονται τα λάθη. Επειδή όμως βρίσκεται σε ανυποληψία είναι αδύνατον να κεντρίσει το ενδιαφέρον, αν δεν υπάρξουν αλλαγές.

Όσον αφορά το τι θα γίνει σε σχέση με το υπάρχον λειτουργικό, θα φανεί στις εκδόσεις στο insider.

Όπως έχει αναφερθεί αρκετές φορές, προς το παρόν οι insiders δεν παίρνουν αναβαθμίσεις της RS3 αλλά αναβαθμίσεις (υπολειπόμενα χαρακτηριστικά, προσθήκες) της Creators. Η τελευταία επίσημη ενημέρωση αναφέρει πως χωρίστηκαν τα branches λόγω της πρόσθετης δουλειάς που απαιτείται για να συγκλίνει ο κώδικας του OneCore (api της uwp). Το ρήμα «συγκλίνει» θεωρούν αρκετοί ότι υπονοεί διαχωρισμό.

Λόγω του πρότερου βίου της MS είναι αναμενόμενο να υπάρχει καχυποψία και να μην πιστεύει κανείς τις «επίσημες» ενημερώσεις.

Τα δεδομένα μέχρις στιγμής είναι:

1. το μόνο άρθρο που έχω διαβάσει, στο οποίο γράφεται ότι έχουν ακούσει ότι υπάρχουν εσωτερικά εκδόσεις της RS3 για mobiles.

2. στην Creators δεν υποστηρίζεται ο 835, οπότε είναι αδύνατον να αναμένεται συσκευή με 835. Όχι ότι αναμένεται άλλη συσκευή, αλλά το γεγονός επιβαρύνει περεταίρω την κατάσταση.

3. κανείς δεν είναι βέβαιος τι στάση θα ακολουθήσει η MS (θα αποσυρθεί συνεχίζοντας για κάποιο χρονικό διάστημα τις αναβαθμίσεις στις εναπομείνασες συσκευές, θα συνεχίσει την υποστήριξη στην υπάρχουσα κατάσταση με κάποιες διορθωτικές κινήσεις, θα κάνει ριζικές αλλαγές, κοινώς restart)

4. προς το παρόν στο insider δίνονται κανονικά αναβαθμίσεις

5. φαίνεται πως η υπόσχεση, ότι οι συσκευές που κόπηκαν θα συνεχίσουν να λαμβάνουν αναβαθμίσεις μέσω insider-release preview, προς το παρόν, να τηρείται.

Edited by faasf

Είναι έτσι. Διαφωνώ μόνο με το χαρακτηρισμό "μισοτελειωμένο λειτουργικό". Το λειτουργικό εδώ και καιρό είναι σε πολύ καλό επίπεδο, τουλάχιστον όπως τρέχει στις συσκευές x50, και αρκούσε να προστίθενται καινούρια χαρακτηριστικά με σταθερό ρυθμό ή να διορθώνονται τα λάθη.

Χαίρομαι που το ακούω, γιατί εκτιμώ τις απόψεις σου και πάντα τις παρακολουθώ με ενδιαφέρον.

Για να μην παρεξηγηθώ σχετικά με το "μισοτελειωμένο", να ξεκαθαρίσω το εξής: Γνωρίζω ότι τα Windows 10 (σε όλες τις συσκευές και εκδόσεις) έχουν rolling releases και συνεχή updates, οπότε δεν μπορεί να θεωρηθεί κάποια έκδοση ως τελική. Μεταξύ αυτού όμως και της ύπαρξης διαφόρων προβλημάτων που δεν έχουν επιλυθεί μέχρι και σήμερα (και αναφέρομαι στα Windows Mobile) υπάρχει ένα μεγάλο χάσμα. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι τα Windows Phone/Mobile δεν ήταν έτοιμα όταν βγήκαν και εξακολουθούν να μην είναι έτοιμα μετά από τόσους μήνες κυκλοφορίας, εξού και το "μισοτελειωμένο", και ότι όλοι οι χρήστες του λειτουργικού (Insiders και μη) αντιμετωπίζονται ως beta testers.

Επίσης λειτουργικό φορητών συσκευών που εν έτει 2017 δεν υποστηρίζει USB OTG, κάποιο πρωτόκολλο συνδεσιμότητας με συστήματα αυτοκινήτων (βλέπε Mirrorlink, στο consortium του οποίου ήταν η MS αλλά αποσύρθηκε) όταν οι αντίπαλοι χτυπάνε άμεσα με Android Auto και CarPlay (iOS), καθώς και άλλες νέες τεχνολογίες και πρωτόκολλα, δεν μπορεί να έχει μέλλον. Αυτά τα υποστηρίζουν Android συσκευές των €50-100 εδώ και χρόνια και εμείς ακόμη τσακωνόμαστε αν είναι θέμα hardware ή software (βλ. USB OTG). :X

Edited by geoponer
Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Χαίρομαι που το ακούω, γιατί εκτιμώ τις απόψεις σου και πάντα τις παρακολουθώ με ενδιαφέρον.

Για να μην παρεξηγηθώ σχετικά με το "μισοτελειωμένο", να ξεκαθαρίσω το εξής: Γνωρίζω ότι τα Windows 10 (σε όλες τις συσκευές και εκδόσεις) έχουν rolling releases και συνεχή updates, οπότε δεν μπορεί να θεωρηθεί κάποια έκδοση ως τελική. Μεταξύ αυτού όμως και της ύπαρξης διαφόρων προβλημάτων που δεν έχουν επιλυθεί μέχρι και σήμερα (και αναφέρομαι στα Windows Mobile) υπάρχει ένα μεγάλο χάσμα. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι τα Windows Phone/Mobile δεν ήταν έτοιμα όταν βγήκαν και εξακολουθούν να μην είναι έτοιμα μετά από τόσους μήνες κυκλοφορίας, εξού και το "μισοτελειωμένο", και ότι όλοι οι χρήστες του λειτουργικού (Insiders και μη) αντιμετωπίζονται ως beta testers.

Επίσης λειτουργικό φορητών συσκευών που εν έτει 2017 δεν υποστηρίζει USB OTG, κάποιο πρωτόκολλο συνδεσιμότητας με συστήματα αυτοκινήτων (βλέπε Mirrorlink, στο consortium του οποίου ήταν η MS αλλά αποσύρθηκε) όταν οι αντίπαλοι χτυπάνε άμεσα με Android Auto και CarPlay (iOS), καθώς και άλλες νέες τεχνολογίες και πρωτόκολλα, δεν μπορεί να έχει μέλλον. Αυτά τα υποστηρίζουν Android συσκευές των €50-100 εδώ και χρόνια και εμείς ακόμη τσακωνόμαστε αν είναι θέμα hardware ή software (βλ. USB OTG). :X

Και ΄γω εκτιμώ τις απόψεις σου και με βρίσκουν σύμφωνο.

Έχεις δίκαιο ότι υπάρχουν κάποιες ελλείψεις, αλλά έχω την τάση συγκεκριμένες ελλείψεις να μην τις θεωρώ σημαντικές (π.χ. υποστήριξη πρωτόκολλων), κυρίως γιατί θεωρώ ότι είναι σχετικά εύκολο και αναμενόμενο κάποια στιγμή να υπάρξει υποστήριξη (εκτός αν είναι άλλοι οι λόγοι π.χ. πατέντες, διαφωνίες κ.τ.λ.). Κατά την άποψή μου, άλλα είναι τα δύσκολα και τα σημαντικά σε ένα λειτουργικό, γι' αυτό και διαφώνησα με τον χαρακτηρισμό. Και σε αυτά -τα δύσκολα- νομίζω τα έχει πάει καλά.

Για το αν είμαστε beta testers. Στην αρχή ίσχυε. Όπως ισχύει για κάθε νέο λογισμικό. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για το λογισμικό των λογισμικών που είναι ένα λειτουργικό σύστημα το οποίο ήταν κατασκευασμένο σχεδόν από την αρχή. Εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι υπήρξε βιασύνη από τη MS ή λάθος υπολογισμοί.

Σημ. USB OTG υποστηρίζεται νομίζω μόνο από τα 950/950 xl. μέσω τρίτου αντάπτορα. Ποντίκι, πληκτρολόγιο, εξωτερικός δίσκος συνδέονται κανονικά. Έχω τον ίδιο με του άρθρου.

Usb otg κανονικά στο 950 χωρίς adapter.

Ένα ADATA DUO έχω και κάνω τη δουλειά μου εύκολα και γρήγορα όσον αφορά στη μεταφορά αρχείων.

Usb otg κανονικά στο 950 χωρίς adapter.

Ένα ADATA DUO έχω και κάνω τη δουλειά μου εύκολα και γρήγορα όσον αφορά στη μεταφορά αρχείων.

Αυτό δεν το ήξερα είναι η αλήθεια!

Αυτό δεν το ήξερα είναι η αλήθεια!

Την παραπάνω δυνατότητα την έχουν όσες συσκευές υποστηρίζουν το continuum άρα και η δική σου.....;)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Σημ. USB OTG υποστηρίζεται νομίζω μόνο από τα 950/950 xl. μέσω τρίτου αντάπτορα. Ποντίκι, πληκτρολόγιο, εξωτερικός δίσκος συνδέονται κανονικά. Έχω τον ίδιο με του άρθρου.

Αν και δεν θέλω να βγω off-topic, μιλάμε αποκλειστικά για τις ναυαρχίδες της MS (και φυσικά αντίστοιχης κατηγορίας και κόστους συσκευές από HP και ίσως Alcater), τη στιγμή που π.χ. στο Android είναι κάτι που υποστηρίζεται και από την φθηνότερη κινέζικη λύση. Και είναι κάτι που ενώ είναι απλό και εύκολο στην υλοποίηση, η MS κατάφερε να το παρουσιάσει ως επίτευγμα για τις ναυαρχίδες της μόνο. Αλλά (για να γκρινιάξω και πάλι) μιλάμε για εταιρεία που συνεχίζει να παρουσιάζει σαν feature τη δυνατότητα επιλογής μαύρου background σε ορισμένες εφαρμογές της (αντί του κλασσικού λευκού), όπως και τη δυνατότητα HTML υπογραφής στον email client που δίνει με τα Windows (υποστηρίχθηκε μετά από πολύ καιρό και παράπονα από τους χρήστες) :X

Αυτά. Κατά τα άλλα είναι όπως τα συζητάμε όλοι εδώ και καιρό. :)

Τώρα πια διαθέσιμο και το Windows 10 Mobile Creators update

https://techingreek.com/tora-pia-diathesimo-ke-to-windows-10-mobile-creators-update/

Από την διάρκεια της χθεσινής ημέρας, η εταιρεία έκανε διαθέσιμο το Windows 10 Mobile Creators Update.

Περιληπτικά αναφέρεται πως η Microsoft συνεχίζει να προσφέρει πακέτα αναβαθμίσεων και συγκεκριμένα με την αναβάθμιση αυτή υπόσχεται πως όλοι πλέον αποκτούν το δικαίωμα να δημιουργούν, να μοιράζονται και να ζουν το 3D και mixed reality και κάθε gamer μπορεί να γίνει broadcaster.

Μια σημαντική και ευχάριστη αλλαγή είναι πως πλέον ο Microsoft Edge θα είναι ο πρώτος browser με 3D απεικόνιση, ενώ διαθέτει την λειτουργία Snooze που σου υπενθυμίζει πως έχει ανοιχτή καρτέλα την οποία έχεις να ανοίξεις καιρό για να δεις πληροφορίες, ενώ η Cortana σου διαβάζει τα notifications στο Action Center.

Τώρα για όλους εκείνους που αγαπάνε τα e-books, έρχεται η υποστήριξη EPUB απευθείας στον Edge Browser και για τους χρήστερς από ΗΠΑ δίνεται η επιλογή για απευθείας αγοράς βιβλίων μέσω του Windows Store.

Στα νέα χαρακτηριστικά θα δούμε και την επιλογή ενεργοποίησης/απενεργοποίησης του Wi-Fi για προκαθορισμένο χρόνο, αυτό υπάρχει βέβαια και στην έκδοση του Creators Update για PC. Επιπλέον, η Cortana ελέγχει πλέον το Playback και την ένταση ήχου, ενώ μπορεί ο χρήστης να την ρωτήσει το μουσικό κομμάτι που παίζει και τέλος, άλλο feature που υπάρχει πια είναι η δυνατότητα να κάνεις reset μια εφαρμογή και αυτή να επιστρέψει στην αρχική της κατάσταση.

Ομολογουμένως, το Mobile Redstone 2 είναι μια μεγάλη και απαραίτητη αναβάθμιση για την πλατφόρμα, αλλά λίγες συσκευές θα έχουν την ευκαιρία να την “καλωσορίσουν”, όπως τα μοντέλα:

HP Elite x3

Microsoft Lumia 550

Microsoft Lumia 640/640XL

Microsoft Lumia 650

Microsoft Lumia 950/950XL

Alcatel Idol 4s

Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC

iOSiPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) Microsoft BAND

✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3

Τώρα πια διαθέσιμο και το Windows 10 Mobile Creators update

https://techingreek.com/tora-pia-diathesimo-ke-to-windows-10-mobile-creators-update/

Από την διάρκεια της χθεσινής ημέρας, η εταιρεία έκανε διαθέσιμο το Windows 10 Mobile Creators Update.

Περιληπτικά αναφέρεται πως η Microsoft συνεχίζει να προσφέρει πακέτα αναβαθμίσεων και συγκεκριμένα με την αναβάθμιση αυτή υπόσχεται πως όλοι πλέον αποκτούν το δικαίωμα να δημιουργούν, να μοιράζονται και να ζουν το 3D και mixed reality και κάθε gamer μπορεί να γίνει broadcaster.

Μια σημαντική και ευχάριστη αλλαγή είναι πως πλέον ο Microsoft Edge θα είναι ο πρώτος browser με 3D απεικόνιση, ενώ διαθέτει την λειτουργία Snooze που σου υπενθυμίζει πως έχει ανοιχτή καρτέλα την οποία έχεις να ανοίξεις καιρό για να δεις πληροφορίες, ενώ η Cortana σου διαβάζει τα notifications στο Action Center.

Τώρα για όλους εκείνους που αγαπάνε τα e-books, έρχεται η υποστήριξη EPUB απευθείας στον Edge Browser και για τους χρήστερς από ΗΠΑ δίνεται η επιλογή για απευθείας αγοράς βιβλίων μέσω του Windows Store.

Στα νέα χαρακτηριστικά θα δούμε και την επιλογή ενεργοποίησης/απενεργοποίησης του Wi-Fi για προκαθορισμένο χρόνο, αυτό υπάρχει βέβαια και στην έκδοση του Creators Update για PC. Επιπλέον, η Cortana ελέγχει πλέον το Playback και την ένταση ήχου, ενώ μπορεί ο χρήστης να την ρωτήσει το μουσικό κομμάτι που παίζει και τέλος, άλλο feature που υπάρχει πια είναι η δυνατότητα να κάνεις reset μια εφαρμογή και αυτή να επιστρέψει στην αρχική της κατάσταση.

Ομολογουμένως, το Mobile Redstone 2 είναι μια μεγάλη και απαραίτητη αναβάθμιση για την πλατφόρμα, αλλά λίγες συσκευές θα έχουν την ευκαιρία να την “καλωσορίσουν”, όπως τα μοντέλα:

HP Elite x3

Microsoft Lumia 550

Microsoft Lumia 640/640XL

Microsoft Lumia 650

Microsoft Lumia 950/950XL

Alcatel Idol 4s

Μόνο που δεν την έμαθαν ακόμα ελληνικά την Cortana! :(

Ισχύει άλλα αν τα πας σχετικά καλά με τα αγγλικά δεν θα έχεις θέμα. Εγώ την έχω ενεργοποιημένη σε pc/tablet/κινητό με τον ίδιο MS λογαριασμό και μου έρχονται όλες οι ειδοποιήσεις του κινητού παντού. Γενικά και το cu σε pc/tablet μου άρεσε, νιώθω ότι έχουν ανεβεί και ταχύτητα.

From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Lumia 950XL

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Ισχύει άλλα αν τα πας σχετικά καλά με τα αγγλικά δεν θα έχεις θέμα. Εγώ την έχω ενεργοποιημένη σε pc/tablet/κινητό με τον ίδιο MS λογαριασμό και μου έρχονται όλες οι ειδοποιήσεις του κινητού παντού. Γενικά και το cu σε pc/tablet μου άρεσε, νιώθω ότι έχουν ανεβεί και ταχύτητα.

Εμ αυτό ακριβώς ειναι το πρόβλημα με μένα! Τα αγγλικά! :(

Πάντως ούτε ίχνος από Creator ως της 10:35 σήμερα το πρωί!...

Edited by evris2013

Είμαι σε lumia 435 με Windows 10 mobile (Insider, slow ring) και πάω να δω ενα βίντεο μέσω Youtube στον Edge και μόλις διαβάζω τα σχόλια και πατήσω να δω περισσοτερα με επιστρέφει στα σχολια που εχω ηδη διαβάσει, βεβαια προβάλλει λίγα περισσότερα, αλλά πρέπει να διαβάζω τα ίδια για να δω καποια περισσότερα μετά. Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί αυτό;

καλημέρα σε όλους.

να ρωτησω κατι?

εχω το lumia1020 με περασμενα 10αρια.

για να το κανω αυτο του εκανα "enable root access"/

στο τελος διαδικασιων που ηθελα, εκανα disable ροοτ access.

επισης χρησιμοποιησα την εφαρμογη interop unlock για να το μετονομασω σε 950.

το θεμα ειναι, οτι θελω να παρω καποιες εικονες από τον φακελο downloads του κινηητου στον υπολογιστη μου.συνδεοντας ομως το κινητο, μου ανοιγει ολους τους φακελους κινητού, κρυφους , φανερους , ολα.

θα ηθελα να απενεργοποιησω αν γινεται την προβολη αυτη την αναλυτικη, να βλεπω μονο 3-4 βασικους φακελους για μεταφορα αρχειων, μουσικης κτλ.

ενημέρωση:

θεμα κινητου ειναι, αποεπελεξα το "κρυφα αρχεια" στον υπολογιστη μου, αλλα και παλι βλεπω πολλους "περιεργους" φακελους στο κινητο, πχ. ΕFIESP,MMOS κτλ.

ελπίζω καπως να μπορουσα να το επαναφερω στην απλη προβολη φακελων "documents", "music ", "images".

Αναρωτιέμαι, αν εκανα uninstall την εφαρμογη interop unlock, μηπως εφτιαχνε.

και αν θα παραμεινουν οι αλλαγες της registry που εκανα στο κινητο μου, ωστε από 1020 που ειναι, να φαινεται ως 950.

Edited by Thou_Bou

https://mspoweruser.com/microsoft-says-windows-phone-retrenchment-end-june/

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4