Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στα δικά μας τώρα,πότε θα γίνει το κόλπο με τον νέο τρόπο η αναβάθμιση,ξέρουμε;

Sent from mTalk

Μετά την αναβάθμιση σε redstone 2.

Τι εννοείτε για το κόλπο και για νέο τρόπο αναβάθμισης; Έχω χάσει κάτι; Η Redstone2 αν δεν κάνω λάθος δεν θα δοθεί από άνοιξη του 2017;

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

E καλά,δεν θα σε ρωτήσω κιόλας.

Αν αργήσει πάντως,3 και ο κούκος θα μείνουν να κρατάνε το νήμα.

Διαφωνώ. 3 και ο κούκος είμαστε τώρα. Μετά θα φύγει και ο κούκος.....:lol:

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Διαφωνώ

Θα μείνει μόνο ο κούκος

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Διαφωνώ

Θα μείνει μόνο ο κούκος

Θυμήθηκα το ανέκδοτο που σκάει η αστυνομία σε τεκέ, οι θαμώνες έχουν από νωρίς τις πληροφορίες και βάζουν το "πράμα" στο ρολόι με τον κούκο. Αφού δεν βρήκε τίποτα η αστυνομία κι είναι έτοιμη να φύγει, βγαίνει ο κούκος ψιλοζαλισμένος, κοιτά την ώρα....

3 παρά......δε γαμ..... ΚΟΥΚΟΥ!

Κάπως έτσι είμαστε κι εμείς στην windows mobile/phone κοινότητα του myphone.

Εντάξει σίγουρα.

Πάντως έχοντας στο μυαλό ότι εμείς πες εντάξει σαν χώρα δεν υπάρχουμε στα σχέδια πωλήσεων,δεν σκέφτεται η ms ότι με τις συνεχόμενες κακοτοπιές θα εξαφανιστεί στο mobile και στον υπόλοιπό κόσμο;

Τέλος πάντων,θα βγει εκτός πάλι η κουβέντα.

Xiaomi 12 Pro

Εγώ σκέφτομαι πως αν η Microsoft το γυρίσει σε τηλέφωνα με full Windows τότε τα wm10 θα ψιλοβγουνε off....

Εγώ σκέφτομαι πως αν η Microsoft το γυρίσει σε τηλέφωνα με full Windows τότε τα wm10 θα ψιλοβγουνε off....

Μέχρι να γίνει αυτό θα λήξει και η 3χρονη υποστήριξη των Lumia! Γι αυτό τα ξεφορτώνονται σιγά-σιγά! ;)

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Πολύ πιθανό,αλλά μετά ξεχνάμε το vfm.

----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μέχρι να γίνει αυτό θα λήξει και η 3χρονη υποστήριξη των Lumia! Γι αυτό τα ξεφορτώνονται σιγά-σιγά! ;)

Aυτό είναι καθαρά δικός σου συλλογισμός.

Δεν είναι κακό να ξεκινάς γράφοντας : "Πιστεύω πως..."

Edited by Chryssostomos

Xiaomi 12 Pro

Πολύ πιθανό,αλλά μετά ξεχνάμε το vfm.

----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Aυτό είναι καθαρά δικός συλλογισμός.

Όντως θα μας έρθει κατακέφαλα καμιά 1000αρα ευρώ στο φτηνό και θα ψαχνόμαστε να πάμε στο android τότε :lol::lol::lol::lol::lol:

:p

Ενώ στα αρνητικά σχόλια δεν χρειάζεται το "πιστεύω πως..." διότι είναι στάνταρ έτσι; είτε το πιστεύουμε είτε όχι...

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Ενώ στα αρνητικά σχόλια δεν χρειάζεται το "πιστεύω πως..." διότι είναι στάνταρ έτσι; είτε το πιστεύουμε είτε όχι...

όταν οι μισοί και πλέον δηλώνουν το ίδιο,δεν είναι προσωπική άποψη πια.;)

Αν τα έγραφα μόνος μου πχ,τα όποια θέματα,θα ήταν πρόβλημα(μου).

Xiaomi 12 Pro

Πουθενα δεν παει ο κουκος....

Εδω θα μεινει εστω και μονος

Για δες και από που το στέλνω !!!!!!

Ετοιμάζω άρθρο για το ανδροειδες σε σχέση με μας

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by colossus_r

Ενδιαφέρον ακούγεται

Δεν σταματάει να μας μαγεύει αυτός ο Κολοσσός. Κόσμημα για το φόρουμ!!!!!

Εχθές το σκεφτόμουνα. Το έχεις αργήσει!

Παραθέτω αυτούσια δύο σχόλια χρηστών που σχολιάζουν σε ποστ του wpcentral μόνο και μόνο επειδή εκφράζουν απόλυτα και τη δικιά μου εμπειρία:

fdruid

Windows 10 Mobile IS ready.

It's a perfectly working and capable modern mobile OS. It's not a beta, it's not even buggy as it was upon release.

It's a different thing saying it "isn't ready yet" to imply that it's not attractive to the majority of mobile users or can't grow a target audience in the current mobile landscape of OS and devices.

If the writer is trying to say that W10M doesn't have the WOW factor of it's supposed potential beyond what it is now, it's not something you can blame on a current product.

estidi

This. I recently switched to Android (due to lack of crucial app support on W10M) and am surprised by how W10M actually catch up with Android in terms of basic functionality, and even surpasses some of them, like integration with Office apps and Cortana vs Google Now (which doesn't work in my country; Cortana does work although it's not officially supported).

Δεν βλέπω να λένε κάτι περισσότερο από αυτό που στην ουσία λέμε και εμείς εδώ.

Xiaomi 12 Pro

Παραθέτω αυτούσια δύο σχόλια χρηστών που σχολιάζουν σε ποστ του wpcentral μόνο και μόνο επειδή εκφράζουν απόλυτα και τη δικιά μου εμπειρία:

fdruid

Windows 10 Mobile IS ready.

It's a perfectly working and capable modern mobile OS. It's not a beta, it's not even buggy as it was upon release.

It's a different thing saying it "isn't ready yet" to imply that it's not attractive to the majority of mobile users or can't grow a target audience in the current mobile landscape of OS and devices.

If the writer is trying to say that W10M doesn't have the WOW factor of it's supposed potential beyond what it is now, it's not something you can blame on a current product.

estidi

This. I recently switched to Android (due to lack of crucial app support on W10M) and am surprised by how W10M actually catch up with Android in terms of basic functionality, and even surpasses some of them, like integration with Office apps and Cortana vs Google Now (which doesn't work in my country; Cortana does work although it's not officially supported).

Να πουμε καποια πραγματακια σαν ανακεφαλαιωση, γιατι γίνονται όμορφες συζητήσεις ειδικά τελευταία.

Φυσικα και τα wm10 για εμενα ειναι το πιο ομορφο, απλο και πιο αμεσο με τον χρηστη λειτουργικο εκει εξω. Που πλεον δεν του λειπουν αρκετα πραγματα αλλα βρισκεται σε συνεχη εξελιξη.

Εκει που εγω τρελαίνομαι πραγματικα ειναι στο εξης.

Πως επιτρέπεται η MS που ειναι ΚΟΛΟΣΣΟΣ με ολη την σημασια της λεξης, να βγαζει νεες συσκευες με χιλια δυο προβληματα, πως επιτρεπεται να βγαινουν ακομα και σημερα Updates και να σκανε στο ασχετο διαφορα θεματα, πως επιτρεπεται αυτη η Εταιρειαρα να συμπεριφερεται τοσο ερασιτεχνικα?

Εχει ενα τετοιο οπλο και σφυραει κλεφτικα...και μου την δινει ακομα περισσοτερο που καποιοι την δικαιολογουν κιολας, δεν θα επεφτε στο 0.1-0.2 % κυριοι αν ηταν σωστοτατη απεναντι σε παλιους και νεους πελατες..με συγχωρειται αλλα αυτη ειναι η αποψη μου.

Τελειονοντας dalailama χαιρομαι πραγματικα που υπαρχουν χρηστες σαν εσενα που εκτιμουν και δοκιμαζουν και τα αλλα λειτουργικα που ανεφερες πιο πανω ας μην υπαρχουν πια στην αγορα πλεον..και δεν τρωνε μασημενη τροφη..(εμενα μου αρεσε πολυ το web os, ηταν απιστευτο..ΑΛΛΑΑΑΑΑ)

Να πουμε καποια πραγματακια σαν ανακεφαλαιωση, γιατι γίνονται όμορφες συζητήσεις ειδικά τελευταία.

Φυσικα και τα wm10 για εμενα ειναι το πιο ομορφο, απλο και πιο αμεσο με τον χρηστη λειτουργικο εκει εξω. Που πλεον δεν του λειπουν αρκετα πραγματα αλλα βρισκεται σε συνεχη εξελιξη.

Πως επιτρέπεται η MS που ειναι ΚΟΛΟΣΣΟΣ με ολη την σημασια της λεξης, να βγαζει νεες συσκευες με χιλια δυο προβληματα, πως επιτρεπεται να βγαινουν ακομα και σημερα Updates και να σκανε στο ασχετο διαφορα θεματα, πως επιτρεπεται αυτη η Εταιρειαρα να συμπεριφερεται τοσο ερασιτεχνικα?

Εχει ενα τετοιο οπλο και σφυραει κλεφτικα...και μου την δινει ακομα περισσοτερο που καποιοι την δικαιολογουν κιολας, δεν θα επεφτε στο 0.1-0.2 % κυριοι αν ηταν σωστοτατη απεναντι σε παλιους και νεους πελατες..με συγχωρειται αλλα αυτη ειναι η αποψη μου.

Τελειονοντας dalailama χαιρομαι πραγματικα που υπαρχουν χρηστες σαν εσενα που εκτιμουν και δοκιμαζουν και τα αλλα λειτουργικα που ανεφερες πιο πανω ας μην υπαρχουν πια στην αγορα πλεον..και δεν τρωνε μασημενη τροφη..(εμενα μου αρεσε πολυ το web os, ηταν απιστευτο..ΑΛΛΑΑΑΑΑ)

Συνυπογραφω 100%. Απλα η MSFT για μια ακομη φορα αποδυκνυει οτι σε ιδεες ειναι αξαιρετικη αλλα στο project execution εχει πολλα προβληματα. Και στο τελος λογω κακων επιλογων, τα προηγουμενα χρονια, ηρθαν τα σχεδον μηδενικα ποσοστα στο μεριδιο αγορας και η φυσικh "εγκαταλειψη" απο την MSFT.....Κριμα ενα τοσο ομορφο και λειτουργικοτατο OS να μην εχει την προσοχη που του αξιζει...

Για εμενα προσωπικα το μονο που λειπει ειναι η ποικιλια των εφαμρογων. Ξερω εχει χιλιο-ειπωθει και γραφτει. Αλλα ειναι γεγονος. Ισως τελικα, οπως ειπαν και καποιοι προηγουμενοι, να το πανε σε full W10 και για τα κινητα στο μελλον....

Θα δειξει....

----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πολυ θα χαρω να δω το αρθρο σου ως χρηστης πλεον Android μετα απο 4 χρονια σε WP (απο τα 7αρια μεχρι τα 10αρια σε 950).

Όλες οι απορίες σου είναι και δικές μου. Σε ότι αφορά το δεύτερο σκέλος Πάνο μου να επαναλάβω ότι μακάρι να υπήρχαν όχι δύο ολοζώντανα, λόγω store και developers, λειτουργικά (ios και android) αλλά 5 και έξι γιατί για εμάς μόνο καλό θα ήταν.

Πράγματι πλέον μόνο η ποικιλία των εφαρμογών λείπει όπως λέει ο asikis. Ξαφνιάστικα την Κυριακή όταν η εφαρμογή της Microsoft για τα αθλητικά νέα, στην οποία έχω βάλει την ομάδα μου που είναι ο Θρύλος, μου έστειλε ενημέρωση για το τελικό σκορ του κατ' ευφημισμόν ντέρμπυ. (Εδώ πονάει ο colossus_r) Η λειτουργία όλων των βασικών εφαρμογών είναι πλέον αντίστοιχη με τα άλλα λειτουργικά, πλην του Spotify που αν και υπάρχει βελτίωση, κολλάει συχνά και χρειάζεται επανεκκίνηση για να ανοίξει και από εκεί και πέρα δουλεύει κανονικά.

Edited by dalailama1

Πολυ θα χαρω να δω το αρθρο σου ως χρηστης πλεον Android μετα απο 4 χρονια σε WP (απο τα 7αρια μεχρι τα 10αρια σε 950).

Νομίζω ότι απλά δοκιμάζει Android ώστε να γράψει το άρθρο του το οποίο λογικά θα ανεβάσει και στο blog του. Αν γίνεται το αντίθετο, τότε την πατήσαμε. Τα windows mobile θα πεθάνουν ότι όταν το πει ο Nadella αλλά όταν πάρει ο Colossus Android ως κύρια συσκευή...

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Επειδή είναι η πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια που μου δίνει "πάτημα" η Microsoft να την "υποστηρίξω" και εγώ από την πλευρά μου ανοιχτά καθώς έχω γράψει τελευταία 2-3 φορές ότι εδώ υπάρχει κάτι πολύ καλό (UWP), δε φταίει μόνο η Microsoft για την πορεία του κατά άλλα πολύ αξιόλογου λειτουργικού της. Τουλάχιστον δε φταίει 100%. Και αυτό είναι άσχετο αν θα -ξανα-χύσει την καρδάρα με το γάλα. Που δεν είναι απίθανο.

Οι χρήστες δε φταίνε/με δηλαδή; Δεν είδαν/τε/με ότι έκανε restart για 2η φορά το λειτουργικό της στα κινητά; Πλήρη αναδιάρθρωση. Δε θα έπρεπε να δοθεί περίοδος χάριτος; Η περίοδος σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι 1-2 μήνες. Πολύ γκρίνια. Δηλαδή αν δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις στο κινητό σε μια εφαρμογή, χάλασε ο κόσμος; Θα έρθουν. Άνθρωποι είναι ρε παιδιά. Κάτι τους έχει ξεφύγει.

Πολλοί γράφουν ότι βιάστηκε. Δε συμφωνώ. Απλώς στα προγράμματα, και το λειτουργικό είναι ένα τεράστιο πρόγραμμα, μπορεί να προκύψουν προβλήματα που ούτε που τα φαντάζεσαι. Και το ένα πρόβλημα φέρνει το άλλο.

Με αυτά δεν υπονοώ να κρύβουμε προβλήματα για να προσπαθήσουμε να εξωραΐσουμε το "super" λειτουργικό, αλλά για το αν έρχονται ειδοποιήσεις στο facebook ή δεν ξέρω στο Instagram (συνήθως αυτές αναφέρονται) δεν είναι και τρομερά σημαντικό. Εδώ έγινε πλήρης απαξίωση. Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα εννοείται, γιατί και εμένα δε μου αρέσει να υποστηρίζω κάτι με το οποίο ασχολούμαι ή μου αρέσει και ίσως έπρεπε να το κάνω (και δεν εννοώ μόνο εδώ, π.χ. δεν έχω προσπαθήσει να πείσω κανέναν να ρίξει και μια ματιά προς τα Windows Mobile). Και πώς να το κάνω αφού οι περισσότεροι ασχολούνται με το facebook και ακούω πόσο χάλια είναι η εφαρμογή για το facebook. Τρελός είμαι, να τα ακούω μετά; Αλλά μου φαίνεται εξωγήινο να κρίνεται το λειτουργικό/πλατφόρμα από μια/δύο/10 εφαρμογές.

Ας σταλεί ένα email να το κοιτάξουν.

Το παραπάνω τα γράφω και σαν παράδειγμα για να μην αναρωτιόμαστε γιατί το ποσοστό χρήσης είναι τόσο χαμηλό.

Επειδή είναι η πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια που μου δίνει "πάτημα" η Microsoft να την "υποστηρίξω" και εγώ από την πλευρά μου ανοιχτά καθώς έχω γράψει τελευταία 2-3 φορές ότι εδώ υπάρχει κάτι πολύ καλό (UWP), δε φταίει μόνο η Microsoft για την πορεία του κατά άλλα πολύ αξιόλογου λειτουργικού της. Τουλάχιστον δε φταίει 100%. Και αυτό είναι άσχετο αν θα -ξανα-χύσει την καρδάρα με το γάλα. Που δεν είναι απίθανο.

Οι χρήστες δε φταίνε/με δηλαδή; Δεν είδαν/τε/με ότι έκανε restart για 2η φορά το λειτουργικό της στα κινητά; Πλήρη αναδιάρθρωση. Δε θα έπρεπε να δοθεί περίοδος χάριτος; Η περίοδος σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι 1-2 μήνες. Πολύ γκρίνια. Δηλαδή αν δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις στο κινητό σε μια εφαρμογή, χάλασε ο κόσμος; Θα έρθουν. Άνθρωποι είναι ρε παιδιά. Κάτι τους έχει ξεφύγει.

Πολλοί γράφουν ότι βιάστηκε. Δε συμφωνώ. Απλώς στα προγράμματα, και το λειτουργικό είναι ένα τεράστιο πρόγραμμα, μπορεί να προκύψουν προβλήματα που ούτε που τα φαντάζεσαι. Και το ένα πρόβλημα φέρνει το άλλο.

Με αυτά δεν υπονοώ να κρύβουμε προβλήματα για να προσπαθήσουμε να εξωραΐσουμε το "super" λειτουργικό, αλλά για το αν έρχονται ειδοποιήσεις στο facebook ή δεν ξέρω στο Instagram (συνήθως αυτές αναφέρονται) δεν είναι και τρομερά σημαντικό. Εδώ έγινε πλήρης απαξίωση. Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα εννοείται, γιατί και εμένα δε μου αρέσει να υποστηρίζω κάτι με το οποίο ασχολούμαι ή μου αρέσει και ίσως έπρεπε να το κάνω (και δεν εννοώ μόνο εδώ, π.χ. δεν έχω προσπαθήσει να πείσω κανέναν να ρίξει και μια ματιά προς τα Windows Mobile). Και πώς να το κάνω αφού οι περισσότεροι ασχολούνται με το facebook και ακούω πόσο χάλια είναι η εφαρμογή για το facebook. Τρελός είμαι, να τα ακούω μετά; Αλλά μου φαίνεται εξωγήινο να κρίνεται το λειτουργικό/πλατφόρμα από μια/δύο/10 εφαρμογές.

Το παραπάνω τα γράφω και σαν παράδειγμα για να μην αναρωτιόμαστε γιατί το ποσοστό χρήσης είναι τόσο χαμηλό.

Οποτε γραφεις πραγματικα λες πολυ ωραια πραγματακια, σε ευχαριστουμε για την συμμετοχη σου ειλικρινα.

Ασε τις εφαρμογες απεξω για λιγο γιατι δεν θα βγαλουμε ακρη..ενα ενα..

Αυτο που θελω να πω ειναι το εξης. Δεν της δικαιολογω σχεδον τιποτα για τους παρακατω λογους.

Βγαζεις τα εξαιρετικα lumia 950 και 950 xl Δεκεμβρη του 15, ναυρχιδες μετα απο πολυ καιρο και με τα επισημα 10 ρια..πολυ δυνατος συνδυασμός ..ΑΛΛΑ..τοσο bug λειτουργικο ειχα χρονια να δω, εποχες android 2,1 χωρις υπερβολες, restarts απανωτα, randoms σκαλωματα, μπαταρια που επεφτε νερο, και φυσικα τους πηρε μηνες μεχρι να τα λυσουν. Αποτελεσμα ολοι οι reviewers να τις θαψουν με το δικιο τους..

Kαι ολα αυτα φιλοι μου ενω τα 10 ρια ηταν σε beta απο αρχες του 15...δεν πορουσε να βγαλει Ολακερη MS ενα λειτουργικο της προκοπης, τουλαχιστον σταθερο, μετα απο εναν ολοκληρο χρονο ενω ειχε και τοσους beta testers? Τι στο καλο ? Μηπως περιμεναν να το φτιαξουμε και μονοι μας το λειτουργικο? Και σαν μην εφτανε αυτο συνεχιζει ακομα και σημερα να βγαζει μπακαλιστηκα Updates που δεν ξερεις τι θα διορθωσει και τι θα χαλασει..ασχετα αν οντως εχουν βελτιωθει αρκετα πραγματα..

Επισης περα απο τα 950 εκανε και σοβαρα λαθη στο τι συσκευες εβγαλε παλι..απορω δηλαδη, εχεις ηδη εξω τα υπεροχα για την τιμη τους 640-640 xl, 730,830 γιατι πας και βγαζεις τα 550 και 650 σαν wm10 συσκευες που ειναι της ιδια κατηγοριας ακριβως(σχεδον ιδια specs ισως και κατωτερα) και δεν βγαζεις ας πουμε 2 συσκευουλες mid κατηγοριας με 2gb ram και κανα cpu της προκοπης? Αλλα οχι η ms πρεπει να ξεστοκαρει οτι σαπιλα εμεινε στις αποθηκες τις qualcomm(snap 210-212). Και ηδη αυτες οι συσκευες κομπιαζουν σαν παππουδες με τα 10ρια..και δεν εχουν κλεισει ουτε χρονο που βγηκαν..απορω πραγματικα με τα καμωματα της ειναι η αληθεια..

Τα είπες όλα (όπως πάντα). Το ωραίο είναι ότι προβλήματα βγαίνουν και σε άλλα λειτουργικά άλλα πυρηνες εκεί δεν έρχονται τόσο. Υπάρχει καλό fb βλέπεις..... Άλλα εδώ βλέπεις συσκευές να ανατινάζονται και οι χρήσης του να λένε οκ, συμβαίνουν (!!!!) αυτά.