Jump to content

[Επίσημο] Windows 10 Mobile Series

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Lumia τέλος οπότε 1050 δεν..... Κανένα surface phone ίσως.

Με υγεια να χαρείς το νεο σου απόκτημα.

σου έβαλα ερωτηματικό βρε.

δεν θα με χάσεις.Εδώ θα είμαι,θα είναι απλά δεύτερο και όχι κύριο το Lumia.:X

Xiaomi 12 Pro

• Απαντήσεις 9,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να υποθεσω όχι ελληνικα ετσι...??? :rolleyes:

Μπα, στο ορατό μελλον δεν νομιζω. Πιο πολυ ψαχνονται να προσθεσουν καποιες καινουργιες δυνατοτητες στις γλωσσες που υποστηριζει. Πχ να καταλαβαινει εντολες ελεγχου του στυλ "send a photo to my pc" και να το επεκτεινουν και για αλλα πραγματα.

Να υποθεσω όχι ελληνικα ετσι...??? :rolleyes:

Με Αγγλικά και Region Greece σε pc και κινητό παίζει άψογα.

- There is no place like 127.0.0.1 -

Με Αγγλικά και Region Greece σε pc και κινητό παίζει άψογα.

ευχαριστω πολύ....:happy:

android or ios or wm......who cares.....???

Αυτο δεν το κατάλαβα για να είμαι ειλικρινής.

Έχουμε ενα λειτουργικο άψογο (όσοι το θεωρούμε τέλος πάντων) και με μια εμπειρία χρήσης εξαιρετική (όσοι την θεωρούμε ως τέτοια) και το μονο που θέλουμε είναι η διαβεβαίωση ότι δεν θα εγκαταλειφθεί το λειτουργικο. Που είναι το παράξενο και ποια η σύγκριση με τα 7ρια. Ίσα ισα, ζητάμε δέσμευση ότι δεν θα γίνει ότι με τα 7ρια.

Και κάτι αλλο, σημαντικό για όσους απολαμβάνουμε τα 10ρια. Μας αρέσουν όπως είναι και ίσως μετα από χρονια δεν περιμένουμε τα "θα" (πάντα όσον αφορά το λειτουργικο που μας δίνει η ms)

Πάντα, από τα 7, το λειτουργικό της ms πάσχει, είτε native, είτε σε apps. Αλλά, πάντα υποστηρίζαμε το διαφορετικό κι ας μην ήταν/είναι πρακτικό, επειδή ήταν διαφορετικό και περιμέναμε να ολοκληρωθεί, στο μέλλον... Κάτι που πάλι γίνεται τώρα... Χωρίς να έχει όλα τα apps των αντιπάλων λειτουργικών και όσα έχει, είναι υποδεέστερων δυνατοτήτων. Το πιο χτυπητό παράδειγμα το fb που, επειδή δε θέλει να νοιαστεί να φτιάξει σοβαρή εφαρμογή για τα wm (ποιος φταίει άραγε γι' αυτό;......), βάζει περιορισμό 2gb ram......

είναι έτσι όπως πρέπει!!!:wink:

Αν ήταν έτσι όπως πρέπει θα έπρεπε να τρέχει "όπως πρέπει" και σε συσκευές με 1gb ram, που είναι και η πλειοψηφία των συσκευών της ms, όχι μόνο σε 2 (το hp δεν το μετράω, είναι "επαγγελματικό" smartphone)......

P.S.: Μη μου γράψει κάποιος ότι γράφω πάλι για το facebook. Είναι η εφαρμογή που χρησιμοποιούν ή θέλουν να χρησιμοποιούν όλοι, ασχέτως λειτουργικού.

Huawei Nova 5T

Αν ήταν έτσι όπως πρέπει θα έπρεπε να τρέχει "όπως πρέπει" και σε συσκευές με 1gb ram, που είναι και η πλειοψηφία των συσκευών της ms, όχι μόνο σε 2 (το hp δεν το μετράω, είναι "επαγγελματικό" smartphone)......

P.S.: Μη μου γράψει κάποιος ότι γράφω πάλι για το facebook. Είναι η εφαρμογή που χρησιμοποιούν ή θέλουν να χρησιμοποιούν όλοι, ασχέτως λειτουργικού.

Για τον montoya ήταν το σχόλιο και το "έτσι όπως πρέπει". Είναι ωραίος τύπος και φαίνεται από τα σχόλια του. Αυτό εννοούσα! :D

:p

Πάντα, από τα 7, το λειτουργικό της ms πάσχει, είτε native, είτε σε apps. Αλλά, πάντα υποστηρίζαμε το διαφορετικό κι ας μην ήταν/είναι πρακτικό, επειδή ήταν διαφορετικό και περιμέναμε να ολοκληρωθεί, στο μέλλον... Κάτι που πάλι γίνεται τώρα... Χωρίς να έχει όλα τα apps των αντιπάλων λειτουργικών και όσα έχει, είναι υποδεέστερων δυνατοτήτων. Το πιο χτυπητό παράδειγμα το fb που, επειδή δε θέλει να νοιαστεί να φτιάξει σοβαρή εφαρμογή για τα wm (ποιος φταίει άραγε γι' αυτό;......), βάζει περιορισμό 2gb ram......

Γι αυτό έγραψα "με μια εμπειρία χρήσης εξαιρετική (όσοι την θεωρούμε ως τέτοια)". Εμείς λοιπόν που έχουμε 2gb ram απολαμβάνουμε το λειτουργικό και σε αντίθεση με τα 7ρια και τα 8ρια δεν περιμένουμε πλέον τίποτα (εντάξει, μικροβελτιώσεις, διορθώσεις πάντα θα έρχονται). Οι εφαρμογές είναι άλλο κομμάτι αλλά και πάλι προσωπικά είμαι οκ. Έχω ότι θέλω.

Όσο για τις συσκευές με 1gb ισχύει ότι άλλοι έχουν θέματα με το βαρύ fb (ναι, μάντεψε ποιος φταίει....) και άλλοι όχι. Γίναμε android σε αυτόν τον τομέα (ας είναι καλά το fb).

Εσύ πόση ram έχεις στο android σου και πάει καλά? Ποια συσκευή έχεις?

Y.Γ. Προσωπικά δεν υποστήριξα το "διαφορετικό" αλλά αυτό που με κέρδισε.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για τον montoya ήταν το σχόλιο και το "έτσι όπως πρέπει". Είναι ωραίος τύπος και φαίνεται από τα σχόλια του. Αυτό εννοούσα! :D

Κοκκινίζω......:D

Ευχαριστώ

Υ.Γ. Τα λες αυτά επειδή έχεις 950 αλλιώς θα με έβριζες....χαχαχα

Edited by montoya_42

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Κοίτα αγαπητέ Montoya,ένα φάουλ το έχει κάνει και η ms,γιατί είπε πως θα είναι υπεραρκετό το 1gb ραμ.

Άσε τις εφαρμογές,δεν με ενδιαφέρουν(λέμε τώρα),διαβάζουμε εδώ μέσα πως όλα τα θέματα,σε οποιοδήποτε τομέα,κάνουν την εμφάνιση τους,σε συσκευές με 1gb.

Xiaomi 12 Pro

Κοίτα αγαπητέ Montoya,ένα φάουλ το έχει κάνει και η ms,γιατί είπε πως θα είναι υπεραρκετό το 1gb ραμ.

Άσε τις εφαρμογές,δεν με ενδιαφέρουν(λέμε τώρα),διαβάζουμε εδώ μέσα πως όλα τα θέματα,σε οποιοδήποτε τομέα,κάνουν την εμφάνιση τους,σε συσκευές με 1gb.

Εγώ από τα σχόλια εδώ και από συσκευές φίλων (830, 640, 650) έχω διαπιστώσει πως υπάρχει ομαλή λειτουργία του λειτουργικού (εσύ τι θέματα έχεις?? ) και υπάρχει αργοπορία σε fb, messeger (το δεύτερο καθυστερεί αρκετά και σε μένα). Και θα το ξαναπώ: Αυτές οι δύο εφαρμογές καθυστερούν πολύ (πολύ περισσότερο απ' ότι στο 950 μου) στο pc με 8gb ram kai ι3 και στο τάμπλετ με 4gb ram. Και μιλάμε για λειτουργικό του 80-90%.........

Εγώ από τα σχόλια εδώ και από συσκευές φίλων (830, 640, 650) έχω διαπιστώσει πως υπάρχει ομαλή λειτουργία του λειτουργικού (εσύ τι θέματα έχεις?? ) και υπάρχει αργοπορία σε fb, messeger (το δεύτερο καθυστερεί αρκετά και σε μένα). Και θα το ξαναπώ: Αυτές οι δύο εφαρμογές καθυστερούν πολύ (πολύ περισσότερο απ' ότι στο 950 μου) στο pc με 8gb ram kai ι3 και στο τάμπλετ με 4gb ram. Και μιλάμε για λειτουργικό του 80-90%.........

Ανά διαστήματα δεν φεύγει από τα tile εφαρμογών ότι έχω διαβάσει τις ειδοποιήσεις,το tile από τις εικόνες πολλές φόρες δεν δείχνει τίποτα,άσε που όταν βλέπεις τις φωτό είναι λαχείο να μην μαυρίσει η οθόνη.

Γενικά που πραγματάκια που ούτε με τα 10 δεν υπήρχαν στην αρχή,τώρα σκάνε ένα ένα.

Γενικά στις τελευταίες εφαρμογές,για λίγες μέρες το κινητό φυσάει και μετά ψιλοσέρνεται.

όσο για το fb,σου είπα πλέον δε το μετράω.

Xiaomi 12 Pro

Μπορείτε να τσεκάρετε την συμπεριφορά της ram από το device portal. Το 1 gb είναι επαρκές για μετάβαση μεταξύ 5-6 κανονικών εφαρμογών. Στην πρώτη εικόνα δείχνει την χρήση ραμ ενώ παίζει το deezer στο background και γίνεται ομαλή μετάβαση χωρίς resuming μεταξύ των εφαρμογών edge - outlook - skype - News - Weather.

https://s12.postimg.org/fnn9x6l7x/2016_10_25_1.png

Η δεύτερη εικόνα είναι με φορτωμένο το facebook

https://s18.postimg.org/4aua0m0vd/2016_10_25_3.png

Εδώ αν πας μετά να φορτώσεις τις 4-5 προηγούμενες εφαρμογές και επιχειρήσεις μετά να γυρίσεις πάλι στο facebook θα κάνει resuming.

Ανά διαστήματα δεν φεύγει από τα tile εφαρμογών ότι έχω διαβάσει τις ειδοποιήσεις,το tile από τις εικόνες πολλές φόρες δεν δείχνει τίποτα,άσε που όταν βλέπεις τις φωτό είναι λαχείο να μην μαυρίσει η οθόνη.

Γενικά που πραγματάκια που ούτε με τα 10 δεν υπήρχαν στην αρχή,τώρα σκάνε ένα ένα.

Γενικά στις τελευταίες εφαρμογές,για λίγες μέρες το κινητό φυσάει και μετά ψιλοσέρνεται.

όσο για το fb,σου είπα πλέον δε το μετράω.

Στο 735 που έχω δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. Και αυτά που αναφέρεις δεν έχει σχέση η ram. Είναι θέμα λειτουργικού.

Στο 735 που έχω δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. Και αυτά που αναφέρεις δεν έχει σχέση η ram. Είναι θέμα λειτουργικού.

Δεν με ενδιαφέρει ποιος φταίει πια.

Δεν φτάνει η ραμ,τα έκανε μαντάρα η ms;εμένα με ενδιαφέρει η εμπειρία χρήσης που βλέπω πλέον από την συσκευή μου.

Xiaomi 12 Pro

Εγώ ακόμα περιμένω να μου έρθουν οι εικόνες των επαφών!

Εμένα μόνο το Facebook beta έχει ένα θέμα με το βίντεο που δεν ανεβάζει και ότι με πετάει αραιά και που. Σε σχέση με το κανονικό Facebook η beta είναι πολύ πιο καλή σε μένα! Τα υπόλοιπα λειτουργούν καλά έως πολύ καλά!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Γι αυτό έγραψα "με μια εμπειρία χρήσης εξαιρετική (όσοι την θεωρούμε ως τέτοια)". Εμείς λοιπόν που έχουμε 2gb ram απολαμβάνουμε το λειτουργικό και σε αντίθεση με τα 7ρια και τα 8ρια δεν περιμένουμε πλέον τίποτα (εντάξει, μικροβελτιώσεις, διορθώσεις πάντα θα έρχονται). Οι εφαρμογές είναι άλλο κομμάτι αλλά και πάλι προσωπικά είμαι οκ. Έχω ότι θέλω.

Όσο για τις συσκευές με 1gb ισχύει ότι άλλοι έχουν θέματα με το βαρύ fb (ναι, μάντεψε ποιος φταίει....) και άλλοι όχι. Γίναμε android σε αυτόν τον τομέα (ας είναι καλά το fb).

Εσύ πόση ram έχεις στο android σου και πάει καλά? Ποια συσκευή έχεις?

Y.Γ. Προσωπικά δεν υποστήριξα το "διαφορετικό" αλλά αυτό που με κέρδισε.

Δεν περιμένεις τίποτα; Πάλι λάθος αντιμετώπιση, προσωπική γνώμη εννοείται. Πάντα θα πρέπει να περιμένουμε και να ζητάμε το "κάτι παραπάνω", ακόμα κι όταν είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό που έχουμε/είμαστε. Αυτό μας οδηγεί στην εξέλιξη.

Πάλι πετάμε το μπαλάκι στο fb; Πάλι δε φταίει η ms; Αφού τα κινητά δεν είναι καλό μέσο πίεσης, ας χρησιμοποιούσε τους υπολογιστές της. Νομίζω εκεί έχει την "κυριαρχία".... Ποσώς με ενδιαφέρει με ποιο τρόπο θα κατάφερνε να έχει αξιοπρεπείς εφαρμογές στο λειτουργικό της. Επίσης, να έχει και περισσότερες.

Τέλος, το λειτουργικό θέλει διόρθωση. Όχι στήσιμο από την αρχή, γιατί πάλι θα πρέπει να κάνει restart η ms και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό.... Πρέπει να βάλει devs να διορθώσουν όλα αυτά που εμποδίζουν το λειτουργικό να τρέξει "σοβαρά" σε συσκευές με 1gb ram και να πετάξει στα σκουπίδια (κυριολεκτώ) τα app των fb και mssenger, αν θέλει να ανέβει από 0.7%... Εκτός κι αν δε θέλει (αυτό πιστεύω).

Huawei Nova 5T

Δεν περιμένεις τίποτα; Πάλι λάθος αντιμετώπιση, προσωπική γνώμη εννοείται. Πάντα θα πρέπει να περιμένουμε και να ζητάμε το "κάτι παραπάνω", ακόμα κι όταν είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό που έχουμε/είμαστε. Αυτό μας οδηγεί στην εξέλιξη.

Πάλι πετάμε το μπαλάκι στο fb; Πάλι δε φταίει η ms; Αφού τα κινητά δεν είναι καλό μέσο πίεσης, ας χρησιμοποιούσε τους υπολογιστές της. Νομίζω εκεί έχει την "κυριαρχία".... Ποσώς με ενδιαφέρει με ποιο τρόπο θα κατάφερνε να έχει αξιοπρεπείς εφαρμογές στο λειτουργικό της. Επίσης, να έχει και περισσότερες.

Τέλος, το λειτουργικό θέλει διόρθωση. Όχι στήσιμο από την αρχή, γιατί πάλι θα πρέπει να κάνει restart η ms και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό.... Πρέπει να βάλει devs να διορθώσουν όλα αυτά που εμποδίζουν το λειτουργικό να τρέξει "σοβαρά" σε συσκευές με 1gb ram και να πετάξει στα σκουπίδια (κυριολεκτώ) τα app των fb και mssenger, αν θέλει να ανέβει από 0.7%... Εκτός κι αν δε θέλει (αυτό πιστεύω).

Για το τελευταίο θέλει και συσκευές όμως! ;)

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

@montoya_42

Ξέχασα να σου γράψω συσκευές. Η κύρια έχει 2gb ram, αλλά πρωτού βιαστείς να πεις για τη ram, έχω κι μια full κινέζικη συσκευή, με 1gb ram/8gb rom, που δουλεύει τα πάντα αξιοπρεπέστατα, εδώ κι ένα χρόνο κιόλας.

Μα κι εγώ εκεί που με βολεύει πήγα, αφού δεν ήθελε πλέον η ms να με βολεύει το λειτουργικό της...

Που δε θα βγάζει από εδώ και πέρα, όμως. ;) Ούτε βλέπω κανένα κατασκευαστή να θέλει, με τα ποσοστά της ms πάλι σε ελεύθερη πτώση.

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

Ξέρεις τι δείχνει αυτό πλέον? Κάτι σαν εμμονή. Την λες στην ms γιατί κάτι περιμένουμε. Σου λέμε δεν περιμένουμε κάτι και την ξαναλές γιατί έπρεπε να περιμένουμε. Κάτι δεν πάει καλά εδώ, δεν νομίζεις?

Θα έλεγα όμως να ξαναδιαβάσεις αυτά που γράφω γιατί μάλλον δεν το έκανες σωστά πριν. Είπα πως πλέον δεν περιμένουμε κάτι που να μας λείπει (πχ notification center). Και σου λέω ότι "εντάξει, μικροβελτιώσεις, διορθώσεις πάντα θα έρχονται" αλλά μάλλον δεν το διάβασες. Απλά αυτή η στάση σου με προβλημάτισε......

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και πάλι δεν με διάβασες. Σου είπα πως οι εφαρμογές του fb στα pc/tablet (τούμπανα) είναι πολύ χειρότερη. Αλλά ναι, δεν φταίει ο δημιουργός τους......!!!!!!!! Και να ξέρεις πως το fb δεν είναι πλέον το μαγαζάκι που πιέζεται και το μαλώνεις. Έχει την δύναμη και επιβάλλεται ακόμη και στα μεγαθήρια.

Το λειτουργικό πλέον δεν θέλει καμία διόρθωση. Είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Πρόσθεση εφαρμογών/παιχνιδιών ναι αλλά σαν λειτουργικό είναι πλέον σούπερ. Απλά οι απαιτήσεις αυξήθηκαν (όχι τόσο του λειτουργικού αλλά κάποιον εφαρμογών). Το ίδιο ισχύει και στο android κι ας τρέχει καλά η συσκευή σου όπως λες. Θα τολμούσες να προτείνεις συσκευή android με 1gb ram σε φίλο σου??? Και γιατί "αναβαθμίστηκες σε άλλη συσκευή με 2gb αφού η πρώτη έτρεχε μια χαρά?

Edited by montoya_42

Και έτσι έχουμε έναν φαύλο κύκλο.

Xiaomi 12 Pro

Σωστός Χρυσ

Ελπίζει το καινό (το οποίο δημιούργησε σκοπίμως) να το καλύψουν άλλοι κατασκευαστές. Μένει να το δούμε

Edited by montoya_42

Να κάνω μια σφήνα εδώ και να πω πως η ίδια η Google κάποια στιγμή είχε ανεβάσει τις απαιτήσεις για να τρέχει ομαλά το android.

Κάτι που δεν έχει κάνει ακόμα η ms.Έκοψε μόνο τις συσκευές με τα 512mb.

Xiaomi 12 Pro

Να κάνω μια σφήνα εδώ και να πω πως η ίδια η Google κάποια στιγμή είχε ανεβάσει τις απαιτήσεις για να τρέχει ομαλά το android.

Κάτι που δεν έχει κάνει ακόμα η ms.Έκοψε μόνο τις συσκευές με τα 512mb.

Σωστός αλλά και η ms είχε κάνει κάτι παρόμοιο όταν απαίτησε συσκευές διπύρηνες και άνω στα wp8

Σωστός αλλά και η ms είχε κάνει κάτι παρόμοιο όταν απαίτησε συσκευές διπύρηνες και άνω στα wp8

Ακριβώς,Mόνο που η google,ήθελε σε όλα αλλαγή.

Xiaomi 12 Pro

Ξέρεις τι δείχνει αυτό πλέον? Κάτι σαν εμμονή. Την λες στην ms γιατί κάτι περιμένουμε. Σου λέμε δεν περιμένουμε κάτι και την ξαναλές γιατί έπρεπε να περιμένουμε. Κάτι δεν πάει καλά εδώ, δεν νομίζεις?

Θα έλεγα όμως να ξαναδιαβάσεις αυτά που γράφω γιατί μάλλον δεν το έκανες σωστά πριν. Είπα πως πλέον δεν περιμένουμε κάτι που να μας λείπει (πχ notification center). Και σου λέω ότι "εντάξει, μικροβελτιώσεις, διορθώσεις πάντα θα έρχονται" αλλά μάλλον δεν το διάβασες. Απλά αυτή η στάση σου με προβλημάτισε......

Είναι εμμονή. Ήταν κάτι το διαφορετικό, που μου άρεσε (μου αρέσει ακόμα, αλλά δε μπορώ να πω ότι θα το κυνηγήσω πλέον), αλλά η ms δε θέλει να το κάνει να δουλέψει (με μεγάλα κυβικά, όλα τα λειτουργικά τέλεια είναι). Για smartphones μιλώντας πάντα.

Αφού έγινε πιο laggy, θέλει βελτιώσεις.-

Και πάλι δεν με διάβασες. Σου είπα πως οι εφαρμογές του fb στα pc/tablet (τούμπανα) είναι πολύ χειρότερη. Αλλά ναι, δεν φταίει ο δημιουργός τους......!!!!!!!! Και να ξέρεις πως το fb δεν είναι πλέον το μαγαζάκι που πιέζεται και το μαλώνεις. Έχει την δύναμη και επιβάλλεται ακόμη και στα μεγαθήρια.

Αυτό που γράφεις επιβεβαιώνει τα γραφόμενά μου. Είναι δυνατόν, με 8gb ram, να έχεις τα θέματα που μου γράφεις;

Κι έχασα το κομμάτι που η Microsoft, στους υπολογιστές, είναι μαγαζάκι και "λυγίζει" τόσο εύκολα.

Το λειτουργικό πλέον δεν θέλει καμία διόρθωση. Είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Πρόσθεση εφαρμογών/παιχνιδιών ναι αλλά σαν λειτουργικό είναι πλέον σούπερ. Απλά οι απαιτήσεις αυξήθηκαν (όχι τόσο του λειτουργικού αλλά κάποιον εφαρμογών). Το ίδιο ισχύει και στο android κι ας τρέχει καλά η συσκευή σου όπως λες. Θα τολμούσες να προτείνεις συσκευή android με 1gb ram σε φίλο σου??? Και γιατί "αναβαθμίστηκες σε άλλη συσκευή με 2gb αφού η πρώτη έτρεχε μια χαρά?

Ναι, σε πολύ καλά επίπεδα. Γι' αυτό χρειάζεται 3gb ram, για να λειτουργεί αξιοπρεπώς. Όχι τέλεια, σύμφωνα με αυτά που διαβάζω εδώ, αλλά αξιοπρεπώς.

Και οι απαιτήσεις του λειτουργικού έχουν αυξηθεί και ήθελα να μου επιστρέψεις να σου πω ότι εθελοτυφλείς λίγο σε αυτό το σημείο, αλλά όχι με κακό τρόπο. Απλά σου αρέσουν ακόμα πολύ τα wm και τα υπερασπίζεσαι. Αν δεν είχαν αυξηθεί, δε θα είχα συνεχώς resume και loading screens. Επίσης, μετά από hard reset, το πληκτρολόγιο στον edge, αργεί πάρα πολύ να κάνει register τις λέξεις που πληκτρολογώ. Δε σου θυμίζει κάτι αυτό; Πρόβλημα που υπήρχε στα 8 και είχε διορθωθεί στα 8.1.

Με 1gb, τη συγκεκριμένη, ναι. Όχι, χρειάζονται 3gb, για να τρέχει το fb...

Γιατί αυτή με το 1gb δεν έχει εγγύηση (εις γνώση μου την αγόρασα), επειδή με τρώει πάντα το χέρι μου και τέλος επειδή αυτή η πρώτη ήταν για ένα research της κινέζικης low-end αγοράς, αλλά και των apps που έψαχνα.

Huawei Nova 5T