Stoupi Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Κανένα νέο για το πότε θα πάρουμε τα 10; Κανονικά δεν θα έπρεπε να είχαν ξεκινήσει; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Κανένα νέο για το πότε θα πάρουμε τα 10; Κανονικά δεν θα έπρεπε να είχαν ξεκινήσει; Η διαδικασία της ενημέρωσης θα ξεκινήσει στις 14 Δεκεμβρίου για επιλεγμένες συσκευές, και με το νέο έτος θα αναβαθμιστούν και οι παλαιότερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Καλησπέρα στο forum.παίζω παιχνίδι στο pc(top eleven)που στο υπάρχον store των wp8 δεν υπάρχει. Επειδή είμαι φρέσκος σχετικά στο λογισμικό με τα w10 θα υπάρχει ενοποίηση των εφαρμογών και θα μπορώ να έχω το παιχνίδι και στο κινητό ή θα πρέπει να συμπεριληφθεί σαν εφαρμογή στο store για να μπορέσω να το χρησιμοποιησω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Αν λες αυτήν: Δείτε την εφαρμογή "Top Eleven Be a So..." για Windows Phone http://www.windowsphone.com/s?appid=3e7c0bbb-50b7-4325-a5d6-6d5bc67bdfe1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Αν λες αυτήν: Δείτε την εφαρμογή "Top Eleven Be a So..." για Windows Phone http://www.windowsphone.com/s?appid=3e7c0bbb-50b7-4325-a5d6-6d5bc67bdfe1 Την συγκεκριμένη εφαρμογή την έχω κατεβάσει και για να παίξω με παραπέμπει να την κατεβασω από google play ή app store.πράγμα αδύνατο δηλαδή.έλεγα μήπως με τα w10 υπάρχει ή δυνατότητα ενοποίησης της εφαρμογής και εκτός του υπολογιστή μπορέσω να την χρησιμοποιησω και στο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Την συγκεκριμένη εφαρμογή την έχω κατεβάσει και για να παίξω με παραπέμπει να την κατεβασω από google play ή app store.πράγμα αδύνατο δηλαδή.έλεγα μήπως με τα w10 υπάρχει ή δυνατότητα ενοποίησης της εφαρμογής και εκτός του υπολογιστή μπορέσω να την χρησιμοποιησω και στο κινητο Δοκίμασε κι αυτήν: http://www.windowsphone.com/s?appid=b24a16b5-9429-498e-bbe6-ae7bf8d67fec Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Δοκίμασε κι αυτήν: http://www.windowsphone.com/s?appid=b24a16b5-9429-498e-bbe6-ae7bf8d67fec Δυστυχώς ούτε και αυτή..άρα περιμενω τα 10αρια και βλέπουμε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ector7 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Καλησπέρα στο forum.παίζω παιχνίδι στο pc(top eleven)που στο υπάρχον store των wp8 δεν υπάρχει. Επειδή είμαι φρέσκος σχετικά στο λογισμικό με τα w10 θα υπάρχει ενοποίηση των εφαρμογών και θα μπορώ να έχω το παιχνίδι και στο κινητό ή θα πρέπει να συμπεριληφθεί σαν εφαρμογή στο store για να μπορέσω να το χρησιμοποιησω;; Πρέπει να φτιαχτεί εφαρμογή για να παίξει στο κινητό.Είτε θα είναι εφαρμογή μόνο για τα WP είτε θα είναι μια εφαρμογή universal,δλδ και για το κινητό και για το PC! Στο PC λογικά το παίζεις από browser,αλλα ο browser σε κινητά δε μπορεί να στο παίξει.Γι'αυτο θες εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 (edited) Από προχθές τα Microsoft Lumia 950 & 950 XL πήραν update όπου η έκδοση έγινε ίδια με τα Windows 10 PC (10.0.10586.29)... Μάλιστα είναι η πρώτη φορά που δίνεται update αφήνοντας έξω τους παρόχους όπως γίνεται και στα PC... Το update δόθηκε σε όλες τις συσκευές 950 και 950 XL στον κόσμο ανεξαρτήτου παρόχου ή χώρας... Πολύ θετικό σημάδι για την αναβάθμιση των Windows 10 Mobile ώστε να αποφευχθούν οι γνωστές καθυστερήσεις των παρόχων.... Edited December 10, 2015 by alex_gate_7 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Από προχθές τα Microsoft Lumia 950 & 950 XL πήραν update όπου η έκδοση έγινε ίδια με τα Windows 10 PC (10.0.10586.29)... Μάλιστα είναι η πρώτη φορά που δίνεται update αφήνοντας έξω τους παρόχους όπως γίνεται και στα PC... Το update δόθηκε σε όλες τις συσκευές 950 και 950 XL στον κόσμο ανεξαρτήτου παρόχου ή χώρας... Πολύ θετικό σημάδι για την αναβάθμιση των Windows 10 Mobile ώστε να αποφευχθούν οι γνωστές καθυστερήσεις των παρόχων.... Το ίδιο ελπίζω να κανουν και με τα παλαιότερα Lumia! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Να αναμένουμε επίσημη έκδοση σε 3 ημέρες ή πάπαλα ? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Μήπως, λέω εγώ τώρα, το 'χουμε παρακάνει με αυτήν την ερώτηση? :rolleyes: Wait & see... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Εγώ πάντως απο της 14 θα αρχίσω να ψάχνω χειροκίνητα για ενημερώσεις, αν δεν μου έρθει κατι έως τότε! :lol: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount20072016 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Από προχθές τα Microsoft Lumia 950 & 950 XL πήραν update όπου η έκδοση έγινε ίδια με τα Windows 10 PC (10.0.10586.29)... Μάλιστα είναι η πρώτη φορά που δίνεται update αφήνοντας έξω τους παρόχους όπως γίνεται και στα PC... Το update δόθηκε σε όλες τις συσκευές 950 και 950 XL στον κόσμο ανεξαρτήτου παρόχου ή χώρας... Πολύ θετικό σημάδι για την αναβάθμιση των Windows 10 Mobile ώστε να αποφευχθούν οι γνωστές καθυστερήσεις των παρόχων.... Πολυ σημαντικο προτερημα εναντι του android, μακαρι να εφαρμοστει καθολικα. Και να διορθωθουν παιδικες αλλα σημαντικες ασθενειες του λειτουργικου που διαπιστωνονται σε πρωτα reviews του 950. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Όλα θα λυθούν σιγά σιγά βλέπω! Υπομονή χρειάζεται. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos365 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Όλα θα λυθούν σιγά σιγά βλέπω! Υπομονή χρειάζεται.Η MS κανει καινουργια και μεγαλα βηματα..ολα τα προβληματα θα λυθουν..Λιγη υπομονη παιδια και ολα θα πανε καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Η MS κανει καινουργια και μεγαλα βηματα..ολα τα προβληματα θα λυθουν..Λιγη υπομονη παιδια και ολα θα πανε καλα Το ξέρω αυτό φίλε. Άλλοι βιάζονται. Δεν ειναι τόσο εύκολο ένα τετοιο εγχείρημα, ακόμα και για μια εταιρία κολοσσό! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 (edited) Το θεμα ειναι αν θα προλαβει το τρενο τελικα της αγορας των smartphone ή τελικα ειναι αργα.... Χρησιμοποιω WP απο το 2012 συνεχεια και εχουν περασει απο τα χερια μου σχεδον ολες οι συσκευες. Το λειτουργικο με τα 10 σγουρα εχει βελτιωθει παρα πολυ προς το καλυτερο. Ομως, σε συγκριση με το iPad/iPhone που επισης εχω και δουλευω, ειναι λιγο πισω. Το iOS οταν το δουλεψεις λιγες μερες σου δινει την εντυπωση ενος πολυ ωριμου λειτουργικου που αυτα που κανει τα κανει εξαιρετικα χωρις κολληματα και απροσδοκητα αποτελεσματα (σιγουρα εχει πολλες ελλειψεις σε σχεση με τα W10M, για αλλους ισως σημαντικες για αλλους οχι). Αυτο ακομα δεν ειναι ο κανονας για τα W10M. Επισης παιζοντας με ενα 950 XL χτες στο Mall, διαπιστωσα οτι ακομα και σε τοσο ισχυρο hardware υπαρχουν εφαρμογες, ακομα και της MSFT, που δεν εχουν την ταχυτητα που θα επρεπε στο ανοιγμα ή στην εναλλαγη. Π.χ. Ανοιξα την εφαρμογη Ειδησεις της MSFT και η εμπειρια χρησης που ειχα σε σχεση με το 830 ηταν η ιδια. Δηλαδη διαβαζοντας ενα αρθρο και πατωντας το βελακι να παω πισω ειχε μια μικρη καθυστερηση. Οχι κατι σπουδαιο αλλα με ξενισε που η εμπειρια μου ηταν η ιδια οπως και στο 830 με τον 200αρι Snapdragon. Επισης τις ιδιες μικροκαθυστερησεις ειδα και στον edge που ενω η σελιδα ειχε φορτωσει, κανοντας scrolling πανω-κατω δεν ηταν ομαλη η απεικονιση της σελιδας και πολλες φορες εβλεπα λευκη περιοχη για 1-2 δευτερολεπτα και μετα κανονικα εμφανιζοταν η σελιδα, οπως δηλαδη και στο 830 που ειχα. Θα επρεπε, ειδικα σε αυτες τις εφαρμογες της MSFT, να πηγανει σφαιρα να μην υπαρχιε πουθενα καθυστερηση. Σιγουρα ειναι θεμα SW και πιστευω οτι σιγα σιγα θα φτιαχτουν. Απλα θεωρω οτι ενας νεος δυνητικος αγοραστης W10M συσκευης πηγαινοντας τωρα στο καταστημα και παιζοντας με το 950 Και διπλα με ενα iPhone 6S θα παρατηρησει διαφορες στην ταχυτητα ανοιγωντας τον browser ή το photo app ή μια εφαρμογη. Και προσθετοντας σε αυτη την εμπειρια το φτωχοτερο και υποδυεστερο ποιοτικα marketplace θα δωσει τελικα τα χρηματα του στο μηλο. Ισως σε 6 μηνες να ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα αλλα τωρα ειναι δυσκολο να προσελκυσει καποιο νεο χρηστη στην πλατφορμα της. Η MSFT Πρεπει να δουλεψει πολυ με τις Universal εφαρμογες/παιχνιδια και πρεπει να βελτιωσει πολυ γρηγορα το SW των W10M ωστε να φτασει σε σπιρταδα το iOS (για Android δεν μιλαω γιατι δεν εχω εμπειρια απο καποια ναυαρχιδα για το πως δουλευει σε ταχυτητα κτλ). Και μια ερωτηση: Σε W10M θα μπορουμε να συνδεσουν με bluetooth ή USB καποιο χειριστηριο gaming και να παιζουμε παιχνιδια; το υποστηριζουν τα W10M; Σκεφτομουν τι ωραια θα νταν να εχεις το 950 στην τηλεοραση μεσω continuum και να παιζεις Asphalt 8 με gaming χειριστηριο τυπου playstation/xbox Edited December 14, 2015 by asikis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Το θεμα ειναι αν θα προλαβει το τρενο τελικα της αγορας των smartphone ή τελικα ειναι αργα.... Χρησιμοποιω WP απο το 2012 συνεχεια και εχουν περασει απο τα χερια μου σχεδον ολες οι συσκευες. Το λειτουργικο με τα 10 σγουρα εχει βελτιωθει παρα πολυ προς το καλυτερο. Ομως, σε συγκριση με το iPad/iPhone που επισης εχω και δουλευω, ειναι λιγο πισω. Το iOS οταν το δουλεψεις λιγες μερες σου δινει την εντυπωση ενος πολυ ωριμου λειτουργικου που αυτα που κανει τα κανει εξαιρετικα χωρις κολληματα και απροσδοκητα αποτελεσματα (σιγουρα εχει πολλες ελλειψεις σε σχεση με τα W10M, για αλλους ισως σημαντικες για αλλους οχι). Αυτο ακομα δεν ειναι ο κανονας για τα W10M. Επισης παιζοντας με ενα 950 XL χτες στο Mall, διαπιστωσα οτι ακομα και σε τοσο ισχυρο hardware υπαρχουν εφαρμογες, ακομα και της MSFT, που δεν εχουν την ταχυτητα που θα επρεπε στο ανοιγμα ή στην εναλλαγη. Π.χ. Ανοιξα την εφαρμογη Ειδησεις της MSFT και η εμπειρια χρησης που ειχα σε σχεση με το 830 ηταν η ιδια. Δηλαδη διαβαζοντας ενα αρθρο και πατωντας το βελακι να παω πισω ειχε μια μικρη καθυστερηση. Οχι κατι σπουδαιο αλλα με ξενισε που η εμπειρια μου ηταν η ιδια οπως και στο 830 με τον 200αρι Snapdragon. Επισης τις ιδιες μικροκαθυστερησεις ειδα και στον edge που ενω η σελιδα ειχε φορτωσει, κανοντας scrolling πανω-κατω δεν ηταν ομαλη η απεικονιση της σελιδας και πολλες φορες εβλεπα λευκη περιοχη για 1-2 δευτερολεπτα και μετα κανονικα εμφανιζοταν η σελιδα, οπως δηλαδη και στο 830 που ειχα. Θα επρεπε, ειδικα σε αυτες τις εφαρμογες της MSFT, να πηγανει σφαιρα να μην υπαρχιε πουθενα καθυστερηση. Σιγουρα ειναι θεμα SW και πιστευω οτι σιγα σιγα θα φτιαχτουν. Απλα θεωρω οτι ενας νεος δυνητικος αγοραστης W10M συσκευης πηγαινοντας τωρα στο καταστημα και παιζοντας με το 950 Και διπλα με ενα iPhone 6S θα παρατηρησει διαφορες στην ταχυτητα ανοιγωντας τον browser ή το photo app ή μια εφαρμογη. Και προσθετοντας σε αυτη την εμπειρια το φτωχοτερο και υποδυεστερο ποιοτικα marketplace θα δωσει τελικα τα χρηματα του στο μηλο. Ισως σε 6 μηνες να ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα αλλα τωρα ειναι δυσκολο να προσελκυσει καποιο νεο χρηστη στην πλατφορμα της. Η MSFT Πρεπει να δουλεψει πολυ με τις Universal εφαρμογες/παιχνιδια και πρεπει να βελτιωσει πολυ γρηγορα το SW των W10M ωστε να φτασει σε σπιρταδα το iOS (για Android δεν μιλαω γιατι δεν εχω εμπειρια απο καποια ναυαρχιδα για το πως δουλευει σε ταχυτητα κτλ). Και μια ερωτηση: Σε W10M θα μπορουμε να συνδεσουν με bluetooth ή USB καποιο χειριστηριο gaming και να παιζουμε παιχνιδια; το υποστηριζουν τα W10M; Σκεφτομουν τι ωραια θα νταν να εχεις το 950 στην τηλεοραση μεσω continuum και να παιζεις Asphalt 8 με gaming χειριστηριο τυπου playstation/xbox Αν δεν ήθελαν να κανουν τα W10M 3 σε 1, ίσως να ήταν ταχύτερα όλα! Εκεί πανω ειναι δυσκολία της MS πιστεύω! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Το θεμα ειναι αν θα προλαβει το τρενο τελικα της αγορας των smartphone ή τελικα ειναι αργα.... Χρησιμοποιω WP απο το 2012 συνεχεια και εχουν περασει απο τα χερια μου σχεδον ολες οι συσκευες. Το λειτουργικο με τα 10 σγουρα εχει βελτιωθει παρα πολυ προς το καλυτερο. Ομως, σε συγκριση με το iPad/iPhone που επισης εχω και δουλευω, ειναι λιγο πισω. Το iOS οταν το δουλεψεις λιγες μερες σου δινει την εντυπωση ενος πολυ ωριμου λειτουργικου που αυτα που κανει τα κανει εξαιρετικα χωρις κολληματα και απροσδοκητα αποτελεσματα (σιγουρα εχει πολλες ελλειψεις σε σχεση με τα W10M, για αλλους ισως σημαντικες για αλλους οχι). Αυτο ακομα δεν ειναι ο κανονας για τα W10M. Επισης παιζοντας με ενα 950 XL χτες στο Mall, διαπιστωσα οτι ακομα και σε τοσο ισχυρο hardware υπαρχουν εφαρμογες, ακομα και της MSFT, που δεν εχουν την ταχυτητα που θα επρεπε στο ανοιγμα ή στην εναλλαγη. Π.χ. Ανοιξα την εφαρμογη Ειδησεις της MSFT και η εμπειρια χρησης που ειχα σε σχεση με το 830 ηταν η ιδια. Δηλαδη διαβαζοντας ενα αρθρο και πατωντας το βελακι να παω πισω ειχε μια μικρη καθυστερηση. Οχι κατι σπουδαιο αλλα με ξενισε που η εμπειρια μου ηταν η ιδια οπως και στο 830 με τον 200αρι Snapdragon. Επισης τις ιδιες μικροκαθυστερησεις ειδα και στον edge που ενω η σελιδα ειχε φορτωσει, κανοντας scrolling πανω-κατω δεν ηταν ομαλη η απεικονιση της σελιδας και πολλες φορες εβλεπα λευκη περιοχη για 1-2 δευτερολεπτα και μετα κανονικα εμφανιζοταν η σελιδα, οπως δηλαδη και στο 830 που ειχα. Θα επρεπε, ειδικα σε αυτες τις εφαρμογες της MSFT, να πηγανει σφαιρα να μην υπαρχιε πουθενα καθυστερηση. Σιγουρα ειναι θεμα SW και πιστευω οτι σιγα σιγα θα φτιαχτουν. Απλα θεωρω οτι ενας νεος δυνητικος αγοραστης W10M συσκευης πηγαινοντας τωρα στο καταστημα και παιζοντας με το 950 Και διπλα με ενα iPhone 6S θα παρατηρησει διαφορες στην ταχυτητα ανοιγωντας τον browser ή το photo app ή μια εφαρμογη. Και προσθετοντας σε αυτη την εμπειρια το φτωχοτερο και υποδυεστερο ποιοτικα marketplace θα δωσει τελικα τα χρηματα του στο μηλο. Ισως σε 6 μηνες να ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα αλλα τωρα ειναι δυσκολο να προσελκυσει καποιο νεο χρηστη στην πλατφορμα της. Η MSFT Πρεπει να δουλεψει πολυ με τις Universal εφαρμογες/παιχνιδια και πρεπει να βελτιωσει πολυ γρηγορα το SW των W10M ωστε να φτασει σε σπιρταδα το iOS (για Android δεν μιλαω γιατι δεν εχω εμπειρια απο καποια ναυαρχιδα για το πως δουλευει σε ταχυτητα κτλ). Και μια ερωτηση: Σε W10M θα μπορουμε να συνδεσουν με bluetooth ή USB καποιο χειριστηριο gaming και να παιζουμε παιχνιδια; το υποστηριζουν τα W10M; Σκεφτομουν τι ωραια θα νταν να εχεις το 950 στην τηλεοραση μεσω continuum και να παιζεις Asphalt 8 με gaming χειριστηριο τυπου playstation/xbox Οι ειδήσεις και ο edge απαιτούν σύνδεση internet. Μήπως οφειλόταν εκεί η όποια καθυστέρηση? Δοκίμασες να ανοίξεις κάποια εφαρμογή/παιγνίδι που δεν απαιτούν σύνδεση? Η κάμερα πόση καθυστέρηση έχει (σε σχέση με το 1020)? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Οι ειδήσεις και ο edge απαιτούν σύνδεση internet. Μήπως οφειλόταν εκεί η όποια καθυστέρηση? Δοκίμασες να ανοίξεις κάποια εφαρμογή/παιγνίδι που δεν απαιτούν σύνδεση? Η κάμερα πόση καθυστέρηση έχει (σε σχέση με το 1020)? Οι σελιδες στον edge είχαν πληρως φορτώσει. Στις ειδήσεις Σεν παίζει ρόλο η σύνδεση ίντερνετ καθως απλα θες να πας ενα βήμα πίσω. Η καμερα ήταν ταχύτατη, ακαριαία στην λήψη-αποθήκευση-νεα λήψη. Όταν πάτησα να δω την φωτογραφία έπρεπε να περιμένω λίγο να να μπουν οι τελευταίες πινελιές. Επαναλαμβάνω η συσκευή δεν ειχε την .29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Παιδιά έπεσε στα χέρια μου μια καλή προσφορά για edge plus και άφησα το 1520 το έχω μετανιώσει και δεν είναι όπως δείχνουν τα βίντεο το 1520 στα μισά πράγματα είναι η το ίδιο γρήγορο η λίγο γρηγορότερο όπως στον edge αλλά και στα άλλα μισά όπως fb messenger, viber, WhatsApp πολύ πιο αργό. . Πληκτρολόγιο χειρότερο και δεν συγχρονίζει φωτογραφίες και γενέθλια από facebook. Η μπαταρία χειρότερη από το κτήνος 1520 Πολλές εφαρμογές αν και ακόμα δεν έχω κάτι που δεν είχα έστω και με 3rd party Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Καθώς οι πρώτοι χρήστες των νέων Microsoft Lumia 950, Lumia 950XL και Lumia 550 άρχισαν να εμφανίζονται και σύντομα τα Windows 10 Mobile αναμένεται να γίνουν διαθέσιμα και στις υπόλοιπες συσκευές, από σήμερα είναι διαθέσιμα τα νέα θέματα για τα Windows 10 Mobile... [Επίσημο] Windows 10 Mobile Series [Windows 10 Mobile] Προτάσεις Εφαρμογών [Windows 10 Mobile] Γενικές Απορίες Εφαρμογών [Windows 10 Mobile] Εφαρμογές Πλοήγησης [Windows 10 Mobile] Προτάσεις και απορίες παιχνιδιών :!: Υπενθυμίζω ότι τυχόν προβλήματα λειτουργικού ή εφαρμογών σε Technical Preview εκδόσεις, παρακαλώ οι χρήστες Windows Insiders να απευθύνονται αποκλειστικά και μόνο στο αντίστοιχο θέμα Windows 10 technical preview (Insider Program) ώστε να μην υπάρχει σύγχυση με τους υπόλοιπους χρήστες :!: Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 υποψηφιος αγοραστής του 640xl και ήθελα να ρωτησω επειδη προερχομαι απο android και η αλήθεια είναι με προβλημάτισε το φτωχο ws store, με τα W10 τι πρόκειται να αλλάξει? οποιος μπορει ας βοήθησει γιατι αν τα καταφερω θελω να αγορασω κατι αμεσα. θα ήθελα τα βασικά σημεία να έχω μια πιο πληρης εικόνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Με τα 10αρια υποτίθεται ότι θα μικρύνει το app gap. Θεωρητικά, θα γίνει... Πρακτικά, θα φανεί κατά το Πάσχα... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts