Jump to content

XBMC/Kodi/SPMC σετάρισμα Add-ons & Repository

vagosvts7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://fusion.tvaddons.ag

βάλε αυτη τη διεύθυνση αντι αυτή που έχει στο πρώτο ποστ

Ουτε στο δικο μου MX III δεν λειτουργει, ουτε το καινουργιο που εχεις γραψει.. τι φταιει?:( οταν βαζω το fusion και καθε fusion μου λεει "Η συνδεση στο δικτυακο τοπο δεν ηταν εφικτη. Αυτο μπορει να οφειλεται στο οτι το δικτυο δεν ειναι συνδεμενο. Θελετε να το προσθεσετε ετσι και αλλιως;" οτι και να βαλω παλι το ιδιο μου γραφει ενω ειναι συνδεμενο στο δικτυο με Wifi....

Edited by lazlo

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ουτε στο δικο μου MX III δεν λειτουργει, ουτε το καινουργιο που εχεις γραψει.. τι φταιει?:( οταν βαζω το fusion και καθε fusion μου λεει "Η συνδεση στο δικτυακο τοπο δεν ηταν εφικτη. Αυτο μπορει να οφειλεται στο οτι το δικτυο δεν ειναι συνδεμενο. Θελετε να το προσθεσετε ετσι και αλλιως;" οτι και να βαλω παλι το ιδιο μου γραφει ενω ειναι συνδεμενο στο δικτυο με Wifi....

Το βιντεακι δεν δειχνει να λυνει καποιο θεμα οπως το δικο μου.. δειχνει μονο πως το ρυθμιζουμε....εμενα οτι και να βαλω απο πηγες μου γραφει οτι ειπα πιο πανω

Το βιντεακι δεν δειχνει να λυνει καποιο θεμα οπως το δικο μου.. δειχνει μονο πως το ρυθμιζουμε....εμενα οτι και να βαλω απο πηγες μου γραφει οτι ειπα πιο πανω

Η διαδικασία αυτή είναι ! επίσης και η διεύθυνση είναι σωστή ! Κανε αναβάθμιση του kodi στην τελευταία έκδοση και ξαναπροσπαθησε....Καλή Ανάσταση να έχεις

Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά στους εορταζοντες. Εχω ένα θέμα με ταινίες σε 1080 μου βγάζει ακαταλαβιστικους ελληνικούς υπότιτλους σε όλα τα add ons, αν επιλέξω αγγλικούς όλα κανονικά. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει;

Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά στους εορταζοντες. Εχω ένα θέμα με ταινίες σε 1080 μου βγάζει ακαταλαβιστικους ελληνικούς υπότιτλους σε όλα τα add ons, αν επιλέξω αγγλικούς όλα κανονικά. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει;

ρυθμίσεις /video/subtitles/character set / Greek (windows)

ρυθμίσεις /video/subtitles/character set / Greek (windows)

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου αλλά στις επιλογές μου υπάρχει μόνο σκετο Greek. Υπάρχει περίπτωση να φταίει που χρησιμοποιώ άλλο skin;

Έχω την εντύπωση ότι θα λύσεις το πρόβλημά σου αν γυρίσεις τη γλώσσα της εφαρμογής σε Ελληνικά.

Έχω την εντύπωση ότι θα λύσεις το πρόβλημά σου αν γυρίσεις τη γλώσσα της εφαρμογής σε Ελληνικά.

Δεν χρειάζεται να αλλάξεις γλώσσα !!(το έχω στα αγγλικά ...)

Κάνεις αυτό που έχω γράψει στο ποιο πάνω post... στο character set βάζεις Greek (windows)

Κάνεις αυτό που έχω γράψει στο ποιο πάνω post... στο character set βάζεις Greek (windows)

Αυτο που λεει ο alex. Ειναι θεμα κωδικοποιησης χαρακτηρων.

Τελικά είχες δίκιο φίλε μου, ευχαριστώ.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δόθηκε λύση με αλλαγή γλώσσας. Επιλογή για Greek (windows) δεν υπάρχει ίσως επειδή χρησιμοποιώ άλλο skin. Ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως.

Γεια σας ,σημερα μεσιμερι πηγα να ανοιξω το exodus,πηγα να διαλεξω μια ταινια και πριν προλαβω να πατησω με εβγαλε κατι για update και τετοια με πεταξε απο το exodus και σβηστηκε ...μπορει καπιος να βοηθησει ? Ευχαριστω για τον χρονο σας!

----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Διωρθωσα το θεμα τελικα ηθελε απλα επανεγκατασταση

:ninja:

Δεν νομίζω ότι φταίει το exodus. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι κάποια add-ons όταν κάνουν update πάνε και απεγκαθηστούν τα "αντίπαλα" add-ons και έχει καταδικαστεί αυτή η πρακτική.

Εδώ το link

https://kodi.tv/warning-be-aware-what-additional-add-ons-you-install/

Στάλθηκε από το D5503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by AnDas
Προσθήκη link

Σε Android box με Kodi 16.1 όταν ανοίγω τα addons "AK-47" & "Project Cypher", εμφανίζεται το μήνυμα: "We failed to reach a server - [Errno 111) Connection refused". Δοκίμασα να απεγκαταστήσω και ξαναεγκαταστήσω τόσο τα addons όσο και τα repos τους, όπως και με χρήση VPN (IPVanish) χωρίς κάτι να αλλάξει. Έχει να δώσει λύση κάποιος; Edited by xalaros

• 2 weeks later...

Καλησπερα στην παρεα του Kodi.

Εχω παρατηρησει τον τελευταιο καιρο στο Exodus, σε πολλες ταινιες και σειρες να μην εμφανιζονται πλεον αρχεια σε υψηλη αναλυση.

Επισης στο Torrenter τωρα τελευταια δεν μου λειτουργουν καποιοι providers, οπως π.χ. το priratebay. Προσπαθω να το μπερδεψω βαζοντας παραπλησια ξεκλείδωτα link απο εδω https://proxybay.tv/ αλλοτε με επιτυχια, αλλοτε χωρις αποτελεσμα

Καλησπερα στην παρεα του Kodi.

Εχω παρατηρησει τον τελευταιο καιρο στο Exodus, σε πολλες ταινιες και σειρες να μην εμφανιζονται πλεον αρχεια σε υψηλη αναλυση.

Επισης στο Torrenter τωρα τελευταια δεν μου λειτουργουν καποιοι providers, οπως π.χ. το priratebay. Προσπαθω να το μπερδεψω βαζοντας παραπλησια ξεκλείδωτα link απο εδω https://proxybay.tv/ αλλοτε με επιτυχια, αλλοτε χωρις αποτελεσμα

Ο Lamda έχει πει για το exodus ότι θα κρατήσει μόνο τις sd πηγές.

Εγώ έκανα απλώς register στο ace stream, έκανα login και παίζει μια χαρά free. κάπου είχα δει ότι υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί για τα free accounts μέχρι 200 ώρες το μήνα ή κάτι τέτοιο.

Δεν το έχω ψάξει μέσο kodi ...(από pc έχω δει,βλέπω άπειρες ώρες Χωρίς να μου έχει βγάλει περιορισμό)

Γενικά για αθλητικά δεν χρησιμοποιώ kodi