SERS1612 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 και εμενα σήμερα κολλούσε πολύ. Το genesis ειχε απο δίπλα την ποιότητα κάτι τετοιο ψάχνω... Για ταινίες δες το the mutts nuts. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paularas Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 ουτε το mutts nuts ούτε τίποτα δεν δουλεύει σήμερα γμτ Παράθεση KILL THE BEST AND F_U_C_K THE REST http://www.bmwworld.com/images/cars/3er/compact/6677_200.jpg BMW COMPACT M/// PACK AC SCHNITZER D&W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Ναι γνωστό αυτό από για το genesis. Εμένα το salt το είχε ήδη. Πως διαλέγεις όμως να δεις κάτι σε HD σε αυτά τα πρόσθετα; Δεν γράφουν από δίπλα την ποιότητα. Έβαλα να είναι τουλάχιστον HD και πάλι ότι είδα ήταν sd. το γράφει δίπλα στην πηγή, 720p, high, med, low εκτός και αν δεν υπάρχουν διαθέσιμες πηγές για την σειρά που θέλεις, icefilms, alluc, dizilab, ororo συνήθως έχουν 720p που παίζουν, πριν είδα το τελευταίο επεισόδιο του into the badlands σε 720p από ororo χωρίς πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisv Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 το γράφει δίπλα στην πηγή, 720p, high, med, low εκτός και αν δεν υπάρχουν διαθέσιμες πηγές για την σειρά που θέλεις, icefilms, alluc, dizilab, ororo συνήθως έχουν 720p που παίζουν, πριν είδα το τελευταίο επεισόδιο του into the badlands σε 720p από ororo χωρίς πρόβλημα Εμενα γιατι το ororo ξαφνικα στα καλα καθουμενα μου βγαζει αποτυχια script; Πως το διορθωνουμε αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aligator21 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Δοκιμάστε το UMP (Universal Media Provider) - google it! Μέχρι στιγμής παίζει ότι και να του έχω βάλει! Παράθεση Always be your self... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Εμενα γιατι το ororo ξαφνικα στα καλα καθουμενα μου βγαζει αποτυχια script; Πως το διορθωνουμε αυτο; δεν έχω τέτοιο πρόβλημα, δοκίμασε να κάνεις ξανά εγκατάσταση το salts, αυτό έχω εγώ http://forums.tvaddons.ag/tknorris-release-repository/26867-stream-sources-aka-salts-beta-thread.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Δοκιμάστε το UMP (Universal Media Provider) - google it! Μέχρι στιγμής παίζει ότι και να του έχω βάλει! για να καταλάβω, ουσιαστικά με αυτό αντικαθιστάς τον deafault ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aligator21 Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 για να καταλάβω, ουσιαστικά με αυτό αντικαθιστάς τον deafault ? Τι εννοείς; Δεν αντικαθιστάς κάτι. Ένα video addon είναι. Παράθεση Always be your self... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. December 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2015 (edited) Φιλες και φίλοι γεια σας και καλες γιορτες Χθες παρέλαβα το νέο μου Mxiii-G tv box. Δυστυχως εχω καποια θεματακια με το Kodi και θελω την βοηθεια σας. Eιδικα με την αναπαραγωγή αρχειων ειτε απο καποιο σκληρό δίσκο είτε μέσω δικτύου. Το Kodi κολλάει και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση την συσκευή. Ανακαλυψα οτι εχει να κανει με την ρυθμιση του ηχου στα 5.1 καναλια. Μηπως του λειπουν καποιοι αποκωδικοποιητες; Εχω την εκδοση 15.2. Επισης ανακαλυψα οτι ο ενισχυτης μου δεν μπορει να αναπαραγει αρχεια με ηχο aac 5.1 και μου δινει μονο δικαναλο ηχο. Υπαρχει καποιο προσθετο στο Kodi που να κανει μετατροπη καθως παιζω το αρχειο απο aac 5.1 σε ac3 5.1? Τελος προσπαθησα να κατεβασω και να δω ταυτόχρονα ταινίες μέσω torrent με το προσθετο του Kodi KMediatorrent αλλα δεν δουλευει. Μεγαλη απογοητευση. Ενω στο pc δουλευει αψογα... Γενικα το Kodi στο Pc δουλευει πιο αξιοπιστα απ οτι σε android συσκευη. Μηπως πρεπει να το ξηλωσω απο την συσκευη και να το ξαναεγκαταστησω και ρυθμικσω απο την αρχη? Edited December 24, 2015 by gthebest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Φιλες και φίλοι γεια σας και καλες γιορτες Χθες παρέλαβα το νέο μου Mxiii-G tv box. Δυστυχως εχω καποια θεματακια με το Kodi και θελω την βοηθεια σας. Eιδικα με την αναπαραγωγή αρχειων ειτε απο καποιο σκληρό δίσκο είτε μέσω δικτύου. Το Kodi κολλάει και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση την συσκευή. Ανακαλυψα οτι εχει να κανει με την ρυθμιση του ηχου στα 5.1 καναλια. Μηπως του λειπουν καποιοι αποκωδικοποιητες; Εχω την εκδοση 15.2. Επισης ανακαλυψα οτι ο ενισχυτης μου δεν μπορει να αναπαραγει αρχεια με ηχο aac 5.1 και μου δινει μονο δικαναλο ηχο. Υπαρχει καποιο προσθετο στο Kodi που να κανει μετατροπη καθως παιζω το αρχειο απο aac 5.1 σε ac3 5.1? Τελος προσπαθησα να κατεβασω και να δω ταυτόχρονα ταινίες μέσω torrent με το προσθετο του Kodi KMediatorrent αλλα δεν δουλευει. Μεγαλη απογοητευση. Ενω στο pc δουλευει αψογα... Γενικα το Kodi στο Pc δουλευει πιο αξιοπιστα απ οτι σε android συσκευη. Μηπως πρεπει να το ξηλωσω απο την συσκευη και να το ξαναεγκαταστησω και ρυθμικσω απο την αρχη? Καλημέρα και χρόνια πολλά! Είχα κι εγώ τα ίδια προβλήματα με το mxiii-g τα οποία έλυσα ως εξής. 1) Εγκατέστησα την τελευταία έκδοση firmware για τη συσκευή 106.L1 η οποία λύνει σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα με τα κολλήματα. Πληροφορίες στο link http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s812-aa/tronsmart-aa/firmware-roms-tools-ah/533645-stock-tronsmart-mxiii-plus-new-firmware-106l1_151029 2)Έκανα απεγκατάσταση το Kodi και κατέβασα την τελευταία beta έκδοση 16. 3) Στις ρυθμίσεις Σύστημα /Ήχος ενεργοποιείς τη λειτουργία διέλευσης (pass-through), επιλέγεις τις δύο ρυθμίσεις AC3 και DTS (ότι τις υποστηρίζει ο ενισχυτής σου) και ακριβώς από πάνω από αυτά (δε θυμάμαι ακριβώς πως λέγεται το μενού) διαλέγεις την επιλογή 2.0 (καθώς αν βάλεις 5.1 έχουν αναφερθεί προβλήματα). Με όλα αυτά κατάφερα να έχω πολυκαναλο ήχο από το kodi χωρίς κολλήματα και ανάγκη για reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Καλημέρα και χρόνια πολλά! Είχα κι εγώ τα ίδια προβλήματα με το mxiii-g τα οποία έλυσα ως εξής. 1) Εγκατέστησα την τελευταία έκδοση firmware για τη συσκευή 106.L1 η οποία λύνει σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα με τα κολλήματα. Πληροφορίες στο link http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s812-aa/tronsmart-aa/firmware-roms-tools-ah/533645-stock-tronsmart-mxiii-plus-new-firmware-106l1_151029 2)Έκανα απεγκατάσταση το Kodi και κατέβασα την τελευταία beta έκδοση 16. 3) Στις ρυθμίσεις Σύστημα /Ήχος ενεργοποιείς τη λειτουργία διέλευσης (pass-through), επιλέγεις τις δύο ρυθμίσεις AC3 και DTS (ότι τις υποστηρίζει ο ενισχυτής σου) και ακριβώς από πάνω από αυτά (δε θυμάμαι ακριβώς πως λέγεται το μενού) διαλέγεις την επιλογή 2.0 (καθώς αν βάλεις 5.1 έχουν αναφερθεί προβλήματα). Με όλα αυτά κατάφερα να έχω πολυκαναλο ήχο από το kodi χωρίς κολλήματα και ανάγκη για reboot. Χρονια πολλα και ευχαριστω για την απαντηση. Και γω την 106L1 εχω ηταν προεγκατεστημενη. Και το Kodi το εχω στην 16 Beta 4. Την περασα απο πανω βεβαια χωρις να κανω απεγκατασταση. Κολληματακια που λες δεν εχω απλα βαζοντας τις ρυθμίσεις ηχου για 5.1 το tv box κολλάει στην κυριολεξια κατα την αναπαραγωγη κοκκαλωνει τελειως και δεν ανοιγει καν το αρχειο. Απ οτι καταλαβα με αυτο που κανεις δηλ να αφησεις τον ηχο σε 2.0 κανάλια, στην ουσια δεν εχεις τον αυθεντικο πολυκαναλο ηχο αλλα ενα ψευδοsurround που κανει ο ενισχυτης. Απ οτι διαβασα μαλλον πρεπει να γίνει downgrade σε kitkat μπας και διορθωθει η κατασταση. Μαλιστα με το downgrade λυνεται μαλλον και το προβλημα με το προσθετο KMediatorrent που δεν λειτουργει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Για το Kmediatorrent δεν ξέρω, δεν έχω ασχοληθεί. Αυτό που σου λέω δεν είναι ψευδοsourround, είναι κανονικό ac3 ή dts. Έχεις ενεργοποιήσει το passthrough και τα ac3 και dts στις ρυθμίσεις του kodi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Για το Kmediatorrent δεν ξέρω, δεν έχω ασχοληθεί. Αυτό που σου λέω δεν είναι ψευδοsourround, είναι κανονικό ac3 ή dts. Έχεις ενεργοποιήσει το passthrough και τα ac3 και dts στις ρυθμίσεις του kodi; Δηλ να το αφησω σε ρυθμιση με 2.0 κανάλια ηχου και να ενεργοποιησω το passthrough και τα ac3 και dts; Θα το δοκιμασω. Εξοδο που παιρνεις για τον ενισχυτη σου; Απο οπτικη Spdif η μεσω HDMI? Και εχεις τσεκαρει στην οθονη του ενισχυτη εμφανιζεται το συμβολο του dts ή DD (dolby digital)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Δηλ να το αφησω σε ρυθμιση με 2.0 κανάλια ηχου και να ενεργοποιησω το passthrough και τα ac3 και dts; Θα το δοκιμασω. Εξοδο που παιρνεις για τον ενισχυτη σου; Απο οπτικη Spdif η μεσω HDMI? Και εχεις τσεκαρει στην οθονη του ενισχυτη εμφανιζεται το συμβολο του dts ή DD (dolby digital)? Ναι, έτσι ακριβώς! Μέσω hdmi είναι συνδεδεμένος ο ενισχυτής και παίρνω surround κανονικό. Πρακτικά όταν έχεις ενεργοποιήσει το passthrough παίρνεις στον ενισχυτη το original audio stream της ταινίας και δεν έχει σημασία τι ρύθμιση (2.0 ή 5.1) έχεις βάλει παραπάνω. Όμως επειδή με ταλαιπώρησε κι εμένα πολύ, διάβασα σε διάφορα φόρουμ ότι πρέπει να αφήσεις πάνω το 2.0 γιατί το 5.1 για κάποιο ανεξήγητο λόγο κολλάει. Δοκίμασε όπως στα είπα και πες μας τι έγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. December 25, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 (edited) Χρόνια πολλά σε όλους μας υγεία.. Επειδή το Genesis έχει βγει Off.. Κατεβάστε και κάντε εγκατάσταση το mucky ducks repo και από τα πρόσθετα του βάλτε το 9movies ..Απίστευτα γρήγορο στη φόρτωση ταινιών HD.. Καλή θέαση Edited December 25, 2015 by vagosvts7 Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Ναι, έτσι ακριβώς! Μέσω hdmi είναι συνδεδεμένος ο ενισχυτής και παίρνω surround κανονικό. Πρακτικά όταν έχεις ενεργοποιήσει το passthrough παίρνεις στον ενισχυτη το original audio stream της ταινίας και δεν έχει σημασία τι ρύθμιση (2.0 ή 5.1) έχεις βάλει παραπάνω. Όμως επειδή με ταλαιπώρησε κι εμένα πολύ, διάβασα σε διάφορα φόρουμ ότι πρέπει να αφήσεις πάνω το 2.0 γιατί το 5.1 για κάποιο ανεξήγητο λόγο κολλάει. Δοκίμασε όπως στα είπα και πες μας τι έγινε. Ευχαριστω. Λογω γιορτων θα καθυστερισω λιγο γιατι λειπω. Πιστευω να δουλεψει. Να βρισκα και μια λυση με τα torrent με καποιο προσθετο σαν το KMediatorrent και θα ειμαι full ευχαριστημενος. Αν μπορει να βοηθησει καποιος χωρις να κανω downgrade γιατι το KMediatorrent δουλευει μόνο σε κιτκατ και εγω αυτη την στιγμη το tv box το εχω σε lollipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Εδώ και κάποιες μέρες το genesis δεν μου βγάζει στις σειρές καθόλου HD και 1080 πηγές. Και μάλιστα σε κάποιες σειρές που την προηγούμενη εβδομάδα είχαν. Επίσης και τα HQ κολλάνε πολύ ή δεν παίζουν καθόλου. Αυτά μόνο για σειρές και το είδα σε αυτές που είχαν την προηγούμενη εβδομάδα όπως το supernatural, prison brake. Ούτε το dizilab που τα είχε το βγάζει τώρα σαν πηγή. Στις ρυθμίσεις είναι κανονικά τσεκαρισμένα. Σε ταινίες μου βγάζει πηγες HD και 1080. Έχει δει κάτι κάποιος παρόμοιο σε αυτόν να συμβαίνει; Τι άλλο προτείνετε για σειρές σε HD; Πωωωω, και νόμιζα πως ήταν προσωρινό το θέμα. :( Χρόνια πολλά σε όλους μας υγεία.. Επειδή το Genesis έχει βγει Off.. Κατεβάστε και κάντε εγκατάσταση το mucky ducks repo και από τα πρόσθετα του βάλτε το 9movies ..Απίστευτα γρήγορο στη φόρτωση ταινιών HD.. Καλή θέαση Βάγγο; Για σειρές τί προτείνεις; :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoof Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 γιατι δε βαζεται το Pulsar Να streamarete κατευθειαν απο τα torrentadika οποια τενια σειρά σας ενδιαφερει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Χρόνια πολλά σε όλους μας υγεία.. Επειδή το Genesis έχει βγει Off.. Κατεβάστε και κάντε εγκατάσταση το mucky ducks repo και από τα πρόσθετα του βάλτε το 9movies ..Απίστευτα γρήγορο στη φόρτωση ταινιών HD.. Καλή θέαση Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά, έκανα εγκατάσταση το mucky ducks repo και θέλω να ρωτήσω πως το ρυθμίζουμε να έχει (μόνιμα γιατί με την κάθε αλλαγή σελίδας χάνει την ρύθμιση) την εμφάνιση των διαθέσιμων ταινιών όπως στο Genesis ; Δηλαδή μικρογραφία-εξώφυλλο ταινίας με τίτλο και έτος ; Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisv Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 γιατι δε βαζεται το Pulsar Να streamarete κατευθειαν απο τα torrentadika οποια τενια σειρά σας ενδιαφερει ? Ποια τορενταδικα ή αλλα σκριπτ προτεινεις να συνδεσουμε με το pulsar; Με το kickass δεν εμεινα πολυ ευχαριστημενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Για να καταλήξουμε αυτή τη στιγμή πιο είναι το καλύτερο addon για σειρες ταινίες που έχει 720p ποιότητα και ελληνικούς υπότιτλους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoof Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Ποια τορενταδικα ή αλλα σκριπτ προτεινεις να συνδεσουμε με το pulsar; Με το kickass δεν εμεινα πολυ ευχαριστημενος. Σε τι δεν εμεινες ευχαριστημένος; anyway στα repositorys του tvaddons στο φάκελο εχει ενα καρο τορρεντ prive και μη. Βαλε οποια θες η και ολα δεν υπάρχει πρόταση σε κατι συγκεκριμένο αφού απλά εχει να κάνει μς το ποσοι seedaroun ανάλογα το τη ψάχνεις. Η α σειρα στο 1 μπορεί να seidarei και να σέρνεται ενας και στο αλλο να seedaroun 1000 και στη β τενια να γινετε το αντίθετο Για σειρες όμως θα πρότεινα να δοκιμασεις το eztv viewer σε συνδυασμό με το kmediatorrent torrent. Θα ορίσεις 1 φορα της σειρές που παρακολουθησεις και μετα θα έχεις επιλογη αν υπάρχει απλη η 720 p ποιότητα. Διαβάζει τα torrent του eztv και μονο. Προσωπικά με βολεύει για την ώρα τουλάχιστον, Μεχρι να τον κλεισουν η να σταματήσει και αυτο το team Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisv Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Σε ευχαριστω :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. December 27, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 @pakitis Αν και δεν παρακολουθώ σειρές.. Από το ίδιο repo κανε εγκατάσταση το 123movies..Είναι όπως το 9movies αλλά έχει και σειρές.. @stauros Να σου πω την αλήθεια ούτε εγώ το έψαξα αυτό που λες.. Και σε μένα τις ανακατεύει, αλλά οκ, μικρό το κακό.. Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Ναι, έτσι ακριβώς! Μέσω hdmi είναι συνδεδεμένος ο ενισχυτής και παίρνω surround κανονικό. Πρακτικά όταν έχεις ενεργοποιήσει το passthrough παίρνεις στον ενισχυτη το original audio stream της ταινίας και δεν έχει σημασία τι ρύθμιση (2.0 ή 5.1) έχεις βάλει παραπάνω. Όμως επειδή με ταλαιπώρησε κι εμένα πολύ, διάβασα σε διάφορα φόρουμ ότι πρέπει να αφήσεις πάνω το 2.0 γιατί το 5.1 για κάποιο ανεξήγητο λόγο κολλάει. Δοκίμασε όπως στα είπα και πες μας τι έγινε. Φιλε μου μολις το δοκιμασα! Δουλευει ρολοι! Χίλια ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts