skiace Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Σημερα που ειδα λιγο και εμενα το terrarium 1.98 δεν εμφανιζε ελληνικους υποτιτλους. Sent from my iPhone 8 Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 εκλεισε (λενε οι ιδιοι προσωρινα - για 2 εβδομαδες :wacko: ) η ωραια εφαρμογη Swift Streamz... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 εκλεισε (λενε οι ιδιοι προσωρινα - για 2 εβδομαδες :wacko: ) η ωραια εφαρμογη Swift Streamz... :( Είναι για να την κάνουν αναβάθμιση Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Υπάρχει και το snappy Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Υπάρχει και το snappy Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δε παίζει ούτε αυτό,τραβάει από τα ίδια Μόνο livenet Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Δε παίζει ούτε αυτό,τραβάει από τα ίδια Μόνο livenet Sent from my iPad using Tapatalk ProΚαι σε αυτό χάθηκαν τα δικά μας! Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και σε αυτό χάθηκαν τα δικά μας! Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και σε αυτό χάθηκαν τα δικά μας! Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Ενημέρωση πριν 5 ώρες από Swift streamz Dear users, Have some technical issue on server app will be fixed in next 12 hour's!! Thanks :) Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Τα Ελληνικα στα tv one μας τελειωσαν ε; Κριμα και εβλεπα κανα ματσακι ΝΒΑ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagiwths8 Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Τα Ελληνικα στα tv one μας τελειωσαν ε; Κριμα και εβλεπα κανα ματσακι ΝΒΑ... Μπορείς να βλέπεις και τώρα NBA απο τα υπόλοιπα TvOne..μόνο το 11 έπαψε, τα υπόλοιπα λειτουργούν και περιλαμβάνουν το κανάλι ''NBA'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Τα Ελληνικα στα tv one μας τελειωσαν ε; Κριμα και εβλεπα κανα ματσακι ΝΒΑ... κανε μια ενημερωση στο tvone 11 και ισως σου παιξει και μαλιστα καλο θα ηταν να κανεις ενημερωση σε ολα τα tvone ,,επανω του πατας πληροφοριες και μετα σε παει σε μια καρτελα που γραφει ενημερωση και πατας εκει και υστερα επιλεγειε στο παραθυρο οκ και ενημερωνεται καντο σε ολα τα tvone,,,εγω ετσι το εκανα καμια φορα και παιζανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Τα tvone σχετίζονται με το Swift streamz Όταν επανέλθει αυτό,θα επαμελθουν και τα tvone Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 επανηλθε :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Και τα tvone και το Swift streamz? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Και τα tvone και το Swift streamz? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Ναι και στα δύο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Ναι και στα δύο Ειναι μονο σινεμα η' και sports? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Ειναι μονο σινεμα η' και sports?Στο Swift και τα δύο αλλά δεν παίζουν πάντα Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Ειναι μονο σινεμα η' και sports? Στο 11 εχει σινεμά και spor (όταν δεν παίζουν πατάς refresh streams) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Στο 11 εχει σινεμά και spor (όταν δεν παίζουν πατάς refresh streams) To refresh το εχω δει μονο στο manalab build. Υπαρχει και στα αλλα builds? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 To refresh το εχω δει μονο στο manalab build. Υπαρχει και στα αλλα builds? Δεν χρησιμοποιώ build . Το refresh υπάρχει μέσα στο 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 στο placenta καποια λινκ 2ddl τι ακριβως ειναι; παντως καμια φορα δεν δουλευουν αυτα. περιεχει links που απαιτούν real debrid λογαριασμό. τέτοια είναι links από UploadGig , Filefactory , Nitroflare , Uploaded , Rapidgator κτλ που απαιτούν λογαριασμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Η εφαρμογή ace stream μας τελείωσε;δεν υπάρχει στο store Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Η εφαρμογή ace stream μας τελείωσε;δεν υπάρχει στο store Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Mπορείς να την κατεβάσεις εκτός playstore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 εδώ η επίσημη αιτιολογία αναστολής και link για το κατέβασμα http://forum.torrentstream.org/index.php?topic=12290.0 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Mπορείς να την κατεβάσεις εκτός playstoreΣτο δικό τους σάιτ σε παραπέμπτει στο play store.Αλλά αφού υπάρχει αλλού οκ,ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Στο δικό τους σάιτ σε παραπέμπτει στο play store.Αλλά αφού υπάρχει αλλού οκ,ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σου έχει και direct download Stable version http://dl.acestream.org/products/acestream-engine/android/armv7/latest Beta version http://dl.acestream.org/products/acestream-engine-beta/android/armv7/latest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts