tolisfar Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Adfree είναι. Δεν πάιζεστε. Θεοί!!! Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Για δώσε κάνα παράδειγμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 μαλλον το covenant μας αποχαιρετα. οτι ταινια και αν βαλω γραφει δεν υπαρχει διαθεσιμη ροη στο diamond build οι συγκεκριμενες ταινιες που δοκιμασα σε exodous elysioum παιζουν κανονικα. Το Σάββατο είδα ταινία , όλα κανονικά, χτες είδα TWD επίσης όλα κανονικά. ( Πηγές από Real Derbit , άν και είχε και από αλλού ) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 μαλλον το covenant μας αποχαιρετα. οτι ταινια και αν βαλω γραφει δεν υπαρχει διαθεσιμη ροη στο diamond build οι συγκεκριμενες ταινιες που δοκιμασα σε exodous elysioum παιζουν κανονικα. Ζει και βασιλεύει!! Απλά μετά την αναβάθμιση,πήγαινε στα tools του Covenant,playback και άλλαξε το default από dialog σε directory,και είσαι έτοιμος!!!Δες και φωτο Sent from my iPad using Tapatalk Pro ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το Σάββατο είδα ταινία , όλα κανονικά, χτες είδα TWD επίσης όλα κανονικά. ( Πηγές από Real Derbit , άν και είχε και από αλλού ) Από χτες υπήρχε το πρόβλημα με την αναβάθμιση,αλλά λύθηκε όπως έγραψα πριν Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JTS1KOSTAS1 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 κ εγω την Κυριακή προσπαθησα να δω ταινια.... μαλιστα εβαλα κ καποια σχετικά παλιά...... ΤΙΠΟΤΑ!!!! νευριασα κ κατεβασα μεσω τορενς!!!! (τελικά τα παλιά κ κλασικά ποτέ δεν σε ξεγελανε...... ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Κάντε αυτό που έγραψα παραπάνω για το Covenant και θα στε μια χαρά Το kodi γενικότερα θέλει διάβασμα και ψάξιμο Οποίος δεν έχει χρόνο,ή βαριέται να ψάξει,η λύση των torrent είναι μονόδρομη Το kodi δεν είναι plug n play,έχει δυναμική όσων αφορά αυτά που βλέπουμε και τις πηγες Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Κάντε αυτό που έγραψα παραπάνω για το Covenant και θα στε μια χαρά Το kodi γενικότερα θέλει διάβασμα και ψάξιμο Οποίος δεν έχει χρόνο,ή βαριέται να ψάξει,η λύση των torrent είναι μονόδρομη Το kodi δεν είναι plug n play,έχει δυναμική όσων αφορά αυτά που βλέπουμε και τις πηγες Sent from my iPad using Tapatalk Pro Αναβάθμιση στο Covenant v1.1.27 με διόρθωση στο πρόβλημα "no stream available". Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Καλησπερα,ενω ειχα μια χαρα το kodi στα ελληνικα,πλεον γυρισε στα αγγλικα και δεν γυρναει με τιποτα στα ελληνικα. εχω το kodi 17.3 επισης δεν μου παιζει το covenant,το παραπανω που γραφετε για το covenant πηγα να το κανω αλλα ειναι στο directory απο μονο του, τι πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Κάντε αυτό που έγραψα παραπάνω για το Covenant και θα στε μια χαρά Το kodi γενικότερα θέλει διάβασμα και ψάξιμο Οποίος δεν έχει χρόνο,ή βαριέται να ψάξει,η λύση των torrent είναι μονόδρομη Το kodi δεν είναι plug n play,έχει δυναμική όσων αφορά αυτά που βλέπουμε και τις πηγες Sent from my iPad using Tapatalk Pro Βάζεις ένα build. και γίνεται εντελώς plug n play επίσης υπάρχει και το τεραριουμ που είναι εντελώς παιχνίδι τι τορεντ λες στον κόσμο αυτά είναι 10 χρόνια πίσω χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Βάζεις ένα build. και γίνεται εντελώς plug n play επίσης υπάρχει και το τεραριουμ που είναι εντελώς παιχνίδι τι τορεντ λες στον κόσμο αυτά είναι 10 χρόνια πίσω χαχαχαΜε 4κ τηλεόραση, αναγκαστικά θα δουλεύεις τορεντ Sent from my LG-D802 using Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Βάζεις ένα build. και γίνεται εντελώς plug n play επίσης υπάρχει και το τεραριουμ που είναι εντελώς παιχνίδι τι τορεντ λες στον κόσμο αυτά είναι 10 χρόνια πίσω χαχαχα Εγω δεν λεω για torrent Και επισης δεν ειμαι fun των build διότι ο καθένας βάζει ότι σαβούρα θέλει!!! Γενικά το στηνω μόνος,αλλά θέλει διάβασμα Sent from my iPad using Tapatalk Pro ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα,ενω ειχα μια χαρα το kodi στα ελληνικα,πλεον γυρισε στα αγγλικα και δεν γυρναει με τιποτα στα ελληνικα. εχω το kodi 17.3 επισης δεν μου παιζει το covenant,το παραπανω που γραφετε για το covenant πηγα να το κανω αλλα ειναι στο directory απο μονο του, τι πρεπει να κανω? Δοκιμασε να κάνεις ένα Clear cache και Clear providers από τα tools του Covenant,επανεκκίνηση και ξανά προσπάθησε Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 (edited) Τα παραλες! Δηλαδή εμείς που δουλεύουμε torrent Κάθε μέρα (επίσης το acestream που μάθατε όλοι στο kodi torrent είναι ) μάλλον ζούμε στο παρελθόν; Βρε τι γίνεται Μάθατε,μάθαμε όλοι ένα kodi και ένα Terrarium και γίναμε όλοι εξπερ Edited November 1, 2017 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Τα παραλες! Δηλαδή εμείς που δουλεύουμε torrent Κάθε μέρα (επίσης το acestream που μάθατε όλοι στο kodi torrent είναι ) μάλλον ζούμε στο παρελθόν; Βρε τι γίνεται Μάθατε,μάθαμε όλοι ένα kodi και ένα Terrarium και γίναμε όλοι εξπερ Για μένα το λες;; Εγώ δεν κατηγορησα τα torrent,και τα δουλεύω και αυτά,γιατί απλά δεν έχω παντού Internet!!!! Απλώς αυτό που λέω είναι ότι το kodi δεν είναι για όλους,πόσο μάλιστα και τα acestream που έβαλες στην κουβέντα Στην τελική το ένα δεν αναιρεί το άλλο,αλλά το συμπληρώνει Edit : Μάλλον δεν το έλεγες για μένα,αλλά η άποψη μου ισχύει,ότι υπάρχει αλληλοσυμπληρωση Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Και εγώ έτρεχα για χρόνια το KODI αλλά η ευκολία του Terrarium απλά δεν συγκρίνεται. Torrents δουλεύω μόνο αν θέλω BR RIP 1080p 5.1 στα 10+Gb για να κρατήσω την ταινία στην συλλογή μου. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Το kodi είναι για να μην μπαίνεις στις εκάστοτε σελίδες με το περιεχόμενο προς θέαση.βολεύει ειδικά στο Android με τιςμη συμβατότητες με flash περιεχόμενο.Για ποιότητα και ήχο τα τορεντ είναι μονόδρομος Sent from my LG-D802 using Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Τι να κάνουμε κάποιοι από εμάς είμαστε ΜΕΡΑΚΛΗΔΕΣ (κάτοχος 169 σειρών + 1000+ ταινιών σε 720p ,1080p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Οι περισσότεροι που γράφουμε εδώ νομίζω έχουν Android TV box που σημαίνει κατά 99% παίζουν άνετα αρχεία hevc, ένα επεισόδιο 720p ξεκινάει από 200mb, αστείο μέγεθος, μπορείς άνετα να έχεις δεκάδες σειρές και ταινίες ότι ώρα θέλεις χωρίς να ψάχνεις κάθε φορά τι δεν λειτουργεί σωστά. Ακόμη ευκολότερο αν κάποιος έχεις ένα NAS που μπορεί να τρέχει 24/7 κάνοντας τα πάντα αυτόματα και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις το play στο kodi, άντε να κατεβάσεις και κάνα υπότιτλο. Πριν από δύο χρόνια είχα κάπου 100 σειρές που έβλεπα από το exodus,salts τώρα έχω καμία δεκαριά στο salts και 180 τελειωμενες και μη στο nas διαθέσιμες 24/7 και συνολικά μαζί με 200 ταινίες δεν ξεπερνούν τα 3TB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Οι περισσότεροι που γράφουμε εδώ νομίζω έχουν Android TV box που σημαίνει κατά 99% παίζουν άνετα αρχεία hevc, ένα επεισόδιο 720p ξεκινάει από 200mb, αστείο μέγεθος, μπορείς άνετα να έχεις δεκάδες σειρές και ταινίες ότι ώρα θέλεις χωρίς να ψάχνεις κάθε φορά τι δεν λειτουργεί σωστά. Ακόμη ευκολότερο αν κάποιος έχεις ένα NAS που μπορεί να τρέχει 24/7 κάνοντας τα πάντα αυτόματα και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις το play στο kodi, άντε να κατεβάσεις και κάνα υπότιτλο. Πριν από δύο χρόνια είχα κάπου 100 σειρές που έβλεπα από το exodus,salts τώρα έχω καμία δεκαριά στο salts και 180 τελειωμενες και μη στο nas διαθέσιμες 24/7 και συνολικά μαζί με 200 ταινίες δεν ξεπερνούν τα 3TB μια ερωτηση: τι ταχυτητα εχεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 μια ερωτηση: τι ταχυτητα εχεις ? Τι εννοείς? Ιντερνέτ? 24αρι ADSL με συγχρονισμό στα 14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Παιδια το kodi παιζει σε lg sony phlips και mls μεχρι τωρα σωστα; Samsung το αποκλειω λογω λειτουργικου tizen. Αν υπαρχει καποια αλλη μαρκα Πειτε λιγακι. :):):) Βασικά σε ότι υπάρχει με Android λειτουργικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 ρε παιδια δεν λεω οτι ειναι κακο τα τορεντ αντιθέτως σε ειδικες περιπτωσεις που για εμενα ειναι σπανιες ειναι μονοδρομος οπως λετε αλλα μην γραφουμε αρλουμπες οτι το κοντι ειναι για λιγους γιατι με πιανουν τα γελια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Τι εννοείς? Ιντερνέτ? 24αρι ADSL με συγχρονισμό στα 14 ναι αυτο εννοούσα, Thanks :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Οι περισσότεροι που γράφουμε εδώ νομίζω έχουν Android TV box που σημαίνει κατά 99% παίζουν άνετα αρχεία hevc, ένα επεισόδιο 720p ξεκινάει από 200mb, αστείο μέγεθος, μπορείς άνετα να έχεις δεκάδες σειρές και ταινίες ότι ώρα θέλεις χωρίς να ψάχνεις κάθε φορά τι δεν λειτουργεί σωστά. Ακόμη ευκολότερο αν κάποιος έχεις ένα NAS που μπορεί να τρέχει 24/7 κάνοντας τα πάντα αυτόματα και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις το play στο kodi, άντε να κατεβάσεις και κάνα υπότιτλο. Πριν από δύο χρόνια είχα κάπου 100 σειρές που έβλεπα από το exodus,salts τώρα έχω καμία δεκαριά στο salts και 180 τελειωμενες και μη στο nas διαθέσιμες 24/7 και συνολικά μαζί με 200 ταινίες δεν ξεπερνούν τα 3TBΑκριβώς σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται το KODI, αλλά κάνεις πιο εύκολα την δουλειά με TERRARIUM. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Ακριβώς σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται το KODI, αλλά κάνεις πιο εύκολα την δουλειά με TERRARIUM. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Βασικά σε αυτή τη περίπτωση μόνο το kodi χρειάζεται και τίποτα άλλο (ούτε add-on) στο Android TV box Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Βασικά σε αυτή τη περίπτωση μόνο το kodi χρειάζεται και τίποτα άλλο (ούτε add-on) στο Android TV boxΠώς θα δεις ταινίες/σειρές από το ίντερνετ χωρίς addon στο Kodi; Το έχεις δουλέψει το TERRARIUM καθόλου; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts