alex222800 Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Έχει κάποιος την 17.4 εκδοση; για 6.0.1 - 32 bit? κατέβασε το από το site του kodi ..http://mirrors.kodi.tv/releases/android/arm/ ...kodi-17.4-Krypton-armeabi-v7a.apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_4 Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Ok λυθηκε το προβλημα με την 17.5.1 https://kodi.tv/blog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Ok λυθηκε το προβλημα με την 17.5.1 https://kodi.tv/blog Σου ήρθε στο play store? Εμένα ακόμα όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Σου ήρθε στο play store? Εμένα ακόμα όχι. Κατέβασε το από το site...2 λεπτά υπόθεση ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 (edited) Κατέβασε το από το site...2 λεπτά υπόθεση ειναιΠήγα κι εκεί αλλά ακόμα λέει 17.5 στο download page. edit: Πάτησα στη 17.5 και μου κατέβασε τη 17.5.1. Τρέχω να τη δοκιμάσω! edit: Δουλεύει κομπλέ! Edited October 25, 2017 by letom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis46 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΟ KODI 7.5,ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΣΩ ΛΑΠΤΟΠ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΟ KODI 7.5,ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΣΩ ΛΑΠΤΟΠ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ?? Αν σε ενδιαφέρει μόνο αυτό,αθλητικά εννοώ,δες τον οδηγό,όχι για το javris που έχει αλλά για το krypton είναι αδύνατο να μην το εγκαταστάσεις. Έχει και εικόνες Ότι άλλο χρειαστείς μας λες https://seo-michael.co.uk/how-to-manually-install-sportsdevil-on-xbmc/ Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΟ KODI 7.5,ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΣΩ ΛΑΠΤΟΠ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ?? Καλημέρα. Μην γράφεις με μεγάλα γράμματα γιατί είναι σαν να φωνάζεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis46 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Αν σε ενδιαφέρει μόνο αυτό,αθλητικά εννοώ,δες τον οδηγό,όχι για το javris που έχει αλλά για το krypton είναι αδύνατο να μην το εγκαταστάσεις. Έχει και εικόνες Ότι άλλο χρειαστείς μας λες https://seo-michael.co.uk/how-to-manually-install-sportsdevil-on-xbmc/ Sent from my iPad using Tapatalk Pro Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου,θα το προσπαθησω τοτε! ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χαχαχαχα οκ φιλε ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου,θα το προσπαθησω τοτε! ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χαχαχαχα οκ φιλε Μολις το εκανα install αλλα οταν παταω tv δεν μου βγαζει κανενα καναλι,λεει οτι ειναι αδειο...εδω τι κανουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 (edited) Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου,θα το προσπαθησω τοτε! ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χαχαχαχα οκ φιλε ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μολις το εκανα install αλλα οταν παταω tv δεν μου βγαζει κανενα καναλι,λεει οτι ειναι αδειο...εδω τι κανουμε? Δες το pm ... όσο για το sportsdevil απλά κάνε μια αναζήτηση στο youtube για το πως το κάνουμε εγκατάσταση . Υπάρχουν άπειρα video και στα ελληνικά +καλύτερα βάλε custom build Ελληνικά build Edited October 26, 2017 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis46 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Δες το pm ... Τελεια,σ ευχαριστω πολυ και παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Ρε παιδια, στο build GKoBu , μολις φορτωσει γραφει στο rss feed, "εiναι διαθεσιμη για ληψη ενημερωμενη λιστα των ελληνικων αγωνων (greek matches). Ξερει κανεις τι ειναι αυτο και που το βρισκουμε? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου,θα το προσπαθησω τοτε! ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χαχαχαχα οκ φιλε ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μολις το εκανα install αλλα οταν παταω tv δεν μου βγαζει κανενα καναλι,λεει οτι ειναι αδειο...εδω τι κανουμε? Δεν πατάς κανάλι,αλλά live sports Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 παιδια θελω να βρω τα προσθετα covenant ,elysium , alive , atlas , και τα προσθετά υποτίτλων ξερετε που θα τα βρω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
codima Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Ρε παιδια, στο build GKoBu , μολις φορτωσει γραφει στο rss feed, "εiναι διαθεσιμη για ληψη ενημερωμενη λιστα των ελληνικων αγωνων (greek matches). Ξερει κανεις τι ειναι αυτο και που το βρισκουμε? Υπάρχει εικονίδιο Greek matches στα εικονίδια που είναι στην κατηγορία Αθλητικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Υπάρχει εικονίδιο Greek matches στα εικονίδια που είναι στην κατηγορία Αθλητικά. Εννοεις στα εικονιδια που ειναι πανω πανω στην οθονη οταν αφηνεις τον κερσορα πανω στο κεντρικο banner που γραφει αθλητικα, η να πατησω την κατηγορια και να ψαξω μεσα? Ρωταω διοτι εχει πολλα αθλητικα και χανομαι. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Εννοεις στα εικονιδια που ειναι πανω πανω στην οθονη οταν αφηνεις τον κερσορα πανω στο κεντρικο banner που γραφει αθλητικα, η να πατησω την κατηγορια και να ψαξω μεσα? Ρωταω διοτι εχει πολλα αθλητικα και χανομαι. ειναι στην απο πανω μπαρα απο την λεξη αθλητικα, εκει που εχει τα εικονιδια, τερμα δεξια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 build GKoBu , που το βρισκω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 ρε παιδια δεν μ μπορώ να καταλαβω γιατι το τεραριουμ παει σφαιρα και το κοντι σερνεται ? και μην μου πειτε να πληρωσω για να βλεπω παρανομα γιατι ειναι μεγαλη ανοησια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisv Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 (edited) ρε παιδια δεν μ μπορώ να καταλαβω γιατι το τεραριουμ παει σφαιρα και το κοντι σερνεται ? και μην μου πειτε να πληρωσω για να βλεπω παρανομα γιατι ειναι μεγαλη ανοησια Παρανομα βλεπουμε ετσι κι αλλιως φιλε μου :-) Υπαρχει λυση παντως στα θεματα που βαζεις. Περνας FTMC χωρις κανενα build το σεταρεις μονο με αυτα που οντως χρειαζεσαι και τρεχει νερακι. Σε μενα δεν σερνεται τιποτα και ειμαι μονο με 1 giga μνημη. Οσο για πηγες hd χωρις debrid κλπ βαλε το poseidon και το bob unleased και θα τις εχεις (προς το παρον τουλαχιστον) Επισης και το elysium βγαζει οταν το επιλεγω σαν player μεσα απο το metalliq. Γενικα, θελει λιγο ψαξιμο το πραγμα. Στάλθηκε από το thl 4000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 27, 2017 by sakisv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 build GKoBu , που το βρισκω? https://mag250-greece.blogspot.gr/2017/09/gkobu-build-gkn-wizard.html?m=1 https://youtu.be/OGuPzk_nxB4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 (edited) Παρανομα βλεπουμε ετσι κι αλλιως φιλε μου :-) Υπαρχει λυση παντως στα θεματα που βαζεις. Περνας FTMC χωρις κανενα build το σεταρεις μονο με αυτα που οντως χρειαζεσαι και τρεχει νερακι. Σε μενα δεν σερνεται τιποτα και ειμαι μονο με 1 giga μνημη. Οσο για πηγες hd χωρις debrid κλπ βαλε το poseidon και το bob unleased και θα τις εχεις (προς το παρον τουλαχιστον) Επισης και το elysium βγαζει οταν το επιλεγω σαν player μεσα απο το metalliq. Γενικα, θελει λιγο ψαξιμο το πραγμα. Στάλθηκε από το thl 4000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε μου δεν μιλάω γιατί το πρόγραμμα αλλά για της πηγές του κοντι που σέρνονται ενώ στο τεραριουμ μου βρίσκει αμέσως και ότι ανάλυση θέλω Edited October 28, 2017 by mples Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2017 Σε φρέσκο spmc 17 ποια πρόσθετα να βάλω; Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Σε φρέσκο spmc 17 ποια πρόσθετα να βάλω; Εχει βγει η 17? Μηπως ειναι beta? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2017 Εχει βγει η 17? Μηπως ειναι beta? Είναι ακόμα σε Alpha στάδιο ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts