skiace Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Δεν πας στο wizard αλλά δίπλα στο update, μετά builds μετά diamond build και έχει δύο zip 3.6 ένα για krypton και ένα για yavris, ανάλογα την έκδοση kodi που έχεις επιλέγεις Sent from my 1+3T Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το απεγκατεστησα και το ξαναεγκαταστησα. Πέρασα καινούργια repos που δουλεύουν αυτή την στιγμή και δεν ασχολήθηκα τελικά καθόλου με την diamond build. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 (edited) Ουτε και εγω βρηκα Ελληνικα στο teatv στην εκδοση για windows 7 @alex222800 πες μας που εχει ενεργοποιηση για ελληνικους υποτιτλους Edited December 5, 2017 by jogatore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 (edited) Ουτε και εγω βρηκα Ελληνικα στο teatv στην εκδοση για windows 7 @alex222800 πες μας που εχει ενεργοποιηση για ελληνικους υποτιτλους Το έχω σε Android συσκευες (υπάρχουν τα ελληνικά) ... Μόλις έκανα εγκατάσταση την έκδοση για Windows ,δεν υπάρχουν ελληνικά ! έκδοση σε Android v4.4 σε Windows v1.1 Έκανα ένας Post στο Reddit για να προσθέσει ελληνικούς υπότιτλους για την έκδοση στα Windows .. Edited December 5, 2017 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Το έχω σε Android συσκευες (υπάρχουν τα ελληνικά) ... Μόλις έκανα εγκατάσταση την έκδοση για Windows ,δεν υπάρχουν ελληνικά ! έκδοση σε Android v4.4 σε Windows v1.1 Έκανα ένας Post στο Reddit για να προσθέσει ελληνικούς υπότιτλους για την έκδοση στα Windows .. Ok.. ας ελπισουμε να προσθεσει...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Κάποιος να βοηθήσει. Γενικά είτε με το Kodi είτε με το Terrarium αλλά ακόμη και αποθηκευμένες ταινίες που παίζω με το MX player, εχω θεματακια με την αναπαραγωγη, δηλ μικρα κολληματακια στην κινηση δεν ειναι δηλ smooth 100 %. Εχω το mxiii-g το οποιο εχει τον Amlogic S812 με graphics engine το ARM Mali-450, και τρεχω Android 5.1. Η λυση που εχω εδω και καιρο ειναι να εγκαταστησω Libreelec linux Kodi καθαρο λογισμικο, στο οποιο αναπαραγονται τα παντα τελεια. Τωρα ομως που το Kodi αργοπεθαινει αναγκαζομαι να τρεχω το Terrarium μεσω Androind με τα γνωστα θεματα. Εχει να προτεινει κανεις καποια λυση, ισως καποια ρυθμιση που θα βοηθησει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Κάποιος να βοηθήσει. Γενικά είτε με το Kodi είτε με το Terrarium αλλά ακόμη και αποθηκευμένες ταινίες που παίζω με το MX player, εχω θεματακια με την αναπαραγωγη, δηλ μικρα κολληματακια στην κινηση δεν ειναι δηλ smooth 100 %. Εχω το mxiii-g το οποιο εχει τον Amlogic S812 με graphics engine το ARM Mali-450, και τρεχω Android 5.1. Η λυση που εχω εδω και καιρο ειναι να εγκαταστησω Libreelec linux Kodi καθαρο λογισμικο, στο οποιο αναπαραγονται τα παντα τελεια. Τωρα ομως που το Kodi αργοπεθαινει αναγκαζομαι να τρεχω το Terrarium μεσω Androind με τα γνωστα θεματα. Εχει να προτεινει κανεις καποια λυση, ισως καποια ρυθμιση που θα βοηθησει ?Γιατί δεν δοκιμάζεις άλλον player μέσα από το Terrarium; Ένα κλικ είναι. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Γιατί δεν δοκιμάζεις άλλον player μέσα από το Terrarium; Ένα κλικ είναι. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Εχω δοκιμασει. Υπαρχει μια μικρη βελτιωση με τον default player που εχει μεσα το terrarium αλλα οχι 100 % smooth. Πιστευω οτι χρειαζεται καποια ρυθμιση στα developers options του android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Εχω δοκιμασει. Υπαρχει μια μικρη βελτιωση με τον default player που εχει μεσα το terrarium αλλα οχι 100 % smooth. Πιστευω οτι χρειαζεται καποια ρυθμιση στα developers options του androidΔούλευα το Terrarium σε αρχαίο box 3,4 ετών με Android 4.2.2 και καμία ρύθμιση δεν έκανα στα developers options. Εννοείται ότι και στο TANIX που έχω τώρα παίζει τέλεια. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Δούλευα το Terrarium σε αρχαίο box 3,4 ετών με Android 4.2.2 και καμία ρύθμιση δεν έκανα στα developers options. Εννοείται ότι και στο TANIX που έχω τώρα παίζει τέλεια. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση !! Απλά πρέπει να βρει ένα Player που να του παίζει τα Video ομαλά ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Για rpi2 με libreelec ποιο build προτεινετε; εχω το gkn αλλα μου φαίνετε βαρυ,κολλάει λιγο Παιδια καμια προταση για εδω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Ξέθαψα ένα παλιό Samsung S3 και με ένα καλώδιο mhl το σύνδεσα στην τηλεόραση. Με terrarium (για όσο παίζει ακόμα) κάνω μια χαρά την δουλειά μου μέχρι να αγοράσω καινούριο boxακι. Για τηλεχειρισμό μέσω άλλου κινητού android τι κάνω ρε παιδιά; TeamViewer? Καμιά ιδέα; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 (edited) Το avast γιατί το tea tv το βρίσκει σαν ιό και το σβήνει μετά την εγκατάσταση; Edited December 6, 2017 by michalis1961 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Επιτέλους παίζει σωστα 720+1080 το gkobu! Δεν εκανα κατι... :p Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Τελικά το terrarium εχει σοβσρο θεμα με τον ήχο του στο default player, αλλά σε εγκατάσταση σε fire tv δεν υποστηρίζει τους αλλιυς δυο players κι ας υπλαρχει εφαρμογή π.χ. για vlc βγαζει αδυναμία αναπαραγωγής. Εφ'οσον θα μας αφήσει χρονους κι αυτό, παλι επιστρέφω στη λύση του kodi, με τα γνωστά προβλήματα που εχω τοσο καιρό. :X Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Δοκίμασε και με mx player όσο τουλάχιστον δουλεύει ακόμα η εφαρμογή. Edit: Συγνώμη, τώρα κατάλαβα ότι δεν τον υποστηρίζει το fire tv Meizu m2 με Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Τελικά το terrarium εχει σοβσρο θεμα με τον ήχο του στο default player, αλλά σε εγκατάσταση σε fire tv δεν υποστηρίζει τους αλλιυς δυο players κι ας υπλαρχει εφαρμογή π.χ. για vlc βγαζει αδυναμία αναπαραγωγής. Εφ'οσον θα μας αφήσει χρονους κι αυτό, παλι επιστρέφω στη λύση του kodi, με τα γνωστά προβλήματα που εχω τοσο καιρό. :X Δεν υπάρχει πρόβλημα με ήχο και default player . Πρόβλημα έχουν tv box με παλιό (αδύναμο) Hardware (cpu) ..ίσως για αυτό έχεις πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Το mini 8s ii θεωρείται αδυναμο? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Τελικά το terrarium εχει σοβσρο θεμα με τον ήχο του στο default player, αλλά σε εγκατάσταση σε fire tv δεν υποστηρίζει τους αλλιυς δυο players κι ας υπλαρχει εφαρμογή π.χ. για vlc βγαζει αδυναμία αναπαραγωγής. Εφ'οσον θα μας αφήσει χρονους κι αυτό, παλι επιστρέφω στη λύση του kodi, με τα γνωστά προβλήματα που εχω τοσο καιρό. :X Υπάρχει ειδική έκδοση για firestick και γενικότερα για πιο low end μηχανάκια, κάνε μια αναζήτηση terrarium light κάπως έτσι ή αλλιώς από αύριο που θα βρω χρόνο θα την βρω εγώ για σένα. Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 (edited) Το mini 8s ii θεωρείται αδυναμο? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Πάντως δυνατό δεν το δες ...έχει για gpu το Mali-450 (δεν ξέρω ποια έκδοση του fire tv έχει η mariel19 ..η πρώτη έκδοση είχε το ίδιο ..Mali-450 ) Παντός σε συσκευή με Snapdragon 800 μου παίζει μια χαρά . Άς απαντήσουν χρήστες με τον s912 για το αν έχουν πρόβλημα... Δοκίμασε αυτό.. επέλεξε να παίξει με mx player και "πείραξε" τις ρυθμίσεις ...για Hardware η Software επιτάχυνση του Video ... ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το lite προσφέρει αυτά.. MOD Lite ★★★ Optimized graphics and cleaned resources for fast load Analytics Disabled; All ads and services calls from activity removed No forced update Languages: En Ru https://douploads.com/002f3wgcm5d1 https://uploadocean.com/htggf91cbm7e Edited December 6, 2017 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Το terrarium έχει θέμα σε αρχεία με πολυκάναλο υποτίθεται ήχο, τα οποία παίζουν μόνο 2 κανάλια τελικά. Ίσως σε επόμενα updates να διορθωθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 (edited) Το terrarium έχει θέμα σε αρχεία με πολυκάναλο υποτίθεται ήχο, τα οποία παίζουν μόνο 2 κανάλια τελικά. Ίσως σε επόμενα updates να διορθωθεί Το Terrarium σαν πρόγραμμα δεν φταίει . Εξαρτάται από τον Player . Από τι ξέρω (δεν το έχω δοκιμάσει,δεν είμαι 100% σίγουρος ) το mx player στην τελευταία έκδοση περνάει μέσω HDMI κανονικά τον πολυκάναλο χωρίς downmix σε 2 .Ρώτα εδώ https://forum.xda-developers.com/apps/mx-player Edited December 6, 2017 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Με χτύπησε και εμένα η ΄΄κρίση΄΄ :) Μέχρι χτες το covenant έβρισκε κανονικά hd Πηγές από real derbit ,απόψε όμως με την καμία......έκδοση 1.1.30 αν θυμάμαι καλά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Αν μιλάτε ειδικά για σήμερα για τα links του real debrid, έχει βγάλει ανακοίνωση ότι η εταιρία που τους κάνει host έχει θέμα με αποτέλεσμα μερικοί server τους να μην λειτουργούν καθόλου, άλλοι να λειτουργούν με μικρή ταχύτητα και γενικά όλη η υπηρεσία έχει προσωρινό πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Αν μιλάτε ειδικά για σήμερα για τα links του real debrid, έχει βγάλει ανακοίνωση ότι η εταιρία που τους κάνει host έχει θέμα με αποτέλεσμα μερικοί server τους να μην λειτουργούν καθόλου, άλλοι να λειτουργούν με μικρή ταχύτητα και γενικά όλη η υπηρεσία έχει προσωρινό πρόβλημα Που την εχει βγαλει την ανακοινωση? γιατι δεν μπορω να την βρω :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Που την εχει βγαλει την ανακοινωση? γιατι δεν μπορω να την βρω :confused: Τόσο δύσκολο είναι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts