PARGINOS Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Τίποτα άλλο θέλουμε; Να ήμαστε λιγάκι λογική....Αν δεν μπορείς να απαντάς, όπως δεν μπορείς τελικά, μην ειρωνεύεσαι. Κλασικός Ελληναρας Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2017 Αν δεν μπορείς να απαντάς, όπως δεν μπορείς τελικά, μην ειρωνεύεσαι. Κλασικός Ελληναρας Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ειρωνεύομαι αλλά να ήμαστε λογική ! Αφού δεν μπορείς να καταλάβεις δεν πειράζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Το api κλειδι δουλευει μονο σε λειτουργικο windows. Εβαλα στο pc το κλειδι ολα οκ.το βαζω ταμπλετ δεν δουλευει. Μιλαω φυσικα για το ELYSIOUM Δεν ισχύει ...Εάν ψάξεις λίγες σελίδες πίσω (φώτο που ανέβασα) θα δεις ότι είναι από ταμπλετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Πάρε το zip απο το λινκ που έδωσα. Στο λινκ εχει ολο τοΖΕΜ..... το 365 πως μπαινει μονο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Στο λινκ εχει ολο τοΖΕΜ..... το 365 πως μπαινει μονο του.Εννοείς κάποιο ξεχωριστό πρόσθετο που να έχει μόνο sport365? Δεν γνωρίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosm Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Γιατί στο Elysium έχω μόνο SD πηγές? Έχω βάλει κωδικό. Δοκίμασα και σε σειρές και ταινίες. Κάποια ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 παιδια στο κοντι υπαρχει περίπτωση να μπει καποιο προγραμμα για σερφαρισμα η τσαμπα παιδεύομαι ?? εβαλα το χρωμιουμ αλλα δεν κανει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Γιατί στο Elysium έχω μόνο SD πηγές? Έχω βάλει κωδικό. Δοκίμασα και σε σειρές και ταινίες. Κάποια ιδέα? Για δώσε κάνα παράδειγμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosm Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Πχ Lucifer game of thrones shooter από σειρές το τελευταίο από πειρατές της Καραϊβικής και κάνα δυο ακόμα από ταινίες. Αν μπορείς κανα παράδειγμα που έχεις βρει ίσως να είναι πιο εύκολο να το δοκιμάσω εγώ. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Πχ Lucifer game of thrones shooter από σειρές το τελευταίο από πειρατές της Καραϊβικής και κάνα δυο ακόμα από ταινίες. Αν μπορείς κανα παράδειγμα που έχεις βρει ίσως να είναι πιο εύκολο να το δοκιμάσω εγώ. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Τι κωδικό έβαλες στο Elysium? Για alluc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Πχ Lucifer game of thrones shooter από σειρές το τελευταίο από πειρατές της Καραϊβικής και κάνα δυο ακόμα από ταινίες. Αν μπορείς κανα παράδειγμα που έχεις βρει ίσως να είναι πιο εύκολο να το δοκιμάσω εγώ. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Μου δουλεύει κανονικά !test σε ταμπλετ ...σε kodi 17.4 ,SPMC 16.7 ...με api Σε Lucifer ,game of thrones ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι κωδικό έβαλες στο Elysium? Για alluc? σελίδα 342 ,343 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 alex222800, ξέρεις για ποιο λόγο χρειάζεται το api key του TMDB? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosm Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 αυτό που έχεις στην σελίδα. το v3 δεν νομίζω να θέλει το v4. Είμαι με kodi 16 μιας και έχω 4.4. Δεν έχω βάλει για alluc αν και έχω. Εσείς έχετε και τον λογαριασμό alluc ενεργοποιημένο στο Elysium? Μήπως στα βγάζει από εκεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 αυτό που έχεις στην σελίδα. το v3 δεν νομίζω να θέλει το v4. Είμαι με kodi 16 μιας και έχω 4.4. Δεν έχω βάλει για alluc αν και έχω. Εσείς έχετε και τον λογαριασμό alluc ενεργοποιημένο στο Elysium? Μήπως στα βγάζει από εκεί? Το api key του TMDB που βάζουμε στο Elysium το κάνουμε για να έχουμε πρόσβαση στις επιμέρους κατηγορίες των ταινιών και σειρών. Και το κάνουμε γιατί το το κλειδί που έχει ενσωματωμένο το Elysium για το TMDB μπλοκαρεται πολύ συχνά και απαιτείται είτε οι developers του προσθέτου να το κάνουν update είτε να χρησιμοποιησουμε το δικο μας api key. Για extra πηγές θα κάνεις λογαριασμό στο alluc και θα περάσεις το username και password στο elysium ή το api key ανάλογα το τι ζητάει κάθε πρόσθετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 (edited) alex222800, ξέρεις για ποιο λόγο χρειάζεται το api key του TMDB? https://youtu.be/BYdnQTEiwac ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αυτό που έχεις στην σελίδα. το v3 δεν νομίζω να θέλει το v4. Είμαι με kodi 16 μιας και έχω 4.4. Δεν έχω βάλει για alluc αν και έχω. Εσείς έχετε και τον λογαριασμό alluc ενεργοποιημένο στο Elysium? Μήπως στα βγάζει από εκεί? Όχι δεν μου τα βγαζει από εκεί !! Εάν είσαι σε kodi 16 και android 4,4 πρέπει να κάνεις αναβάθμιση σε spmc !!!!!! Με alluc .... Edited October 9, 2017 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosm Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Άρα για να καταλάβω, καλά έβαλα το api key από tmdb αλλά λες να βάλω και τον λογαριασμό που έχω για το alluc. Με αυτές τις ρυθμίσεις σου έβγαλε αυτά τα αποτελέσματα που έχεις στις εικόνες? Έχεις βάλει και τα δύο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Άρα για να καταλάβω, καλά έβαλα το api key από tmdb αλλά λες να βάλω και τον λογαριασμό που έχω για το alluc. Με αυτές τις ρυθμίσεις σου έβγαλε αυτά τα αποτελέσματα που έχεις στις εικόνες? Έχεις βάλει και τα δύο ? Φίλε tassosm. Αυτό που δεν σου λέει ο alex είναι ότι η official έκδοση του kodi 16 που χρησιμοποιείς σε android 4.4 δεν υποστηρίζει https links τα οποία πλέον χρησιμοποιούνται από πολλούς providers. Γι αυτό παίρνεις λιγότερα αποτελέσματα και όλα SD. Βάλε το FTMC 16.2.31 στο android σου και απεγκατεστησε το official kodi. ----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://youtu.be/BYdnQTEiwac http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7350900#post7350900 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Άρα για να καταλάβω, καλά έβαλα το api key από tmdb αλλά λες να βάλω και τον λογαριασμό που έχω για το alluc. Με αυτές τις ρυθμίσεις σου έβγαλε αυτά τα αποτελέσματα που έχεις στις εικόνες? Έχεις βάλει και τα δύο ? Σου απάντησαν ... Πρώτα εγκατάσταση spmc η FTMC μετά api + alluc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Σου απάντησαν ... Πρώτα εγκατάσταση spmc η FTMC μετά api + alluc Μόνο FTMC. Το SPMC δεν είναι επιλογή σε android 4.4. Η τελευταία έκδοση που παίρνει είναι η 16.4.2 η οποία ούτε αυτή υποστηρίζει https links. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Ναι έχεις δίκιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosm Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Σας ευχαριστώ και τους δύο για την βοήθεια. Το τελευταίο που θα ρωτήσω είναι αν θα χρειαστεί να πάρω αλλα κλειδιά και για τα δύο ή βάζω αυτά που έχω ήδη για alluc και tmdb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Σας ευχαριστώ και τους δύο για την βοήθεια. Το τελευταίο που θα ρωτήσω είναι αν θα χρειαστεί να πάρω αλλα κλειδιά και για τα δύο ή βάζω αυτά που έχω ήδη για alluc και tmdb? κάνεις εγκατάσταση το FTMC και βάζεις τα ίδια κλειδιά http://freaktab.com/forum/tv-player-support/general-tv-player-dicussions/xbmc-talk/575588-ftmc-jarvis-16-2-31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 κανει αυτο εδω για kodi ; http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/desktops/all-desktops/Turbo-X-Compute-Stick-C-200-Intel-Atom-Z8350-2-GB-32-GB-HD-Graphics.htm?utm_source=facebook&utm_medium=Post&utm_campaign=20171009-Monday-Upgrade-Compute-Stick&cm_mmc=Facebook-_-20171009-Monday-Upgrade-Compute-Stick-_-Post-_-Turbo-X-Compute-Stick-C-200 Για μέχρι 1080p θα είναι οκ ..(για Windows τα 2 gb ram είναι λίγα ,προσωπικά δεν θα το αγόραζα ,μακριά από turbo x) Έχει το ίδιο Hardware με αυτό Είναι ακριβό ! Εάν θέλεις κάτι από Ελλάδα σε Android (και αυτά ακριβά ειναι) https://www.skroutz.gr/c/2538/mini-pc.html?from=catspan&keyphrase=android+tv+box+s912 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Παιδιά ερώτηση όποιος expert γνωρίζει. Δε μπορώ στο alivegr στον οδηγό τηλεόρασης να δω τις πληροφορίες του κάθε καναλιού. Παλιά μου λειτουργουσε κανονικά. Έχω κάνει απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση αλλά δεν έφτιαξε. Έκανα και εκκαθάριση cache μέσα απόπο το alivegr αλλά κ πάλι τίποτα. Ορίστε και μία εικόνα για το τι συμβαίνει. http://imgur.com/a/L6DZH Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Ποιο kodi έχεις; Το τηλεκοντρόλ που έρχεται με το tv box δεν έχει πληκτρολόγιο, ούτε airmouse. Αυτό που βλέπεις έχει περισσότερες λειτουργίες από το συνοδευτικό τηλεκοντρόλ. Meizu m2 με Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts