Jump to content

XBMC/Kodi/SPMC σετάρισμα Add-ons & Repository

vagosvts7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παλικαρια μια ερωτηση ,,ποια addons τελικα για ταινιες δουλευουν μαζι και οι hd πηγες τους ,,γιατι θελω να σεταρω ενα μηχανημα ενος φιλου ...παρακαλω ας γραψει καποιος μια λιστα απο αυτα που δουλεουν..ευχαριστω πολυ..

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ομολογώ πως πολύ παλιά ειχα βάλει του Diamond και βαλθηκα να φτιάξω το δικό μου. Έχω κάνει ενα απίστευτο build, πανάλαφρο και παίζει τα πάντα!!! Και πάντα το αναβαθμιζω μολις κατι κλείσει ή αλλάξει. Απλά δε ξέρω πως να το διαμοιράσω. Είναι ένα αρχείο backup του ares wizard. Όποιος το εγκαταστήσει μπορεί εύκολα να κάνει ενα restore το δικο μου backup και θα έχει το build μου έτοιμο. Μοιάζει με τα παλιά του Diamond αλλά έχω αλλάξει κάποια πραματακια.

ελά σε επαφή με τον Panagiwths8 και αν σε μπορεί να σε βοήθησει να το ανεβάσεις προσωπικά πολύ ευχαρίστως να το δοκιμάσω

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εννοείς τον δημιουργό του Diamond? Αν είναι αυτός τότε εύκολο, είμαστε κ φιλοι στο facebook.

----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

παλικαρια μια ερωτηση ,,ποια addons τελικα για ταινιες δουλευουν μαζι και οι hd πηγες τους ,,γιατι θελω να σεταρω ενα μηχανημα ενος φιλου ...παρακαλω ας γραψει καποιος μια λιστα απο αυτα που δουλεουν..ευχαριστω πολυ..

Τα καλύτερα αυτη τη στιγμή ειναι τα exodus, elysium, specto, flixnet και genesis reborn

Εννοείς τον δημιουργό του Diamond? Αν είναι αυτός τότε εύκολο, είμαστε κ φιλοι στο facebook.

----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τα καλύτερα αυτη τη στιγμή ειναι τα exodus, elysium, specto, flixnet και genesis reborn

σε ευχαριστω πολυ..

παλικαρια απο θεμα υποτιτλων ποιο addon να περασω για να βλεπω ταινιες με υποτιτλους???ας μου απαντησει καποιος...ευχαριστω πολυ..

παλικαρια απο θεμα υποτιτλων ποιο addon να περασω για να βλεπω ταινιες με υποτιτλους???ας μου απαντησει καποιος...ευχαριστω πολυ..

Θα βάλεις το opensubtitbles το οποίο υπάρχει ήδη στα addons που έχει σαν default το kodi και φυσικα θα βαλεις το subtitles.gr. Το 2ο θα το βρεις σε αυτή την πηγή http://alivegr.net/master/ όπου απο εκεί θα κανεις εγκατάσταση το αποθετήριο του twilight και στα addon υποτίτλων θα το βρεις εκεί.

Το opensubtitles είναι κουκουρουκου για υπότιτλους.. Μόνο subtitles.gr

Έπειτα ρε παιδιά γιατί βάζετε build δηλαδή σοβαρά τώρα σας χρειάζεται όλη αυτή η σαβούρα με τα addons; Βάλτε 2-3 και τέρμα λες και κάποιος τα χρησιμοποιεί όλα αυτά. Έπειτα κάποιος αρχάριος που λέτε θα πρέπει πρώτα να τσεκάρει αν το box του σηκώνει τέτοια build αλλιώς το μηχάνημα θα σέρνεται και δεν θα ξέρει τον λόγο..

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Anyways, αυτο που επισης εχει χαθεί, ειναι καποια απτα καναλια του alive.

Π.χ. Ειχαμε σκαι και σκαι(2) το οποιο δευτερο επαιζε οκ γενικά, κολλούσε σε survivor, xfactor, κτλ. Τωρα αυτο χαθηκε... που ειναι οεο;

Τα αφαιρεσε εσκεμμενα ο τυπος απ' το repo?

Τώρα το τσέκαρα και έχει μόνο ένα ΣΚΑΙ το οποίο παίζει κανονικά. Edited by letom

Βάλτε αυτή τη διεύθυνση στους φακέλους (add files) εκεί δηλαδή που βάλατε το fusion. Το Ισραηλινο repo.

ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

http://kdil.co/repo/

Παρά πολύ καλό repo βρίσκεις τα πάντα ..

Λίγο μπερδεύτηκα τώρα, στο add source μήπως εννοείς;

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Mπες στη σελίδα που σου δίνει ο φίλος και κατέβασε το Kodil.zip και κάνε εγκατάσταση το zip ..Από εκεί και πέρα θα βρεις ότι θέλεις από repos , video addos , programs κτλ ..

Το opensubtitles είναι κουκουρουκου για υπότιτλους.. Μόνο subtitles.gr

Έπειτα ρε παιδιά γιατί βάζετε build δηλαδή σοβαρά τώρα σας χρειάζεται όλη αυτή η σαβούρα με τα addons; Βάλτε 2-3 και τέρμα λες και κάποιος τα χρησιμοποιεί όλα αυτά. Έπειτα κάποιος αρχάριος που λέτε θα πρέπει πρώτα να τσεκάρει αν το box του σηκώνει τέτοια build αλλιώς το μηχάνημα θα σέρνεται και δεν θα ξέρει τον λόγο..

Καλώς ή κακώς φίλε οι περισσότεροι δεν μπαίνουν στον κόπο να ψαχτούν λίγο ,να κάνουν μια απλή αναζήτηση στο google , βαριούνται ακόμα να διαβάσουν κτλ.. Γι αυτό υπάρχουν και τα builds , γι αυτούς που τα θέλουν όλα έτοιμα ..

Τώρα περί TVbox αν έχει 2GB ram δεν έχεις θέμα .. Με 1GB και λίγα addons να έχεις κάνει install πάλι θα χωλαίνει το tvbox..Η καλύτερη λύση για ταινίες και σειρές σε android TVbox με 1GB είναι το Terrarium TV (πιο ελαφρύ πρόγραμμα , πιο γρήγορο και λιγότερα κλικ)..

Απλά το Kodi είναι πολλά περισσότερα από το να βλέπουμε μόνο ταινίες και σειρές ..

Edited by vagosvts7

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Τώρα το τσέκαρα και έχει μόνο ένα ΣΚΑΙ το οποίο παίζει κανονικά.

Λογικα το βλεπεις απο Ελλαδα; εγω ειμαι εκτος κ τοσο καιρο βλεπαμε με το σκαι(2). Πλεον εξαφανιστηκε..

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Ναι, από Ελλάδα το βλέπω. Δεν ήξερα ότι είναι geo-restricted. Δοκίμασε να το δεις από άλλο πρόσθετο (ultimate iptv ή bonanza iptv). Το βρήκα και εκεί και παίζει αλλά δεν γνωρίζω αν είναι πάλι μόνο για Ελλάδα.

Το πρόσφατο smash repo που φιλοξενούσε το exodus φαίνεται να έπεσε και αυτό. Για αλλη μια φορά το exodus ειναι στον αέρα. Μπορεί να λειτουργεί αλλά δεν αναβαθμίζεται...Ο δημιουργός του προσπαθεί να το επαναφέρει. Ίδωμεν...!!!

Το πρόσφατο smash repo που φιλοξενούσε το exodus φαίνεται να έπεσε και αυτό. Για αλλη μια φορά το exodus ειναι στον αέρα. Μπορεί να λειτουργεί αλλά δεν αναβαθμίζεται...Ο δημιουργός του προσπαθεί να το επαναφέρει. Ίδωμεν...!!!

όχι δεν έχει πέσει το smash, απλά έχει υπερφορτωθεί νομίζω. Μόλις μου έκανε update το sportsdevil

Γνωρίζει κάποιος να μου πει εάν μπορώ να κάνω save το στήσιμο που έχω αυτή τη στιγμή στο Kodi ώστε να το περάσω σε άλλη συσκευή;;;Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!

Στάλθηκε από το SM-T820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό που παρατήρησα τώρα με το smash είναι ότι μάλλον πρέπει να ξαναπεράσω τον real debrid λογαριασμό μου.. Απο την άλλη χωρίς αυτό στο exodus δεν βλέπω hd πηγές στο 13 reasons why που έβαλα. Μάλλον από δω και πέρα μονόδρομος το RD

Γνωρίζει κάποιος να μου πει εάν μπορώ να κάνω save το στήσιμο που έχω αυτή τη στιγμή στο Kodi ώστε να το περάσω σε άλλη συσκευή;;;Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!

1. Εγκατάσταση από αποθετήριο.

2. Όλα τα αποθετήρια.

3. Πρόσθετες εφαρμογές.

Κάνεις εγκατάσταση το Backup.

Μόλις το κάνεις εγκατάσταση, πας διαμόρφωση. Στην καρτέλα Γενικά πατάς Εντοπισμός Απομακρυσμένης Διαδρομής και επιλέγεις το φάκελο που θες να αποθηκευτεί το αρχείο.

Στην συνέχεια ενεργοποιείς το Compress Archives.

Στο πόσα αντίγραφα να διατηρηθούν βάζεις 1, και πατάς εντάξει, και τέλος.

Το ανοίγεις και σου γράφει Δημιουργία Αντιγράφου. Το πατάς και αυτό ήταν.

Αντιγράφεις το αρχείο το βάζεις στο άλλο μηχανάκι και πατάς επαναφορά.

Να θυμάσαι ότι για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση στο νέο μηχανάκι πρέπει να κάνεις επανεκκίνηση το kodi.

2. Όλα τα αποθετήρια.

3. Πρόσθετες εφαρμογές.

Μόλις το κάνεις εγκατάσταση, πας διαμόρφωση. Στην καρτέλα Γενικά πατάς Εντοπισμός Απομακρυσμένης Διαδρομής και επιλέγεις το φάκελο που θες να αποθηκευτεί το αρχείο.

Να θυμάσαι ότι για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση στο νέο μηχανάκι πρέπει να κάνεις επανεκκίνηση το kodi.

Επειδή το έχω στα αγγλικά μπορείς να μου πεις ποια είναι η καρτέλα διαμόρφωση;;Σε kodi 17.3 είμαι

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

2. Όλα τα αποθετήρια.

3. Πρόσθετες εφαρμογές.

Φίλε μου άκυρο η προηγούμενη ερωτηση..Χιλια Ευχαριστώ!!!

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το addon dudehere μου λεει εδω και μερες αδυναμία σύνδεσης με αποθετηριο.

Προφανως ηταν απο το fusion.ξερετε που αλλου μπορω να το βρω;

Η να το κατεβασω απο καπου;

Τι θες να περασεις απο εκει;

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Να ρωτησω κατι

Υπαρχει καποιος που να τρεχει το kodi 17.3 σε ipad,και οταν παει να δει κατι live απο sportdevi ή ukturk να τον πεταει εξω;

Γιατιαυτο παθαινω,και δεν ξερω πως διορθωνεται!!

Στην 16.1 εκδοση δεν εχω κανενα προβλημα

Ευχαριστω

ukturk έχεις το σωστό repo? Πριν 2-3 μέρες άλλαξε πάλι (για τρίτη φορά μέσα στο μήνα)!

http://addoncloud.org/ukturk/repo/

Ναι απλά δεν είναι αυτό το θέμα

Το παθαίνει και στο sportdevil

Στον υπολογιστή και στο box δεν έχω κανένα θεμα

Εχω κατεβασει το kodi 17.3 και θα ηθελα να ρωτησω την διαδικασια πως θα φορτωσω ολα τα προσθετα σε ενα tv box.

Βρε παιδια κανενας δεν μπορει να βοηθησι?