konstantinos7 Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Στο zeM πατάω λινκ στο infinite sports και δε φορτώνουν. Πετάει ένα παράθυρο διαλόγου κάνει τρία σπιν το κυκλάκι και κλείνει. Να ψάξω για κάποια ρύθμιση ή έχει γενικά θέμα? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Στο zeM πατάω λινκ στο infinite sports και δε φορτώνουν. Πετάει ένα παράθυρο διαλόγου κάνει τρία σπιν το κυκλάκι και κλείνει. Να ψάξω για κάποια ρύθμιση ή έχει γενικά θέμα?Έχει θέμα το infinite εδώ και μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Για τους μυημένους ..Τέλος το extratorrent .Γενικά βαλομαστε από Παντού.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Για τους μυημένους ..Τέλος το extratorrent .Γενικά βαλομαστε από Παντού.. Ας όψεται η Disney και η κόπια των πειρατών Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 (edited) Τι γίνεται παιδιά ; Kodi τέλος; Δεν βλέπω να παίζει τίποτα πλέον. Exodus καπουτ ; Edited May 17, 2017 by gthebest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 ταλαιπώρια και σε μένα απόψε ....προσπάθησα να δω το 1ο επεισόδιο το fargo και μου βγήκε η πίστη ,δοκίμασα specto-exodus-zen και στο τέλος τα παράτησα..... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 ταλαιπώρια και σε μένα απόψε ....προσπάθησα να δω το 1ο επεισόδιο το fargo και μου βγήκε η πίστη ,δοκίμασα specto-exodus-zen και στο τέλος τα παράτησα..... Μα ούτε και το torrenter λειτουργεί που υποτίθεται δουλεύει με torrents απ ευθειας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 (edited) Περίεργα πράγματα αποψε. Τώρα μου δούλεψε το torrenter αλλά όχι το Exodus. Στην έκδοση 16 του Kodi. Σε άλλη συσκευή που έχω την έκδοση 17 δουλεύει το Exodus αλλά πολλές πηγές δεν παίζουν Edited May 17, 2017 by gthebest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Το ίδιο το kodi τα μπλοκάρει . Δεν θέλει να έχει σχέση με την πειρατεία. Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Το ίδιο το kodi τα μπλοκάρει . Δεν θέλει να έχει σχέση με την πειρατεία. Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άρα τι θα γίνει από εδώ και πέρα? Ποια θα είναι η "επόμενη ημέρα"? Στάλθηκε από το ONEPLUS+A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Αν δείτε και στο Twitter στη σελίδα ( δεν ξέρω αν λέγετε κάπως αλλιώς, δεν έχω Twitter ) του kodi , ο κόσμος διαμαρτύρεται και ρωτάει γιατί δεν παίζουν exodus κλπ , οι περισσότερες ερωτήσεις έχουν διαγραφεί και φαίνεται μόνο η απάντηση από kodi που επαναλαμβάνεται...πως δεν υποστηρίζουν third party add-ons, είναι κατά της πειρατείας και πως το kodi είναι media player. Το kodi όπως το ξέραμε, μάλλον μας τελείωσε. Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 (edited) Το kodi είναι όπως πρέπει να είναι. Τα addons και οι πηγές θα υπάρχουν πάντα αλλά ενίοτε θα αλλάζουν όνομα (Για ευνόητους λόγους) πχ Το Genesis θα γίνει Exodus, το navi x θα γινει phoenix κλπ κλπ. και φυσικά θα υπάρχουν και "μεταβατικές περίοδοι""...... Και ειναι ο μόνος τρόπος για να πετυχαινει τον σκοπό που έχει δημιουργηθεί. Για όσους μάθανε το kodi από τα έτοιμα builds και το exodus καλώς ήρθατε στον κόσμο του και ξεκινάτε διάβασμα παρακολουθηστε τις αλλαγές και αφήστε τις καταστροφολογιες. ΥΓ: Σημερινή φωτό. Edited May 18, 2017 by matsilas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Εγώ τώρα που τσέκαρα exodus και specto παίζουν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Το kodi είναι όπως πρέπει να είναι. Τα addons και οι πηγές θα υπάρχουν πάντα αλλά ενίοτε θα αλλάζουν όνομα (Για ευνόητους λόγους) πχ Το Genesis θα γίνει Exodus, το navi x θα γινει phoenix κλπ κλπ. και φυσικά θα υπάρχουν και "μεταβατικές περίοδοι""...... Και ειναι ο μόνος τρόπος για να πετυχαινει τον σκοπό που έχει δημιουργηθεί. Για όσους μάθανε το kodi από τα έτοιμα builds και το exodus καλώς ήρθατε στον κόσμο του και ξεκινάτε διάβασμα παρακολουθηστε τις αλλαγές και αφήστε τις καταστροφολογιες. ΥΓ: Σημερινή φωτό. καλημερα, νομιζω οτι η λογικη του φορουμ ειναι να ανταλλασουμε ιδεες και να βοηθουμε κόσμο...νομιζω οτι τιποτα απο τα 2 δεν καλυπτει...αν ξερεις κατι που μπορει να βοηθησει τον κόσμο πες μας...ΑΝ θέλεις.. εγω είχα προβλήματα απο την περασμένη εβδομάδα με κοντι 16 τον ξαναπερασα προχτες αλλα δεν καταφερα να ελεγξω αν παιζει κανονικα το εχοδος κτλπ....αν καποιος ξερει τι μπορουμε να κανουμε ή κάποια νεα πηγη θα ηταν τελεια να μαθαιναμε και εμεις οι αδαεις ....ναι δεν ξερω τιποτα απο το κοντι εκτος απο αυτα που διαβασα εδω περα σε αυτο το νημα... αν μπορει καποιος ας βοηθησει. Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 καλημερα, νομιζω οτι η λογικη του φορουμ ειναι να ανταλλασουμε ιδεες και να βοηθουμε κόσμο...νομιζω οτι τιποτα απο τα 2 δεν καλυπτει...αν ξερεις κατι που μπορει να βοηθησει τον κόσμο πες μας...ΑΝ θέλεις.. εγω είχα προβλήματα απο την περασμένη εβδομάδα με κοντι 16 τον ξαναπερασα προχτες αλλα δεν καταφερα να ελεγξω αν παιζει κανονικα το εχοδος κτλπ....αν καποιος ξερει τι μπορουμε να κανουμε ή κάποια νεα πηγη θα ηταν τελεια να μαθαιναμε και εμεις οι αδαεις ....ναι δεν ξερω τιποτα απο το κοντι εκτος απο αυτα που διαβασα εδω περα σε αυτο το νημα... αν μπορει καποιος ας βοηθησει. Έχει γραφτεί παλιότερα ότι έγινε αναβάθμιση σε exodus,zen κλπ και θα υπάρχουν ασυμβατότητες στα link των ταινιών με το kodi 16, βαλε την 17.1 και ξανά δοκίμασε. Εγώ με 17.1 δεν έχω αυτή την στιγμή κάποιο θέμα . Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Έχει γραφτεί παλιότερα ότι έγινε αναβάθμιση σε exodus,zen κλπ και θα υπάρχουν ασυμβατότητες στα link των ταινιών με το kodi 16, βαλε την 17.1 και ξανά δοκίμασε. Εγώ με 17.1 δεν έχω αυτή την στιγμή κάποιο θέμα . ωραια και εχω ρωτησει αλλα απαντηση δεν πηρα....αναβαθμιση το κοντι πως κανει; το εχω σε ταμπλετ ανδροιντ.....απο το play store δεν με αφηνει να το κανω, οποτε δεν εχω πολλες επιλογες...αυτοματα ή απο καποιο μενου δεν μπορω να κανω αναβαθμιση; ευχαριστω Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 ωραια και εχω ρωτησει αλλα απαντηση δεν πηρα....αναβαθμιση το κοντι πως κανει; το εχω σε ταμπλετ ανδροιντ.....απο το play store δεν με αφηνει να το κανω, οποτε δεν εχω πολλες επιλογες...αυτοματα ή απο καποιο μενου δεν μπορω να κανω αναβαθμιση; ευχαριστω Τι έκδοση Android έχεις; Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Τι έκδοση Android έχεις; 4.2.2 και δεν μπορω να αναβαθμισω....κλαψ..μαλλον θα φαμε ακυρο εεε...ψοφησε το ταμπλετακι;αχαχαχαχ:lol::lol::lol: Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 4.2.2 και δεν μπορω να αναβαθμισω....κλαψ..μαλλον θα φαμε ακυρο εεε...ψοφησε το ταμπλετακι;αχαχαχαχ:lol::lol::lol: Δυστυχώς έχεις παλιά έκδοση Android και δεν μπορείς να βάλεις την 17.1, για αυτό δεν σου βγάζει ενημέρωση το play store . Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Δυστυχώς έχεις παλιά έκδοση Android και δεν μπορείς να βάλεις την 17.1, για αυτό δεν σου βγάζει ενημέρωση το play store . ψάξτο λίγο και εδώ μέσα, νομίζω ότι υπάρχει τρόπος εγκατάστασης 17.1 kodi σε παλιές εκδόσεις android. Εχει αναφερθεί πριν από κάποιες ημέρες Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 (edited) 4.2.2 και δεν μπορω να αναβαθμισω....κλαψ..μαλλον θα φαμε ακυρο εεε...ψοφησε το ταμπλετακι;αχαχαχαχ:lol::lol::lol: Όπως προείπα υπάρχει ένας καλός μας φίλος. Λέγεται google. Aντι να κρίνεις γράφεις στην αναζήτηση "kodi 17 in old android versions" και ο καλός φίλος θα σου έλυνε την απορία. Άρα το "αδαείς" δεν ισχύει κάτι εμέ. Ισχύει το τα θέλω έτοιμα......... Τέλος πάντων δεν υπάρχει λόγος για αντιπαραθέσεις μένω σε αυτά που έγραψα πριν, όποιος κατάλαβε (και θέλει να καταλάβει......) κατάλαβε Δες εδώ πως βαζεις το kodi 17 σε παλιό android από τον φίλο μας τον γκουγκλη.............. https://mag250-greece.blogspot.gr/2017/04/kodi-17-android-442.html?m=0 Edited May 18, 2017 by matsilas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Όπως προείπα υπάρχει ένας καλός μας φίλος. Λέγεται google. Aντι να κρίνεις γράφεις στην αναζήτηση "kodi 17 in old android versions" και ο καλός φίλος θα σου έλυνε την απορία. Άρα το "αδαείς" δεν ισχύει κάτι εμέ. Ισχύει το τα θέλω έτοιμα......... Τέλος πάντων δεν υπάρχει λόγος για αντιπαραθέσεις μένω σε αυτά που έγραψα πριν, όποιος κατάλαβε (και θέλει να καταλάβει......) κατάλαβε Δες εδώ πως βαζεις το kodi 17 σε παλιό android από τον φίλο μας τον γκουγκλη.............. https://mag250-greece.blogspot.gr/2017/04/kodi-17-android-442.html?m=0 Θα το δοκιμασω ευχαριστω... Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Εγώ πριν δύο μέρες έβαλα το diamond build , ίσα για να το δω...ένα 24ωρο το κράτησα και στο exodus και zen παίζανε όλες οι γνωστές 1080 πηγές. Πίστεψα ότι έφτιαξε το θεματάκι. Χθες το βράδυ όμως όταν έβαλα μια ταινία για να ελέγξω τι γίνεται, σε kodi με μόνα add-ons exodus και zen δεν μου βγαζε καμία 1080 πηγή. Τώρα που γράφω, δεν μπορώ να δοκιμάσω. Όταν βρω χρόνο. Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 στο ταμπλετ που εχω 4.2.2 δε βλεπω μαλλον λυση... το παραπανω λινκ ήταν για 4.4.2...χμμμμ Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Δεν εκανα fresh install ομως εβαλα και το grecotm εκανα εγγραφη και πηρα κωδικο. Καθε φορα θα ζηταει κωδικο οταν μπαινω;παντως εντυπωσιαστηκα με το grecotm. Είναι από τα πρώτα ελληνικά kodi builds. Εγώ το παράτησα όταν άρχισαν οι απαιτήσεις εγγραφών και κωδικών για να το εγκαταστήσεις σε συνδιασμό με το ότι ο wizard που χρησιμοποιεί για την εγκατάσταση του build δεν έχει φανερό τον κώδικά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts