alex222800 Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Ένα καλό και πολύ γρήγορο App (υπάρχει για Android, Pc,Mac) για ταινίες,σειρές .Υποστηρίζει και ελληνικούς υπότιτλους https://freeflixhq.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Ένα καλό και πολύ γρήγορο App (υπάρχει για Android, Pc,Mac) για ταινίες,σειρές .Υποστηρίζει και ελληνικούς υπότιτλους https://freeflixhq.com/ Νομίζω ότι αυτό το post είναι πιο σωστό να το βάλεις στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=335891 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpartali Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Ένα καλό και πολύ γρήγορο App (υπάρχει για Android, Pc,Mac) για ταινίες,σειρές .Υποστηρίζει και ελληνικούς υπότιτλους https://freeflixhq.com/ Μπράβο άλεξ τέλειο είναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Ένα καλό και πολύ γρήγορο App (υπάρχει για Android, Pc,Mac) για ταινίες,σειρές .Υποστηρίζει και ελληνικούς υπότιτλους https://freeflixhq.com/ .........Item not available............αναιβασε το καπου εαν το εχεις καβα Αλεξη. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Τσίμπα το: https://yadi.sk/d/TAf-Vb_Z3HZANX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 πρωτού το ξηλώσεις κάνε την ρύθμιση που θα δεις στο ποστ εδώ #3251 να δοκιμασουμε το ιδιο σε οσους δεν μας παιζουν τα addons των υποτιτλων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 .........Item not available............αναιβασε το καπου εαν το εχεις καβα Αλεξη. Έκδοση 1.4.4 https://mega.nz/#!zgAU2C4b!fwUxy9-Re0m_XTNNlZQB9FNm4pgIaKazNbY7WB0Nwh4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lendo Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Είμαι έτοιμος να παραλάβω το πρώτο μου tv box και το πρώτο που θα κάνω είναι να εγκαταστήσω το kodi για το οποίο ακούω τόσα πολλά. Υπάρχει κάποιος οδηγός να διαβάσω για το αρχικό σεταρισμα και γενικότερα για τα απαραίτητα adons ώστε να αρχίσω σιγά σιγά να το στήνω; Ο παρακάτω που είναι και πρόσφατος αξίζει να τον ακολουθήσω; https://www.pcsteps.gr/100448-σειρές-και-ταινίες-online-kodi-πρόσθετα-addons/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Έκδοση 1.4.4 https://mega.nz/#!zgAU2C4b!fwUxy9-Re0m_XTNNlZQB9FNm4pgIaKazNbY7WB0Nwh4 Ωραιος!!!!:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Είμαι έτοιμος να παραλάβω το πρώτο μου tv box και το πρώτο που θα κάνω είναι να εγκαταστήσω το kodi για το οποίο ακούω τόσα πολλά. Υπάρχει κάποιος οδηγός να διαβάσω για το αρχικό σεταρισμα και γενικότερα για τα απαραίτητα adons ώστε να αρχίσω σιγά σιγά να το στήνω; Ο παρακάτω που είναι και πρόσφατος αξίζει να τον ακολουθήσω; https://www.pcsteps.gr/100448-σειρές-και-ταινίες-online-kodi-πρόσθετα-addons/ Υoutube=άπειρα video + στα ελληνικά Εάν δεν ξέρεις τα βασικά κάνε εγκατάσταση κατευθείαν ένα build ..(περιέχει τα βασικά που θέλεις) Diamond build https://mag250-greece.blogspot.gr/2017/01/diamond-greek-build-kodi-17-rypton.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Έκδοση 1.4.4 https://mega.nz/#!zgAU2C4b!fwUxy9-Re0m_XTNNlZQB9FNm4pgIaKazNbY7WB0Nwh4 Alex νομίζω το κορυφαίο είναι το terrarium που είχες ποστάρει Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 (edited) Alex νομίζω το κορυφαίο είναι το terrarium που είχες ποστάρει Δεν διαφωνώ Αλλά και αυτό δουλεύει καλά ..Kodi + terrarium+freeflix (λιγότερα κλικ +εγκατάσταση σε Windows)και εισαί κομπλε .. Βλέπω Ότι η Διαιτησία άρχισε να Παίζει 50 50 τον Ολυμπιακό ...Γ* μ* την Του*κ*α τους Edited May 2, 2017 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 να δοκιμασουμε το ιδιο σε οσους δεν μας παιζουν τα addons των υποτιτλων? δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις :) το καλο: εφτιαξαν οι υποτιτλοι το κακο: αλλαξε τελειως το σκιν, μου αρεσε πολυ περισοτερο το προηγουμενο. σε tablet με windows 10 και ακριβως τις ιδιες ρυθμισεις οι υποτιτλοι παιζουν κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Δεν διαφωνώ Αλλά και αυτό δουλεύει καλά ..Kodi + terrarium+freeflix (λιγότερα κλικ +εγκατάσταση σε Windows)και εισαί κομπλε .. Βλέπω Ότι η Διαιτησία άρχισε να Παίζει 50 50 τον Ολυμπιακό ...Γ* μ* την Του*κ*α τους Ναι. Πιο πολύ σαν ευχαριστώ το είπα παρά σαν διαφωνία. Στάλθηκε από το IQ1010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 το καλο: εφτιαξαν οι υποτιτλοι το κακο: αλλαξε τελειως το σκιν, μου αρεσε πολυ περισοτερο το προηγουμενο. σε tablet με windows 10 και ακριβως τις ιδιες ρυθμισεις οι υποτιτλοι παιζουν κανονικα ποιο εύκολα θα συνηθίσεις το σκιν από το να παιδεύεσαι με τους υπότιτλους :lol: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 :!:άσχετο με το kodi απλά επειδή υπάρχουν και linuxαδες , υπάρχει και το stremio το οποίο θα βγάλει και μηχάνημα που θα παίζει κατευθείαν στην tv .το παραπάνω παίζει σε win, mac και Linux όχι σε android... Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 :!:άσχετο με το kodi απλά επειδή υπάρχουν και linuxαδες , υπάρχει και το stremio το οποίο θα βγάλει και μηχάνημα που θα παίζει κατευθείαν στην tv .το παραπάνω παίζει σε win, mac και Linux όχι σε android... Εννοεις δωρεαν θαχει τις ταινιες? Διοτι υπαρχει στο playstore αλλα πληρωτικα Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Βρισκόμαστε στο νήμα "XBMC/Kodi/SPMC σετάρισμα Add-ons & Repository" Αν είναι να δέχομαι ειδοποιήσεις στο email μου για πράγματα τα οποία δεν έχω αποφασίσει να ακολουθώ να το ξέρω να ακυρώσω την παρακολούθηση του συγκεκριμένου νήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Βρισκόμαστε στο νήμα "XBMC/Kodi/SPMC σετάρισμα Add-ons & Repository" Αν είναι να δέχομαι ειδοποιήσεις στο email μου για πράγματα τα οποία δεν έχω αποφασίσει να ακολουθώ να το ξέρω να ακυρώσω την παρακολούθηση του συγκεκριμένου νήματος. Πεσ το καλυτερα σε αυτους που σου στελνουν email στελνοντας τους απαντηση. Εδω δεν καταλαβαινουμε και δεν μας αφορουν κιολας τα προσωπικα emails του καθενος. Θα ημασταν αδιακριτοι :D Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Εννοεις δωρεαν θαχει τις ταινιες? Διοτι υπαρχει στο playstore αλλα πληρωτικα το συγκεκριμένο είναι λίγο περίεργο έχει free ταινίες και σειρές αλλά και tv , αλλά αν έχεις λογαριασμό σε πακέτα με πληρωμή netflix, amazon κλπ μπορείς να βάλεις τον λογαριασμό σου και να βλέπεις και από εκεί , είναι 2 σε ένα ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βρισκόμαστε στο νήμα "XBMC/Kodi/SPMC σετάρισμα Add-ons & Repository" Αν είναι να δέχομαι ειδοποιήσεις στο email μου για πράγματα τα οποία δεν έχω αποφασίσει να ακολουθώ να το ξέρω να ακυρώσω την παρακολούθηση του συγκεκριμένου νήματος. φίλε επειδή δεν υπάρχει θέμα ξεχωριστώ για streaming apps - software έκρινα ότί είναι καλό (πιστεύω και οι υπόλοιποι που βάζουν παρόμοια προγράμματα) να τα βάζουμε εδώ για να τα μαθαίνουν και οι υπόλοιποι , τώρα αν είναι τόσο κακό αυτό και πειράζει και άλλους , συγνώμη , προσωπικά δεν θα ξαναβάλω κάτι παρόμοιο εκτός kodi οπότε και θα τα κρατάω για την πάρτι μου ή θα τα μοιράζομαι σε άλλα forum, συγνώμη και πάλι για την εκτός θέματος ενόχληση. Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 προσωπικά δεν θα ξαναβάλω κάτι παρόμοιο εκτός kodi οπότε και θα τα κρατάω για την πάρτι μου ή θα τα μοιράζομαι σε άλλα forumΚαλά ντε, δεν χρειάζεται να πας στο άλλο άκρο. Μπορείς κάλλιστα να ανοίξεις ένα ξεχωριστό θέμα για streaming apps και όσοι ενδιαφερόμαστε θα μπαίνουμε και εκεί να συζητάμε. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Ειρήνη υμίν ... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλά ντε, δεν χρειάζεται να πας στο άλλο άκρο. Μπορείς κάλλιστα να ανοίξεις ένα ξεχωριστό θέμα για streaming apps και όσοι ενδιαφερόμαστε θα μπαίνουμε και εκεί να συζητάμε. :happy: Ας μην ανοίξει....Εκτός από τα Apps που προσφέρουν τις υπηρεσίες ΝΟΜΙΜΑ (τύπου Netflix,Amazon κτλ) .ΌΛΑ τα υπόλοιπα είναι Παράνομα ... ----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βρισκόμαστε στο νήμα "XBMC/Kodi/SPMC σετάρισμα Add-ons & Repository" Αν είναι να δέχομαι ειδοποιήσεις στο email μου για πράγματα τα οποία δεν έχω αποφασίσει να ακολουθώ να το ξέρω να ακυρώσω την παρακολούθηση του συγκεκριμένου νήματος. Υπερβάλλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Πάντως από τέτοια of topic έχουμε βοηθηθεί πολύ... Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Ας μην ανοίξει....Εκτός από τα Apps που προσφέρουν τις υπηρεσίες ΝΟΜΙΜΑ (τύπου Netflix,Amazon κτλ) .ΌΛΑ τα υπόλοιπα είναι ΠαράνομαΚι εδώ μέσα που τα συζητάμε πάλι παράνομα δεν είναι τα apps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts