vagosvts7 Δημ. April 23, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Όχι δεν έχω κάποιο build. Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί άρχισε να κρασαρει στα ξαφνικά. Σκέφτομαι να βάλω xbmc μπας και βελτιωθεί η κατάσταση Edit. Νέο πρόβλημα. Έκανα μια εκκαθάριση δεδομένων μιας και είχε φρακάρει, πάει πολύ πιο γρήγορα τώρα, αλλα έχασα τους subtitles.gr.. Δεν μπορώ να τους βρω στην λίστα. Από που μπορώ να βρω το zip η αν γίνεται να το στείλει κάποιος; Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk θα βρεις τους subtitles.gr από το Thgiliwt repo ..https://www.tvaddons.ag/kodi-addons/show/repository.thgiliwt/ Είναι και στο fusion στο International το zip του Thgiliwt.. https://tutorial-iptv-xbmc.blogspot.gr/2016/06/alivegr-kodi-addon-twilight0-greek-tv.html Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Ευχαριστώ πολύ δούλεψε! Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabel Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Παίδες βοήθεια.. Μόλις έκανα εγκατάσταση το Kodi 17,1 σε Android box αλλά δεν μπορώ να εγκαταστήσω κανένα add on.Ενώ περνάω κανονικά το fusion μετά προσπαθώ να περάσω κάποιο repository και μου βγάζει σε όλα failed to install add on from zip file. Σε όλα όμως.... Τι φταίει;;Τι πρέπει να κάνω;; Δοκίμασα uninstall κτλ αλλά δεν..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 τι έγινε απόψε και δεν παίζει κανένα link acestream ?????? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 (edited) Απόψε παίζουν άλλα ωραία... Open ultimate iptv. Set filter GR: Select daily list 24 April. Enjoy! Edited April 23, 2017 by letom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 (edited) τι έγινε απόψε και δεν παίζει κανένα link acestream ?????? Τα anenavision ΔΕΝ παίζουν !! Αλλά υπάρχουν και άλλα ....Τώρα βλέπω το el Clasico ...στα αγγλικά!! http://www.rojadirecta.me/ http://livetv.sx/enx/eventinfo/515938_real_madrid_barcelona/ Edited April 23, 2017 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Και όποιος ...δεν ξέρει αγγλικά, ας κοιτάξει το #3408. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Και όποιος ...δεν ξέρει αγγλικά, ας κοιτάξει το #3408. ;) δυστυχώς αυτά δεν κρατάνε για πολύ :lol::ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Και όποιος ...δεν ξέρει αγγλικά, ας κοιτάξει το #3408. ;) γιατί ....όταν είσαι γήπεδο σου ακούς περιγραφή ????:) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 γιατί ....όταν είσαι γήπεδο σου ακούς περιγραφή ????:) έχει αρκετά από ΌΤ3 !! Καί ο Messi κερνάει πόνο ...90φευγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Μόνο αρκετά? 31 κανάλια. Δεν ξέρω αν λείπει κανένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Δεν βρήκα κάποιο Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Τα έχω μπροστά μου τώρα που γράφω και παίζουν σε 720p κανονικότατα. Δες τις οδηγίες στο #3408. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 (edited) Μόνο αρκετά? 31 κανάλια. Δεν ξέρω αν λείπει κανένα. Δεν ηθελα να γίνω ποιο περιεκτικός (κακός απαντησα )..ας μην συνεχίσει το θέμα .... Edited April 23, 2017 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 ΟΚ, γι' αυτό κι εγώ δεν έχω αναφέρει περί τίνος πρόκειται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Τα έχω μπροστά μου τώρα που γράφω και παίζουν σε 720p κανονικότατα. Δες τις οδηγίες στο #3408. ΑΣ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΊΣΕΙ ΑΥΤΌ !! ΟΠΟΊΟΣ ΚΑΤΆΛΑΒΕ ΚΑΤΆΛΑΒΕ ........ΣΥΝΕΧΊΣΤΕ ΜΕ PM!! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΟΚ, γι' αυτό κι εγώ δεν έχω αναφέρει περί τίνος πρόκειται. Το δουλεύω ...αλλά μερικοί θέλουν μετάφραση για το τι πρόκειται ...(λογικά τις επόμενες μέρες θα τα μπλοκαρουν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Τεσπα, κάτι κάνω λάθος μάλλον Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulos132 Δημ. April 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2017 Καλησπερα καινουργιος στο αθλημα , Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hobit Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Η 17.1 ειναι συμβατη με windows 7;Κανω την εγκατασταση αλλα δεν μου τρεχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Είναι. Κι εγώ σε Windows 7 το έβαλα χωρίς πρόβλημα. Μήπως σου πετάει κάποιο παράθυρο που λέει ότι λείπει κάτι από τα Windows ; Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hobit Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 (edited) Είναι. Κι εγώ σε Windows 7 το έβαλα χωρίς πρόβλημα. Μήπως σου πετάει κάποιο παράθυρο που λέει ότι λείπει κάτι από τα Windows ; Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτη την στιγμη δεν ειμαι στον υπολογιστη αλλα δεν θυμαμαι κατι τετοιο.Ειχα την 16.1 και την διεγραψα μαζι με τα δεδομενα της.Σε laptop με win10 αξιζει να βαλω την 17.1 η να αφησω την 16.1. Edited April 24, 2017 by hobit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Στην 16.1 δεν μου παίζανε πολλοί πάροχοι, γι' αυτό πήγα στην 17.1. Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 ΑΣ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΊΣΕΙ ΑΥΤΌ !! ΟΠΟΊΟΣ ΚΑΤΆΛΑΒΕ ΚΑΤΆΛΑΒΕ ........ΣΥΝΕΧΊΣΤΕ ΜΕ PM!! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το δουλεύω ...αλλά μερικοί θέλουν μετάφραση για το τι πρόκειται ...(λογικά τις επόμενες μέρες θα τα μπλοκαρουν) Να είστε καλά παίδες Στάλθηκε από το F3211 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Δεν προκειται να μπλοκάρουν τιποτα. Θα βγουν αλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hobit Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Η 17.1 ειναι συμβατη με windows 7;Κανω την εγκατασταση αλλα δεν μου τρεχει. Το ιδιο προβλημα και στο laptop εκανα εγκατασταση την 17.1 πανω απο την 16.1 και δεν μου ανοιγει.Μεχρι τωρα και στο pc με win7 και στο laptop με win10 η 16.1 δουλευε κανονικα.Τι μπορει να συμβαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts