Georgecreta Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Ναι, μεσω του σερβις της vodafone. Πηγα τη συσκευη μου σε καταστημα vodafone, και την παρελαβα με καινουρια οθονη, digitiser και μπαταρια, καθως και αναβαθμιση λογισμικου (ετσι εγραφε στην αναφορα τουλαχιστον). Εκπλήσομαι ευχάριστα από την αντιμετώπιση της vodafone!! Όσο για το λογισμικό, μπορείς να τσεκάρεις στις ρυθμίσεις ποια έκδοση φοράει. Πιθανολογώ ότι είχε την 4.4.2 και το αναβάθμισαν στην 4.4.4 Παράθεση Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Βάλε τον uc...πετάει... Eυχαριστώ...Θέλει λίγο να τον συνηθίσεις αλλά είναι ελαφρύς και γρήγορος!! Αλήθεια, κάτι άλλο: Ξέρετε πώς γίνεται να μην "κυλάει" η ταπετσαρία στην αρχική οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakinik Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 (edited) Καλησπέρα, ψάχνω πάρα πολύ καιρό για Tempered glass για το Vodafone Smart 4 Max το έψαξα και σαν Coolpad 8890U γιατί ένας φίλος λεει ότι είναι ίδιο.Το αποτέλεσμα είναι ότι δεν μπόρεσα να βρώ τίποτα. Μήπως κάποιος φίλος γνωρίζει κάποιο site ? Σας ευχαριστώ και καλές γιορτές. Edited December 8, 2015 by tsakinik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TJohnZermatt Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Καλησπέρα κι από μένα! Εγώ πάλι ψάχνω θήκη για το μπράτσο που να κάνει για το phabletάκι μας. Γνωρίζει κάποιος κάτι? Thanx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalisleo Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 (edited) Καλησπέρα κι από μένα! Εγώ πάλι ψάχνω θήκη για το μπράτσο που να κάνει για το phabletάκι μας. Γνωρίζει κάποιος κάτι? Thanx! -Αυτη εχω εγω, 1.98 GBP http://www.ebay.co.uk/itm/Sports-Running-Jogging-Gym-Armband-Arm-Band-Case-Cover-Holder-for-Large-Phones-/291599421340?var=&hash=item43e4ae0f9c:m:mUZB1UruIcbHgv-dDA90KGA -Στο model pull down menu επελεξε Vodafone Smart 4 MAX Edited December 10, 2015 by zalisleo Παράθεση Xiaomi miMax -- Samsung galaxy Note 2 - Samsung galaxy j5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TJohnZermatt Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 -Αυτη εχω εγω, 1.98 GBP http://www.ebay.co.uk/itm/Sports-Running-Jogging-Gym-Armband-Arm-Band-Case-Cover-Holder-for-Large-Phones-/291599421340?var=&hash=item43e4ae0f9c:m:mUZB1UruIcbHgv-dDA90KGA -Στο model pull down menu επελεξε Vodafone Smart 4 MAX Σε ευχαριστώ πολύ! Έγινε ήδη η παραγγελία! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisifakis Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Καλησπέρα , εχω ένα vodafone max 4 με λογισμικό στο οποίο έχουν εγκαταστήσει live video , το ειχα στο καταστημα μου (vodafone) για τους πελατες .. Υπάρχει τρόπος να το σβήσω ή να αλλαξω την rom ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Lumia 920 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terryman Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Καλημέρα. Σήμερα κατέβασε αναβάθμιση 40mb, αλλά δεν κατάλαβα τι αλλάζει. Η έκδοση παραμένει 4.4.4 Ήμουν root, μετά την αναβάθμιση έγινε unroot, πέρασα το towelroot και έστρωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skarlis Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Καλημέρα. Σήμερα κατέβασε αναβάθμιση 40mb, αλλά δεν κατάλαβα τι αλλάζει. Η έκδοση παραμένει 4.4.4 Ήμουν root, μετά την αναβάθμιση έγινε unroot, πέρασα το towelroot και έστρωσε. Μια από τα ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Το έβγαλα απ' το συρτάρι να την περάσω κι εγώ. Με 40mb παιδιά βέβαια προφανώς και θα ήταν patch για την KitKat και τίποτα άλλο. Μάλλον πάλι καλά που ασχολούνται ακόμα. Αν κατέβει και ποτέ (τα updates της είναι πιο αργά και από σαλιγκάρι). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terryman Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Απάντηση από το fb: Vodafone Greece Aφορά μικροβελτιώσεις του email της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mts21gr Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 σημερα μετα την αναβαθμιση,μου εχει εγκαταστησει απο μονο του μερικες εφαρμογες : 360 security lite,wifi master key,swoft wifi,du battery saver και painting sreenlock.τις εχω διαγραψει αλλα παλι τις κανει εγκατασταση μονο του.τι μπορω να κανω για αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camerakias Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Σημερα ειχαμε ειδοποιηση για αναβαθμισουλα συστηματος...Την εκανα αλλα δεν ειδα καμμια διαφορα! Αλλος κανεις?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terryman Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 σημερα μετα την αναβαθμιση,μου εχει εγκαταστησει απο μονο του μερικες εφαρμογες : 360 security lite,wifi master key,swoft wifi,du battery saver και painting sreenlock.τις εχω διαγραψει αλλα παλι τις κανει εγκατασταση μονο του.τι μπορω να κανω για αυτο? Έκανα χθες την αναβάθμιση, αλλά δεν έχω καμία από τις εφαρμογές που λες. Μήπως τις έκανε εγκατάσταση κάποιο άλλο πρόγραμμα, που έβαλες πρόσφατα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgecreta Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Ούτε σ' εμένα εγκαταστάθηκε κάποια εφαρμογή, όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε.. Στην πράξη, έχει δει κάποιος την παραμικρή διαφορά, μετά την ενημέρωση; Έτρεφα ελπίδες μήπως και υπήρχε συμβατότητα με usb OTG, αλλά προφανώς είναι θέμα hardware. Παράθεση Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prazi Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Παιδια κατα την αναβαθμιση που γινοταν χθες στο κινητο εχει κολλησει μεχρι και σημερα.. Μπορειτε να βοηθησετε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblues Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Το κινητο brikαρε... Καμμια ιδεα κανεις? Εκτος απο ανακυλωση και service... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos56 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 για δοκίμασε http://www.hard-reset.mobi/vodafone-smart-4-max-soft-reset/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblues Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Προφανως και δεν. Ολα αυτα με το update, που παραπανω αναφερεται οτι αλλοι το εβαλαν χωρις προβλημα.. WTF μπραβο παιδια(της voda) Παντα τετοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Πήγαινε το κατευθείαν στη voda. και μην κανείς τπτ άλλο. Δε σου ήρθε ξαφνικά ιδέα να παίξεις με τη ρομ,εκείνοι έστειλαν το update και μπρικαρε και εκείνοι για μένα είναι υποχρεωμένοι να το φτιάξουν και μάλιστα χωρίς χρέωση είναι δεν είναι στην εγγύηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblues Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Ναι ενταξει, χωρις χρεωση το κανουν, ΑΛΛΑ θελουν 10 μερες.... Και με χαμενα ολα οσα εχει μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι άλλο δυστυχώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakhsdiam Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Κολαεο το κινητο μου οταν ανοιγει. Μενει στην αρχικη οθονη που γραφει android. Εκανα reset και τιποτα. Παλι τα ιδια. Τι μπορω να κανω για να το ξεμπλοκαρω. Σας παρακαλω βοηθιστε με. Ειναι επιγον. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psillos Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Λίστα με τις roms για ΤΟ COOLPAD 8890U της vodafone, έχει και την ελληνική για φλασάρισμα http://ftp.coolpad.cn/product/download/downloadInfo/downloadInfo.html?downloadInfoBO.downloadInfo.mobileType=8890U#downListUL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Χρήσιμο αλλά μάλλον κανείς δεν ενδιαφέρεται Ευτυχώς είναι αξιόλογο τηλέφωνο και όλα δουλευουν Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts