mec_jim Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Κι εγω που το δοκιμασα σημερα σε ένα κατάστημα, εχω να πω ότι γενικα μου αρεσε. Στα συν ότι με καλύπτει ως μεσο χρηστη ( καμια εφαρμογουλα, λιγο net και μουσικη), τα 3000mAh και φυσικά η τιμή. Κατ εμε, το μονο μειον είναι το μεγαλο μέγεθος της συσκευης (εχω και μικρα χερια :( ) που σε συνδιασμο με την ελλειψη θηκης τυπου flip cover αυξανει τον κινδυνο για γρατζουνιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terryman Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Υπάρχει πάντως και το ebay για θήκες, ρίξτε μια ματιά. Εγώ περιμένω να μου έρθει αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volleyball Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Γνωρίζει κάποιος πόσο sar έχει η συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mec_jim Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Ω καλη φαση! ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γνωρίζει κάποιος πόσο sar έχει η συσκευή; 0.37W/kg (head) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terryman Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Αντιγράφω από το manual: "η ανώτατη τιμή του SAR για τη συγκεκριμένη συσκευή όταν δοκιμάστηκε στο αφτί ήταν 0.374W/κιλό και όταν δοκιμάστηκε κοντά στο σώμα (σε απόσταση 15 χιλιοστών) η ανώτατη τιμή του SAR ήταν 0.401W/κιλό" Με την ευκαιρία αν κάποιος θέλει να διαβάσει το manual θα το βρει εδώ http://www.vodafone.com/content/index/about/what/devices/smart4max.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnGroovy Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Παιδιά παίζει με όλα τα δίκτυα, ε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Παιδιά παίζει με όλα τα δίκτυα, ε;;; εννοείται, δεν υφίσταται τέτοιο ζήτημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Είχα βγει 1 βόλτα για καφέ παραλία πέρασα απ τη Vodafone(Χαλκίδα) & είχε 1 τελευταίο κομμάτι και τελικά το πήρα! Το έχω βάλει στη φόρτιση τώρα και μετά θα το ψάξω. Άντε να δούμε τι ψάρια πιάνει σχετικά με αυτά που το θέλω(Browsing, tapatalk Facebook κυρίως). Θα το δω και θα αναφέρω. Πάντως μου άρεσε σα πρώτη επαφή! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MICZ45 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Και εγώ αυτό θα έπαιρνα λόγω της απίστευτης προσφοράς στην τιμή, αλλά με απέτρεψε το μέγεθος. Βέβαια δεν έφυγα με άδεια χέρια από το κατάστημα της Vodafone μιας και τίμησα την άλλη προσφορά της με 70 ευρώ περισσότερα, το Sony M2 Aqua, λόγω μικρότερης οθόνης και αδιάβροχης κατασκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Ευτυχής κάτοχος κι εγώ απο χθες. Νομίζω ότι είναι η κορυφαία επιλογή στη συγκεκριμένη κατηγορία τιμής, ανταγωνιζόμενο επάξια -κυρίως λόγω εγγύησης- προτάσεις από την κινεζική αγορά. Το μέγεθος, βέβαια, μπορεί να λειτουργήσει αποτρεπτικά σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά νομίζω ότι τελικά όλα είναι θέμα συνήθειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 εγω τα παραειγγειλα απο το σαιτ της βοντα εχω ενα thl w200s που εχει χαθει το on κουμπι και δεν μπορω αλλo να φοβαμαι μηπως κλεισει δεν το εχω δει αλλα για 104 ευρω χωρις φπα δεν παιρνεις ουτε καραμελες και φυσικα να σου μεινει στο χερι εχεις και δυο χρονια εγγυηση ειμουν για 5,5 78 χιλ jiayou σ3 λοιπον αλλα 6 χιλ ειναι και πας νομιζω στο τελος της κατηγοριας τηλεφωνο ας γραψουν οι ιδιοκτητες δυο λογακια για την ληψη τηλεφωνιας και wifi gps και την αυτονομια ευχαριστω a priori Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Η λήψη WiFi, GPS και τηλεφωνίας είναι άριστες. Το GPS κλείδωσε ταχύτατα κι έμεινε σταθερό καλή τη διάρκεια της -σύντομης- διαδρομής, ενώ το WiFi πιάνει και στα προβληματικά σημεία του σπιτιού, στα οποία αλλά κινητά δυσκολεύονται ιδιαίτερα. Η λήψη τηλεφωνίας είναι απροβληματιστη και τόσο το μεγάφωνο όσο και το μικρόφωνο είναι σ αποτελεσματικά. Για την αυτονομία δεν μπορώ ακόμα να εκφέρω άποψη, αλλά νομίζω ότι θα είναι μια χαρά (>1.5 ημέρα με τη δική μου χρήση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 να εισαι καλα χιλια ευχαριστω! Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonee Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Έχουμε antutu μετρήσεις να δούμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zizu10 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Σε ένα review που είχα δει έβγαζε ~18k αλλά ας το τρέξει και κάποιος από εδώ για να είμαστε σίγουροι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonee Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Σύμφωνα με την CPU κάτι τέτοιο περιμένω το οποίο είναι αρκετό για τον σκοπό που το προορίζω, όμως στην παρουσίαση εδώ http://www.myphone.gr/d/vodafone/smart-4-max.436/hands-on/ είχε ένα χαμηλό score και προβληματίστηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zizu10 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Αυτό το score στα 9k δεν πρέπει να είναι με το antutu. Το είχα δει κι εγώ αλλά το προσπέρασα! Όπως είπα, το καλύτερο είναι να τρέξει κάποιος από εδώ ένα bench για να είμαστε σίγουροι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Αυτό το score στα 9k δεν πρέπει να είναι με το antutu. Το είχα δει κι εγώ αλλά το προσπέρασα! Όπως είπα, το καλύτερο είναι να τρέξει κάποιος από εδώ ένα bench για να είμαστε σίγουροι ;) 17211 έβγαλε σε μένα. Νομίζω αναμενόμενο, βάσει των χαρακτηριστικών του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doom26 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 ειμαι και εγω κατοχος του συγκεκριμενου phablet...εντυπωσεις πολυ καλες μια καλη price value συσκευη.απο θεμα μεγεθους ολα συνηθιζονται.το ununtu ειναι για μετρησεις που αφορα τα games? ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- antutu 17622 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 το τλεφωνο εχει ωραια οθονη το επιασα στα χερια μου στην vodafone καμερα μετρια ταχυτητα μετρια ελαφρυ τεραστιο συνηθιζετε ομως περιμενω παραλαβη Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 το τλεφωνο εχει ωραια οθονη το επιασα στα χερια μου στην vodafone καμερα μετρια ταχυτητα μετρια ελαφρυ τεραστιο συνηθιζετε ομως περιμενω παραλαβη Σε αυτά τα λεφτά καλύτερη κάμερα δεν θα έχεις. Η ταχύτητα θα είναι μια χαρά, μην ξεχνάς ότι στην βονταφον είναι ανοικτό βδομάδες, λογικό να καθυστερεί λίγο. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomadaki Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 (edited) Εγώ θέλω να αναφέρω κάποια bugs ώστε αν εντοπιζονται κ σε αλλους να γνωρίζουμε οτι είναι by default: 1)δεν λειτουργει η ηχογράφηση στο messenger (ανούσιο κακό)τεσταρισμενο σε 2 συσκευές. 2)3-4 φορες το έχω τσακωσει να μην γραφει και απλα το κλειδωνω κ το ξεκλειδωνω και φτιάχνει (μικρο το κακό). 3)αν αποθηκεύσεις gif αυτά δεν παιζουν στην συλλογή Edited January 19, 2015 by athanaso77 Παράθεση :protest: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 (edited) Σε αυτά τα λεφτά καλύτερη κάμερα δεν θα έχεις. Η ταχύτητα θα είναι μια χαρά, μην ξεχνάς ότι στην βονταφον είναι ανοικτό βδομάδες, λογικό να καθυστερεί λίγο. Συμφωνω για την καμερα οσο για το τηλεφωνο που ειχαν live ηταν μονο ωρες που το ειχαν ανοιιξει ξεπουλανε Μια ωραια εκδοχη που θα ηθελα ενας ανοικτος bl Oc kαι lolipop Edited January 19, 2015 by athanaso77 Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 19, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 H εκτός θέματος συζήτηση αφαιρέθηκε, ας επικεντρωθούμε στα της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Χθες ο ενας ο φιλος λακισε στην αγορα του τηλεφωνου γιατι οπως λεει στο καταστημα που το δοκιμασε του φανηκε οτι το τηλ. ειχε πολυ lag,ισχυει κατι τετοιο σε σας που το'χετε παρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts