Eddy_Gordo Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Χθες βράδυ προσπαθούσαμε να μιλήσουμε και να δουμε ο ένας τον άλλον σε skype, viber, facebook messenger ,και σε κανένα δεν δούλευε η κάμερα. Της είπα να βγάλει καμία φωτογραφία και τότε κατάλαβε ότι δεν δούλευε διότι δεν τραβούσε. Το κακό είναι ότι δεν έχω και το κινητό δίπλα Παράθεση Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Χθες βράδυ προσπαθούσαμε να μιλήσουμε και να δουμε ο ένας τον άλλον σε skype, viber, facebook messenger ,και σε κανένα δεν δούλευε η κάμερα. Της είπα να βγάλει καμία φωτογραφία και τότε κατάλαβε ότι δεν δούλευε διότι δεν τραβούσε. Το κακό είναι ότι δεν έχω και το κινητό δίπλα Το Messenger στα Windows δεν εχει βιντεοκλήσεις έτσι κι αλλιώς, προς το παρόν! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eddy_Gordo Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Τελικά έκανε όλες τις αναβαθμίσεις και δούλεψε. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Ήδη μιλήσαμε μέσω skype και ανταλλάξαμε φωτογραφίες στο μεσετζερ Παράθεση Αυτο που θελουν οι γυναικες ΔΕΝ το ξερουν ουτε οι Ιδιες οτι κι αν κανεις καντο ΣΩΣΤΑ και με ΤΡΟΠΟ Εχεις PSP ;;; Θελεις CF;;; τοτε στειλε πμ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Έχω δυο 532 , ένα στην 14393 και ένα στην .540 Καλύτερα για μένα είναι η 14393 και κρατάει και η μπαταρία περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Έχει βγει νέα έκδοση 14393.1884 Και βγάζει σφάλμα 0x8018830f σε 535 και 532 το δοκίμασα πολλές φορές. Στο 435 την πέρασε. Είναι γενικό πρόβλημα από τους σέρβερ της μικρομαλακής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokkalhs Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Ούτε και σ εμένα την περνάει. Παράθεση M. K. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Δεν το έχουν φτιάξει ακόμα, αν αλλάξει κάτι θα το γράψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 βγήκαν νέες εκδόσεις !!! Γίνεται εγκατάσταση κανονικά τώρα. 15063.786 14393.1944 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. January 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2018 Καλή χρονιά! βγήκαν νέες εκδόσεις 15063.850 14393.2007 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 νέες εκδόσεις βγήκανε https://changewindows.org/rings/mobile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 τα 10αρια πως τα περναω ψαχνω για ενημερώσεις αλλά μου βγάζει ότι είναι ήδη ενημερωμένο Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 τα 10αρια πως τα περναω ψαχνω για ενημερώσεις αλλά μου βγάζει ότι είναι ήδη ενημερωμένο ΒΑΛΕ / ινστολ απο το store το upgrade manager στο pc . συνδεσε το κινητο στο πισι. τρεξε το upgrade manager, θα δει το κινητο νθα κανει τα δικα του και θα πας στα 10. μετα τα 10 θα αρχισουν να παιρνουν αναβαθμισεις μεχρισ εκει που υποστηριζει η συσκευη σου. θα σου φαει κανα 2 ωρο οποτε να υπολογισεισ οτι το κινητο δεν θα δουλευει (βαλε αλλου την καρτα η καντο ωρα που δεν κανεισ χρηση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts